Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Parquemar

Avenida Gran Canaria, 28, 35100 Playa del Inglés, Spanje

#85 van de 166 hotels in Playa del Inglés

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 275 beoordelingen over dit appartement

7,7

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,6

  • Comfort

    7,6

  • Locatie

    8,1

  • Faciliteiten

    7,5

  • Personeel

    8,1

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,7

  • Gratis WiFi

    6,2

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 37

  • Beoordeeld op: 10 mei 2018

    8,3
    Prettig verblijf.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Bungalow (4 Volwassenen)
    • Verbleef 11 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het is in de avond wat rumoerig door hotels in de omgeving.

    Fijn tuintje voor jezelf. Elke dag schoonmaak en schone handdoeken. Twee badkamers. In tegenstelling tot andere berichten mocht er met van alles in het zwembad gespeeld worden. Er werd goed opgelet aan het zwembad, onze dochter van twee werd geen seconde uit het oog verloren.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 17 november 2017

    8,3
    Wij hebben genoten van ons verblijf in Parquemar.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Bungalow (4 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eerder hier gelezen: de trap! Die klinkt erg door omdat hij met ijzeren buizen is. Verder zijn de bungalows erg gehorig. 2pitten om te koken is creatief koken en denken! Eerst het één en daarna het ander.

    Het zijn leuke bungalows met een lange tuin. In de tuin staat een tuinstel en twee ligbedden. er was vrij veel wind toen wij er waren , het was daardoor best fris bij het zwembad. In de tuin was het dan heerlijk zonnen, wij zaten ook wel op de goede kant. De bungalows met nummers in de 70 hebben de hele dag zon en liggen rustig. De bungalows zijn schoon. Er zijn supermarkten in de buurt en leuke en goede restaurants. Je kan zelfs lopend naar de Lidl.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 15 september 2017

    6,3
    Goede schone matrassen en prijs kwaliteit is prima aandacht punt zwbad
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Bungalow (4 Volwassenen)
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zwembad was verouderd. Mozaïeken steentjes kinderbad gedeeltelijk kapot waardoor ze hun voeten bezeerd. Water was ook niet van beste kwaliteit in het kinderbad.

    Locatie

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2017

    4,2
    Personeel is behulpzaam
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Bungalow (4 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Onze bungalow was niet schoon, stoffig bankstel, muf en vochtig en vooral veel last van rioollucht. Bedden voorzien van plastic beschermhoezen waardoor je steeds last hebt van krakend geluid. Veel geluidsoverlast van naburig hotel en jongeren die in de nacht zwemmen. Kortom niet ons hotel. Dit was het goedkoopste en minste hotel van een drieweekse reis door de Canarische eilanden.

    Personeel is behulpzaam

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 23 april 2017

    7,9
    Uitstekende uitvalsbasis voor de Nederlander
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten

    De ligging direct naast de Gran Chaparral, met prima restaurants en Nederlandse kroegen is voor mij de reden om op Parquemar te boeken. Ook de Yumbo is voor de liefhebber op loopafstand (hooguit 10 min lopen). Voor de huurauto is op straat altijd wel een gratis plekje te vinden, vaak zelfs recht voor de deur van het complex. Vanaf Parquemar rij je binnen een paar minuten het prachtige binnenland van Gran Canaria in, een absolute aanrader, want als je alleen maar op het strand of aan het zwembad blijft liggen dan mis je het mooiste van wat het eiland je te bieden heeft. Parquemar is het laatste jaar in prijs omhoog gegaan, maar dat geldt ook voor de kwaliteit. Nieuwe meubeltjes, nieuwe matrassen (de oude waren echt niet meer te doen..) en er staat tegenwoordig alvast wat water in je koelkast bij aankomst, shampoo, zeep en gel in de badkamer, en een afwas setje op het aanrecht. Net de kleine dingetjes die het verblijf toch nog weer wat aangenamer maken.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 20 oktober 2016

    10
    mooie locatie om te geniet van playa del ingles
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Bungalow (4 volwassenen)
    • Verbleef 11 nachten

    de bungalows hebben 2 badkamers ,2 toiletten en zijn prachtig ingericht ,we hadden er 2 gehuurd 1 voor ons en 1 voor de kinderen en ze waren alletwee perfect in orde en werd dagelijks schoongemaakt

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2018

    4,2
    Ik vond de bungalow een complete ramp!!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Bungalow (4 Volwassenen)
    • Verbleef 21 nachten

    Wij hadden een stinkende lekkende bungalow. Totaal niet prijswaardig!!

    Dat we aan de zwembad zijde zaten dit is makkelijk voor de kinderen

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 15 juli 2018

    3,3
    Op Dit moment niks positief
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 17 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De vele bezoekers die op visite kwamen en het hele zwembad in beslag namen en daar niks te zoeken hadden

    Op Dit moment niks positief

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 14 mei 2018

    6,3
    Locatie top, prijs/kwaliteit OK, schoonmaak slecht
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Bungalow (4 Volwassenen)
    • Verbleef 6 nachten

    Schoonmaak was slecht, Er is in 7 dagen slechts 1 keer schoongemaakt

    Ligging

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2017

    10
    Top locatie op basis van prijs, eenvoudig, maar toch alles wat je nodig hebt bij de hand.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Bungalow (4 Volwassenen)
    • Verbleef 11 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen wateraerobics.

    Loopafstand winkels en horeca, in de bouwvakantie moet je rekening houden met geluidsoverlast horeca, zelf geen last van gehad.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 18 juni 2017

    7,5
    Prima verblijf prima prijs kwaliteitsverhouding
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten

    Niets

    Prima prijs kwaliteit verhouding, prima bedden. Helaas zonder airco maar mss komt ie pas in de zomer als het echt heet is.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 28 februari 2017

    7,9
    uitstekende locatie voor gezinnen met kinderen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 10 nachten

    heerlijk verwarmd zwembad

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 30 oktober 2016

    9,6
    Super. Tot volgend jaar.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Bungalow (4 volwassenen)
    • Verbleef 14 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Alles

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 1 oktober 2016

    7,5
    LIGING
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Bungalow (4 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten

    NIETS

    LIGING

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 1 oktober 2016

    9,6
    Super. Tot volgend jaar.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Bungalow (4 Volwassenen)
    • Verbleef 13 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De bedden. Graag iets meer comfort

    Het huisje. Ruim 2 badkamers en alles wat je nodig hebt.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 30 september 2016

    9,2
    Heel erg fijn!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 8 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles dik in orde!

    Verbleven in september 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 10 mei 2016

    8,3
    Prachtig besloten bungalowpark, niet te groot en heerlijk...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Toen wij er waren was het lekker rustig, m.u.v het weekend. Toen waren er wat Spaanse, vrij luidruchtige families. Vind ik niet zo'n probleem, maar is handig om te weten. Er loopt een vrij grote weg achterlangs, maar die geeft niet veel overlast.

    Prachtig besloten bungalowpark, niet te groot en heerlijk voor kinderen. Ligging is prima, stukje lopen naar het strand maar wel lekker dichtbij San Fernando waar grote supermarkten zijn. De bungalows zijn erg leuk, niet luxe maar zeker comfortabel. Mooie tuin/terras erbij. Er staat een grote koelkast met groot vriesvak, erg praktisch. Mooi zwembad met veel ligstoelen eromheen, (badmeester erbij) en ook een pierebadje voor de kleintjes. Bij de solariumzone met ligbedden is goede gratis Wi-fi. Wij hebben een hele fijne tijd gehad.

  • Beoordeeld op: 24 januari 2016

    8,8
    Goede ligging ten opzichte van het vliegveld, vlakbij...
    • Vakantiereis
    • Stel

    We hadden harde, te kleine, te smalle bedden.

    Goede ligging ten opzichte van het vliegveld, vlakbij bushalte, waar van uit je alle kanten in kan. (Goede verbinding met lijnbus naar het vliegveld) In het centrum, vlakbij winkels. Lidl op loopafstand. Bungalows zijn netjes, doch iets verouderd, maar worden wel goed en netjes bijgehouden. Ze komen regelmatig poetsen, wat zorgvuldig gedaan wordt. Er zijn vele goedkope eettentjes in de buurt waar je lekker kan eten. In januari was +/- 80 % van de bezoekers Nederlands. Prijs / kwaliteit verhouding is zeer goed.

  • Beoordeeld op: 20 december 2015

    8,8
    Nieuwe bedden, top.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geen goede koekenpan. Misschien een ander koffiezetapparaat, Senseo of zo.

    Nieuwe bedden, top. Zou liever 2 persoons bedden hebben. Lieve mensen die er werken, goede lieve schoonmaaksters. We komen graag terug.

  • Beoordeeld op: 3 oktober 2015

    8,3
    Dat je overal dichtbij zit , supermarkt ,winkels,...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Wat wel wat beter kan is het bestek e.d.Het is oud en onhandig ,mag iets aan gedaan worden.

    Dat je overal dichtbij zit , supermarkt ,winkels, horecagelegenheden ,prima. In onze studio was alles gerenoveerd zag er goed uit. Wij waren al voor de 4de keer in Parquemar!!!!

  • Beoordeeld op: 13 september 2015

    8,8
    Huisje met twee badkamers, eigen tuintje met ligbedden, het...
    • Vakantiereis
    • Groep

    De éénpersoonsbedden zijn wat smal en vrij hard, de tuinman mag zich wel weer een keer uitleven op de tuintjes

    Huisje met twee badkamers, eigen tuintje met ligbedden, het zwembad op 10 meter van ons huisje.

  • Beoordeeld op: 25 juli 2015

    7,9
    wij zijn groep van 3 jongens en hadden niet veel ruimte,...
    • Vakantiereis
    • Groep

    bedden konden zachter en ruimte voor 3 is aan de kleine kant

    wij zijn groep van 3 jongens en hadden niet veel ruimte, maar de kosten waren ook erg laag

  • Beoordeeld op: 25 juli 2015

    8,3
    prijs kwaliteit goed, bungalows zijn simpel maar voldoende,...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    de bedden zijn erg hard en zwembad kan een opknap beurtje gebruiken

    prijs kwaliteit goed, bungalows zijn simpel maar voldoende, wij hadden een grote tuin. perfect baby bedje welke klaar stond

  • Beoordeeld op: 30 april 2016

    10
    Kamers/bungalow goed.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Kamers/bungalow goed.Groot zwembad en ligstoelen in je eigen tuin!

  • Beoordeeld op: 23 april 2016

    7,9
    Rustig park geen animatie vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Schoonmaak had beter gekund tuintjes beter onderhouden

    Rustig park geen animatie vriendelijk personeel. En de poezen :o)

  • Beoordeeld op: 8 maart 2016

    9,0
    fijn personeel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    het is nogal gehorig in de huisjes, maar daar valt niets aan te veranderen.

    fijn personeel. mooi zwembad

  • Beoordeeld op: 16 februari 2016

    10
    2 aparte slpk s
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    2 aparte slpk s

  • Beoordeeld op: 6 december 2015

    8,3
    gastvriendelijkheid
    • Vakantiereis
    • Stel

    De huisjes zijn wel wat gehorig.

    gastvriendelijkheid

  • Beoordeeld op: 3 november 2015

    10
    de nieuwe meubels
    • Vakantiereis
    • Stel

    De wifi

    de nieuwe meubels

  • Beoordeeld op: 17 oktober 2015

    7,9
    2 badkamers en een tuin
    • Vakantiereis
    • Stel

    Woonkamer was wat klein.

    2 badkamers en een tuin

  • Beoordeeld op: 10 oktober 2015

    7,5
    Centraal gelegen.
    • Stel

    Niks viel tegen.

    Centraal gelegen.

  • Beoordeeld op: 9 oktober 2015

    6,3
    de ligging, winkels en restaurants vlak in de buurt
    • Vakantiereis
    • Stel

    keuken is verouderd

    de ligging, winkels en restaurants vlak in de buurt

  • Beoordeeld op: 15 september 2015

    10
    Goed opgeknapte kamers en een lift naar de studio's
    • Vakantiereis
    • Groep

    Goed opgeknapte kamers en een lift naar de studio's

  • Beoordeeld op: 14 september 2015

    8,8
    vriendelijkheid peroneel
    • Vakantiereis
    • Stel

    niets

    vriendelijkheid peroneel

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2015

    7,5
    De ligging
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Slechte bedden

    De ligging

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2015

    8,3
    Ligt op loopafstand van strand, winkels en...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ligt op loopafstand van strand, winkels en uitgaansgelegenheden. Taxi's rijden met regelmaat voorbij als je niet wilt lopen.

  • Beoordeeld op: 19 januari 2015

    7,5
    mooi zwembad
    • Vakantiereis
    • Stel

    mooi zwembad

Er zijn ook 8 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 37

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: