Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Olarain

Ondarreta, 24, 20018 San Sebastian, Spanje

#43 van de 56 hotels in San Sebastian

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 2120 beoordelingen over dit hostel

7,9

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,7

  • Comfort

    7,8

  • Locatie

    7,4

  • Faciliteiten

    7,9

  • Personeel

    8,3

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,4

  • Gratis WiFi

    8,8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 38

  • Beoordeeld op: 10 juli 2018

    7,1
    Rustige ligging.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De afstand tot het centrum van San Sebastian was eigenlijk niet te lopen, in de receptie zei men minstens 40minuten, maar kon ook wel meer zijn. Overigens wel goede busverbinding.

    Rustige ligging. Goed bed. Uiterst vriendelijke, goed Engels sprekende receptionist.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 27 juni 2018

    5,4
    Ondanks hotel toch het beste gemaakt van verblijf ondanks hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Prijs/kwaliteit niet OK. Te duur voor studentenkamer in studentenhome. ( dubbelbed slechts 130 cm) Parking van het hotel tijdens verblijf steeds bezet en onmogelijk te reserveren; ze werd gebruikt door bezoekers nabij gelegen sportcomplex die wagen onbetaald op de hotelparking stalden. Zelf moesten we de wagen achterlaten op een openbare betalende parking.

    Propere kamers; ontbijt volgens spaanse normen.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2017

    9,6
    Goed modern hotel bij de universiteit, dat je deelt met (buitenlandse) studenten
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Hotel heeft enorm veel voorzieningen. Ligging in rustige, vrij chique buurt, op 10 min lopen van het centrum en het strand. Vraag naar Olarain's eigen parkeerplaats, want die vind je niet vanzelf.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2017

    5,0
    Niet een hotel om terug te komen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Helaas viel alles een beetje tegen. De kamers hadden geen airco en waren ontzettend heet. Met raam open kon je niet slapen want het was een klankenkast buiten van aankomende mensen en blaffende honden. Personeel bij ontvangst was niet heel hartelijk en begreep ons niet toen we om een extra laken vroegen. De bedden waren te hard. De parkeer garage is een heel eind weg. Ik moest er in het donker komen. Als je er eenmaal bent dan kom je er gewoon met de lift vanaf appartement.

    De rustige buurt waar je heerlijke ontbijt tentjes kon vinden en je zat zo in de stad. Parkeren was gratis voor hotel maar dan moet je geluk hebben.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2017

    6,3
    Basic hotel op loopafstand van het strand. Vrij prijzig.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het hotel is onderdeel van de universiteit en dat is in de inrichting te zien: een bed, een bureautje met bureaustoel en een koelkastje. Niets om je koffer op te leggen, geen stoel om even relaxed op te kunnen zitten. Geen airco en bij warm weer betekent dat een warme kamer. Qua prijs- kwaliteitverhouding ben ik niet tevreden.

    Op 15 minuten lopen van het strand ligt dit hotel, op enkele minuten loopafstand was een grote supermarkt en ook de bus naar het centrum is vlakbij. Het personeel is aardig en spreekt Engels. Op de kamer is een koelkastje en de badkamer is ruim en alles was goed schoon. Elke dag nieuwe handdoeken en opgemaakte bedden. Ontbijt kan worden gekozen tussen een buffet of een sober ontbijtje voor een kleine prijs, zag er prima uit. Wanneer geluk hebt kan je je auto voor de deur parkeren, dat is gratis, voor 8 euro per dag kan je op het parkeerdek van het hotel je auto kwijt.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 18 juli 2017

    7,9
    Effectief hotel als je de weg weet in San Sebastian.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Het hotel is tamelijk onpersoonlijk en ligt ver (circa 30 min lopen) van de oude stad (Parte Viaja) en 15 min lopen van het strand.

    De mogelijkheid om relatief makkelijk en gratis te parkeren bij het hotel, want dat is in SS altijd een groot probleem.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 15 juli 2017

    8,3
    Buen hotel, buen precio, buen gimnasio, unos 15 minutos...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Buen hotel, buen precio, buen gimnasio, unos 15 minutos andando de la playa, muy tranquila la zona. Mooi hotel, goede prijs, goede fitnessruimte, op ongeveer 15 minuten lopen van het strand, rustige wijk.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 31 oktober 2016

    5,0
    veel lawaai overlast van studenten en de tennisbanen het is ver van het centrum
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    de tennisbanen die voor de kamers liggen worden tot laat gebruikt, waardoor je geen raam open kunt doen, terwijl het warm is op de kamer. en er schijnen grote lampen vanaf de tennisbanen. na de tenniswedstrijden verzameld jeugd zich onder je raam om tot diep in de nacht te kletsen en roken en drinken.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2016

    8,3
    Prettig verblijf op moderne gezellige campus en loopafstand strand en stad.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Zat vlakbij trappenhuis dus als mensen gebruiken hoor je de deur dichtklappen en je hoort ze een beetje lopen op de gang. Ver lopen - 25 min - naar centrum maar wel rustige en veilige omgeving.

    Badkamer en slaapkamer modern en goed verzorgd. Goede donkere dubbele gordijnen die je niet moet vergeten dicht te doen. Dubbel glas dus goed koel te houden. Dichtbij het strand : 10 min lopen.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2016

    5,8
    Benauwde eenvoudige kamer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Afstand tot het strand is meer dan genoemde 500 meter (800 meter). Daarnaast vonden wij de kamer benauwd (geen airco) en het bed dat in de lengte tegen de muur aan stond. Onvoldoende parkeergelegenheid bij het hotel waardoor auto's foutief en zelfs dubbel geparkeerd stonden.

    Er is een koelkast op de kamer en douche was prima.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 5 juni 2018

    8,3
    Toplocatie en net hostel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bedden ietwat hard.

    Zeer vriendelijk personeel.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 21 december 2017

    7,5
    aangenaam
    • Zakenreis
    • Groep
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    soms wat lawaaierig

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 17 oktober 2017

    9,2
    Alles voor handen en goed gelegen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Niet mogelijk om de parkeerplaats te reserveren.

    Het strand is maar paar minuten vanaf Hotel. Goede prijs/kwalitiets verhouding

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 29 september 2017

    5,8
    Voor alleen een overnachting prima, meer is teveel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ligging van hotel en ontbijt

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 4 september 2017

    8,8
    Wij waren zeer tevreden.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Geen negatieve opmerkingen.

    Prijs/kwaliteit was het super in orde.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 30 augustus 2017

    7,5
    Locatie, ruime kamer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Heel basic in verhouding met de prijs

    Locatie, ruime kamer

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2017

    7,1
    Goede uitvalbasis om San Sebastian te bezoeken
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleine kamer, zeer matig ontbijt (weinig keuze in verse produkten)

    Zeer vriendelijke ontvangst, schone kamers, goede locatie vlakbij strand

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2017

    5,8
    Veilig
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Te duur voor wat aangeboden wordt!!

    Veilig

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 19 juli 2017

    6,7
    Degelijk
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Parkeergelegenheid

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 17 juni 2017

    7,5
    Prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Massaal hotel

    Gunstig gelegen ten opzichte van de boulevard van San Sebastian

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 15 juni 2017

    8,8
    Leuk, sfeervol​ en goed gelegen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hotel op leuke​ manier aangekleed, wat voor een leuke sfeer zorgde. Ruime kamer en bed.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 15 oktober 2016

    4,2
    Geen parkeergelegenheid zonder enige assistentie van de...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen parkeergelegenheid zonder enige assistentie van de receptie + klein kamertje

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 26 september 2016

    8,8
    Olarain is een goede locatie voor een welverdiende vakantie
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    De kamer was ruim en de universiteitsomgeving inspirerend

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2016

    5,4
    Nette kamer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 6 nachten

    Gezien de ligging buiten het centrum en het comfort (maar één stoel op een tweepersoonskamer) te duur.

    Nette kamer

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2016

    7,5
    Goed verblijf, eigenlijk een comfortabele hostel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer wat klein voor de prijs. Wel elke dag netjes gereinigd

    Ontbijt is goed. Je betaalt wat je eet.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2016

    7,9
    Een prima hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het bed lag niet heel lekker. De nekpijn werd steeds heftiger

    De bussen waren een mooi vervoersmiddel om naar de onwijs gezellige oude stad te gaan.

    Verbleven in augustus 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 5 september 2015

    7,1
    Prima eenvoudige overnachtingsplek.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Voor een goede nachtrust moet er geen plastic onder je laken liggen. Te warm daardoor.

    Prima eenvoudige overnachtingsplek. Parkeren is apart,de te kleine parkeerplaats is gratis dus iedereen wil daar staan . Er is echter een prima betaalde plek voor €8 per dag. Een luxe hostel is denk ik de beste omschrijving.

  • Beoordeeld op: 28 juli 2015

    5,4
    De ligging t.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Het personeel achter de counter was niet erg behulpzaam bij het oplossen of aanreiken van oplossingen bij: Inchecken, Parkeerproblemen, en kamerindeling. We moesten het allemaal zelf uitzoeken. tot overmaat van ramp werden we midden in de nacht 01.00 uur gebeld om onze aanhanger te verzetten! Na een aantal familiehotels in de Pyreneeën was dit ketenhotel een tegenvaller.

    De ligging t.o.v het strand. Goed bereikbaar te voet of met openbaar vervoer. wij 8 volwassenen zijn met de bus naar het centrum gegaan (13.50 euro) en over de boulevard terug gewandeld. Ondanks de slechte ervaring met balkpersoneel zou ik er toch weer terug keren.

  • Beoordeeld op: 25 juli 2015

    6,7
    Locatie dichtbij het strand.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Slecht bed, warme kamer, geen airconditioning. Ontbijt was voorverpakt. Locatie: ver van het centrum, wel goede busverbinding.

    Locatie dichtbij het strand. Gratis parkeren, als er plek is, erg druk!

  • Beoordeeld op: 12 juli 2015

    5,8
    Redelijk geprijsd, nog net loopafstand naar het oude centrum.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geen airco op de kamers dus verplicht met open raam slapen maar dat is niet te doen vanwege de herrie van de andere gasten(Amerikaanse jongelui) op straat voor het hotel en vrachtwagens met draaiende motoren in de nacht.

    Redelijk geprijsd, nog net loopafstand naar het oude centrum.

  • Beoordeeld op: 29 augustus 2015

    5,4
    Uitgebreid ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Afstandelijk personeel, eten is niet "je van het".

    Uitgebreid ontbijt.

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2015

    6,3
    Rustige omgeving.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Afstand tot het centrum en duur.

    Rustige omgeving.

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2015

    9,0
    Goede ligging, parkeergelegenheid, rustig
    • Vakantiereis
    • Stel

    Goede ligging, parkeergelegenheid, rustig

  • Beoordeeld op: 31 juli 2015

    7,1
    parkeer mogelijkheden, ruim15 minuten lopen naar het strand.
    • Vakantiereis
    • Stel

    parkeer mogelijkheden, ruim15 minuten lopen naar het strand.

  • Beoordeeld op: 23 juli 2015

    10
    zeer netjes, vriendelijk personeel;
    • Vakantiereis
    • Groep

    zeer netjes, vriendelijk personeel; ontbijt is sober

  • Beoordeeld op: 23 juli 2015

    7,5
    Kamer , vriendelijk , prijs , WiFi
    • Vakantiereis
    • Groep

    Ontbijt vrij sober

    Kamer , vriendelijk , prijs , WiFi

  • Beoordeeld op: 19 juli 2015

    6,3
    De kamer was lekker ruim.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De bedden; erg hard en geen vering.

    De kamer was lekker ruim. Naar het centrum lopen was wel door een leuke buurt/route

  • Beoordeeld op: 28 juni 2015

    5,0
    Het bed.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Niet meewerkende, zelfs bijna tegenwerkende, man aan de receptie!

    Het bed.

Er zijn ook 13 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 38

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: