Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Parador de Monforte de Lemos 4-sterren

Plaza Luis de Góngora y Argote, S/N, 27400 Monforte de Lemos, Spanje

#2 van de 10 hotels in Monforte de Lemos

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 420 beoordelingen over dit hotel

8,6

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,8

  • Comfort

    8,5

  • Locatie

    8,8

  • Faciliteiten

    8,4

  • Personeel

    8,9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,9

  • Gratis WiFi

    6,6

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 12

  • Beoordeeld op: 13 september 2017

    9,2
    Karakteristiek hotel in klein plaatsje.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bovenop een berg dus mooi uitzicht maar een hele klim als je te voet het dorp in wilt. Het dorp stelt overigens erg weinig voor.

    Mooi voormalig klooster met ruime kamers en erg vriendelijk personeel. Met name Sonia van de receptie was erg spontaan en behulpzaam. Ontbijtbuffet was prima maar niet top. Hotel beschikt over een prima zwembad.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2017

    9,6
    Prachtige parador!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Prachtig hotel in oud klooster. Het hotel ligt op een erg hoog punt waardoor je een geweldig mooi uitzicht hebt. Mocht je naar het dorp willen dan is het een behoorlijk pittige klim als je het met de voet wilt doen dus is de auto een betere optie. Kamers zijn erg mooi in oude stijl, geweldig uitzicht. Restaurant prima. Middenin het hotel zit een onoverdekt terras waardoor je in de open lucht zit en omringd wordt door de etages met hotelkamers. Een echte aanrader!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2018

    10
    Alles fantastisch
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    niets

    Alles fantastisch

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 3 juli 2018

    9,2
    Ligging bovenop een berg.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ligging bovenop een berg. Prachtig uitzicht

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 6 juni 2018

    10
    Fantastische ligging en uitzicht en een prima kamer in een...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Fantastische ligging en uitzicht en een prima kamer in een historisch gebouw. Een aanrader. En heel betaalbaar

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 4 juli 2017

    6,7
    Ik had het zwembad helemaal voor mij alleen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het diner was om over naar huis te schrijven.

    Wat een magnifiek gebouw, schitterend!

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 24 juni 2017

    7,5
    Het diner viel tegen, weinig keuze en matige kwaliteit.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Het diner viel tegen, weinig keuze en matige kwaliteit.

    Verbleven in juni 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 8 november 2015

    6,3
    adequaat personeel
    • Vakantiereis
    • Stel

    de omgeving hygiëne in algemene delen hotel (kijk eens omhoog of opzij)

    adequaat personeel sfeervolle kamer

  • Beoordeeld op: 27 september 2015

    9,6
    Prachtig verblijf, je waant je een koning.
    • Vakantiereis
    • Stel

    niets

    Prachtig verblijf, je waant je een koning.

  • Beoordeeld op: 24 september 2015

    9,2
    Binnenkoer en interieur
    • Vakantiereis
    • Stel

    Nihil

    Binnenkoer en interieur

  • Beoordeeld op: 10 september 2015

    10
    Hulpvaardigheid van het personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Hulpvaardigheid van het personeel. De unieke lokaliseren en het goede restaurant

  • Beoordeeld op: 22 juli 2015

    8,8
    Het uitzicht
    • Vakantiereis
    • Stel

    Er is geen terras buiten om van uitzicht te genieten

    Het uitzicht

Er zijn ook 3 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 12

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: