Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over HD Parque Cristobal Tenerife 3-sterren

Rafael Puig Llivina, 15, 38660 Playa de las Americas, Spanje

#16 van de 209 hotels in Playa de las Americas

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 339 beoordelingen over dit hotel

8,8

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,8

  • Comfort

    8,7

  • Locatie

    9,1

  • Faciliteiten

    8,7

  • Personeel

    9,1

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,4

  • Gratis WiFi

    7,9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 21

  • Beoordeeld op: 4 maart 2018

    9,2
    Fijne , gezellige , centraal gelegen accommodatie!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Bungalow met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 8 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De matrassen van de bedden zijn te zacht. Handdoeken neerleggen bij het zwembad, het is verboden maar er wordt niets aan gedaan.

    Goede centrale ligging. Erg aardig personeel met leuke animatie voor kinderen. Mooi verwarmd zwembad. Goede , aardige schoonmaakdames. Elke dag behalve zondag wordt de bungalow gedaan. Optreden van JOHNNY CIRCUS, hele goede Charley Chaplin imitator , show is leuk voor kinderen en volwassenen!

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 27 november 2017

    6,3
    Het weer is altijd zalig in Tenerife. De accommodatie Parque Cristobal oogt wat aftands.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Bungalow met 2 Slaapkamers (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 9 nachten

    We hebben een aantal keer ook ter plaatse het diner genomen. Een van die keren werd er een BBQ geserveerd. Het vlees zag zwart, men bakte op een te heet vuur en het vlees lag veel te dicht bij de vuurhaard. De volgende week hebben wij de BBQ aan ons laten voorbij gaan maar ik ben wel even gaan kijken. Het was weer van hetzelfde, je rook het verbrande vlees tot buiten het park. Het spek bij het ontbijt was ofwel te hard ofwel te licht gebakken.

    Het ontbijt was goed, het personeel vriendelijk. De kuisploeg doet haar best en het beddengoed wordt regelmatig gewisseld. Het zwembad wordt netjes gehouden.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 8 november 2017

    7,5
    Prima zonvakantie in het centrum van Playa de las Americas.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Bungalow met 2 Slaapkamers (4 volwassenen)
    • Verbleef 6 nachten

    De shows/voorstellingen 's avonds waren niet leuk. Tweemaal was er live muziek bij het diner en dit was wel goed. Heel veel handdoeken leggen, voor half negen waren driekwart van de ligbedden al voorzien van een handdoek.

    Wij verbleven obv half pension. De buffetten waren goed. Het is mogelijk zowel binnen als buiten te eten. De bediening is vriendelijk. Kinderbad is gescheiden van het zwembad, dit vonden wij prettig. Animatieteam is goed, doet erg hun best O.A. aquagym, darten, tafeltennis, volleybal etc. Bezoek aan Siam blijft een topper. Daarnaast hebben we een excursie gemaakt op een catamaran; ook een aanrader. Geregeld via de hostess van tui in het hotel.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 23 oktober 2017

    8,8
    Een super vakantieplek voor het hele gezin (alle leeftijden)!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Bungalow met 2 Slaapkamers (4 Volwassenen + 1 Kind)
    • Verbleef 10 nachten

    HD Parque Cristobal is ons prima bevallen, vooral het personeel is super vriendelijk. We waren met volwassen kinderen en kleinkinderen, er was voldoende te doen, heerlijke 10 dagen gehad. All in, met voldoende variatie.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 13 oktober 2017

    10
    Prijs kwaliteit zeer goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Bungalow met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 9 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niet echt iets, vonden alleen dat opruiming ligstoelen aan zwembad iets te vroeg begon 17u!

    Mooie, confortabele, ruime bungalow. Eigen terrasje, inplanting bungalows niet te dicht naast mekaar, voldoende privacy.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 5 mei 2017

    8,8
    Prima locatie, we hebben een fantastische tijd gehad
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Bungalow met 2 Slaapkamers (4 volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Parkeren! We hadden een huurauto, maar konden bijna nergens parkeren. Op dag v aankomst (zondag) wel een uur rondjes gereden. Playa de Las Americas is wel een beetje een 'schreeuwerige' badplaats. Moet je v houden. We zijn erop uit getrokken nr binnenland, wat prachtig is!

    Locatie: dichtbij AirPort, strand, restaurantjes, supermarkt om de hoek Huisje was leuk, alles aanwezig wat je nodig hebt. Mooie zwembaden en veel vertier voor de kinderen. Tenerife zelf is prachtig. Er is veel meer te ontdekken dan de kust alleen.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 3 mei 2017

    8,3
    We hebben genoten!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Bungalow met 2 Slaapkamers (4 volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten

    De inhoud van de keuken viel me wat tegen, maar nu had ik een reden om iedere dag heerlijk uit eten te gaan. We hadden geen all-inclusive zoals de meeste gasten en hebben dit ook zeker niet gemist.

    Wij vonden het heerlijk dat we een eigen terras hadden met ligbedjes. De bungalow werd dagelijks schoongehouden. Het zwembad en het voetbalveld waren voor onze kinderen fantastisch. We hadden een super internetverbinding in het huisje. Alle leuke winkels, restaurants en de zee was op loopafstand.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 5 maart 2017

    7,9
    Heerlijk rustig en toch middenin t centrum
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Bungalow met 1 Slaapkamer (2 Volwassenen)
    • Verbleef 8 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Sommige bungalows liggen erg omhoog, Voor mijn oude vader niet handig. Dit staat niet in de beschrijving. Er staan sinds dit jaar dames v plezier vlak naast de ingang. Echt not done

    Hele aardige mensen en heerlijke bungalow

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 20 januari 2017

    7,5
    Ideale ligging t.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Bungalow met 2 Slaapkamers (4 volwassenen)
    • Verbleef 5 nachten

    Vrij veel kleine kinderen, maar eigenlijk heb je daar niet zoveel last van.

    Ideale ligging t.o.v. boulevard en strand. Zowel voor Los Christianos als Adeje; deze locatie ligt precies in het midden.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 9 november 2017

    5,4
    het eten was best lekker
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Bungalow met 1 Slaapkamer (2 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten

    te weinig privé in de tuintjes, te veel volk aan het zwembad, te dicht op elkaar

    het eten was best lekker

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 30 mei 2017

    8,8
    Het was top!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 7 nachten

    niets

    Echt een locatie voor gezin met kinderen en kleinkinderen

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 25 mei 2017

    10
    Prima
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Bungalow met 1 Slaapkamer (2 Volwassenen + 1 Kind)
    • Verbleef 14 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er waren nog mooiere huisjes

    Park

    Verbleven in april 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 3 mei 2016

    9,2
    Service van het personeel
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    variatie van het eten viel tegen, Tenerife ligt midden in de Atlantische Oceaan, ik had meer visvariatie verwacht.

    Service van het personeel mooie appartementen, dagelijks gereinigd

  • Beoordeeld op: 2 mei 2016

    8,3
    Goed onderhouden bungalow, de receptionistes en andere...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Speelgoed in de speelruimte was gedateerd

    Goed onderhouden bungalow, de receptionistes en andere medewerkers waren heel erg behulpzaam, goede wifi bereik

  • Beoordeeld op: 4 januari 2015

    10
    Goede ligging , de grote vd bungalow, de schoonmaak en...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    WiFi werkt niet altijd perfect.

    Goede ligging , de grote vd bungalow, de schoonmaak en hygiene . Prettig en betrouwbaar personeel. Kookgereedschap was iets minder. Twee hele grote pannen en een kleine koekenpan. Misten een klein pannetje. Verder perfect . Veel opbergruimte. Goede straal warm water in de douche.

  • Beoordeeld op: 22 februari 2016

    10
    Goed
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Niets

    Goed

  • Beoordeeld op: 30 juli 2015

    6,3
    De ligging van de accomodatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Geen airco in het appartement. Heel veel kinderen dus veel herrie. Regelmatig kakkerlakken in het app.

    De ligging van de accomodatie

  • Beoordeeld op: 26 mei 2015

    9,6
    Zeer vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Leuk strand ca 15 minuten lopen

    Zeer vriendelijk personeel Mooi park Prima uitgeruste bungalows Fijne zwembaden en speeltuin Leuke animatie

  • Beoordeeld op: 24 april 2015

    7,5
    Het eten was super goed.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Bij de receptie waren ze niet behulpzaam voor een taxi te bestellen hadden iedere keer een ander verhaal.

    Het eten was super goed.

  • Beoordeeld op: 3 maart 2015

    10
    De vriendelijkheid van het personeel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    de koffie!

    De vriendelijkheid van het personeel. De aandacht voor het milieu.

  • Beoordeeld op: 10 februari 2015

    10
    Geen boven buren.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geen boven buren. Het zijn geschakelde bungalows voorzien van alle comfort.

Er zijn ook 5 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 21

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: