Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Olympus Palace 4-sterren

Navarra, 6, 43840 Salou, Spanje

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 420 beoordelingen over dit hotel

8,6

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,9

  • Comfort

    8,6

  • Locatie

    8,9

  • Faciliteiten

    8,2

  • Personeel

    8,5

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,2

  • Gratis WiFi

    7,2

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 9

  • Beoordeeld op: 22 september 2018

    10
    Top!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het buffet was lekker en uitgebreid, maar na een week wordt het toch eentonig. Toch een aanrader om af en toe in de locale restaurantjes te gaan eten!

    Hotel was zeer proper en op een top locatie gelegen. Je sliep ook heerlijk in de bedden 😋

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 13 juli 2018

    9,2
    Top hotel en locatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior - Driepersoonskamer (2 Volwassenen + 1 Kind)
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er zou meer variatie kunnen met het eten .

    De kamers zijn heel proper alles in en rond het hotel is heel proper, heel vriendelijk en behulpzaam personeel !!! De verbouwing zijn top zeker het zwembad op het dak is een aanrader zeker als je er met kinderen bent . Locatie in het hartje van salou op wandelafstand van het strand en alle faciliteiten . Dit hotel is een aanrader .

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 18 juni 2017

    9,2
    Erg goed
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Eenpersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    In de badkamer in t bad ontbrak en steun om je ergens aan vast te houden en om je op te hijsen uit t bad ,ook een kastje in de badkamer of n plankje om je spullen er op te zetten zou erg handig zijn . De nieuwe handdoeken droogden er slecht het lichaam ; ook de deur naar t terras kon je niet op n kier zetten ,dus alleen dicht of wijd open. Vitrage zou ook fijn zijn ,gordijn moest dicht of open zodat je te kijk zat of lag ,met vitrage meer prive, ook vond ik het erg gehorig van de buren naast je hoorde je alles.

    Het ontbijt was heel goed ,alleen de broodjes waren taai en het roerei was veels te nattig,verder was t heerlijk en uitgebreid

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 10 november 2016

    9,6
    Uitstekend
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Het eten

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 25 oktober 2016

    9,6
    Mooi hotel met moderne kamers, vriendelijk personeel en uitgebreid ontbijtbuffet
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Eenpersoonskamer
    • Verbleef 6 nachten

    niets

    Locatie

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 25 september 2016

    7,9
    Te kort
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    Superkamer

    Verbleven in september 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 7 mei 2016

    7,1
    Vriendelijk en behulpzaam personeel.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Kamer simpel en wat klein. Vrij hard bed.

    Vriendelijk en behulpzaam personeel. Gratis WiFi, koelkast en kluisje op de kamer. Eten was afwisselend en prima.

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2015

    6,3
    Prima kamer met fatsoenlijk bed en een koelkast met daarin...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    De fitness bestaat slechts uit een paar cardio-apparaten die in de buitenlucht onder een afdakje staan op het dakterras. Ik had dit hotel echter ondermeer gekozen voor een veilige parkeerplaats, maar bij aankomst werd me verteld dat deze vol was, maar dat er iets verderop nog een parkeergarage was waar plaatsen vrij waren. Dit bleek niet zo te zijn en pas na een dik half uur rondrijden was daar plaats (aan de straat parkeren in hoofdseizoen is niet te doen, ramvol overal). Na drie dagen kostte me dit 71,25 euro! En dat terwijl ik al ruim 110 euro per nacht betaal voor een eenpersoonskamer...

    Prima kamer met fatsoenlijk bed en een koelkast met daarin welkomstdrankjes, dat zie je niet al te vaak. Twee zwembaden en met name de weliswaar kleine op het dakterras bood veel rust in een drukke periode.

  • Beoordeeld op: 20 oktober 2015

    10
    De ligging, midden in de drukte.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De airco in het restaurant mag veelal wel een paar standjes minder.

    De ligging, midden in de drukte.

Er zijn ook 2 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 9

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: