Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Panoramica Garden 3-sterren

La Longuera, 38410 Los Realejos, Spanje

#12 van de 13 hotels in Los Realejos

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 617 beoordelingen over dit hotel

7,5

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8

  • Comfort

    7,1

  • Locatie

    7,2

  • Faciliteiten

    6,9

  • Personeel

    8,1

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,6

  • Gratis WiFi

    4,9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 13

  • Beoordeeld op: 19 oktober 2017

    5,8
    Uitzicht op de bergen vanuit de kamer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio met Uitzicht op de Bergen (2 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten

    Ontbijt, eieren en spek waren koud. Hotelkamer verouderd, niet werkend slot aan het raam naar het terras. Zeer kleine parkeerplaatsen als je niet kan parkeren, als je geluk hebt geraak je s morgens ook in je wagen.

    Uitzicht op de bergen vanuit de kamer.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 16 juli 2017

    4,2
    Prijs/ kwaliteit en ligging is in orde
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio met Uitzicht op de Bergen (2 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er waren mieren ad lavabo's na gebruik van water. In onze keuken was er ontbijt voor zien dat we allemaal in de vuilnisbak mochten smijten. Te wijten aan hotel of temperaturen, kan me er niet voor uitspreken? We hadden een tweepersoonsbed gereserveerd en uiteindelijk 2x eenpersoonsbedden gekregen, hetzelfde geldt voor de gereserveerde parking die ook niet echt gereserveerd was voor ons. Dit gaf toch wel dagelijkse frustraties met zich mee, want je kiest dan het hotel voor de privé parking zodat je verzekerd bent dat er niks met uw huurwagen gebeurd en dan moet je buiten het hotel parkeren. De belofte dat het personeel Engels spreekt is ook maar 1 op 5 waar helaas. Het ontbijt was elke dag hetzelfde spek, worstjes , churros en eieren op 3 wijze met brood.. niet erg spectaculair

    Prijs/kwaliteit was best ok

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 22 februari 2017

    5,4
    Het prachtige uitzicht vanop het ruime balkon.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio met Uitzicht op de Bergen (2 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten

    Beperkte parkeermogelijkheden. Receptiepersoneel niet vriendelijk en ook niet behulpzaam. Kamers zijn gedateerd in vergelijking met de foto's. Het eten was niet super. Slechte WiFi die enkel beschikbaar was in de lobby. Waarborg betalen voor afstandsbediening TV (zonder dat dit gemeld werd vooraf). Heel weinig plaats in restaurant bij ontbijt.

    Het prachtige uitzicht vanop het ruime balkon. De grote inloopdouche. Kamers waren altijd heel goed gepoetst.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 18 september 2016

    7,5
    Goed
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Appartement met 1 slaapkamer met uitzicht op de bergen (3 volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt vond ik niet lekker.

    Personeel vond k heel vriendelijk en het uitzicht was prachtig. We zaten in een mooie kamer op de hoek met grote terras.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 6 april 2018

    8,8
    De bedden zijn extreem hard.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Studio (1 Volwassene)
    • Verbleef 9 nachten

    De bedden zijn extreem hard. Er zijn maar 2 kleine liften voor 12 etages, dus tijdens eten zeer lang wachten, diverse keren moeten lopen.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 10 december 2017

    7,5
    Mooie kamer op het twaalfde verdiep
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio met Uitzicht op Zee (2 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht

    We hadden half pension. Het avond eten was een buffet maar was niet zo goed en smaakloos.

    Mooie kamer op het twaalfde verdiep

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 18 april 2017

    7,9
    rustig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio met Uitzicht op de Bergen (2 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten

    wat verouderd

    ruime keuze ontbijt

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 31 maart 2017

    10
    prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio met Uitzicht op de Bergen (2 Volwassenen)
    • Verbleef 14 nachten

    alles was goed

    alles goed

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 27 november 2016

    9,6
    Super fijn hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Studio met Uitzicht op Zee (2 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht

    Heel erg veel bejaarden

    Zeer mooi uitzicht op bergen en zee kamerr 916. Prachtig ook 's avonds met al de lichtjes van Porto Cruz.

    Verbleven in november 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 15 november 2015

    7,1
    Hotel is schoon en heeft een zwembad
    • Vakantiereis
    • Stel

    Alles oogt wat gedateerd, het is erg ruim opgezet maar doet daardoor wat leeg aan. Daarnaast zijn de hotelkamers gehorig.

    Hotel is schoon en heeft een zwembad

  • Beoordeeld op: 22 september 2015

    7,5
    De rust in het hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Wij hadden half pension en kregen buikklachten van het avondeten, het eten was bovendien niet lekker. Op de site van booking staat dat het een zoetwaterzwembad is maar het is een zout zwembad.

    De rust in het hotel.

  • Beoordeeld op: 25 januari 2015

    7,1
    Het eten was matig, je beter naar él Pinos' (vlakbij op...
    • Vakantiereis
    • Stel

    eten, sfeer in hotel(bejaard), bedden..

    Het eten was matig, je beter naar él Pinos' (vlakbij op de hoek) een klein lokaal restaurant met een uitmuntende keuken. voor 10 euro p.p kan je daar heerlijk eten!

  • Beoordeeld op: 7 januari 2016

    5,4
    Ontbijt, lift , parking, ontvangst
    • Vakantiereis
    • Stel

    bed viel tegen! Zwembad buiten gebruik

    Ontbijt, lift , parking, ontvangst

Er zijn ook 2 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 13

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: