Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Parador de Oropesa 4-sterren

Plaza del Palacio, 1, 45560 Oropesa, Spanje

#2 van de 7 hotels in Oropesa

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 497 beoordelingen over dit hotel

8,8

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,2

  • Comfort

    8,8

  • Locatie

    9,2

  • Faciliteiten

    8,8

  • Personeel

    8,7

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,2

  • Gratis WiFi

    8,2

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 17

  • Beoordeeld op: 17 april 2018

    7,1
    Mooie ruime kamer in prachtig kasteel/ paleis
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We konden wegens een feest niet bij het hotel parkeren. Dit is niet van te voren met ons gecommuniceerd.

    Mooie ruime kamer in prachtig kasteel/ paleis

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 29 maart 2018

    9,6
    op doorreis
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Niets

    Elke keer fijn om hier te logeren in dit prachtige gebouw. Vriendelijk personeel bij de receptie, in de lounge, bij het diner. Veilig parkeren, ruime aangename kamer en badkamer, goede bedden.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 18 november 2017

    10
    Op doorreis.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Niets.

    Een parador zoals een parador hoort te zijn! Ruime mooie kamer met prachtig uitzicht, zithoek, fijne matrassen. Altijd weer feest om hier te zijn. Ook genoten van het diner en de bediening.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 19 september 2017

    8,8
    Mooie historische parador, aanbevolen voor een bezoek.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    1.In de bar bestelde ik een glas witte wijn. De kwaliteit van deze wijn die blijkbaar de parador huiswijn is, is een parador in een wijnland zoals Spanje onwaardig. In de supermarkt koop ik een fles Spaanse wijn van 5 euro die ten minste 2 categorieën beter is dan die van de parador. 2. Bediening zowel bij avondmaal als bij ontbijt stug, op het onvriendelijke af. Blijkbaar werken deze mensen met tegenzin.

    Ligging op een heuvel in een mooi dorp. Mooi uitzicht. Aangenaam zwembad. Vriendelijk personeel receptie. Comfortabele en mooie kamer. Historische parador. Goed restaurant. Prima ontbijt.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 10 oktober 2016

    7,1
    'Een glimlach kost niets' zou een goed uitgangspunt zijn voor het personeel.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Ik was er 3 nachten, terwijl ik de indruk heb dat de meeste gasten deze parador als tussenstop gebruiken. Bij drie dagen merk je wat beter hoe een hotel draait. Een glimlach kost niets, dus waarom wordt het personeel daarin niet getraind? Op de 3e dag werd het wat beter, dus heeft het dan met verlegenheid te maken? Ik vond het een merkwaardig team. Ook wat de eisen betreft; je kan in een vier sterrenhotel toch niet alleen maar Spaans spreken... en sloffend je werk doen ( 3 verschillende mensen). Wifi is niet beschermd. Hoezo kan dat niet? In drie dagen merk je ook dat het buiten de deur wat minder goed wordt schoongehouden. De vieze zakdoekjes zag ik nog liggen in de tuin na 3 dagen, alsook de chipskruimels op het terras, terwijl ik in Alange bv. mensen zelfs de stoepen zag aanvegen. In vergelijking tot de prijzen elders vond ik het ontbijt te duur. Als ik op het terras zat ( 3 tafels) moest ik extra toeslag betalen. Geen fantasie bij de bijgaande tapas (chips). Bij de afrekening bleek ik meer betaald te hebben dan volgens Booking.com. afgesproken. Ik zou hier niet snel terugkomen.

    De locatie is geweldig; de salons indrukwekkend. Dat zal ook de prijs bepalen. Kamers waren ruim, goed geslapen. Het uitzicht bij het ontbijt voor het raam met panoramaview was fantastisch. Het zwembad was open, heel koud, maar zeer verfrissend bij die warmte. Ik vond het toeristenbureau in Oropesa erg goed. Ze hadden uitgeschreven routes afh. van hoeveel kilometers je wilde maken; klopte ook heel goed.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 2 oktober 2016

    10
    Prachtig kasteel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij hadden een donkere kamer. Het dorp is saai

    Prachtig gelegen,aan de rand van het dorp.Je ziet het al van ver liggen.Torent overal boven uit. Mooi zwembad,lekker eten. Rustig.Grote parkeerplek.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 18 september 2018

    9,6
    Zeer mooie ambiance
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen balkon. Maar dat is niet gek voor een kasteel.

    Zeer mooi interieur.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 26 juni 2018

    8,8
    Prachtige locatie, heerlijk zwembad, super ontbijt en diner!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Balkon, maar dat weet je met zo'n oud gebouw.

    Prachtige locatie, heerlijk zwembad, super ontbijt en diner!

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 14 juni 2018

    10
    prima verblijf
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Extra Bed (2 Volwassenen +1 Kind)
    • Verbleef 1 nacht

    niets

    Het verblijf in de paradores

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 5 juni 2018

    10
    Op doorreis.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Niets

    Elke keer weer heerlijk om hier te overnachten.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 11 mei 2018

    8,3
    Erg prettig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    WiFi verbinding

    Ontbijt was heerlijk. De kamer was erg comfortabel . Vriendelijk personeel

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 30 oktober 2016

    9,2
    De parador was gewoon een unieke ervaring: prachtig!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Extra Bed (2 Volwassenen +1 Kind)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De parador was gewoon een unieke ervaring: prachtig!

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 23 oktober 2016

    9,6
    Fantastisch!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles!

    Verbleven in oktober 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 3 juni 2015

    9,2
    De ruime kamer, en de prachtige openbare ruimtes.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Avondeten veel te laat; pas om half negen beginnen, om kwart voor tien was ik met dessert bezig en bij het hoofdgerecht krijg je totaal geen groentes of aardappelen.

    De ruime kamer, en de prachtige openbare ruimtes.

  • Beoordeeld op: 10 januari 2015

    8,8
    Mooi parador, prachtige mooi gemeubileerde kamers.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het stadje zelf mag wat mij betreft afgebroken worden

    Mooi parador, prachtige mooi gemeubileerde kamers. Een goede lichte maaltijd tegen een lichte prijs.

  • Beoordeeld op: 1 mei 2016

    9,2
    Personeel receptie weinig gastvrij.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Personeel receptie weinig gastvrij.

  • Beoordeeld op: 19 september 2015

    9,6
    De openbare ruimtes
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets

    De openbare ruimtes

Er zijn ook 4 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 17

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: