Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Palas Pineda 4-sterren

Muntanyals, s/n, 43481 La Pineda, Spanje

#25 van de 66 hotels in La Pineda

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1171 beoordelingen over dit hotel

7,8

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,6

  • Comfort

    7,6

  • Locatie

    8,6

  • Faciliteiten

    7,7

  • Personeel

    7,9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,5

  • Gratis WiFi

    6,4

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 10

  • Beoordeeld op: 28 september 2018

    9,6
    Meevaller
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Zeer rumoerige eetzaal. Toen wij aankwamen stond er een lange rij aan te schuiven om te gaan eten. Gelukkig was deze om 20 uur volledig opgelost.

    Zeer veel keuze bij het ontbijt en diner. Ook de drank is inbegrepen. Ruime propere kamer met mooie badkamer. Terrasdeur kon niet op slot, wat toch een wat onveilig gevoel geeft. Er is ook een lege minibar aanwezig. Wij hadden een mooie korting en daardoor zeer veel waar voor weinig geld .

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 5 augustus 2018

    5,0
    Hotel is goed gelegen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer (2 Volwassenen + 1 Kind)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het zwembad zat vol met zand. Het water was niet proper. Zwembad ook maar open tot 20u00.

    Hotel is goed gelegen. Dicht tegen het strand, dicht tegen de winkels. Kamer en badkamer proper. Goede bedden.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 26 november 2017

    4,2
    Jammer, teleurstellend
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Wij werden door de info balie op het station naar Pineda Del Mar gestuurd ipv La Pineda. Dus wij hebben er meer dan 6 uur over gedaan om van Barcelona naar het hotel te komen. We hebben gebeld het verhaal uitgelegd aan de receptionisten en zij gaf aan dat het hotel 24 uur per dag open is. Prima dus en kunnen wij ook nog ergens eten was onze vraag ? Ja hoor geen probleem het restaurant hiernaast is open. Daar aankomen was het restaurant dicht. Als je net 6 uur hebt gereisd het is 23 uur dan wil je graag eten maar er was dus precies niets en de receptioniste was alles behalve behulpzaam en gastvrij. (ook niets in de omgeving) Wij hadden ook ontbijt bij de overnachting geboekt. Maar omdat ons vliegtuig om 10.30 ging was 8 uur ontbijt voor ons net te laat. Receptionist heeft geregeld dat wij om 7.15 konden eten. Er zaten allemaal werklui in het ontbijt gedeelte en er was eigenlijk nog niets te eten behalve crackers en wat beleg. Voelde ook niet echt uitnodigend. Je voelt je gewoon alles behalve welkom.

    De kamer was aardig , locatie is top in het seizoen. Vlakbij het strand en de gezellige boulevard.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 1 september 2018

    7,5
    Goed hotel, uitstekend eten. Bedden minder, locatie goed.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De bedden

    Het eten

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2018

    7,1
    Fantastisch
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het uitgangsleven is kei goed ze blijfen lang open bar’s Restoranten

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 24 november 2017

    5,8
    Blijf thuis in november
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eten en verblijf... niks te doen in November

    Intree

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 31 oktober 2016

    8,3
    goed
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten

    geen tegevaller

    locatie

    Verbleven in oktober 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 1 mei 2016

    6,7
    eind april geweest, buiten t seizoen.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het eten was als je niet direct op tijd kwam al gauw lauw en was enigszins beperkt in keuze. Omdat er een heel grote groep in Palas II zat, waren alle bedjes al snel bezet en kon je niet meer bij het zwembad terecht om op een ligbedje aan te schuiven en dat buiten het seizoen. Geen bagagehulp aanwezig

    eind april geweest, buiten t seizoen. Ik zat al in een hotel ernaast en kon om een mooie kamer vragen en die kreeg ik ook. Mooi uitzicht op de zee en op het zwembad dat erg mooi is

  • Beoordeeld op: 3 september 2015

    7,1
    Ruime kamer.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Zwembad en ruimte daaromheen veel te klein voor zoveel kamers. Om 08.00 uur waren alle ligbedden 'gereserveerd''

    Ruime kamer. Eten voldoende van kwaliteit.

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2015

    5,0
    Geen verbinding met wifi zelf soms met roming probleem
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Wifi Personeel moeite om engels te pratenzeer goed voor familie

    Geen verbinding met wifi zelf soms met roming probleem Inchecken 1 uur in de hall geen ventilatie of airco dan naar andere inchecken palas 2 hetzelfde probleem Kluis 20 euro voor deze prijs betere hotels in de gebuurte

Er zijn ook 7 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 10

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: