Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Petit Palace Plaza de la Reina 3-sterren

L'Abadia de San Martin, 3, Ciutat Vella, 46002 Valencia, Spanje

#18 van de 95 hotels in Valencia

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1767 beoordelingen over dit hotel

8,7

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,7

  • Comfort

    8,2

  • Locatie

    9,7

  • Faciliteiten

    8,2

  • Personeel

    9,1

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,2

  • Gratis WiFi

    8,9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 18 september 2018

    9,6
    Geweldig locatie met super attent personeel.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden (1-2 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten

    Ms de badkamer door de glazendeur minder privacy aks je met meerderen de kamer deelt.

    Locatie was perfect, 100 meter lopen en je stond in drukke winkelstraat naar de Kathedraal. Van de drukte en herrie was niets te merken in de kamer. Goed ontbijten in 2 restaurantjes in de straat. Had een eenpersoonskamer maar die was groot genoeg en met een 2-persoonsbed. Heel fijn dat het hotel fietsen ter beschikking stelt. Die je gratis kunt lenen.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 10 september 2018

    9,6
    Centraal gelegen kleinschalig hotel, erg prettig verblijf, fantastisch ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden (1-2 Volwassenen)
    • Verbleef 6 nachten

    Een erg fijn 'praktisch' hotel; hartstikke fijne locatie, rustige kamers, niet supergroot maar alles aanwezig; de badkamer beschikte over een heerlijke douche. Het ontbijt was super, alles te verkrijgen, goeie koffie en verse (!) sappen.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 10 september 2018

    8,8
    Mooi, in centrum gelegen hotel om direct Valancia te ontdekken. Prijs/Kwaliteit is goed.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden (1-2 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten

    De ligging was in het centrum, perfect. Stille kamers. Nabij winkels en leuke kleine restaurantjes om s'avonds te eten. Ontbijt prima. Airco. Fietsen (4x) te leen van hotel.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2018

    9,2
    Perfect hotel voor een stedentrip met een groot compliment voor het personeel
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden (1-2 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten

    - Erg zachte kussens - Schoonmaak is er vroeg bij (soms om 8 uur)

    - Goede, vriendelijke en persoonlijke service bij de front office - Ruime en schone kamers - Uitgebreid ontbijt (met lange openingstijden) - Mogelijkheden om fietsen te huren (gratis) op basis van beschikbaarheid - Betrouwbare locker met behulp van bankpas/creditcard - Goed werkende airco in zowel de centrale hal als op de kamer - Goede ligging midden in het centrum

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2018

    9,6
    Aan te raden adresje in het hart van de stad...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden (1-2 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten

    Werkelijk niks.

    Fijn hotel met een aangename staff . ( Dikke duim voor o.a. Louie en Tanja van de receptie en Raquel van de catering ). Heel centraal gelegen in het hart van Valencia tussen de Plaza de la Reina en de Plaza Ayuntamiento. Alle toeristische trekpleisters, gezellige eethuisjes en winkels liggen op wandelafstand. Ondanks deze ligging, toch stil op de kamers, zelfs aan de voorkant. Smaakvolle en discreet gedecoreerde kamers met goede boxsprings, hoofdkussens en bedlinnen. Kraaknet, dagelijks prima opkuis en vers linnen. De aangeboden fietsen brachten ons door de tuinen van de Turia, langs de futuristische monumenten tot aan de haven! Dit hotel is een aanrader over de hele lijn, een te onthouden adresje!

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2018

    9,6
    Heerlijk rustig, schoon en koel hotel op de perfecte plaats in Valencia
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden (1-2 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten

    De wifi bleef bij ons een probleem. We werden er vaak uitgegooid. We kregen wel elke keer een andere code maar het was niet optimaal. Dat is jammer, maar niet het ergste op je vakantie.

    We kwamen uit een Bed en Breakfast waar zoveel herrie was en zo warm op de kamer dat we zijn gevlucht naar dit hotel en wat hadden we toen een rust en een heerlijk koele kamer. Een echte verademing en zeker met zulk vriendelijk en behulpzaam personeel. Heeft ons verblijf helemaal goed gemaakt. Beste keuze die we gemaakt hebben en we komen in dit hotel ook zeker terug als we weer naar Valencia gaan.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2018

    8,8
    Alles was zoals gehoopt!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden (1-2 Volwassenen)
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt van 14€/dag p.p. is het niet waard met zoveel lekkers in de buurt. Fietsen ter beschikking, maar dat zijn er wel vier voor het hele hotel. Wel waren ze regelmatig beschikbaar. Gehorige kamers, vooral geluid vanuit de gang maar ook de aangrenzende kamers.

    Alles was zoals gehoopt! Locatie was TOP. Alle mooie plekken en restaurants op loopafstand in de oude stad. Personeel was aardig. Dagelijkse schoonmaak en nieuwe handdoeken. Douche was goed. Uitzicht op de straatkant was ook leuk. Prijs kwaliteit verhouding erg goed.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2018

    7,9
    Heerlijk hotel!, ... kleine opmerkingen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden (1-2 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten

    De mogelijkheid om gebruik te maken van de fietsen viel wat tegen aangezien het hotel maar 4 fietsen tot zijn beschikking heeft, ondanks dat fietsen huren voor een dag maar 9 euro per persoon kost (buiten het hotel), zou het prettig zijn als het hotel wat meer fietsen tot zijn beschikking heeft. Ontbijt'zaal' oogt wat ongezellig, door de verlichting en het gebruik van de donkere kleuren. Het zou prettig zijn als op de kamer al een waterkoker en thee/koffiefaciliteit aanwezig zou zijn, in plaats van dit bij de receptie te vragen. Ook zou het prettig zijn als er een douche faciliteit in het hotel aanwezig zou zijn, zodat je je na een warme zomerdag nog kan opfrissen alvorens je naar de luchthaven terug gaat. Wel aan vervanging toe is de fohn in de badkamer.

    Zeer goed en divers ontbijt; ruime keuze!, prettige kamer, ligging van het hotel in het centrum is uitstekend, airconditioning in de kamer was prettig en werkt goed, vriendelijk en behulpzaam personeel. Kamers waren prima en schoon.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2018

    7,1
    uitstekende locatie maar er zijn veel zaken voor verbetering vatbaar
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden (1-2 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten

    Ontbijt, geen sneetje bruin brood te bespeuren, enkel toastbrood en bikkelharde betonpistolets. Waarschijnlijk kregen we eveneens de kleinste kamer, geen enkele kast, ons kleren moesten we in de valies laten

    Zeer vriendelijk personeel en hygiene is top

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 19 juli 2018

    6,7
    + Ruime nette kamer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden (1-2 Volwassenen)
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    - In eerste instantie lijkt het ontbijt prima, maar het wordt niet altijd aangevuld. Het fruit zag sommige dagen bruin en 1x bedorven kaas gegeten,... Best duur voor dit ontbijt. Je kan voor minder, veel lekkerder ontbijten in de stad. - Omschrijving zegt dat er gratis fietsen zijn. Er zijn er maar een drietal, die je enkel ‘s ochtend (7u30) kan reserveren voor die dag zelf. M.a.w. je moet heel vroeg op staan als je van de fietsen gebruik wil maken.

    + Ruime nette kamer + Elke dag propere handdoeken + Airco

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 4 juli 2018

    8,8
    Ideaal voor een citytrip!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden (1-2 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten

    Geen uitzicht of balkon, maar daar hebben wij ons niet aan gestoord.

    Dit hotel is super geschikt voor een citytrip! Ideale locatie midden in het centrum. Veel leuke restaurantjes en winkels op loopafstand. Nette kamer. Ontbijt was uitstekend, veel variatie met aandacht voor gezonde voeding. Lekkere verse broodjes, zoetigheden en sappen. De ontbijtzaal was erg mooi en schoon. Ook fijn dat het ruime openingstijden heeft van 07:00 tot 11:00 uur. Het hotel beschikt over fietsen, maar deze zijn al vroeg in de ochtend uitgeleend. Maar geen probleem, een stukje verderop kun je fietsen huren met korting als hotelgast (9 euro per dag). Bij aankomst liggen er mini muffins klaar op bed, super attent!

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 1 juli 2018

    10
    Top locatie!
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden (1-2 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het enige minpuntje, de badkamerdeur sloot niet volledig.

    Top locatie! Vriendelijk personeel, fijne kamer, heerlijk (gezond!) ontbijt. Gratis fietsen beschikbaar vanaf 7.30.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 27 juni 2018

    8,3
    Een aanrader voor een citytrip.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden (1-2 Volwassenen)
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleine douche en ruimte tussen douche en toilet is zeer krap.

    Lekker, uitgebreid ontbijt. Rustig gelegen pal in het centrum. Mooie kamer. Vriendelijk personeel.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 18 juni 2018

    7,5
    We hebben een heerlijke vakantie gehad.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden (1-2 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten

    We konden het alleen een beetje moeilijk vinden

    We hebben een heerlijke vakantie gehad. Personeel heel behulpzaam. Prima ontbijt! Ze waren in de straat bezig, maar we kregen een rustige kamer aan de achterkant. Voor een stedentrip een prima hotel, prima locatie!

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 15 juni 2018

    10
    Prima locatie echt het middelpunt van de oude stad.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden (1-2 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer is wat aan de kleine kant

    Prima locatie echt het middelpunt van de oude stad. Alles is vanaf deze plek prima te lopen. Goed hotel en lekker ontbijt

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 24 mei 2018

    9,2
    Uitstekend hotel in het historische hart van Valencia
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden (1-2 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eigenlijk niets.

    Perfecte lokatie in het oude centrum. Het hotel ligt overal dichtbij. Heerlijk en uitgebreid ontbijt. Prima bedden en een heerlijke badkamer met een stortdouche. Ga zeker een fietstour doen. Dit hotel is zeker aan te raden.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 19 mei 2018

    8,8
    Top!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden (1-2 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijtruimte was wel heel krap. Je loopt elkaar snel in de weg.

    Ontbijt was heel goed, met veel aandacht voor healthy food. Personeel ook erg vriendelijk en behulpzaam. De ligging is super. Dichtbij bezienswaardigheden, winkels, restaurants.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 13 mei 2018

    8,3
    Supergoed gelegen, fijn hotel!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden (1-2 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten

    We waren blij dat we gratis fietsen konden gebruiken, maar deze waren in erg slechte staat. Verder alles tiptop in orde!

    Lekker ontbijt. Als je tijdig ging ontbijten was er voldoende plaats. Zeer vriendelijk onthaal. De ligging van het hotel was fantastisch! Onmiddellijk in het historisch stadscentrum, maar bijzonder goed geïsoleerd waardoor we totaal geen last hadden van lawaai van buitenaf. Aanrader!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 8 mei 2018

    8,8
    Fantastische locatie!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer (4 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Omdat het hotel midden in het centrum ligt en raam op vindplaats kon er geen raam open voor frisse lucht. Daarentegen was de airco top zodat het wel fris in de kamer was.

    De locatie was echt top. Midden in het oude centrum. Binnen enkele stappen was je in het centrum bij leuke terrasjes, winkels en restaurants.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 26 april 2018

    8,5
    Goed hotel in leuk stadje.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden (1-2 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten

    Oncomfortabele douche( hoge instap). Kraan staat te ver van lavabo( kamer 302)

    Kamer proper. Goede bedden. Goed, uitgebreid ontbijt. vriendelijke staf. Uitstekende ligging. Stil straatje. Ieder van ons gezelschap zou er nog terug keren( 4 vrouwen)

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 23 april 2018

    9,2
    centrale ligging goed ontbijt gevarieerd en info aan balie toereikend
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden (1-2 Volwassenen)
    • Verbleef 5 nachten

    tandenstokers op tafel tissues op kamer

    ontbijt zeer lekker koffiemachine te druk soms tweede zetten ??? spuitwater soms aanwezig meestal niet

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 13 april 2018

    10
    Zeer goed hotel, centraal gelegen in rustige zijstraat met heerlijk vers ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden (1-2 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten

    eigenlijk niets...misschien kunnen er leukere schilderijen in de kamer en de ontbijtruimte gehangen worden...

    Zeer centraal gelegen in rustige zijstraat met mooi zicht als je een kamer aan de voorkant hebt. zeer toffe vernieuwde badkamer met zachte verlichting en normale verlichting. Schitterend ontbijt met smoothies, tapenades, vers gesneden fruit, amandelmelk ed naast de eitjes, spek, worstjes, broodjes en koffiekoeken en yoghurt en de lekkere Nespresso koffie.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 13 april 2018

    7,1
    driesterrenhotel centraal gelegen in de oude stadskern
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten

    Het is een lawaaierig hotel. 's Nachts heb je last van dronken mensen die veel kabaal maken. Ook de isolatie is niet optimaal. Je hoort de mensen stappen in de kamer erboven. De poets begint vroeg in de ochtend met de stofzuiger rond te lopen dus uitslapen zit er niet in.

    De locatie is de voornaamste troef van het hotel. Het personeel is vriendelijk

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 13 maart 2018

    8,3
    Prachtig verblijf.....Prima hotel.....schitterende locatie in de binnenstad van Valencia
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden (1-2 Volwassenen)
    • Verbleef 5 nachten

    Minpuntjes waren: 1. De "te" hoge opstap om in het hotel te kunnen. Mensen die moeilijk te been zijn hebben het hier toch wel moeilijk mee. 2. Te weinig legkasten (schuiven) om je kleding in te kunnen wegbergen. Wij dienden ons genoodzaakt om een deel van onze kledij in de reiskoffer te laten.

    Wij waren er van 7 tot 12 maart 2018. Het hotel is prima gelegen (centrum van de oude binnenstad) als je een citytrip plant naar Valencia. Het personeel achter de balie was heel vriendelijk en indien je je niet kan behelpen in Spaans, dan wordt je heel goed verder geholpen in 't Engels. De kamers waren proper en werden dagelijks netjes gepoetst.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 24 februari 2018

    8,3
    Het ontbijt was prima in orde.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden (1-2 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten

    Jammer was alleen dat we niet wisten dat er aan de overkant van het hotel verbouwd werd. Om 8.00 begon het dril boren. Dan hadden we de kans gehad om een kamer aan de andere kant van het hotel te boeken mogelijk.

    Het ontbijt was prima in orde. Het verse fruit was heerlijk. De bedden lag erg lekker en de douche was prima. Stevige douche en regendouche.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 22 februari 2018

    8,3
    Heerlijk hotel, centraal gelegen , met uitgebreid ontbijtbuffet
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden (1-2 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Zeer centrale ligging, vlakbij historisch centrum,heerlijk uitgebreid ontbijt. Personeel is vriendelijk en behulpzaam , bedden comfortabel, badkamer waarin een heerlijke regendouche .

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 6 februari 2018

    7,9
    Lekker centraal gelegen hotel op loopafstand van belangrijke plekken.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Terras
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    WiFi werkte niet altijd goed en snel. Het was heel erg warm op de kamer en er was geen mogelijkheid zelf de temperatuur te regelen. Terrasdeur hele nacht open moeten houden om kamer koel te krijgen. Instappen in douche gevaarlijk.

    De ligging van het hotel is geweldig. Leuke buurt met veel goede restaurants, terrassen, toeristische bezienswaardigheden. Uitstekend ontbijt. Lekkere kamer met groot terras uitkijkend over de stad.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 9 januari 2018

    8,8
    Een prima hotel voor een stedentrip naar Valencia.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden (1-2 Volwassenen)
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Als het raam 's nachts dicht is wordt het nogal warm en met raam open is er nogal wat lawaai van autoverkeer in de straten verderop en vuilnisophaaldienst ed. De airco maakt ook veel lawaai. Een koffie/ theezetmogelijkheid zou fijn zijn geweest, maar gezien de prijs was het een prima kamer met minibar/ kluis/fohn ed.

    Zeer vriendelijk, behulpzaam personeel. Erg goed ontbijtbuffet. Zeer centrale locatie. Goede bedden en prima douche. Fietsen van het hotel kun je gratis lenen, maar je moet er 's morgens wel vroeg bij zijn. Voor een langere fietstocht buiten Valencia kun je beter een fiets bij een fietsverhuurbedrijf huren, daar hebben ze eventueel ook e-bikes. Uitstekende prijs/kwaliteit-verhouding!

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 30 december 2017

    9,6
    Leuk hotel op een toplocatie.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer (4 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten

    De hotelkamer (familiekamer met stapelbed) was klein en vreselijk warm. Airco kon niet aan.

    Prima ontbijt voor weinig geld, kinderen voor de helft. Aardig personeel, nette kamers.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 4 december 2017

    10
    Het Hotel is op alle fronten geweldig,prima en zeer...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Het Hotel is op alle fronten geweldig,prima en zeer uitgebreid ontbijt,goed verzorgde kamer,alles is aanwezig, vriendelijk en behulpzaam personeel,kortom een echte aanrader voor een leuke tijd in Valencia.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 27 november 2017

    10
    Super.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met Terras
    • Verbleef 3 nachten

    niets

    Heel hulpvaardig en vriendelijk! De kinderbuggy hebben we gratis meegekregen voor de hele trip.. Super gelegen, dichtbij Placa de la Reina (heel veel eetgelegeheden, prachtige cultuur.. Alles is goed te doen te voet en anders neem je een taxi voor max. 8euro. Ontbijten kan je gemakkelijk in de buurt (heel lekker)

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 27 november 2017

    9,6
    Fijn hotel op een uitstekende plek.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden (1-2 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten

    Op onze kamer (105) hadden wij geluidsoverlast van de kamer ertegenover (106). In deze kamer verbleef een kind dat s nachts veel moest huilen dus dat was lastig.

    Fijn hotel op een uitstekende plek. Geen grote kamer maar groot genoeg. Goede en schone badkamer met goede douche en een uitgebreid ontbijtbuffet.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 26 november 2017

    7,9
    heerlijk ontbijt, overal free wifi, gebruik computer...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden (1-2 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten

    heerlijk ontbijt, overal free wifi, gebruik computer mogelijk. jammer van het smalle straatje en het uitzicht op het aangrenzend dak want anders was het een top verblijf.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 23 november 2017

    9,2
    Top.
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Helaas liggen sommige kamers aan de straatzijde en het auto-geluid is hinderlijk. De bedden waar iets aan de harde kant voor mij.

    Lokatie, sfeer, junior suite op het oosten.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 17 november 2017

    8,8
    Zeer aangenaam verblijf, perfecte ligging.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden (1-2 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten

    De hygiëne op de kamer kon beter. Afvoer lavabo, schoonmaak kamer.

    Het ontbijt was super. Zeer lekkere koffie die we zelf mochten bereiden, met gevolg dat hij altijd voldoende warm was.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 10 november 2017

    7,5
    Dichtbij het historische centrum, vriendelijk en behulpzaam...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden (1-2 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijtruimte aan vernieuwing toe, sfeervollere inrichting, kamer: badkamer wat verouderd maar alles was er wel

    Dichtbij het historische centrum, vriendelijk en behulpzaam personeel, goeie bedden, rustige buurt

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 7 november 2017

    7,1
    Valencia is prachtig.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden (1-2 Volwassenen)
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij hadden een kleine kamer (107) tegen een luchtschacht aan. Daarom hadden we geen uitzicht en gaf het een benauwd gevoel. Ook de glazen deuren naar de wc en badkamer is niet zo prettig. Badkamer was ook niet zo heel schoon.

    Ontbijt is uitgebreid en erg lekker. Het hotel ligt op een goede locatie, middenin de oude stad.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 6 november 2017

    7,1
    Toplocatie!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer (4 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten

    Ik ben niet tevreden over de grootte van de kamer. We sliepen op een kamer voor 4 personen, maar hadden nauwelijks plaats om te bewegen of iets op te bergen. Als we door de openstaande deuren keken denk ik dat het enkel in onze kamer een probleem was. Er wordt reclame gemaakt voor gratis gebruik te maken van fietsen, maar

    Het ontbijt was werkelijk super, absoluut niets ontbrak. De locatie kan niet beter, de ingang ligt op een rustig en gezellig pleintje, en na enkele stappen bevind je je midden in de oude stad. Personeel is heel vriendelijk.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 5 november 2017

    7,1
    Valencia is top, maar hotel kon beter.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer (4 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten

    Badkamer viel tegen: deur kon niet dicht, douche met 2 gordijnen: bij het douchen was de hele badkamer nat, hotel geeft gratis fietsen maar er waren er maar 4 en daarvoor moet je om 7.30u naar de receptie en hopen dat niemand voor jou is.

    Ligging is heel centraal, personeel is vriendelijk en behulpzaam, isolatie valt mee.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 4 november 2017

    8,3
    Prima locatie in aanvaardbare prijsklasse voor een bezoek aan een zeer prettige stad, Valencia
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vijfpersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten

    Ligging kan niet beter voor een stadsbezoek aan Valencia. Midden in de oude stad, maar geen enkele geluidhinder. Kamers niet groot, maar in orde. Ontbijt goed en uitgebreid. Mogelijkheid tot het ontlenen van gratis fietsen is zeker een pluspunt !

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 2 november 2017

    9,2
    Super goed hotel voor een city trip
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 3 nachten

    Zou ik niet weten.

    Het ligt midden in het oude centrum. Alles op loopafstand. Prima kamer, prima badkamer. En het ontbijt ruim voldoende. Super goed hotel voor een city trip naar Valencia

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 1 november 2017

    8,3
    Ideale ligging!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden (1-2 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten

    Wij arriveerden pas om 23u en kregen een achterkamertje (504) met slechts een klein raampje, uitkijkend op een binnenruimte: een koker van 3x3 meter en 5 verdiepingen hoog. Wij lagen op de hoogste verdieping, dus gelukkig zagen we wel de hemel maar anderzijds zaten we ook vlakbij de airco-installatie (lawaai). Het bed was véél kleiner (zowel lengte als breedte) dan we thuis gewend zijn, met een slechte nachtrust als gevolg. Men maakt gewag van gratis fietsen, deze zijn de ochtend zelf te reserveren vanaf 7u30. Met slechts 4 beschikbare fietsen voor een vrij groot hotel waren wij om 7u31 helaas al te laat.

    Dit hotel heeft een ideale ligging, midden in de oude stad maar toch in een rustige straat. Alle bezienswaardigheden in het centrum zijn op wandelafstand bereikbaar. Het hotel ligt in een prachtig pand en de moderne inrichting past er wonderwel bij. Het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam. Het ontbijt is uitgebreid en verzorgd, heerlijke Nespresso-koffie. Gerieflijke badkamer met een goeie douche. Prima WiFi.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 24 oktober 2017

    7,9
    De centrale ligging, centrum en leuke restaurantjes op...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden (1-2 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was toch wel iets verder lopen dan gedacht vanaf het metro station Colon, maar wel te doen. Zeker met kleinere koffers.

    De centrale ligging, centrum en leuke restaurantjes op loopafstand. Zeer vriendelijk personeel. Uitgebreid ontbijtbuffet.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 21 oktober 2017

    8,3
    Fijn hotel midden in de stad
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vijfpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Jammer dat je geen thee of koffie kunt zetten op de kamer.

    Het ontbijt is relatief duur, maar wel heerlijk. Het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 20 oktober 2017

    5,8
    was geweldig vriendelijk personeel en een geweldige ligging van het hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden (1-2 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    de glazen deur naar de badkamer, waar direct achter de deur het toilet is gepositioneerd. Tussen de glazen deuresn is veel ruinte, dit is dus echt niet comfortabel want et staat er bijna naast. De douchebak heeft een grote opstap, is niet echt voor oudere mensen, voor ons nu geen probleem.

    ontbijt was heerlijk

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 20 oktober 2017

    7,9
    prachtige stad
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer (4 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten

    Klein nadeel was dat het stapelbed (waren met 2 volwassenen en 2 kinderen) erg hoog was, geen rek ervoor. Zowel kind van 7 1/2 vond het eng en hoog, misschien een los rek om ervoor te zetten. Uitzicht naar koker en naar overbuur nog geen 4 /5 meter, beetje opgesloten gevoel.

    ontbijt was uitgebreid, vers en op tijd aangevuld, ligging ideaal, overal dichtbij, metro, bus, winkels. Metro van airport 20 minuten en 8 minuten lopen naar hotel. Ruime badkamer met grote badlakens. Bedden prima, kussens 2 langwerpige zodat je er 1 of 2 kunt nemen. .

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 15 oktober 2017

    7,5
    Super ligging in Valencia
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden (1-2 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten

    Het feit dat men gratis fietsen ter beschikking stelt. Er zijn er echter maar 4, waardoor we er elders moesten huren tegen , dit mag gezegd, toch wel een schappelijke prijs.

    Kamers in orde. Prijs/kwaliteit OK voor deze accommodatie. Perfecte ligging in het centrum van de stad.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 13 oktober 2017

    10
    geweldige dagen in een fantastische stad gehad.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden (1-2 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten

    Zou het niet weten.

    Goeie grote kamers. schone mooie badkamer, met lekkere badschuim. Mooi hotel in harte centrum met vriendelijk behulpzaam personeel, en een prima uitgebreid ontbijt.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 7 oktober 2017

    8,3
    Prima hotel in het centrum voor een kort verblijf in Valencia.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden (1-2 Volwassenen)
    • Verbleef 5 nachten

    De kamer is wat aan de kleine kant. (Er stond ook nog een stapelbed in de kamer). Weinig kastruimte.

    Uitgebreid ontbijt, vriendelijk en behulpzaam personeel.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 28 september 2017

    9,2
    Fantastico!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Romantisch Uitje
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik had graag een waterkoker op de kamer gehad voor een kopje thee, ik begreep later dat ik daarom had kunnen vragen. De douchevoorziening kan voor mensen die slecht ter been zijn gevaarlijk zijn! Erg hoge instap.

    Al voor vertrek goede communicatie met het personeel. Gratis upgrade naar kamer met terras. Wij hadden een romantisch arrangement geboekt en dit was tot in de puntjes verzorgd. Erg leuk! Verder een prima kamer en een heerlijk ontbijt voor een hele scherpe prijs.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 27 september 2017

    8,3
    Prima hotel in t centrum
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    3 persoonskamer was krap. Stond vol met de bedden, je kon er net langs af lopen. Verder alles goed.

    De ligging, in t centrum. Netjes hotel,vriendelijk personeel. Goede bedden. Ontbijt was oke, vanalles te krijgen, niet super de luxe maar t was goed en voldoende.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 11 september 2017

    8,8
    Perfecte locatie om Valencia te bezoeken
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden (1-2 Volwassenen)
    • Verbleef 5 nachten

    Zeer vriendelijk onthaal aan de receptie, lekker ontbijt, parket in de kamers is een meerwaarde. Hotel is perfect gelegen, zeer centraal in een rustig straatje. (indien venster dicht, ook zeer stil 's nachts) Het hotel is zeer goed te bereiken met metro, maar weg te voet goed voorbereiden, want wij hebben wel even moeten zoeken (indien je keramiekmuseum volgt, ben je er bijna-is 10 minuutjes stappen van metro Colon tot hotel - 20 minuten luchthaven/Colon)

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 8 september 2017

    9,2
    Uitstekend hotel, goede ligging en prima verzoring!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden (1-2 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten

    Uitstekend hotel om de hoek van Plaza de la Reina. Het personeel was erg vriendelijk. Het ontbijt iedere ochtend was prima verzorgd. De kamers waren netjes ingericht en schoon met erg goed bedden en dito douche. De gratis fietsen (mits beschikbaar) zijn mooi meegenomen.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2017

    6,3
    Prima.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was een zeer kleine kamer voor 1 persoon en had weliswaar een raam, maar zeer beperkt daglicht (uitzicht op betonnen muur). Sanitair was schoon, maar gedateerd. Om die reden, vond ik de kamer naar verhouding aan de prijzige kant.

    Het ontbijt was heel goed verzorgd. Fiets lenen ging prima, kon helaas alleen op de dag zelf. Prettige locatie. In 10 minuten naar andere wijken te lopen.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2017

    7,5
    Prima hotel voor goede prijs in het centrum
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer (4 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten

    De ligging is perfect in het centrum. Prima airco. En goede uitvalsbasis voor stadtrip in Valencia. Dicht bij metro, fietsverhuur,restaurants en winkels.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 30 juli 2017

    7,9
    prima centraal gelegen hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Romantisch Uitje
    • Verbleef 3 nachten

    de badkamer van kamer 502 was een beetje onhandig vanwege de centrale kolom

    Lekker ontbijt heel attent personeel die ons extra verwenden ter gelegenheid van onze howelijksverjaardag

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 27 juli 2017

    8,3
    Prima hotel op een ideale locatie in het oude centrum van de stad.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Romantisch Uitje
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Over het hotel is eigenlijk niets negatiefs te melden. De ruimte waar het ontbijt wordt geserveerd is misschien wat te modern en steriel, maar dat is een kwestie van smaak terwijl er bovendien om de hoek voldoende ontbijtopties zijn.

    Perfecte locatie in het hart van het oude centrum van Valencia. Legio terrassen en restaurants en bezienswaardigheden op loopafstand evenals winkels en warenhuizen (El Corte Inglès). Achter een klassieke façade gaat een modern hotel met comfortabele kamers schuil. De ideale uitvalsbasis om Valencia te verkennen. De Placa de la Reina (met parkeergelegenheid) is op 2 minuten afstand.eigenlijk

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 19 juli 2017

    7,9
    Erg vriendelijk personeel en goede locatie!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer had iets nieuwer kunnen zijn en het ontbijt had iets uitgebreider kunnen zijn.

    Erg vriendelijk personeel en goede locatie! Bedden lagen prima.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 19 juli 2017

    8,3
    Valenciaanse architectuur
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prachtige gevel. Maar kleine ruimtes binnen. In de eetzaal is dit opgelost met spiegels. De smalle gangen zijn zeer warm. De airco op de kamer maakte teveel lawaai.

    Uitgebreid en verzorgd ontbijt. Zit in het historisch hart van Valencia.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 8 juli 2017

    10
    Toplocatie
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden (1-2 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hotel Ligt centraal,overal dichtbij Overdag,s'avonds.... Perfecte uitvalsbasis Er zijn 4 fietsen te huur .er stonden er quasi elke dag Wij hadden ergens anders fietsen gehuurd omdat we op het internet hadden gelezen dat ze nooit aanwezig zijn Dit was duidelijk niet nodig

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 29 juni 2017

    8,3
    prima hotel ideaal gesitueerd
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden (1-2 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten

    dat we voor water moesten betalen.

    ontbijt was goed en de koffie lekker, evenals de verse jus dórange. Bruin brood zou ik graag gezien hebben bij het ontbijt.de douche was super de airco werkte perfect.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 15 juni 2017

    8,8
    Perfect
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Terras
    • Verbleef 3 nachten

    Nada

    Ontbijt en de locatie was perfect. Ook van het terras bij de kamer hebben we genoten. Vriendelijk en behulpzaam personeel. We zouden er zeker weer naar terug gaan.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 11 juni 2017

    8,8
    Ruime kamers, vriendelijk personeel, ruim en lekker ontbijt,...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden (1-2 Volwassenen)
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamers zijn niet echt geluidsdicht. Van het 'lawaai' van de straat hadden we niet veel last, maar als degenen in de aanliggende kamer zich douchten, dan was het net alsof ze dit in onze kamer aan het doen waren.

    Ruime kamers, vriendelijk personeel, ruim en lekker ontbijt, perfecte ligging.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 22 mei 2017

    8,3
    Prima hotel midden in centrum
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden (1-2 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten

    Douche in bad, beetje achterstallig onderhoud in badkamer maar schoon.

    Prima eenvoudig hotel midden in centrum. Zeer vriendelijk receptiepersoneel. Kamer basic maar goede bedden en ruime badkamer, helaas met douche in bad. Fijne handdoeken en douche/shampoo. Goed verzorgd ontbijt en goed aangevuld.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 12 mei 2017

    7,5
    Uitstekende ligging,heerlijk en uitgebreid ontbijt,zeer...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden (1-2 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Doorschijnende badkamerdeur is niet zo ideaal,kamers ad kleine kant...

    Uitstekende ligging,heerlijk en uitgebreid ontbijt,zeer behulpzaam en vriendelijk personeel aan het onthaal.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 8 mei 2017

    9,6
    Tevreden gasten
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden (1-2 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prima, heerlijke bedden. Mooi fris ingericht. We sliepen onder het dak met een mooi terras uitkijkend over Valencia. Mooi! Goede douche, centrale ligging

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 17 april 2017

    7,9
    Was erg plezierig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden (1-2 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten

    Misschien een waterkoker op de kamer

    Goede bedden, ontbijt goed, alleen jammer dat het niet afgescheiden was van de receptie en ruimte tussen de tafels was een beetje smal. De ligging van het hotel was prima, dichtbij restaurants en bezienswaardigheden. Medewerkers receptie waren zeer behulpzaam.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 17 april 2017

    7,1
    Al bij al goed, vooral de ligging
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er was plaats te kort voor het ontbijt rond 9/10 uur. Geen ontvangst in ontbijtruimte om mensen te begeleiden Wat chaotisch Het personeel dat afruimde maakte ontzettend veel lawaai, temeer de vaatwasser zich in de ontbijtruimte bevond ( geknetter met borden en bestek etc) Het ergste was dan og dat er geen WC borstel aanwezig was in de kamer en te weinig toiletpapier

    Ontbijt te duur voor wat er te krijgen was,

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 11 april 2017

    8,8
    Locatie, kamer was netjes en schoon en geen last van geluid...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden (1-2 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het hotel adverteert met gratis beschikbare fietsen; bij reserveren kun je ook aangeven dat je daar gebruik van wil maken. Dat is echter geen garantie dat ze ook beschikbaar zijn; je bent afhankelijk van beschikbaarheid op het moment dat je ze wil meenemen. Mijn indruk was dat er slechts enkele fietsen beschikbaar zijn.

    Locatie, kamer was netjes en schoon en geen last van geluid op straat.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 10 april 2017

    5,4
    Perfecte locatie!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden (1-2 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten

    Interieur is aan renovatie toe. De voorgevel van het hotel is prachtig maar het interieur is sterk verouderd. Er werd een 'speciaal' aanbod gedaan dmv taxi va vliegveld maar moesten 40% meer betalen! NIET DOEN! Gewoon zelf een taxi pakken op het vliegveld. Verder hebben ze fietsen staan (kosteloos) maar zijn nooit beschikbaar. Je kan ze niet reserveren. Toen we ze wilde gebruiken toen ze er stonden waren ze al gereserveerd... raar. De tip om dichtbij voor 9,- een fiets te huren klopt ook niet. Is 15,-. Gaat niet om het geld maar bied het gewoon niet aan of wees eerlijk met de prijzen.

    Perfecte locatie!

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 10 april 2017

    8,3
    Valencia en het petitie hotel waren topbestemming.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De vrij kleine kamer.

    De ligging: midden in het oude centrum in een rustig straatje . De vriendelijkheid en hulpvaardigheid van het personeel. Lekker en uitgebreid ontbijtbuffet.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 5 april 2017

    8,3
    Goed hotel op prachtige lokatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden (1-2 Volwassenen)
    • Verbleef 5 nachten

    De kamer was klein. Omdat we er 5 nachten verbleven ging dat toch storen. Ook jammer dat er geen zitje op de kamer was. Voor zo'n kleine kamer een pittige prijs.

    Geweldige ligging van het hotel, midden in centrum. Bezienswaardigheden, winkels en restaurants "om de hoek". Het ontbijt was erg goed, en gevarieerd. Het personeel heel vriendelijk. Kamer netjes maar eenvoudig. Makkelijk bereikbaar vanuit de luchthaven per metro( lijn 3 of 5, halte Colon), maar terug met een taxi was ook comfortabel! En de prijs viel erg mee (van de taxi).

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 31 maart 2017

    9,2
    Modern hotel met prima ligging en uitgebreid ontbijt voor een stedentrip
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden (1-2 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De promotie van de bar savonds en de informatie over excursies , fietshuur e.d.

    De ligging en het complete ontbijt waren echt top. Zeer uitgebreid ontbijt met heerlijke smoothies en verse jus orange. Kamer was modern en schoon. Kleine attentie op naam in de kamer doet persoonlijk aan.!!!

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 29 maart 2017

    9,6
    Perfect hotel, heel centraal gelegen.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Vierpersoonskamer (4 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten

    Temperatuur was niet op alle kamers in orde. Na melding bij receptie werd dit opgelost.

    Ontbijt was heerlijk, personeel uiterst vriendelijk en behulpzaam. Perfecte ligging!

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 10 maart 2017

    10
    Super locatie en accomodatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden (1-2 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eerder kleine badkamer

    Geweldige locatie. Fijne kamer met ruim balkon. Uitgebreid ontbijtbuffet. Fietsen kun je ter plekke gratis lenen , kun je enkel de ochtend zelf reserveren : eerst komt, eerst maalt. Vriendelijk personeel! Spreken ook Engels.

    Verbleven in maart 2017

Resultaat 1 - 75

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: