Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Pension Cibeles

Cara, 12, 14002 Córdoba, Spanje

#35 van de 38 B&B's en herbergen in Córdoba

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1109 beoordelingen over dit hotel

7,3

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,4

  • Comfort

    6,5

  • Locatie

    9

  • Faciliteiten

    6,3

  • Personeel

    7,2

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,2

  • Gratis WiFi

    7,2

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 25

  • Beoordeeld op: 18 juni 2018

    9,2
    De ligging is perfect!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bed was een beetje hard en kussen was niet super.

    De ligging is perfect! Eigenaar is super aardig, rook heerlijk fris op de kamer! Je hoort wel wat geluid van buiten, maar dat weet je als je in een stad slaapt. Het is geen 4sterren hotel, maar voor deze prijs is het zeker een top hotel!

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 1 mei 2018

    3,8
    Heel veel geld, voor bijzonder weinig comfort : Ronduit bar en barslecht !!!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 2 nachten

    1) Stopcontacten op kamer lagen gewoon open : levensgevaarlijk. 2) De kamer werd niet opgeruimd : geen nieuwe handdoeken, geen poetsbeurt,... 3) Geen lampen in de nachtlampjes op de nachttafeltjes naast het bed

    Gelegen in het centrum, vlak bij de Mesquita

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 4 februari 2018

    8,3
    Een wederom bezoek aan Cordoba verveelt nooit
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    weinig tot niets

    Super locatie vlakbij alles Mezquita, Hamman etc. Best goede kamer met een eigen badruimte qua kwaliteit/prijs (beneden). Pas op met parkeren over de brug op straat tussen de twee bruggen nu met wegsleepregeling, parkeren alleen voor vergunninghouders. Kosten: taxi naar locatie plus de "boete" ad 73 euro !! (koopje, toch)

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 6 oktober 2017

    3,8
    Goede locatie maar verwacht er niets van.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bed was veel te klein. Ik ben 185cm en mijn benen staken toch ruim uit het bed. Ook nog gele vlekken in bedgoed. Geen klink op de deur, als je sleutel aan de buiten kant vergeet zat je opgesloten. Zeer kleine kamer. Slechts 1 stopcontact boven in een hoekje voor telefoon lader. Zeer gehoorig, je kunt de medebewoners horen plassen. Op de badkamer was eigenlijk alles kapot of versleten. Geen lamp, alleen een klein stalampje wat je in het donker echt niet vind. Douche gordijn was smerig en niets om handdoeken op te hangen.

    De locatie is prima aan de rand van het centrum

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2017

    7,9
    Geweldige locatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik had een rokers-kamer (terwijl ik niet rook) Geen duidelijke parking (14,95 betaald) Terwijl er volgens haar een gratis parking was (maar doet geen moeite om mee te lopen) Spreekt geen Engels

    Geweldige locatie Goede WiFi

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 31 december 2016

    4,2
    zeer slecht geslapen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Driepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    te klein en krakend bed, heel gehorig, tochtende ramen bij het hoofdeind van het bed, slecht funtionerende electra, kapotte tegels op de vloer, vuil.

    de locatie is prima

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 23 oktober 2016

    3,8
    We verbleven in kamer 6.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 3 nachten

    We verbleven in kamer 6. Dit hondenhok kunnen wij niemand aanbevelen. Verder stond er op de website dat we de auto konden parkeren via een gemaakte reservering. Ook dit bleek niet het geval te zijn. Op een verschoten A4'tje stond dat de pin betaling niet mogelijk was.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 3 juli 2018

    6,7
    prijs-kwaliteit ok
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    prijs-kwaliteit ok

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 15 juni 2018

    9,2
    Perfecte locatie
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Perfecte locatie Proper

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 6 mei 2018

    6,3
    De ligging, super ten opzichte van Mezquita
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Lawaai ‘s nachts en bed zakte door. Geen goede ventilatie in badkamer.

    De ligging, super ten opzichte van Mezquita

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 30 juli 2017

    9,6
    Fijne kamer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Niets

    Vriendelijk personeel. Centrale, maar rustige ligging. Kleine, maar prima kamer. Openbare parkeergarage in de buurt.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 5 juli 2017

    7,1
    Prima koele kamer en vriendelijk ontvangst door oudere heer.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 2 nachten

    Sanitair is gedateerd en vertoont gebreken. Het functioneerde wel goed.

    Prima koele kamer en vriendelijk ontvangst door oudere heer.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 21 mei 2017

    5,4
    Geluudsoverlast
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Driepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De gehorigheid van geluiden binnen het hotel. Het was zeer rumoerig,slecht geslapen!!

    Prijs en lokatie

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 9 oktober 2016

    5,8
    Vooral de locatie en de prijs waren erg goed.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 2 nachten

    De bovenste verdieping is niet zo mooi gerenoveerd.

    Vooral de locatie en de prijs waren erg goed.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 5 oktober 2016

    7,5
    Eenvoudig en goedkoop!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Erg basic maar daar betaal je ook voor.

    Dichtbij het centrum en airco. Top

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 28 september 2016

    6,7
    De locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 2 nachten

    Vooraf werd gesuggereerd dat er parkeergelegenheid was. Dat bleek niet het geval te zijn.

    De locatie

    Verbleven in september 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 14 mei 2016

    7,1
    Locatie en afstand tot Mesquita.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Gedeelde badkamer waarvan de deur niet eens op slot kon. Douchen niet echt mogelijk. Twee losse bedden en wankel.

    Locatie en afstand tot Mesquita. Personeel heel vriendelijk

  • Beoordeeld op: 8 mei 2016

    6,3
    Gunstige ligging tov historische binnenstad en...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Communicatie rondom het al of niet kunnen verkrijgen van een parkeerplaats voor de auto. Een tweemaal gedaan verzoek werd niet online beantwoord door het pension. Het is dus misleidend om te zeggen dat parkeergelegenheid aanwezig is! Na eerst met zware koffers hebben te moeten zeulen, konden we met pijn en moeite een parkeerplaats bemachtigen aan de andere kant van de brug op 10/15 min.loopafstand.

    Gunstige ligging tov historische binnenstad en bezienswaardigheden

  • Beoordeeld op: 25 februari 2016

    9,2
    Een eenvoudige kamer in hartje Cordoba voor een belachelijk...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Beetje gehorig

    Een eenvoudige kamer in hartje Cordoba voor een belachelijk lage prijs, met een eigen terras met uitzicht over Cordoba. Uitstekende waar voor zo weinig geld.

  • Beoordeeld op: 6 september 2015

    4,6
    Hotel dichtbij de monumenten, en de culturele activiteiten.
    • Gezin met jonge kinderen

    Onvriendelijk en ik zat ruime drie kwartier te wachten in de receptie na twee duizend km rijden...er was niemand bij de receptie, ik kon ook niet betalen met VISA , ik vond het geen klant vriendelijke hotel !!

    Hotel dichtbij de monumenten, en de culturele activiteiten.

  • Beoordeeld op: 12 mei 2015

    5,8
    Ligging vlakbij de Mezquita.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Kamer was op tweede verdieping aan een piepkleine binnenpatio die was afgedekt met doorzichtige golfplaat. Zeer benauwd. Twijfels over brandveiligheid.

    Ligging vlakbij de Mezquita. Prima airco.

  • Beoordeeld op: 9 mei 2015

    7,1
    Het pension ligt in een schitterend straatje vrijwel aan de...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Prijs is relatief aan de hoge kant voor wat je krijgt. De kamer en badkamer zijn wat rommelig verbouwd / vertimmerd, het matras is niet denderend. Er is geen ontbijtmogelijkheid.

    Het pension ligt in een schitterend straatje vrijwel aan de voet van de Mezquita. Wij hadden de bovenste kamer met dakterras en mooi uitzicht, dit maakte het verblijf erg aangenaam. De eigenaar is een vriendelijke, goedlachse man.

  • Beoordeeld op: 4 maart 2016

    8,3
    de ligging
    • Vakantiereis
    • Stel

    de ligging

  • Beoordeeld op: 20 juni 2015

    5,8
    In het historisch centrum van Cordoba.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Als u met de auto bent niet te bereiken. Je moet de auto ver er buiten parkeren.

    In het historisch centrum van Cordoba. Op een rustige plek.

  • Beoordeeld op: 25 februari 2015

    6,3
    Lekker in het centrum
    • Vakantiereis
    • Stel

    Slechte douche heel even warm en daarna ijskoud water!

    Lekker in het centrum

Er zijn ook 4 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 25

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: