Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Orosol 3-sterren

Camí General, nº1, 07820 San Antonio, Spanje

#7 van de 33 hotels in San Antonio

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 714 beoordelingen over dit hotel

8,8

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,6

  • Comfort

    8,6

  • Locatie

    8,9

  • Faciliteiten

    8,6

  • Personeel

    9,5

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,7

  • Gratis WiFi

    8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 35

  • Beoordeeld op: 24 juni 2018

    9,2
    TOP
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 8 nachten

    Niets aan het hotel dat was top de locatie is voor ons iets te dichtbij de drukte van San Antonio.

    Personeel top ontbijt top, zo vriendelijk allemaal auto huren geen probleem wordt zo geregeld geen vraag is hun teveel ook informatie over het eiland Ibiza wat je wensen zijn ze weten alles we hebben zo hele mooie baaien ontdekt. San Antoni is voor ons te druk maar hotel ligt er net iets buiten. Je hebt totaal geen last ervan. Auto parkeren lukt wel in de buurt maar hoog seizoen ??

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 2 juni 2018

    8,8
    - Vriendelijk en behulpzaam personeel >
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 6 nachten

    - Iets wat kleine kamer

    - Vriendelijk en behulpzaam personeel > konden uitleg geven over welke bus we waar naar toe moesten nemen + bus tijden, populaire bestemmingen + aanraders werden uitgebreid uitgelegd, taxi werd voor ons gebeld, auto huren kon in hotel zelf, huurauto kon vlakbij geparkeerd worden op parkeerterrein van hotel - Goede locatie > vlakbij busstation (ong 25 min naar Ibiza stad + diverse lijnen naar bekende strandjes) en restaurants en bars vlakbij zonder last te hebben van herrie.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 20 mei 2018

    10
    Schoon, vriendelijk en behulpzaam personeel, loopafstand...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Schoonmaakmiddel wordt ruim gebruikt waardoor het aanvankelijk indringend ruikt. Goed luchten is dan noodzakelijk.

    Schoon, vriendelijk en behulpzaam personeel, loopafstand van centrum en strand. Goed ontbijt

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 11 september 2017

    9,6
    Prettig, schoon hotel met vooral behulpzaam, lief personeel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Het uitzicht vanaf het balkon viel een beetje tegen. In de verte was weliswaar de zee te zien, maar dichterbij was een braakliggend terrein, wat er niet onderhouden bij lag.

    Het personeel was erg hulpvaardig en adviseerde mbt de activiteiten die we wilden ondernemen en bezoekjes die we wilden brengen aan bezienswaardigheden.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 3 september 2017

    6,3
    Sant Antonio nooit meer!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Het was niet slim van ons om in Sant Antonio te boeken. Het is een plaats waar veel (jonge) Engelsen zich helemaal lam zuipen. Het maakt het een 'goedkope' plaats, het heeft niets met Ibiza te maken. Het hotel heeft zelf geen zwembad. Wel kan je gratis zwemmen bij hotel Tropicana, 5 min gelopen. Wij zijn daar niet geweest. Het is erg gehorig...niet handig als je nog wil after party-en op je kamer.....

    Het hotel was redelijk makkelijk aan te rijden. We zijn veel naar andere plaatsen geweest op Ibiza, dus het was wel makkelijk dat we niet heel Sant Antonio door hoeften te rijden. Het is namelijk wel een drukke plaats.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 1 juli 2017

    9,2
    Geweldig verblijf
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er viel niks tegen.

    Het Hotel ligt centraal, je loopt 5min. de straat uit en dan ben je al bij het strand. Winkels en restaurants in de buurt. En je bent in 2 minuten bij de busstop, waar div. bussen vertrekken naar andere plaatsen op het eiland. Echt top.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 13 juni 2017

    10
    Jacuzzi op balkon, midden in San Antonio
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Suite met Eigen Hot Tub
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Uitstekende, nette kamer, niet heel groot, met luxe douche, prima bed, koelkast. Mooi uitzicht vanaf het balkon met jacuzzi en loungeset. Uitstekend ontbijtbuffet en erg vriendelijk personeel. Paar minuten lopen naar de boulevard, zeer centrale ligging zonder last te hebben van uitgaanspubliek. Parkeren kan gratis in de buurt, altijd wel een plaatsje vrij.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 1 juni 2017

    9,6
    Doen!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 9 nachten

    Perfecte kamer, heerlijk 2 pers-bed, schoon, heel aardig en behulpzaam personeel en prima ontbijt. Eigenlijk een locatie, San Antonio, die ik vermijd maar dit hotel was een oase van rust.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 4 september 2016

    9,2
    Super hotel, ik ga volgend jaar weer!
    • Zakenreis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    In de badkamer was een plateau niet schoon gemaakt en vloer werd niet elke dag goed schoongemaakt, maar bedden waren heel schoon en netjes.

    Was super hotel, heel vriendelijk personeel. Kamer was erg netjes. Personeel super vriendelijk en heel erg behulpzaam. Ook ontbijt was prima geregeld, voldoende keus iedere dag verse en andere broodjes. WiFi was gewoon super! Kortom echt aanrader en gaan volgend jaar weer!

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2016

    8,8
    Voldoet aan alle eisen, basic, maar prijs/kwaliteit top!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 4 nachten

    Hotel is basic (3 sterren) maar voldoende comfort. Zeker voor deze prijs, dus niks negatief op te merken

    Goede locatie, goed ontbijt, propere kamers, zeer goede prijs kwaliteit

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 21 juli 2016

    7,5
    Ruime kamers, prima ontbijt, goede locatie en zeer...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 5 nachten

    Schoonmaak en badkamer kan wel een opknapbeurt gebruiken.

    Ruime kamers, prima ontbijt, goede locatie en zeer vriendelijk personeel. Parkeren bij de accommodatie is ook goed geregeld.

    Verbleven in juni 2016

  • Beoordeeld op: 2 juni 2018

    7,5
    Het personeel was heel vriendelijk en behulpzaam
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    Het personeel was heel vriendelijk en behulpzaam

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 30 mei 2018

    7,9
    Erg schoon, goede bedden.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Erg schoon, goede bedden. Personeel erg vriendelijk.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 20 mei 2018

    9,6
    Helemaal super
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Super locatie, mooie nieuwe kamers, goed ontbijt, perfecte prijs

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 3 oktober 2017

    9,2
    We waren hier eind september.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 6 nachten

    We waren hier eind september. Voor een zeer schappelijke prijs een goed ontbijt, goede wifi, goede hygiene en zeer vriendelijk personeel.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 13 september 2017

    8,8
    Hotel buiten maar dichtbij drukke centrum, vrijheid, goed...
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Parkeren

    Hotel buiten maar dichtbij drukke centrum, vrijheid, goed concept, balkon, goede kamer, prettig personeel

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 7 september 2017

    9,6
    Geweldig !
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    Heerlijk ontbijt, fris en schoon en uitzonderlijk vriendelijk personeel

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2017

    8,8
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Airco was zwak

    Locatie

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 18 juli 2017

    10
    Zeer vriendelijk personeel!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eventueel als men ziet dat het een koppel is kamer geven met twee-persoonsbed

    Zeer vriendelijk personeel!

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 6 juli 2017

    10
    Zeer proper, vriendelijk en goed gelegen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 8 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    /

    Zeer proper, vriendelijk en goed gelegen.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 30 juni 2017

    9,2
    Hotel met uitermatelijk vriendelijk personeel,.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 10 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het uitermate vriendelijk personeel, de ligging ten opzichte van alles, zonder last te hebben van de herrie van de Barstreet.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 14 juni 2017

    9,6
    Vriendelijk personeel en een schoon hotel.
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen minpunten

    Vriendelijk personeel en een schoon hotel. Goed goed ontbijt. Een aanrader!

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 25 september 2016

    8,8
    Goed hotel in centrum, prima ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Goed hotel in centrum, prima ontbijt. Gratis openbaar parkeren in de buurt.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 9 september 2016

    8,8
    Vriendelijkheid personeel
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Twee Onderling Verbonden Tweepersoonskamers
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt en parkeergelegenheid

    Vriendelijkheid personeel

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 4 september 2016

    7,5
    Alles was dik in orde
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    jammer van het geluid van de koelkast snachts in de kamer

    Alles was dik in orde

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2016

    9,6
    Aangenaam hotel in levendige omgeving 30min van Ibiza-stad
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    -

    Persoonlijke service, vriendelijk personeel, goede locatie

    Verbleven in augustus 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 24 september 2015

    10
    Heel schoon hotel, zachte bedden, lekkere douche, ook lekker...
    • Vakantiereis
    • Stel

    De koffie vonden wij echt niet lekker uit dat apparaat. Een lekker bakkie s'morgens is wel aangenaam

    Heel schoon hotel, zachte bedden, lekkere douche, ook lekker is een balkon erbij en personeel is vriendelijk

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2015

    8,8
    We hebben een super tijd gehad in hotel Orosol, ik zou zeker...
    • Vakantiereis
    • Groep

    2 kleine minpuntjes, de wifi deed het slecht op de kamer. Appen ging soms wel, soms niet. In de lobby onder deed hij het beter. San antonio is een wijk met veel engelsen, die heel veel drinken en er ligt veel afval overal. Maar nogmaals je kan vanuit daar heel makkelijk ergens naartoe. Het ligt vrij centraal in Ibiza.

    We hebben een super tijd gehad in hotel Orosol, ik zou zeker nog eens teruggaan. Personeel was heel vriendelijk! De bedden sliepen heerlijk en vanuit het balkon een prachtig uitzicht. Badhandoeken kan je huren voor 1 euro, er is een fohn aanwezig en iedere dag schone handdoeken, ideaal als je weinig bagage mee mag nemen. In san antonio kan je wel lekker en goedkoop eten. Er ligt een busstation op 2 min lopen, waarnaar je overal naar toe kan gaan. Ook is het dichtbij de haven en vanuit daar gaan boten naar mooie stranden etc.

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2015

    9,6
    Heel vriendelijk en behulpzaam personeel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Afstand strand ca. 20 minuten lopen maar prima te doen, alleen strand lag bij haven en dus niet zo prettig. Wel het strand een stukje verder langs boulevard.

    Heel vriendelijk en behulpzaam personeel. Kamers ruim en schoon met altijd warme douche. Weinig tot geen last van lawaai. Binnen paar minuten lopen in het centrum met veel restaurantjes, winkels en haven. Lange boulevard langs de hele kustlijn. Kortom, erg fijn hotel!

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2015

    9,2
    De service die de mensen die er werken je geven en niks is...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Dat we er niet konden ontbijten voorday we gingen naar het vliegveld of een ontbijt for take away

    De service die de mensen die er werken je geven en niks is hin te veel

  • Beoordeeld op: 30 juli 2015

    8,3
    Zeer vriendelijk personeel, zeer goede...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Helaas geen parkeergelegenheid, maar op een paar minuten loopafstand konden wij, ondanks het feit dat het hoogseizoen was, toch steeds onze auto goed parkeren.

    Zeer vriendelijk personeel, zeer goede prijs/kwaliteitverhouding, zeer rustig gelegen en toch dicht bij haven/boulevard.

  • Beoordeeld op: 10 juli 2015

    8,8
    verbleven slecht 1 nacht-tussenstop
    • Vakantiereis
    • Stel

    bijna geen parking in hoogseizoen geen zwembad aan hotel zelf

    verbleven slecht 1 nacht-tussenstop zeer goede airco zeer net goede bedden simpel maar goed ontbijt prima prijs/kwaliteit

  • Beoordeeld op: 20 juni 2015

    9,6
    Keurig net hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Internet was niet altijd even sterk!

    Keurig net hotel. Geen luxe maar alles was keurig verzorgt. Prima ontbijt. De gratis te gebruiken parasols waren ideaal. En heel veel leuke tips om te doen en waar te eten van het personeel gekregen. We hebben een heerlijk verblijf van 11 nachten gehad!!'

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2015

    7,5
    Vriendelijkheid
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Vriendelijkheid Mooie schone kamer

  • Beoordeeld op: 19 juli 2015

    7,9
    Ontbijt en kamer
    • Vakantiereis
    • Groep

    Ontbijt en kamer

Er zijn ook 12 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 35

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Hotel Orosol

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: