Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Paradero II 2-sterren

Arquitecto Gomez Cuesta, 7, 38660 Playa de las Americas, Spanje

#132 van de 209 hotels in Playa de las Americas

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 462 beoordelingen over dit appartement

7,0

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,1

  • Comfort

    6,5

  • Locatie

    8

  • Faciliteiten

    6,3

  • Personeel

    7,3

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,1

  • Betaald WiFi

    3,9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 20

  • Beoordeeld op: 10 februari 2018

    6,7
    Prima appartement maar wel met wat beperkingen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio met Uitzicht op de Tuin
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen gratis WiFi en magnetron ontbreekt. Glasbak voor de deur waar men ook midden in de nacht dozen met lege flessen in smijt

    Locatie en netjes en schoon

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 8 oktober 2017

    2,9
    Slecht
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Studio met Uitzicht op de Tuin
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamers de gast vriendelijkheid. Het lawaai dag en nacht.

    De kamers zijn heel oud en niet zo hygiënisch. Aan de receptie kreeg je geen informatie er was ook geen airco waardoor het snikheet was in de kamer. In de residentie was er ook geen zwembad.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 17 september 2017

    7,1
    Had beter gekund, maar heb het maar m'n zin gehad
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio met Uitzicht op de Tuin
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De taxi zette ons af bij Paraiso, zei dat we daar moesten inchecken. Dat bleek bij Caribe te moeten, maar had ik nergens op internet kunnen vinden, dus moesten we met een hoop koffers door de hitte naar steeds een ander hotel.. Dat was niet leuk! Houd er verder rekening mee dat iedereen daar is om te feesten.

    De ligging en het uitzicht waren goed, verder een prima appartementje!

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 22 mei 2017

    8,8
    Prachtlokatie en waar voor je geld.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Studio met Terras
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer gehorig, (jongere) buren die om 05.00 terugkomen van het uitgaan en luidruchtig zijn tot na 06.00.

    Lokatie en netheid, je krijgt wat je wordt beloofd.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 15 januari 2017

    6,7
    Goede ligging
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio met Uitzicht op de Tuin
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Receptie ver weg van de apartementen en dit is helemaal niet handig en zou daarom alleen al niet meer daar gaan zitten, al is de rest vrij goed!

    Goede ligging

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 10 juli 2018

    6,7
    Super,alleen spijtig van de lawaaierige buren!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Studio met Uitzicht op de Tuin
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen of slechte satellietverbinding!lawaaierige buren(jonge engelsen)

    Propere kamers,hygiëne super!dichtbij siam park,hoofdstraat,het strand!super!

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 21 maart 2018

    8,8
    Super
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Studio met Uitzicht op de Tuin
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Om iets te moeten zeggen: een kinderzwembadje zou tof zijn.

    Appertement met kuisdienst

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 21 maart 2018

    7,5
    goede prijs kwalieteit verhouding
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio met Uitzicht op de Tuin
    • Verbleef 10 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    meer potten en pannen

    kamer was goed we hadden geen ontbijt de stilte

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 25 februari 2017

    5,4
    Niet voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio met Uitzicht op de Tuin
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Erg rumoerig tot diep in de nacht en op dinsdag en donderdag geen schoonmaak.

    Redelijk centrale ligging

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 16 februari 2017

    3,8
    Leuk terras.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio met Uitzicht op de Tuin
    • Verbleef 5 nachten

    Geen badproducten. Keukeninrichting is niet meer van deze tijd. Geen verwarming.

    Leuk terras.

    Verbleven in februari 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 29 januari 2016

    7,9
    Locatie van de appartementen waren ideaal!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Harde bedden. Aan 1 deken hadden we niet genoeg. In de zomer moet dat geen probleem zijn, maar in januari was het 's nachts best fris

    Locatie van de appartementen waren ideaal! Het was er schoon, wel gedateerd. Vooral voor jongeren geschikt, na het uitgaan kan je zo je bed inrollen!

  • Beoordeeld op: 24 januari 2016

    5,4
    Ruim en schoon appartement, maar verder niks positiefs.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Zeer krap opgezet, vlak langs straatkant. Vanwege bouw veel galm en daarmee geluidsoverlast. In de nacht de bewaker moeten vragen om zijn TV zachter te zetten vanwege herrie. Receptie is een paar straten verderop maar staat nergens op gebouw aangegeven.

    Ruim en schoon appartement, maar verder niks positiefs. Goed voor een nacht.

  • Beoordeeld op: 14 januari 2016

    5,8
    Kamers zijn schoon en de locatie is dicht bij het strand.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Kamer bestaat uit zeer gedateerde meubels en inrichting. De keuken was oud en incompleet, de roomservice kwam niet dagelijks en als ze kwamen waren de tijden volledig verschillend (waardoor we wakker werden gemaakt). Parkeren is lastig in de straat, want de parkeerplaatsen bij het complex zijn niet voor gasten (?). Inchecken in een totaal ander hotel zo'n 300m bij het complex vandaan. Niet ideaal.

    Kamers zijn schoon en de locatie is dicht bij het strand. Ook uitgaanscentra en restaurants op loop afstand. Uiterlijk van het gebouw is goed.

  • Beoordeeld op: 4 januari 2016

    5,4
    we kregen een appartement op de eerste verdieping maar...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    slechte bedden

    we kregen een appartement op de eerste verdieping maar hadden er een met tuin aangevraagd We kregen de volgende dag een andere appartement zonder problemen

  • Beoordeeld op: 1 maart 2015

    7,1
    Het appartement werd bijna dagelijks schoongemaakt en zag er...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Het appartement was erg gehorig. En aan de straatkant was er geregeld lawaai van dronken vakantiegangers. Jammer dat een aantal mensen met niemand rekening houden. Maar daar kan Paradero niets aan doen.

    Het appartement werd bijna dagelijks schoongemaakt en zag er verder netjes uit. Het was wel jammer dat er maar twee kookpunten aanwezig waren, maar je kon er wel zelf je potje koken.

  • Beoordeeld op: 31 januari 2016

    6,3
    Prijs - kwaliteit
    • Vakantiereis
    • Groep

    De slecht geïsoleerde appartementen ( lawaai en condens )

    Prijs - kwaliteit

  • Beoordeeld op: 12 januari 2016

    7,5
    centrale ligging
    • Vakantiereis
    • Stel

    centrale ligging

  • Beoordeeld op: 31 december 2015

    2,9
    Appartement tegen doorgaande weg.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Appartement tegen doorgaande weg. Veel geluidsoverlast.

  • Beoordeeld op: 13 april 2015

    6,3
    Proper niks meer en niks minder
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Proper niks meer en niks minder

  • Beoordeeld op: 8 maart 2015

    6,0
    ruime studio - roomservice
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    heeft geen isolatie en ligt aan een drukke weg met uitgaansleven voor de deur

    ruime studio - roomservice

Er zijn ook 2 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 20

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: