Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Osuna Feria Madrid 4-sterren

Luis de la Mata, 18, Hortaleza, 28042 Madrid, Spanje

#315 van de 327 hotels in Madrid

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 4432 beoordelingen over dit hotel

7,0

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,1

  • Comfort

    6,7

  • Locatie

    7,3

  • Faciliteiten

    6,8

  • Personeel

    7,4

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    6,9

  • Gratis WiFi

    7,4

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 74

  • Beoordeeld op: 2 juni 2018

    7,9
    Wij hebben ervan genoten.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 5 nachten

    Van sommige personeelsleden leek het erop dat ze niet echt plezier hadden in hun werk

    De verzorging van het ontbijt was prima. De kamers waren eenvoudig maar functioneel voor ons die de hele dag op pad waren richting Madrid of elders. Hier en daar wel behoorlijk onderhoud nodig!

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 1 mei 2018

    7,1
    Goed verblijf voor een citytrip met het centrum van Madrid op halfuur afstand met metro.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Jammer dat we nog geen gebruik mochten maken van het zwembad, terwijl het erg warm was en we na de vliegreis wel even wilde afkoelen aan het zwembad.

    Ontbijt was voldoende, personeel vriendelijk. Gratis bustransfer van en naar vliegveld was erg prettig.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 26 april 2018

    8,3
    verblijf aangenaam maar niet op niveau van 4sters hôtel
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    WIFI slechts verbonding. Ontbijt meer kwaliteit meer keus (brood niet heel vers)

    ontbijt was niet van kwaliteit voor een 4sters hôtel en voor d eprijs ik heb betaald. Kamers kunnen herschildert en gemoderniseerd worden.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 27 maart 2018

    8,3
    Aanrader!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    geen

    Het ontbijtbuffet was uitstekend. Voor een bezoek aan Madrid is het een prima ligging: 6 minuten lopen van de metro. Met de auto goed te bereiken en de auto kan goed en gratis dicht bij het hotel op de openbare weg staan.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 28 januari 2018

    7,1
    locatie in woonwijk daardoor geen verkeerslawaai
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Business Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    accommodatie van kamers is gedateerd en aan opknapbeurt toe, slijtage van vloerbedekking en badkamer is iets te duidelijk zichtbaar. Kamers zijn zeer gehorig

    locatie in woonwijk daardoor geen verkeerslawaai

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 4 januari 2018

    7,5
    Rust en groene omgeving in een grote stad
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gehorigheid en geen terras/balkon

    Ontbijt was heerlijk en uitgebreid.Van 7.00 tot 10.30 dus lekker uitslapen. Ik prefereer de bungalows aan weerszijden vh zwembad boven de kamers in het moderne gebouw,die erg gehorig zijn en niet over balkon/terras beschikken

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 20 september 2017

    6,5
    Niet voor herhaling vatbaar.
    • Zakenreis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gedateerd. Mannelijk balie- en bedienings personeel niet de vriendelijksten. Zwembad op 12 september gesloten, terwijl het rond die tijd nog prachtig weer was.

    Liggend in rustige woonwijk.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2017

    7,1
    Potentieel Aangename voorzieningen, bediening liet bij enkelen te wensen over
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Parkeergelegenheid beperkt en kan alleen in een richting inrijden je moet achteruitrijden om weer op de straat te komen. Eindafrekening klopte niet .Vooruit betaald ontbijt werd gewoon in rekening gebracht , omdat ik hun eigen in het Spaans opgestelde reserveringsformuluer van de booking .com reservering in handen had waarop duidelijkheid stond dat het ontbijt inbegrepen was kreeg ik een correct aangepaste rekening( dit was het tweede hotel dat mij extra het ontbijt af liet rekenen dat al in de bookingsprihs dat maar bij het eerste hotel was hier niets te bewijzen. Pas hiermee op bij Spaanse hotels!!! Verder was een deel van de bediening onvriendelijk naar niet spanjaarden

    Zwembad ontbijt tuin rust verbinding met centrum

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 26 juli 2017

    6,7
    Mooi zwembad, goede kamer voor deze prijs
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het metrostation is dicht, dus alles moet omslachtig met bus en metro of per taxi. Hotel ligt nl 11 km van het centrum

    Mooi zwembad, goede kamer voor deze prijs

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 20 juli 2017

    5,8
    Gezellig om buiten te vertoeven, niet in de kamer.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 3 nachten

    De kamer, te klein en slecht onderhouden.

    Te kleine kamers niet goed schoon en onderhouden. Bedden middelmatig en absoluut geen kamer voor 3 personen, waar we wel voor geboekt hadden, en ook geen alternatief verder. Wel gezellig complex met een goede buitensfeer en fijn zwembad in een nette buurt dicht bij Madrid centrum.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 9 juli 2017

    7,9
    Zeker voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Metro halte canillejas was gesloten dus de taxi of bus moeten pakken naar een andere metro halte om in de stad te komen. Dat was wel minder.

    Ontbijt heerlijk en veel keus. Menukaart wat prijzig maar je krijgt dan ook wel een heerlijke maaltijd. Personeel vriendelijk en behulpzaam.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 8 juli 2017

    5,8
    We voelden ons achtergesteld op Spanjaarden!!!!!!!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Bungalow met Uitzicht op het Zwembad
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik had een andere kamer verwacht omdat ik comfort geboekt had. Maar in plaats daarvan kregen we een kamer aan een school en geen balkon, dus het is nog maar de vräag of we de geboekte kamer gekregen hebben... Het personeel was vreselijk, als je plaatsnam om iets te drinken of eten kregen we geen bediening, daar moest je Spaans voor zijn. Ik keer hier nooit weer!

    Het ontbijt is goed verzorgd

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 31 mei 2017

    5,4
    Begin rondtocht Spanje
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Bungalow met Uitzicht op het Zwembad
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Personeel niet echt vriendelijk, In jullie overzicht van de faciliteiten staat niet dat het zwembad niet geopend is . Viel ons zwaar tegen, na een dag slenteren in Madrid was een verfrissende duik zeer welkom geweest.

    Kamers waren goed. Shuttle bus naar vliegveld was prima. Metro 5 is op loop afstand en die brengt je binnen 20 minuten naar de binnenstad.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 30 mei 2017

    4,2
    Heel leuk opgezet met mooie tuin, ruime kamers en goed bed,...
    • Zakenreis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Hele vieze vloerbedekking op de slaapkamer, heel kort bed (terwijl ze extra lang beloven), personeel wat de telefoon opneemt terwijl ze jou aan het helpen zijn, gevaarlijke roosters die los liggen waar je over kunt struikelen enz.

    Heel leuk opgezet met mooie tuin, ruime kamers en goed bed, vriendelijke chauffeur en transfer van en naar vliegveld en Feria de Madrid

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 1 mei 2017

    4,2
    Niet doen!
    • Zakenreis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    het hotel heeft 4 sterren maar ik weet niet waar ze die vandaan getoverd hebben. het is sterk verouderd en zou niet meer dan 2 sterren mogen hebben. omdat ik zakelijk wat wijnen moest koelen koos ik oa voor dit hotel vanwege de aanwezigheid van(een lege) minibar op de kamer. aangekomen kregen we kamer 59. bij het inschakelen van de minibar bleek deze niet te werken. daarna verhuisd naar kamer 13, weer hetzelfde euvel. vervolgens omgeboekt naar kamer 17 waar de minibar niet koud werd. vervolgens vertelde ze me bij de receptie dat ze al de minibars weghalen omdat er niet één goed werkt. ik denk dat ze als eerste moeten beginnen met deze service dus niet meer te vermelden op de website. alle kamers zijn sterk verouderd; grote schimmel en vochtplekken overal tot op het plafond, slecht afgekitte wasvoorzieningen, een bed waar je rugklachten van krijgt en bovendien zeer gehorig! als de buurman in de kamer ernaast zich snachts omdraait hoor je dat letterlijk alsof hij naast je ligt. de tv is een oude buizen tv met een klein scherm en bovendien kun je niet tegelijkertijd de tv en de schemerlamp aandoen omdat het aan stopcontacten ontbreekt. de bank en de stoel in de kamer vol met vieze, donkere plekken en de kamer was niet goed schoon. er was maar liefst één kledinghanger in de kast! douchegel en shampoo bestond uit 1(één) klein envelopje per persoon waarmee je met een beetje geluk een chihuahua kunt wassen. de entree en de eetruimtes in het aparte gebouw doen bij aankomst een goed hotel vermoeden maar de kamers zijn werkelijk een drama. ik reis veel en ben geen zeurderig type maar dit was echt een ramp. heel jammer want met een beetje investering zou dit hotel zijn vier sterren wel weer kunnen verdienen. als laatste klacht: de ramen van de kamer konden niet afgesloten worden omdat de sluiting stuk was. het risico dat dus iemand zo je kamer instapt tijdens je afwezigheid maakt je er niet geruster op. jammer dat het verval zo dramatisch toegeslagen heeft bij dit hotel.

    het personeel was vriendelijk en correct. de haal en brengservice van/naar het vliegveld en de feria van madrid is een prima aanvulling.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 11 april 2017

    9,2
    Leuke rustige vakantie.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 4 nachten

    Ontbijtbuffet was voldoende. Jammer dat er geen verse yoghurt met of zonder fruit te verkrijgen was en de broodjes waren niet echt vers.

    Rustig hotel. Vriendelijk personeel. Propere kamers. De kamer van de kinderen was niet zover van de onze zoals we dit gevraagd hadden. Op wandelafstand van de metro.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 31 maart 2017

    7,5
    Relaxed hotel als je een beurs moet draaien in Ifema.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • 2 kamers
    • Verbleef 5 nachten

    Isolatie kamers. Als je Chinese buren hebt dan heb je pech. Die gaan midden in de nacht naar huis bellen!

    Ligging dicht bij vliegveld en beurs. Metro naar centrum.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 10 maart 2017

    7,1
    Prima, redelijk rustige ligging
    • Zakenreis
    • Groep
    • Business Eenpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Sliep in bijgebouw. Erg gehorig, je hoort iemand naast je letterlijk wat ie zegt tijdens telefoneren. Behang kwam eraf zetten. In badkamer waren veel sporen van lekkages zichtbaar

    Redelijk rustige ligging. Behoorlijk schoon, wifi en ontbijt erg goed

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 19 december 2016

    4,6
    Oud, langdurig niet gerenoveerd.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Wat modernere aankleding, een fris verfje in de kamers.

    Oud, langdurig niet gerenoveerd. Geen aanrader. Wel dicht bij het expo center van Madrid. Aangezien ze een zwembad en ook bungalows hebben zal het 'szomers aangenamer toeven zijn.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 29 september 2016

    8,3
    de uitstaling van het totale complex en mooie ruime kamers.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    we hadden een rustige kamer gevraagd. Echter door het komen en gaan dag en vooral de nacht van gasten geeft veel overlast als je aan de voorkant slaapt.Ook flink wat geluidsoverlast vanaf het restaurant terras.Wij sliepen er niet zo best door.

    de uitstaling van het totale complex en mooie ruime kamers.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 1 september 2018

    5,8
    Niet zo
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De airco

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 19 augustus 2018

    4,2
    Doorreis hotel maar volgende keer ff verder zoeken
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Lijkt totaal niet op de foto s

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 26 juli 2018

    10
    Good
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Good

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 1 juni 2018

    7,1
    Lekker ontbijt, veel keuze.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geluidsisolatie tussen de kamers kan beter.

    Lekker ontbijt, veel keuze.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 30 mei 2018

    8,3
    Een aanrader
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Beetje gedateerd.

    Goede prijs kwaliteit verhouding. Vriendelijk personeel.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 6 mei 2018

    9,6
    Personeel was meer dan behulpzaam.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Personeel was meer dan behulpzaam. Bedankt aan iedereen

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 4 mei 2018

    7,9
    Behulpzaamheid personeel
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Behulpzaamheid personeel Afstand hotel naar vliegveld en metro

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 1 mei 2018

    7,5
    Voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gastvrij, nette, pas gerenoveerde hotelkamer

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 1 mei 2018

    9,2
    Super verblijf
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Elke dag schone kamers en opgemaakte bedden Lekker ontbijt

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 13 maart 2018

    7,9
    Dicht bij metro - Vriendelijk personeel - Ruime Kamers - Goed ontbijt
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Zal dit hotel aan iedereen aanbevelen

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 9 maart 2018

    6,7
    Schoon en rustige omgeving
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Business Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Muren tussen de kamers zijn erg dun. Je kunt de telefoongesprekken van je buurman mee luisteren . Hoge prijs

    Rustige omgeving, schone kamer

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 3 maart 2018

    8,8
    Goed
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Business Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Noks

    Simpel en goed

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 7 januari 2018

    8,3
    Zeer schoon
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen

    Zeer schoon

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 18 september 2017

    6,7
    Prima locatie
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Bungalow met Uitzicht op het Zwembad
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kakkerlakken in de badkamer en vuil op de grond in de ontbijtzaal

    Locatie en de prijs

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2017

    7,5
    Fijn verblijf voor zeer lage prijs
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers hebben update nodig

    Ontbijt, zwembad, tuin, airco

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 28 juli 2017

    7,5
    Prima plek voor paar dagen Madrid + zwembad voor lage prijs
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers zijn aan een update toe

    Zwembad, tuin, ontbijt

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 10 juli 2017

    2,9
    Zeer slecht hotel, enorm leger mieren in de kamer, zeer matig ontbijt, kamers heel oud, klein, nul c
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 5 nachten

    Zeer slecht hotel, enorm leger mieren in de kamer, zeer matig ontbijt, kamers heel oud, klein, nul comfort, tv uit 1970, lawaaig etc.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 25 juni 2017

    2,9
    Foto's op de site lijken totaal niet op de...
    • Zakenreis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Foto's op de site lijken totaal niet op de werkelijkheid kamers zijn oud en vervallen bij lange na niet de 4 sterren waard

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 11 juni 2017

    5,8
    Kamers oud, lekkage plekken en rook muf, wel ruim genoeg
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers oud, lekkage plekken en rook muf, wel ruim genoeg

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 9 juni 2017

    5,5
    Locatie vliegveld-hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hygiene Kamers gedateerd Veel dingen kapot(raampje/koelkast

    Locatie vliegveld-hotel Ontbijt

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 30 mei 2017

    6,3
    Dicht bij openbaar vervoer
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    ouderwets zwembad niet open ondanks het mooie weer

    Dicht bij openbaar vervoer

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 6 mei 2017

    7,5
    Goede service en veel moeite ook voor gluten allergie.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Zwembad gaat pas per 1 juni open.

    Goede service en veel moeite ook voor gluten allergie.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 4 mei 2017

    8,3
    Prima hotel als je vroeg moet vliegen !
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    in de omgeving nagenoeg niets te doen

    Goed ontbijt, shuttle bus naar vliegveld

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 2 mei 2017

    7,9
    goed
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    beschadiging van een badkamerdeur

    rustige omgeving, veel ruimte, adequate hulpverlening

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 11 april 2017

    7,9
    Locatie en sfeer
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer was in de nacht soms te koud

    Locatie en sfeer

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 5 februari 2017

    5,4
    De kamers en bedden zijn niet meer van deze tijd en toe aan...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Bungalow met Uitzicht op het Zwembad
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamers en bedden zijn niet meer van deze tijd en toe aan renovatie

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 11 oktober 2016

    5,4
    Matig maar voldoende
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Sterk verouderde kamers

    Restaurant ed

    Verbleven in oktober 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 23 oktober 2015

    4,6
    Niets.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Verouderde accomodatie, helemaal geen 4 sterren waard. Muffe geur als je binnenkomt. Lawaaierig.

    Niets. Ik was blij dat het maar voor 1 nacht was en voelde mee met mijn collega's die nog een nacht moesten blijven.

  • Beoordeeld op: 10 september 2015

    5,0
    prima locatie ,500 meter naar metro station en je bent in 20...
    • Vakantiereis
    • Stel

    donkere kamer,rook muf. bedden te zachte met grote kuil in het midden. ik vond het vergane glorie.

    prima locatie ,500 meter naar metro station en je bent in 20 minuten op de grand via. het zwembad was heerlijk maar ook dat heeft achterstallig onderhoud

  • Beoordeeld op: 29 augustus 2015

    7,1
    Lekker dicht bij het vliegveld.
    • Individuele reiziger

    Chauffeur van de shuttle bus was erg aardig. Alleen het personeel aan de receptie van het Hotel was erg kort en niet zo vriendelijk.

    Lekker dicht bij het vliegveld. Shuttle bus van het hotel. Goede prijs.

  • Beoordeeld op: 26 augustus 2015

    6,7
    op wandelafstand heb je de metro die je brengt voor 2 € tot...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Je hebt er wat je nodig hebt om te overnachten maar meer ook niet sobere kamers geen luxe, kan ook niet voor deze prijs heeft wel een vernieuwing nodig qua infrastruktuur en kamers in het algemeen

    op wandelafstand heb je de metro die je brengt voor 2 € tot in het hartje van Madrid en je moet niet lang wachten elke 10 minuten rijdt er een tram

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2015

    3,3
    Zwembad was lekker, alleen jammer dat het masr tot...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Hotelkamer zag er oud uit, vloerbedekking slecht en verouderd. Lakens waren niet schoon. Airco werkte heel slecht. Personeel niet klantvriendelijk. Eten is duur.

    Zwembad was lekker, alleen jammer dat het masr tot 20:00uuropen is, Madrid is in de avond erg benauwd. Klokslag 20;00uur wordt je het zwembad bijna uitgetrokken.

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2015

    4,6
    Het zwembad is een pluspunt maar ook hier en daar niet...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Bediening zeer traag. Niet veilig voor Kids. Heeft dringend een opfrisbeurt nodig.

    Het zwembad is een pluspunt maar ook hier en daar niet veilig voor Kids.

  • Beoordeeld op: 13 juli 2015

    6,7
    Vriendelijk personeel,aangename sfeer!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Bed een beetje hard en geen deken! Deken niet aangenaam en oud! Minibar wel aanwezig maar niet aangevuld. Haardroger werkte niet

    Vriendelijk personeel,aangename sfeer!

  • Beoordeeld op: 27 juni 2015

    6,7
    Over het algemeen waren alle voorzieningen wel goed
    • Vakantiereis
    • Stel

    Stugge personeel. Airco in de kamer was erg matig. Vanuit zwembad mag je niet naar de bar, dus geen drinken. Parkeren is duur!

    Over het algemeen waren alle voorzieningen wel goed

  • Beoordeeld op: 25 juni 2015

    9,2
    Was perfect voor elkaar, ik moest naar het congrescentrum...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Niet al het personeel kon even goed Engels.

    Was perfect voor elkaar, ik moest naar het congrescentrum daar was een gratis busje naartoe (ook op loopafstand). Het zwembad was goed, de kamer was goed, het ontbijt was goed, gratis wifi en zelfs migelijkheden om mijn boarding pass uit te printen.

  • Beoordeeld op: 24 juni 2015

    3,8
    niets
    • Vakantiereis
    • Stel

    De staat van de gehele kamer: een open plafond, waar je de draden en leidingen ziet lopen, slechte bedden, alles zwaar verouderd, zo ook de badkamer. Had graag ergens anders heen gewild!

    niets

  • Beoordeeld op: 23 juni 2015

    7,5
    Mooie tuin, groot zwembad, uitgebreid ontbijt, gratis wifi,...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Openingsuren zwembad (11u-20u) & strenge regels zwembad, kamer wat verouderd en gehorig

    Mooie tuin, groot zwembad, uitgebreid ontbijt, gratis wifi, lunchmenu was niet slecht

  • Beoordeeld op: 17 mei 2015

    7,9
    De locatie en het personeel.
    • Individuele reiziger

    Jammer van het zwembad en grappig dat er eenden in zwemmen.

    De locatie en het personeel. De Kamer was zeer netjes en opgeruimd. Er werd aandacht aan de kamer gegeven.

  • Beoordeeld op: 10 mei 2015

    5,8
    Mooie tuin en heerlijk zwembad, lekker ontbijtbuffet.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Personeel aan de balie erg ongeïnteresseerd en onpersoonlijk. Bellen en praten tegelijkertijd en dan vervolgens alles nog een keer moeten uitleggen is erg storend.

    Mooie tuin en heerlijk zwembad, lekker ontbijtbuffet. Kamers netjes en iedere keer mooi opgeruimd

  • Beoordeeld op: 24 maart 2015

    6,7
    Locatie shuttle bus en zeer vriendelijk personeel!
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    De kamer viel mij zeer tegen. Schimmel in de badkamer. Behang dat los zat e.d Zeker voor de prijs die je moest betalen! !! Ook geen 4 sterren waard

    Locatie shuttle bus en zeer vriendelijk personeel! !!

  • Beoordeeld op: 18 januari 2015

    7,5
    Rustig gelegen hotel in een mooie en rustige buitenwijk
    • Zakenreis
    • Groep

    Wifi tegen betaling op de kamer is niet meer van deze tijd. Verder mogen de matrassen in de bedden vervangen worden, een goed bed is een belangrijk onderdeel van een hotel.

    Rustig gelegen hotel in een mooie en rustige buitenwijk

  • Beoordeeld op: 1 januari 2015

    7,1
    prijs/kwaliteit verhouding, ligging, hygiëne, ontbijt,...
    • Vakantiereis
    • Stel

    ZEER gehorige kamers, je hoort alles letterlijk. kamers liggen in apart gebouw van receptie.

    prijs/kwaliteit verhouding, ligging, hygiëne, ontbijt, personeel, gratis shuttlebus naar vliegveld.

  • Beoordeeld op: 18 mei 2016

    5,0
    Ontbijt
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Hygiëne

    Ontbijt

  • Beoordeeld op: 17 mei 2016

    5,4
    schoon
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    ambiance / personeel

    schoon

  • Beoordeeld op: 27 februari 2016

    5,4
    Het bed met vering, volledig versleten
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het bed met vering, volledig versleten

  • Beoordeeld op: 10 oktober 2015

    6,7
    Laatste nacht na rondreis t.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Personeel

    Laatste nacht na rondreis t.o.v. Airport

  • Beoordeeld op: 10 september 2015

    6,7
    Dat ik niet wist dat het hotel een gratis shuttle heeft dat...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Dat ik niet wist dat het hotel een gratis shuttle heeft dat me van het vliegveld had kunnen afhalen

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2015

    7,5
    ligging, ontbijt
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    ligging, ontbijt

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2015

    7,5
    1 personeelslid was geweldig!
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    De hagedissen in onze kamer

    1 personeelslid was geweldig!

  • Beoordeeld op: 30 juli 2015

    5,8
    Rust
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Service en klantvriendelijkheid

    Rust

  • Beoordeeld op: 23 juli 2015

    6,3
    Mooi zwembad, vriendelijk personeel,goede keuken
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Hotel is vergane glorie. Airco werkte slecht, slijtage is duidelijk zichtbaar

    Mooi zwembad, vriendelijk personeel,goede keuken

  • Beoordeeld op: 2 juni 2015

    2,9
    Niets
    • Vakantiereis
    • Stel

    Haren op kussen, beestjes in de sla, slechte bedden, personeel niet vriendelijk.

    Niets

  • Beoordeeld op: 10 maart 2015

    8,3
    locatie,
    • Zakenreis
    • Stel

    twee losse bedden

    locatie,

Er zijn ook 23 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 74

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Hotel Osuna Feria Madrid

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: