Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Petit Palace Ruzafa 3-sterren

Sueca, 14, Eixample, 46006 Valencia, Spanje

#30 van de 95 hotels in Valencia

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1400 beoordelingen over dit hotel

8,6

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,6

  • Comfort

    8,3

  • Locatie

    8,9

  • Faciliteiten

    8,3

  • Personeel

    9,3

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,1

  • Gratis WiFi

    8,7

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 5 juli 2018

    10
    Uitstekend verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden (1-2 Volwassenen)
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Lawaai van airco, maar toch goed op geslapen.

    Heerlijk ontbijtbuffet. Fijne regendouche. Loopafstand naar oude centrum. Levendige wijk met veel terrasjes en restaurantjes.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 28 juni 2018

    7,9
    Prima verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden (1-2 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten

    Prima hotel op een goede locatie. De gratis fietsen zijn ondoenlijk om te krijgen, 3 fietsen op alle hotelgasten. Zou fijn zijn als ze een goede deal sluiten met bv verrassend Valencia fietsen verhuur om de hoek. Zodat je als gast misschien een korting kan krijgen omdat het hotel de fietsen niet kan bieden!!

    De locatie

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 22 juni 2018

    9,6
    Uitstekend hotel in trendy wijk.
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden (1-2 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het is een heel mooi hotel gelegen in een trendy wijk van Valencia. Gezellige terrasjes, lekkere restaurants en leuke winkels. Oude mooie centrum op loop afstand. Keurige moderne kamer. Voor de hond stond voer- en drinkbak, hondenvoer en slaapkussen klaar. Fantastisch!!

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 5 mei 2018

    8,3
    Fijn hotel in mooie stad op super goede locatie.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kamer voor 4 Personen (4 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten

    Het is wel gehorig. Mocht je een lichte slaper zijn (zeker als de club in de buurt open is), dan is dat wel opgelost met oordoppen.

    Goede locatie, prima ontbijt, vriendelijk personeel, heel erg fijn dat de koffers na het uitchecken achter slot en grendel achter konden blijven in het hotel zodat wij nog gewoon de stad in konden.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 3 mei 2018

    7,5
    Wat n leuke stad Valencia
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kamer voor 4 Personen (4 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer voorsl

    Ontbijt prima. Prima personeel. Stapelbed niet zo comfortabel. Badkamer kan echt beter, geen kast of legplank, ruikt niet fris, lastige douche(deurtje) prullenbak die uit elkaar is gevallen. Op de kamer zelf ook weinig plek om je spullen te stallen. (505) Wel leuke buurt, restaurantjes, winkeltjes, barretjes, dicht bij t station, en t oude centrum op loopafstand.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 1 mei 2018

    7,5
    Goed verblijf bij een zeer gastvrij team in een accommodatie die tegenviel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden (1-2 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten

    De kamer was erg klein , met een een bijzonder klein raam en matig uitzicht. Wij maakten dankbaar gebruik van de fietsen die er echter slecht aan toe waren: bij een van de fietsen werkte de een rem helemaal niet. Een andere fiets kraakte erbarmelijk door een zeer droge ketting.

    Het hotel was mooi gelegen in de wijk. Het personeel was zeer correct en gastvrij!!

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 29 april 2018

    8,3
    TOF
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden (1-2 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten

    kamers verdienen wat aandacht, meubels slijtsporen, te weinig fietsen(4), want dat was wel een reden om voor dit hotel te kiezen.

    aardig personeel, goed ontbijt, goede uitvalsbasis, gezellige wijk

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 24 april 2018

    7,9
    Lekker ontbijt met zeer veel keuze.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden (1-2 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Fietsen aanwezig maar tegen 100 euro borg. Glazen deur in de badkamer en niet echt geluidsdicht. ‘S nachts heel veel lawaai want tegenover ligt een bar/discotheek.

    Lekker ontbijt met zeer veel keuze. Heel netjes en ruime mooie kamers

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 19 april 2018

    8,8
    Toplocatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden (1-2 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hier en daar is er misschien een nieuw lekje verf nodig in de kamers en de gangen. Maar daar tegenover staat dat de badkamer wel helemaal nieuw was.

    Mooie ligging in de hippe buurt ruzafa op slechts 5 aan 10 minuten wandelen van het oude centrum. Je vindt hier het ene naast het andere restaurantje, kiezen is hier verliezen. Lekker gevarieerd (heel wat gezonds) ontbijt waar we bij aankomst om half elf s morgens meteen nog mochten aanschuiven. Gratis fietsen (beetje afgeleefd maar ze bollen nog ) waarmee we een hele dag de stad doorkruist hebben.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 12 april 2018

    9,2
    Valencia is voor herhaling vatbaar.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden (1-2 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten

    Het hotel ligt in de wijk Ruzafa. Leuke wijk met wat eettentjes. Metro is 10 minuten lopen, bus naar het strand ongeveer 5 minuten. Een wandeling naar de oude stad duurt ongeveer 30 minuten. Dat was voor mij wat ver om dat 's avonds na een dag al veel gelopen te hebben, opnieuw te ondernemen. Als je in de avond meer vertier wilt, kan je beter in de buurt van de oude stad verblijven.

    Supergoed ontbijt. Lekker uitgebreid en ook voorzien van healthy food zoals smoothies. Vriendelijk en behulpzaam personeel en schone kamer.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 4 april 2018

    8,3
    Aanrader om te verblijven voor een citytrip
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kamer voor 4 Personen (4 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer was zeer klein! Wc stond recht voor het bad, zodat het heel onpraktisch was om in-en uit te stappen uit de douche/badaa

    Zeer vriendelijk personeel Hotel was goed gelegen, op wandelafstand van het centrum Ontbijt was lekker in buffervorm, mocht eventueel wel iets uitgebreider. Leuk om fietsen van het hotel ter beschikking te hebben.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 24 maart 2018

    9,2
    een prachtige stad met lekker weer en heerlijk eten
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden (1-2 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten

    er stond gratis fietsen en die waren er naar mijn mening onvoldoende dus daar zaten we iedere dag naast, maar dat was dan ook het enige minpuntje

    prima kamer, heerlijk ontbijt, goede centrale ligging, vriendelijk en behulpzaam personeel

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 19 maart 2018

    8,8
    Valencia is een schitterende stad.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden (1-2 Volwassenen)
    • Verbleef 5 nachten

    Kamer was erg warm. Vanwege de lawaaioverlast konden we niet voldoende ventileren. Onhandige douche-instap.

    Uitstekende locatie, vriendelijk personeel. Prima ontvangst met waarschuwing voor de geluidsoverlast vanwege de Falles. Erg leuk om die in deze wijk mee te maken.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 13 maart 2018

    7,9
    Ontbijt was ontzettend goed , personeel heel erg vriendelijk
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden (1-2 Volwassenen)
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer erg klein, slechts 4 fietsen beschikbaar, geen koffie zetapp. en of waterkoker, wel verkrijgbaar vrij de balie

    Ontbijt was ontzettend goed , personeel heel erg vriendelijk

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 12 maart 2018

    10
    Zalig Valencia :-)
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden (1-2 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets eigenlijk.

    Heerlijk ontbijt, goede ligging, propere kamers,behulpzaam personeel, mooi weer, mooie en propere stad met prachtige parken en lekker eten.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 8 maart 2018

    8,3
    Vriendelijk persoon, lekker ontbijt, perfecte locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden (1-2 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer werd behoorlijk warm aangezien de airco niet aan kon (vanwege winter). Kamer was behoorlijk gehorig.

    Ontbijt was lekker en er waren verschillende detox juices😁. Locatie was perfect

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 7 maart 2018

    9,2
    Gastvrij hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden (1-2 Volwassenen)
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    In hotelkamer was teveel gespoten met geurspray. Na melding bij de balie, is er nog 1 x gespoten, daarna niet meer.

    Medewerkers balie enorm hulpvaardig en aardig! Fietsenservice perfect. Leuke wijk! Ontbijt gevarieerd.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 5 maart 2018

    7,5
    De wijk waar het hotel in ligt is geweldig.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden (1-2 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De schoonmaak. Bedden worden even rechtgetrokken en over de wc wordt een lapje gehaald en dat is het dan. Onder het bed en achter het toilet moet je maar niet kijken. Fooitje voor de kamermeisjes hebben wij dit keer niet gegeven. Beetje jammer van dit hotel wat verder hartstikke goed is.

    De wijk waar het hotel in ligt is geweldig. Veel gezellige restaurantjes op loopafstand. Bij The black Turtle kan je een heerlijke hamburger eten, bij La Lambrusqueria eet je een heerlijk verrassingsmenu, wel van te voren reserveren, vooral in het weekend. Bij Dolce de Leche gingen wij elke ochtend ontbijten. Superleuke tent en daar heb je een full breakfast voor 7 euro pp. Dat scheelt de helft met het hotel. Ze hebben er ook heerlijke taartjes en hartige hapjes. Je kan er dus de hele dag terecht. Huur een fiets bij Verassend Valencia en boek een toer. Echt een aanrader.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 10 februari 2018

    9,2
    Een heerlijke uitvalsbasis voor bezoek aan Valencia.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met Terras
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We konden s avonds geen raam open zetten en de kamer werd geparfumeerd wat nogal chemisch overkwam.

    De locatie (ligging in gezellige wijk en met goede busverbindingen), het vriendelijke personeel en de schone, comfortabele kamer. Het dakterras is een heerlijk extra, tenminste als t weer meewerkt.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 6 februari 2018

    9,6
    Fijn hotel op een super locatie met aardig personeel. Voor herhaling!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden (1-2 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten

    Niet echt iets. Het enige wat een beetje vreemd was dat er twee hele grote spiegels in de kamer hingen. Kregen een beetje een bordeel gevoel van.. hahaha

    Super locatie in een leuke buurt met veel restaurantje en vijf minuten lopen van het oude centrum. Personeel is zeer vriendelijk. We mochten eerder in onze kamer. Je kunt, als je er snel bij bent fietsen lenen. Het ontbijt is ook prima.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 24 januari 2018

    10
    Geweldig
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden (1-2 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Dit hotel snapt echt wat ze aan het doen zijn, alles zag er super uit, het personeel was super vriendelijk, er waren bijv gratis fietsen en een presentje bij aankomst en vertrek

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 17 januari 2018

    9,6
    Prima verblijf op uitstekende locatie.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden (1-2 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Warme kamer als je de deuren niet open zet. Gelukkig konden deze open. Lampje van noodverlichting gaf veel licht in de kamer. En hing te hoog om af te dekken.

    Gastvrijheid personeel en goede bedden. Alles was fris en een warm welkom met wat lekkers op de kamer.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 13 januari 2018

    5,8
    Lieve mensen,
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden (1-2 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De keuze van kamers.de meeste kamers hebben een bad,helaas de instap is veel te hoog en het deurtje heel smal.voor mij onmogelijk om te douche. Dus geen goede kamer voor oudere. Zij zouden beter moeten opletten wat voor type ze geven aan oudere.iedereen wil toch wel douchen !!!

    Lieve mensen,

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 28 november 2017

    8,3
    Heerlijk weekend in Valencia
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden (1-2 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was overdag nog rond de 23 graden, waardoor de kamer snel warm werd. De airco deed het niet dus moesten we met het raam open slapen, wat nogal veel lawaai gaf (buurt met diverse bars).

    De bedden waren goed en de kamer en badkamer waren schoon. Ook erg aardig personeel en fietsen die je gratis mee mag nemen. De locatie was ook top! Dicht bij het centrum.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 23 november 2017

    8,8
    Voor herhaling vatbaar.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden (1-2 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Goede prijs kwaliteitverhouding. Ontbijt was ook heel goed voor een leuke prijs. Zeer gunstige ligging tov metro en het centrum. Binnen 10 min sta je midden in het centrum.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 4 november 2017

    8,8
    Wij hadden kamer met terras zonder ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met Terras
    • Verbleef 4 nachten

    Wij hadden kamer met terras zonder ontbijt. s'Morgens croissants gaan halen en ontbijten in de zon was zalig. Aan het hotel kunnen we niets afkeuren en gratis fietsen was echt een pluspunt. Oude centrum ligt op 20min wandelen van het hotel en de buurt is rustig. Echt een aanrader!!

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 31 oktober 2017

    8,3
    Culinaire strand- en citytrip
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden (1-2 Volwassenen)
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was best gehorig, zowel van buitengeluid als andere gasten en schoonmaaksters. Aan de andere kant ligt het nu eenmaal in een levendige wijk en het zal ook verschillen per keer natuurlijk.

    Gelegen in een levendige wijk met heel veel leuke café's, restaurantjes, winkels en coctailbars. Het centrum met bekende winkelketens is op loopafstand. Het strand is goed te bereiken met bus of fiets (wij hebben de bus genomen). Heerlijke douche.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 12 oktober 2017

    9,6
    Goed, rustig hotel in een erg gezellige wijk. Perfect voor bezoek aan Valencia!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden (1-2 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten

    Niets, want het hotel + locatie waren zoals verwacht. Goede beschrijving op booking.com

    De locatie was heel fijn. Ruzafa is een leuke, gezellige maar ook relatief rustige wijk. Loopafstand centrum (ca 15 min) of anders bushalte op 2 min loopafstand. Veel barretjes en restaurants in de buurt. Hotelkamer goed geïsoleerd; hadden geen last van straatlawaai ondanks kamer (5e verdieping) aan de straatkant. Prijs/kwaliteit helemaal in orde. Erg prettig en servicegericht personeel. Mogelijkheid van gratis thee/koffie in de lounge.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 10 oktober 2017

    10
    Een geweldig mooi, vriendelijk en goed gelegen hotel om Valencia te ontdekken.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden (1-2 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het enige min puntje is de gehorigheid in het hotel.

    Het ontbijt was uitgebreid, verse producten en verschillende soorten brood en hartigheden, geweldig lekker. Goed verzorgd sanitair op de kamer en goede bedden. Personeel spreekt goed engels, heel vreindelijk en behulpzaam. Ook qua ligging ligt het hotel centraal, iets buiten de oude stad, metro 10 min lopen in een prachtige wijk. Tegenover het hotel leuke cafeetjes om in de avond nog op terras wat te drinken.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 9 oktober 2017

    10
    Fijn hotel in gezellige buurt, zeker voor herhaling vatbaar!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden (1-2 Volwassenen)
    • Verbleef 5 nachten

    Niets!

    Prijs-kwaliteit is prima. Fijn hotel in een erg leuke buurt van Valencia. Mogelijkheid om kosteloos fietsen te lenen (zo lang de voorraad strekt!) Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Ontbijt is uitgebreid en smakelijk (vers fruit en smooties en goede koffie)

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 3 oktober 2017

    9,2
    Inderdaad, een klein paleisje
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden (1-2 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten

    De 1 persoonsbedden zijn iets te smal (de eerste nacht rolde ik er al vanaf)

    Prachtige locatie in de gezellige wijk Ruzafa, met op korte loopafstand vele restaurants en terrassen, het centrum is ook makkelijk binnen 10 a 15 minuten wandelend te bereiken. Het ontbijt is behoorlijk uitgebreid en meer dan prima. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 28 september 2017

    7,9
    Levendige plek
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden (1-2 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Veel rumoer op straat, er was wel airco en de ramen waren geluidsdicht, maar open laten was geen optie.

    Leuke, levendige buurt, zeer vriendelijk personeel en ruime, schone kamer

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 26 september 2017

    8,3
    Op loopafstand van het oude centrum in een hippe buurt waar...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Op loopafstand van het oude centrum in een hippe buurt waar je tot laat gezellig op een terrasje kan zitten of wat kan eten. Nederlandse fiets verhuur (Verrassend Valencia) zit een straat verder. Tip: Super lekker onbijt bij Dolce de Leche nog geen 2 stratjes verder.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 16 september 2017

    8,8
    Goed hotel in gezellige wijk vlakbij centrum
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden (1-2 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    -

    Leuk hotel in een leuke wijk. Kamer was schoon, ruim en goed geïsoleerd zodat er geen geluid van buiten kwam. Het ligt in een gezellige wijk met veel eettentjes. En op 5-10 mijn lopen van het stadshart cq historisch centrum. Aanrader!

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 15 september 2017

    7,9
    Vanwege de prijs-kwaliteit verhouding zou ik dit hotel bij iedereen aanraden.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden (1-2 Volwassenen)
    • Verbleef 8 nachten

    Ontbijt was uitgebreid en lekker maar vond ik geen 13 euro per dag waard. In de Ruzafa wijk waar het hotel lag kon je bij meerdere restaurant/cafés ontbijten voor 6 euro per persoon. Badkamer was modern en netjes alleen heel gek dat er geen toilet borstel aanwezig was. Ook was de airco heel erg luid. Zelfs op de laagste stand was het moeilijk met het geluid in slaap te vallen. Ook werd er helaas niet elke dag stofgezogen in de kamer, na een dag strand was er de volgende middag gewoon nog zand te voelen op de vloer van de kamer.

    Hotelkamer, ontbijtbuffet en het hotel zelf zien er exact zo uit als op de foto's op booking.com Er word niks over gelogen, het is een modern en hip hotel waar vriendelijk personeel rondloopt. Bij het ontbijtbuffet werd zelfs op het laatste moment nog meloen, kaas, worst en brood aangevuld. Elke dag schone handdoeken en als je shampoo en douchegel op was, werd dat ook dagelijks aangevuld! Echt super! Er is een service voor gratis gebruik van de fietsen. Wat wij uiteindelijk niet hebben gedaan omdat het hotel op 10min. loop afstand ligt van Metro punt Xativa waarmee je alle kanten op kunt. Daarnaast ligt het hotel in de Ruzafa wijk waar veel leuke en goedkopere restaurants aanwezig zijn. Meeste is op 200meter loopafstand. De dichtbijzijnde supermarkt is ook op 200meter afstand te vinden. Een heel mooi hotel van binnen en van buiten met een uitstekende ligging!

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2017

    8,8
    Super hotel op geweldige locatie!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden (1-2 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten

    Ondanks geboekt te hebben voor een standaard kamer, kreeg ik de prachtige suite op de hoogste etage met groot terras en uitzicht over de stad. De kamer heeft een heerlijke boxspring, fijne badkamer en ligt in een superleuke wijk op loopafstand van het centrum.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 5 augustus 2017

    7,9
    Voor ons het perfecte "Valencia hotel" !
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden (1-2 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten

    Ik miste het gratis flesje water op de kamer, ben gewend in allerlei andere hotels waar ik kwam dat er iedere dag een nieuw flesje water werd neergezet.

    Eigenlijk gewoon het totaalpakket... Fijne kamer, heerlijk ontbijt, perfecte locatie..winkels en restaurants allemaal op loopafstand, top !

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 24 juli 2017

    9,2
    Perfect voor gezinnen
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kamer voor 4 Personen (4 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Indeling badkamer niet heel handig.

    Kindvriendelijk, erg vriendelijk personeel, perfecte locatie, goede geïsoleerde hotelkamer, airco,Wi-Fi,24u service.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 12 juli 2017

    8,8
    Zeer goed hotel in een erg leuke wijk vol met restaurants en...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden (1-2 Volwassenen)
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Misschien zijn vier fietsen wat weinig voor een hotel? Maar je mag blij zijn dat ze het überhaupt gratis aanbieden. Verder geen minpunten.

    Zeer goed hotel in een erg leuke wijk vol met restaurants en bars. Op vijf minuten lopen van het metro en treinstation. Klein hotel, kamers schoon en zeer goede bedden en douche. Ontbijt uitgebreid met verse sapjes, fruit, broodjes etc. Ook kun je gratis fietsen huren, echter hebben ze er maar vier en moet je er dus vroeg bij zijn. Personeel erg vriendelijk en behulpzaam. Zou de volgende keer zeker weer boeken!

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 9 juli 2017

    8,8
    Prima verblijf in de leuke wijk Rufaza
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden (1-2 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij hadden een kamer met een groot balkon wat erg fijn was, nadeel was dat de kamer zelf erg klein was alsmede de douchecabine. Fietsen moet je in de vroege ochtend reserveren. Wij hebben fietsen gehuurd bij ciao bike, zit om de hoek en dat was ook prima!

    Leuke wijk met diverse gezellige terrasjes, vriendelijk personeel, heerlijk ontbijt, vanaf vliegveld met metro en daarna 10 min lopen was goed te doen.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 8 juli 2017

    7,9
    Leuk hotel op ongeveer 10 tot 15 minuten loopafstand van het oude centrum.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden (1-2 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten

    Wij kregen een tweepersoonskamer met nog een extra stapelbed erin, dat eigenlijk niet in de ruimte paste. Hierdoor werd de ruimte erg krap. Ook de badkamer was vrij krap. Hoewel alles schoon was, vind ik wel dat er wat onderhoud nodig is in de badkamer.

    Goede service van het personeel bij de receptie, dat zeer goed Engels spreekt. Goed, gezond en uitgebreid ontbijtbuffet. Leuk detail is de druktemeter die ze hebben: welke tijden drukte bij het ontbijt verwacht wordt en wanneer niet.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 7 juli 2017

    10
    voor herhaling vatbaar!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden (1-2 Volwassenen)
    • Verbleef 5 nachten

    er waren maar enkele kamers met een balkon, jammer genoeg niet allemaal.

    de kamers waren zeer proper, de badkamer ook. alles werd elke dag gekuist. personeel was zeer behulpzaam.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 4 juli 2017

    8,3
    net basic hotel
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden (1-2 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten

    --

    Mooi dat we gebruik konden maken van de gratis fietsen. Accommodatie is verder netjes in orde, alles basic en daarom goede prijs-kwaliteitverhouding. In de buurt (m.n. aan de overkant) zitten leuke knijpjes om wat tappa's te nuttigen (buiten en binnen).

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 3 juli 2017

    6,3
    Goedkoop hotel, goede ligging. Fietsen nooit beschikbaar
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden (1-2 Volwassenen)
    • Verbleef 6 nachten

    Gratis fietsen beloven die dan nooit beschikbaar zijn kan niet! Als je gratis fietsen beloofd dan moet je er 25 hebben staan en geen 4!

    Goed ontbijt, aardige mensen, ligging is goed in zeer leuke wijk!!

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 6 juni 2017

    9,2
    Mooi Hotel, vriendelijk personeel, goed ontbijt, gratis...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden (1-2 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten

    Iets meer fietsen , deze zijn gratis, hebben we een dag kunnen meenemen, maar zijn beperkt beschikbaar.

    Mooi Hotel, vriendelijk personeel, goed ontbijt, gratis fiets. En erg leuke omgeving met lekker restaurantjes

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 6 juni 2017

    7,1
    Goede centrale ligging in leuke buurt (vnl voor jong...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden (1-2 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer kleine kamer. De kamerdeur botst net niet tegen het bed! Afwerking kamers kan beter. Enkel plaats voor 1 nachtkastje en 1 stopcontact! Bar is in kleine inkomhal aan receptie en niet gezellig om 's avonds nog gezellig te zitten.

    Goede centrale ligging in leuke buurt (vnl voor jong publiek) met gezellige restaurantjes. Lekker ontbijt. Zeer vriendelijk personeel.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 2 juni 2017

    7,5
    Keurig hotel met lekker ontbijt op een perfecte locatie!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden (1-2 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten

    Accomodatie biedt fietsenverhuur aan. Qua afspraken is dit vrij krom. Wie als eerst om 07:30 de fietsen reserveert mag hier gebruik van maken. Kwam op één dag om iets voor 07:30 aan, echter waren de fietsen toen al verhuurd..

    Ontbijt is voortreffelijk! Zeer uitgebreid en erg lekker en vooral vers! Keurige kamers, niks op aan te merken. Hotel bevindt zich in een uitstekende wijk die omringd wordt door allerlei leuke lokale restaurantjes!

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 26 mei 2017

    7,1
    Net niet..
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden (1-2 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het hotel is wat ouder wat op zich niet erg hoeft te zijn maar er zijn overal kleine mankementen die simpel verholpen kunnen worden. Kapotte sluiting raam, kapotte prullenbak, vieze kitranden in de douche, op veel plaatsen verf van de wanden of meubels af. Ook het meubilair in de eetzaal was niet schoon met name zittingen en poten.

    Er was een goed ontbijt en het hotel ligt in een erg hippe wijk. Ik mag wel zeggen de leukste wijk van Valencia!

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 23 mei 2017

    10
    Prima hotel in fietsstad Valencia
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden (1-2 Volwassenen)
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    -

    Zeer goed hotel, prima locatie, perfect ontbijt, fietsen beschikbaar, goed bereikbaar met de metro vanaf vliegveld, dichtbij AVE station om per trein andere steden in Spanje te bezoeken.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 9 mei 2017

    7,5
    Ligging in trendy gezellige wijk, heerlijk ontbijt en zalige bedden
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden (1-2 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij vonden de kamers ietwat sober en de hygiene kan echt beter. We kregen een upgrade naar een 4 persoons kamer. Dit bracht men zo positief dat we dit gratis kregen waardoor wij zo ie zo teleurgesteld waren omdat de kamer niets meer was als een kamer met een lelijk extra stapelbed. Verder was t nogal gehorig, dichtvallende deuren en praten van de buren goed te volgen. Gelukkig maar 1 nacht last hiervan gehad.

    Heerlijke bedden en uitgebreid ontbijt met vers fruit, allerlei verse sapjes zoals kiwi, baan, sinaasappel, biet, mango etc.....Joghurt die zo lekker zacht van smaak was met verse walnoten en diverse ontbijtgranen, broodjes, beleg, saucijsjes, eitje en .......goede koffie......een goede bodem voor ons om de dag te starten. Here we come Valencia. Hotel in gezellige trendy wijk met leuke barretjes, levendig dus reken op tot laat in de nacht druk. Op loopafstand van oude mooie stad ca 15 min. Wij hebben genoten

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 6 mei 2017

    8,8
    Lekker uitgebreid ontbijt, mooi dakterras.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden (1-2 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Een waterkoker op de kamer zou een mooie aanvulling zijn. In de lobby is wel gratis koffie en thee beschikbaar.

    Lekker uitgebreid ontbijt, mooi dakterras.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 23 april 2017

    7,1
    Toplocatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden (1-2 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ze hebben wel koffie en thee dag door, maar niet tijdens ontbijturen: dus enkel maar als je ontbijt in hotel neemt

    Toplocatie , tof dat je gratis fietsen kan huren (al moet je wel op tijd opstaan om ze te reserveren) Goed bed! Veel leuke restaurantjes in de buurt

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 27 maart 2017

    8,3
    Kamer met terras is echt aan te raden!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Terras
    • Verbleef 3 nachten

    We hadden een kamer met een groot terras, dat was erg fijn. De badkamer is niet zo groot en modern, maar heeft alles wat je nodig hebt, en een goede douche. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 10 maart 2017

    7,9
    Heerlijk hotel, erg leuke levendige wijk.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden (1-2 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets.

    Zeer vriendelijk, hulpvaardig personeel. Ontbijt was prima, verse producten. Dakterraskamer een aanrader. Erg fijn dat er fietsen beschikbaar waren.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 7 maart 2017

    8,3
    Prettig hotel met vriendelijk personeel in leuke wijk met veel eetgelegenheden
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden (1-2 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Douche in bad waarbij het bad erg smal was en een moeilijke in/uitstap door de glazen schuifpui en weinig steun om je vast te houden. Kamer was ook beetje te warm en ven deed eigenlijk niets. Raam open kon wel maar omdat het eigenlijk meer balkondeuren (zonder balkon) waren moest je er wel een stoel tussen zetten om deur open te houden.

    Rustig, fijn hotel in leuke, gezellige buurt met heel behulpzaam personeel en goed gelegen locatie t.o.v oude stad en andere wijken. Ook vlakbij fietsverhuur punten.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 7 maart 2017

    9,6
    heerlijk hotel met fijne bedden en uitstekend ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden (1-2 Volwassenen)
    • Verbleef 5 nachten

    jammer dat verwarming/airco centraal geregeld werd. soms te warm op de kamer. Er was in het weekend veel herrie op straat tot diep in de nacht, dus raam open was geen optie.

    5 nachten in dit hotel geweest. De ligging is beetje buiten het centrum maar prima te doen, in 10-15 minuten lopen ben je in de stad. Verder waren de bedden prima en vooral het ontbijt was boven verwachting. Gratis fietsen was een pre, alleen moest je daarvoor wel vroeg je bed uit, anders waren ze al gereserveerd. Personeel was erg hulpvaardig, o.a. op de laatste dag met het online inchecken en uitprinten van tickets.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 5 maart 2017

    7,9
    Prima hotel voor stedentrip
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden (1-2 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Als je wilde douche moest je over een best w el hoge badrand stappen, dat is misschien wel vorige mensen niet makkelijk.

    Bij aankomst vriendelijk meisje wat ons alles uitlegde, frisse kamer met prima bed.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 17 februari 2017

    9,6
    Verrassend Valencia
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vriendelijk en behulpzaam personeel. Nette, ruime kamer en bedden met degelijke matrassen. Verzorgd en uitgebreid ontbijt. Locatie op wandelafstand van openbaar vervoer (bus, metro, trein) en centrum. Heel wat horeca in de buurt (bars met terras, eethuizen, bakker en superette)

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 8 februari 2017

    7,9
    Goed hotel in een leuke trendy wijk.
    • Zakenreis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden (1-2 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Goed hotel in een leuke trendy wijk. Zeer vriendelijk hotelpersoneel, dat ook goed Engels spreekt. Hygiene is ook goed te noemen, met aangename luchtverfrisser.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 30 januari 2017

    9,2
    Goede prijs-kwaliteitverhouding! Fijne locatie, dichtbij leuke restaurants en bars
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden (1-2 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    WiFi op dag van vertrek eventueel! Bed piepte enorm en lampje van emergency exit brandde constant!

    Geen ontbijt genomen! Personeel heel vriendelijk, superfijn dat we fietsen mochten lenen! Mooie locatie in ruzafa!

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 7 januari 2017

    9,2
    Geweldige stad!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden (1-2 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het in gehorig in het hotel. We vonden het prettig om gebruik te maken van de fietsen. Echter zijn we op de terugweg van het strand naar het hotel in een enorme slechte wijk terecht gekomen. Het was prettig geweest dat toen ik vroeg of we overal veilig konden fietsen dit was benoemd. Verder niets meer dan lof. Het personeel is zeer vriendelijk!

    Ruzafa ik een geweldige buurt met leuke ontbijt- en lunchtentjes en restaurantjes.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 13 december 2016

    7,9
    Ideaal hotel voor een stedentripje!!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden (1-2 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geluid vanuit de gang was een beetje gehorig.. (bijv door andere gasten die uit waren geweest en hun kamers betreden) maar ik kon makkelijk doorslapen gelukkig. Mn partner had er niks van gemerkt. Jammer dat er geen zwembad of sauna aanwezig was, maar dit is geen must.

    Super vriendelijk en behulpzaam personeel. alvaro in de avonddienst en Lucia overdag super! Mogelijkheid om gratis fietsen te lenen. Gratis WiFi op de kamers. Locatie was top, in 7min midden in de stad. Vanaf de AirPort goed te doen via ov.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 15 november 2016

    8,8
    Fijn comfortabel hotel in een leuke buurt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden (1-2 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten

    Fijn comfortabel hotel in een leuke buurt. Je kan er ontbijten, maar dat kan je beter aan de overkant doen, veel gezelliger. Is iets verder uit het echte centrum, maar dat loop je makkelijk en er is in dit buurtje ook genoeg te eten en drinken.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 13 november 2016

    9,2
    Goed!
    • Reizigers met vrienden
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden (1-2 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen goede parkeer gelegenheid.

    Netjes en schoon. Vriendelijk personeel. Wij hadden 1 nacht en waren op doorreis en dit was een perfect hotel voor 1 nacht.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 3 november 2016

    7,5
    Fijn dat we gratis gebruik konden maken van fietsen.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden (1-2 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer was erg onhandig ingedeeld, je moest je in allerlei bochten wringen om onder de douche te gaan staan.

    Fijn dat we gratis gebruik konden maken van fietsen.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 18 oktober 2016

    10
    Super hotel!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden (1-2 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    -

    Bij aankomst kregen we een hartelijk welkom bij de receptie. Het personeel is heel vriendelijk. We hadden een van de mooiste kamers met een dakterras. Deze kamer was ruim, schoon en heeft een heerlijk bed. Het is ook heel fijn dat er gratis fietsen staan. Wees er wel snel bij, want het zijn er maar 4. In de nabijheid van het hotel zijn heel veel leuke restaurantjes en barretjes.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 17 oktober 2016

    8,3
    Het was heerlijk!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden (1-2 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bad/ douche erg onhandig in hoek van de badkamer! Balie medewerker gaf geen juiste informatie over de openingstijden van bezienswaardigheden dat was erg jammer!

    De ligging was super! Personeel erg vriendelijk en behulpzaam! Kamer was niet luxe maar prima! Fijn dat we op onze laatste dag bagage konden laten staan waardoor we de stad nog in konden!

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 9 oktober 2016

    7,9
    Op loopafstand van het centrum van Valencia! Nogmaals zeer tevreden!!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden (1-2 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen gebruik gemaakt van ontbijt. Kamers waren prima en schoon. Ligging prima voor ons, net buiten de drukte van het centrum. Hebben genoten. Valencia een fantastische stad voor een midweek!!

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 3 oktober 2016

    8,3
    Prima hotel op een erg goede locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden (1-2 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten

    Bij het ontbijt was maar een persoon die alles moest regelen (keuken, opruimen, kamers noteren,etc.). Hierdoor continu geen yoghurt, roerei en geen lege glazen. Was eigenlijk gewoon zielig want de vrouw deed wel haar best. Alleen de laatste dag waren ze met z'n tweeën. Ontbijt zelf was verder prima. Hotel was ook best gehorig.

    Locatie was echt super in de wijk Russafa: veel leuke eettentjes en cafe's. Je loopt ook zo naar het centrum. Super schoon hotel, vriendelijk personeel.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 23 september 2016

    7,5
    leuke buurt vlakbij t centrum, geen lawaai v buiten met...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden (1-2 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    prijs ontbijt.

    leuke buurt vlakbij t centrum, geen lawaai v buiten met 'balkon'deuren dicht. Ruime kamer, mooi, modern. (4) Fietsen beschikbaar.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 19 september 2016

    8,3
    Leuk hotel om een paar dagen in het drukke Valentia rond te lopen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden (1-2 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten

    Onze kamer was wat aan de kleine kant maar voldoende. Bij de badkamer was het niet handig dat je door de plaatsing van de douch wand op het bad als het ware over de WC heen moest stappen om in bad te komen of te douchen.

    Vriendelijk en prettig engels sprekend personeel. Prima ontbijt en zo'n 15 minuten lopen van het centrum. Gratis (oude) leenfietsen (helaas niet te reserveren).

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 19 september 2016

    8,8
    De volgende keer is kamer 603 weer voor ons!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden (1-2 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht

    Prima ontbijt, maar de klapper was het spontane aanbod om onze kamer voor € 15 op te waarderen naar de kamer op de hoogste etage met een enorm dakterras, uitkijkend over de Ruzzaffa wijk. Kamer 603. Altijd doen!

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 17 september 2016

    8,3
    Super locatie net hotel en behulpzaam personeel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden (1-2 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten

    Waren op een ochtend niet snel genoeg met het afruimen van de ontbijttafels Later heeft de dame uitgelegd dat ze net terug was van valantie en alles in het honderd liep die ochtend Netjes dat ze het heeft uitgelegd

    Ontbijt was uitstekend Personeel was erg behulpzaam Kamers werden elke dag netjes schoongemaakt en ook elke dag schone handdoeken Locatie was super stille kamer

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2016

    8,3
    Aangenaam verblijf
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden (1-2 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Lawaai van de gang en naastliggende kamers hoorbaar op kamer.

    Comfortabele bedden, goede airco, fijne regendouche en gratis fietsverhuur. Fijne locatie met veel restaurantjes in de buurt. 15 min stappen tot het oude centrum.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2016

    9,2
    Zeker een aanrader!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden (1-2 Volwassenen)
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets veel tegen, maar is het ongeveer 15 min lopen naar het centrum. Voor ons geen probleem, maar misschien niet voor iedereen prettig.

    Het bed is absoluut perfect! (Gezien eerdere mindere beoordelingen hierover, vermoed ik dat deze onlangs vervangen zijn). Lag heerlijk. De kamer is netjes en schoon. Personeel erg vriendelijk en behulpzaam. We hebben meerdere dagen gratis fietsen kunnen huren. Er zijn er vier beschikbaar. Het ontbijt was ongelofelijk. Verschillende verse sapjes, zoetigheden, broodjes etc etc. Er ontbrak niets. Voor de derde keer Valencia bezocht. Dit was het beste hotel!

    Verbleven in juli 2016

Resultaat 1 - 75

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: