Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Palm Beach 4-sterren

Calle Oslo 2, 03503 Benidorm, Spanje

#112 van de 120 hotels in Benidorm

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 2973 beoordelingen over dit hotel

7,6

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,8

  • Comfort

    7,6

  • Locatie

    6,6

  • Faciliteiten

    7,7

  • Personeel

    8,2

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,5

  • Gratis WiFi

    7,3

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 38

  • Beoordeeld op: 2 juli 2018

    7,9
    zeer goed verblijf gehad
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 6 nachten

    zekering electriciteit in de kamer viel 2 à 3 keer uit per dag. geen wifi op kamer

    eten uitstekend en personeel super vriendelijk. Buffet werd constant bijgevuld. Proper en zeer goed hotel

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 22 mei 2018

    8,8
    Personeel super !!!!!!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Zoals we hierboven al vermeld hebben : het eten een beetje eentonig ! Misschien eens meer kuisen onder de bedden ,voor de rest alles super . De badkamer is ook wat aan de kleine kant ,nogal krap . De bedden super !! we hadden 2 bedden van 1.60 m elk (ja ja is 3.20 m bed ) Handdoeken veel en heel proper (witter dan wit ) Badkamer produkten veel en iedere dag nieuwe ,zoals shampoo, douchegel ,kams ,zeepjes ,haar kapjes ,en schoen sponsje . Er waren heel veel Engelsen en die hebben wel ons verblijf wat verpest en ook dat van vele anderen !!!!!!!!!! Ze waren daar voor een weekend (voetbal en huwelijk van Harry van Engeland ) ze waren van s'morgens tot s'avonds zat ,veel lawaai, roepen , tieren ( ja zat zijn hé ) We hebben een paar keer naar de receptie gebeld om 4h s'nachts om hen te doen stoppen ,wij zijn ook op vakantie en willen onze rust !!!!!!!! Maar personeel terug super om ons te helpen ,na 15 min. waren ze stil . Hopelijk blijven die volgend jaar weg of hebben ze betere manieren !!!!

    Het ontbijtbuffet was lekker en veel . We waren een beetje op onze honger blijven zitten met het diner (avondeten ) ;we zijn nog bij vrienden in hun hotel gaan eten en daar was het veel uitgebreider ,superlekker en veel variatie ,wat we nu in dit hotel niet hadden . Zijn er al 3 keer geweest en het eten was al hetzelfde als vorig jaar . Volgende keer nemen we alleen kamer met ontbijt . Misschien eens een thema maken een paar keer in de week : bv een Aziatische avond ,een avond met cava ,een Italiaanse avond ,en dan natuurlijk met het aangepaste eten . Het restaurant is een beetje tegengevallen deze keer . Jammer Want het personeel ,allemaal zijn super vriendelijk ,behulpzaam en zeer aangenaam ,proficiat !!!!!!!!!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 7 april 2018

    6,3
    Prijs kwaliteit goed
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer (2 Volwassenen + 1 Kind)
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Snachts veel lawaai buiten en binnen het gebouw. Airco werkte niet op de kamer Buiten zwembad was niet verwarmd

    Busje naar het strand Vriendelijk personeel

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 27 november 2017

    8,8
    restaurant ontbijt en eten was heel goed veel vlees en vis.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 14 nachten

    iets meer variatie aan groente. jammer voor verblijf op langere duur tv zenders van n.l niet aanwezig, wel wifi gratis.

    restaurant ontbijt en eten was heel goed veel vlees en vis.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 12 november 2017

    10
    Komen vaak in Benidorm voor lang weekend en dit hotel was het beste!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    De afstand van de bedden tot de lichtknopjes naast het bed was veel te groot. Je viel bijna uit bed als je het licht 's nachts aan of uit wilde doen. Dat kon beter!

    De kamers waren zeer goed en het eten (vol pension) was uitstekend en gevarieerd. De gratis bus service van het hotel naar de stad en terug was een onverwachte bonus

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 10 november 2017

    6,7
    Aardig personeel, mooie hal, kamer voldoende, ontbijt niet bijzonder
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer die we kregen was een rokerskamer. Nadat we daarover een opmerking hadden gemaakt, zeiden ze er iets aan te doen, maar we hebben er niets van gemerkt. Als ik weer boek willen we geen rokerskamer, zeker niet voor meerdere nachten. Dit hotel is ook moeilijk te bereiken als je slecht ter been bent of kortademig bent.

    Gewoon

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2017

    5,8
    Goed voor 1 keer! Al beter gehad voor zelde prijs
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    - Eten meer verandering en sommige dingen mochten lekkerder zijn want niet alles sas goed. De soepen waren altijd super - kamer geen kluis , niet al te proper wanneer de kuisvrouw langskwam - De liften beter regelen want dat was een drukte voor al de gasten de kunnen verplaatsten . Spijtig dat de 18+ discoteca niet open was wegens waterschade :( Anders een discotheek ter plaatste is de max.

    fitness, sauna, binnen-en buiten zwembad valt niets op te zeggen! Als je een all-inclusive neemt in het hotel zit je goed! Hotel was goed voorzien op komst van kinderen! Veel te doen . Biljart,water polo, mini disco noem maar op.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2017

    9,2
    buiten de kamer alles heel goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 6 nachten

    alleen de vuile kamer

    Het eten was uitstekend ,het personeel was zeer vriendelijk ,enkel de kamer was vuil en dat heb ik dan ook gemeld aan de reseptie,ik had iets laten vallen en moest mij bukken om het op te rapen en dan zag ik dat het onder het bed zeer vuil was

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 19 juni 2017

    8,8
    fijn!!!!! (want we zijn geen benidormfans ) ,maar het hotel ligt niet zo dicht bij het drukke strand
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Eigenlijk niks

    Het ontbijt was heerlijk, kamers zeer net en proper ,gerenoveerd, personeel super vriendelijk en behulpzaam, parking dicht bij hotel, terras gezellig, kortom we hebben reeds geboekt voor september.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 2 juni 2017

    8,8
    We gaan zeker terug!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Animatie, kinderdisco tot half 11 en bar sluit al.om 12 uur Airco op dak maakt veel lawaai

    Mooie ligging, zeer rustig gelegen. Prijs kwaliteit was zeer goed, ontbijtbuffet zeer uitgebreid

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 25 mei 2017

    9,2
    Grandioos
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De ligging.! Was een grote klim naar het hotel.,maar....er waren schuttle busjes ieder kwartier wat dus veel goed maakte.

    Personeel aan de balie supervriendelijk en in verschillende talen. Restaurantpersoneel supervriendelijk. Kuisvrouw , een schatje. We zijn er maar 2 dagen verbleven maar voor ons een schitterend hotel,met allemaal gerenoveerde grote kamers,en groot terras uitkijk op zwembad . ontbijtbuffet proper, genoeg , lekker vers. Kortom voor herhalingvatbaar.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 10 februari 2017

    9,6
    Wij logeerden deze keer in een prachtig gerenoveerde kamer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Het toilet zit een beetje verstopt onder de wastafel. Na wat oefening lukt het wel.

    Wij logeerden deze keer in een prachtig gerenoveerde kamer. Hierdoor komen onze opmerkingen van ons vorig verblijf te vervallen. Goed gedaan.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 6 december 2016

    7,5
    Voor herhaling vatbaar .
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We hadden het hotel genomen daar er een sauna aanwezig was maar spijtig genoeg 'werkte' hij niet! Het eten was lekker, verzorgd en zeer uitgebreid .

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 17 oktober 2016

    7,1
    Ok maar kon beter als we de problemen niet hadden dat ze mijn paspoort niet hebben terug gegeven
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer (2 Volwassenen + 1 Kind)
    • Verbleef 2 nachten

    Receptie , ze hebben vergeten mijn paspoort terug te geven , en we wonen op drie uur rijden van Benidorm , ik moest vandaag mijn vlucht naar Belgie halen om 10 uur in Almeria , gelukkig keek ik naar mijn paspoort , zat er niet in , bel ik kreeg ik de nachtportier , kon mij niet helpen , bel ik om negen uur , ja ze gingen kijken , en terug bellen bel ik om 11 uur terug zegt die mevrouw , bent u Christiana Henderickx , ja oh ik heb uw paspoort hier ,ik snap niet als ze dat zien dat ze dat de tweede dag niet via de poetsvrouw of iemand op de kamer kunnen leggen of aan mijn man meegeven als die de kaartjes van de kamer ging afgeven , nu ben ik mijn vlucht kwijt , en kan ik een nieuwe boeken plus al mijn afspraken bij de dokters verzetten stressy , ik vind dat zo dom van hén , je paspoort daar laten als de mensen na twee nachten uitcheken , dat moeten ze toch zien liggen en meegeven dit kost ons handen vol geld !!!

    Onbijt lekker avondmaal lekker alles aanwezig

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 17 oktober 2016

    9,2
    Heerlijk verblijf. Aanrader.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Bedden kraken een beetje. Douchegordijn in plastiek is niet zo leuk.

    Ontbijt en diner zeer goed en heel uitgebreid. Regelmatig gratis busje naar strand en terug. Zeer vriendelijk personeel. Prachtig uitzicht op de stad en zwembad.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 10 mei 2018

    10
    Goed
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Goed

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 13 april 2018

    7,1
    Onbijt
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Onbijt

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 28 maart 2018

    10
    Alles
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer (2 Volwassenen + 1 Kind)
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Nietd

    Alles

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 21 januari 2018

    9,2
    Voor herhaling vatbaar
    • Zakenreis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Lekker ontbijt, ruime keuze... mooie kamers

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 11 december 2017

    7,5
    prima.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer (2 Volwassenen + 1 Kind)
    • Verbleef 3 nachten

    parkeer gelegenheid het was te vol.

    alles was goed.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 29 november 2017

    5,0
    Sterk verouderd hotel ; ondermaatse keuken ; enige pluspunt is de gratis parkeergarage.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Zowat alles !!

    Gratis parkeergarage

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 17 november 2017

    10
    super
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    alles was ok

    het ontbijt was top

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 17 november 2017

    7,1
    Goed maar het had beter gekund.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Het eten was wat minder,geen 4sterren waard

    De kamer was proper

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 15 oktober 2017

    6,7
    Goede prijs-kwaliteit maar niet meer om terug te keren.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Diner en ontbijt konden veel beter.

    De gerenoveerde kamers met ver uitzicht.Het personeel aan de receptie was zeer vriendelijk. Alles was proper.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2017

    2,5
    Als
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Als

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 26 juli 2017

    6,7
    Ligging en superontbijt veel keuze
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ligging en superontbijt veel keuze

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 15 juli 2017

    5,4
    Matig hotel en de 4 sterren lijkt ons wat overdreven toegekent
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    ontbijt

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 9 juli 2017

    5,4
    kamer 7 bar3
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer (1 volwassene)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    erg gehorig en heel veel luidruchtige engelse

    kamer klein maar wel volledig gerenoveerd schoon en netjes

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 30 april 2017

    7,1
    De vernieuwde kamers.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer (1 volwassene)
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer en badkamer werden héél slecht gepoetst.

    De vernieuwde kamers.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 21 maart 2017

    7,9
    De vriendelijkheid van de medewerker
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer (1 volwassene)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niet van toepassing

    De vriendelijkheid van de medewerker Niet van toepassing

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 10 januari 2017

    8,3
    Zeer uitgebreid ontbijtbuffet.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer (1 volwassene)
    • Verbleef 5 nachten

    Zeer uitgebreid ontbijtbuffet. Gratis shuttlebus naar het strand. Vriendelijk personeel.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 12 november 2016

    6,3
    het slechte humeur van het restaurant bediening
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer (1 volwassene)
    • Verbleef 6 nachten

    het slechte humeur van het restaurant bediening

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 14 oktober 2016

    6,3
    Een paar tekortkomingen voor een 4 sterren hotel
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    COORDINATIE TUSSEN VERSCHILLENDE DIENSTEN.4 UUR WACHTEN VOOR EEN ROLSTOEL

    GOED ONTBIJT.MOOIE KAMER

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 22 september 2016

    9,2
    er even op uit
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    De liging

    prima

    Verbleven in september 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 27 december 2015

    8,8
    accommodatie, het buffet en het ontbijt
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    dat u mij een update stuurt, die niets inhoudt, dat ik voor 4 personen moet betalen terwijl we maar met 3 personen de reis hebben gemaakt. U doet voorkomen dat de update heel wat is, echter de receptie zou mij dezelfde kamer hebben gegeven. Ik vind dat misleiding.

    accommodatie, het buffet en het ontbijt

  • Beoordeeld op: 24 mei 2016

    7,1
    Het eten
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    De locatie

    Het eten

  • Beoordeeld op: 4 mei 2016

    7,5
    Ontbijt is uitgebreid
    • Vakantiereis
    • Stel

    WIFI was matig op de kamer. In de hal wel uitstekend.De schoonmaak van de kamer was matig. Koelkast niet erg koud.

    Ontbijt is uitgebreid

  • Beoordeeld op: 15 mei 2015

    7,9
    vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    weinig ruimte in zwembad voor de jongere kinderen. wel mooi zwembad

    vriendelijk personeel ruim v opzet, grote zalen.

Er zijn ook 10 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 38

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: