Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over PR Pazo de Agra 1-sterren

Calderería, 37, 15704 Santiago de Compostela, Spanje

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1171 beoordelingen over dit hotel

7,8

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,7

  • Comfort

    7

  • Locatie

    9,2

  • Faciliteiten

    6,9

  • Personeel

    8,3

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,8

  • Gratis WiFi

    8,4

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 18

  • Beoordeeld op: 31 mei 2018

    4,2
    Het authentieke, je moet hier echt van houden, super...
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Extra Bed
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niet bevallen kan ik niet zeggen, het is oud en basic. Ik hou hier wel van.

    Het authentieke, je moet hier echt van houden, super vriendelijk . Ik vond dit erg leuk en ik denk de meeste Camino lopers ook!!!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 21 april 2018

    3,3
    zeer slecht. wij hebben ons verblijf als zeer onplezierig ervaren.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    slecht bed. kleine kamer. kleine badkamer. alles vies. hoog raam, met zeer slecht uitzicht. de hele nacht hoorde wij de verwarmingsketel, deze stond waarschijnlijk boven de kamer. geen rookmelders. geen vluchtplan. geen blusapparatuur. geen noodverlichting. zeer brandonveilig, ook vanwege de houten vloeren. gehorige kamer.

    de eerste nacht beviel er niets. de tweede nacht in een andere kamer was matig.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 13 maart 2018

    10
    superverblijf ik kom hier terug
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 7 nachten

    het viel niet echt tegen , maar als je niet tegen lawaai vanaf de straat kunt, vraag dan om een rustige kamer, Santiago de Compostela is natuurlijk een studentenstad en die houden wel van een feestje

    Ongelofelijk hoe vriendelijk je hier ontvangen wordt, afrekenen hoeft zelfs niet direct ,je zit hier perfect in het oude centrum ,niet ver van alle bezienswaardigheden ,de kamers worden iedere dag netjes schoongemaakt, ik had een taxi nodig om 5 uur in de ochtend naar het vliegveld en die stond netjes te wachten.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 26 oktober 2017

    4,2
    Matig
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gehorig, smoezelig, ik had een kamer met bad gereserveerd maar kreeg een kamer met douche op de gang. Verder rook het bij de ingang van het complex naar riolering. Vanochtend stond er op de binnenplaats een brommer volop te draaien waardoor het trapgat naar uitlaatgassen stonk.

    Centrale ligging. Ik mocht mijn bagage stallen op de dag van vertrek toen ik de stad in wilde.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 20 september 2018

    7,9
    Prijs-kwaliteit!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prijs-kwaliteit!

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 26 oktober 2017

    8,3
    Goeie prijs kwaliteit verhouding
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Uitzicht

    Gratis koffie en thee koekjes

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 13 september 2017

    3,8
    Redelijk voor één nacht
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Lawaai

    Dicht bij centrum

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 18 juni 2017

    9,2
    Intieme plek in hartje Santiago.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik moest even zoeken om het te vinden.

    Vriendelijk Spaanssprekend personeel.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 7 juni 2017

    7,5
    Voor 1 nacht als pelgrim voldoet het pensioen aan alle eisen.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Badkamer en toilet niet op de kamer

    De rust in de kamer.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 14 mei 2017

    7,9
    Op doorreis
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De grote kamer voor 1 persoon overtrof de verwachtingen aangezien het slechts 26 euro was

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 31 oktober 2016

    7,1
    Ok voor weinig, verwacht niet teveel
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer op de gang buiten kamer

    Ach het kost niet veel en zit midden in het centrum.

    Verbleven in oktober 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 7 oktober 2015

    7,5
    We hadden 2x 1 pers.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Het was er niet zo schoon. En er werd te weinig gelucht in het appartement.

    We hadden 2x 1 pers. kamer geboekt en kregen een groot appartement met 2 slaapkamers en keuken toegewezen vrijwel om de hoek bij de kathedraal van SdC.

  • Beoordeeld op: 4 oktober 2015

    4,6
    De lokatie.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geluidsoverlast van passerende mensen. 4 nachten hebben we geen oog dicht gedaan door schreeuwende studenten. Daarvoor vindt ik €170,00 veel te veel. Schimmel op sanitair. Kleedjes op tafel te smerig om naar te kijken. We hadden een tweepersoons bed gereserveerd niet aanwezig en niet mogelijk. Terwijl we de rekening moesten betalen had de eigenaar geen direct contact met ons maar meer met een andere klant.

    De lokatie.

  • Beoordeeld op: 20 september 2015

    8,3
    Simpel maar goed, voor de prijs, super.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Simpel maar goed, voor de prijs, super. Leuke eigenaar, beetje vreemde figuur maar super behulpzaam

  • Beoordeeld op: 18 september 2015

    7,1
    De ligging is erg leuk centraal in Santiago.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Badkamer viel tegen, erg klein en niet schoon.

    De ligging is erg leuk centraal in Santiago.

  • Beoordeeld op: 29 juli 2015

    7,5
    plezierige mensen en spreken van engelse taal
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    plezierige mensen en spreken van engelse taal

  • Beoordeeld op: 11 juni 2015

    8,3
    Nice old building.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Wc/badroom very small

    Nice old building.

  • Beoordeeld op: 24 mei 2015

    7,9
    Locatie midden in het centrum
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    niets

    Locatie midden in het centrum

Er zijn ook 3 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 18

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: