Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Pinxo 3-sterren

Hospital, 1, 17430 Santa Coloma de Farners, Spanje

#8 van de 9 hotels in Santa Coloma de Farners

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 379 beoordelingen over dit hotel

7,6

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,7

  • Comfort

    7,3

  • Locatie

    7,8

  • Faciliteiten

    7,1

  • Personeel

    8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,5

  • Gratis WiFi

    7,3

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 18

  • Beoordeeld op: 27 juli 2018

    5,8
    Aan een plein met bars die goed eten serveren
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Airco met veel kabaal. Ontbijt is te sober voor woorden koffie en broodje. De klokkentoren die elk uur slaat op 150 m. Afstand. Parkeerplek is 10 min. Lopen.

    Aan een plein met bars die goed eten serveren

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2017

    7,9
    Prima verblijf als je vroeg vanaf Girona AirPort vertrekt.
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het is even zoeken laat in de avond, ligt steegje achter de kerk. Parkeren is een halve kilometer verderop achter slot en grendel, maar niet echt ideaal als je s'nachts met je koffers over straat moet.

    Het was een schoon en eenvoudig hotel, wij kwamen laat aan dus hebben nergens gebruik van gemaakt! Personeel heel vriendelijk en behulpzaam. Als je vroeger op de avond aan komt heb je een leuk plein met restaurantjes en winkeltjes.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2017

    4,6
    Zeer matig al is het personeel wel vriendelijk.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Parkeren in de buurt is niet altijd mogelijk waardoor wij om 23.00 uur in de buurt met kind moesten zoeken naar een plek. Voor (jonge) kinderen is er niets te doen. De kamer was niet schoon en wanneer de electra uitviel deels via brandtrap te bereiken. Ontbijt is zeer beperkt (bv 1 kale croissant). Deur stond tot 2 keer toe na het schoonmaken wagenwijd open.

    Vriendelijk personeel.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 17 mei 2017

    7,1
    Prima voor een overnachting
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Hotel Pinxo runt ook een restaurant, maar beter eet je ergens anders. De kaart is zo uitgebreid dat de kans groot is dat je iets kiest wat de kok helemaal niet goed kan bereiden of niet vers is. Maar da's een bekende horecaregel

    Boek dit hotel als een bed alles is wat je nodig hebt; goedkoop, schoon en 20 minuten van de luchthaven Costa Brava. Santa Coloma de Farners is en klein dorpje met relatief veel bedrijvigheid in het stadscentrum. Voldoende horeca en winkels om dat laatste dagje Catalonië door te brengen.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 20 september 2018

    5,4
    Vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De balkondeur kon niet op slot. Daarom voelde ik me niet veilig

    Vriendelijk personeel

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 14 mei 2018

    10
    alles was ok
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    niets tegen gevallen

    alles was ok

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 1 mei 2018

    10
    Fijne plek met heerlijk eten!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    Heerlijk eten tussen Spaanse families!

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 28 april 2018

    7,5
    Komen hier al meerdere keren op weg naar onze bestemming in Javea
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Heerlijk rustig na een dag rijden

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2017

    4,2
    Personeel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Algemeen

    Personeel

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 29 juli 2017

    6,7
    Prettige functionele kamer
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Warmte in kamer en ieder uur geluid kerkklokken

    Locatie en grote badkamer

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 24 juli 2017

    7,5
    Goede plek voor een nacht
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prima ontbijt

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 22 april 2017

    9,2
    Super hotel met goede prijs kwaliteit verhouding
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets viel tegen.

    Super hotel waar we al eerder zijn geweest op weg naar de Costa Blanca.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 7 februari 2017

    7,5
    Ruime kamer met balkon en comfortabel bed
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De vloerverwarming stond maximaal en was niet te regelen waardoor het te warm was s nachts

    Ruime kamer met balkon en comfortabel bed

    Verbleven in februari 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 15 mei 2016

    8,8
    In mei brachten we 8 dagen door in dit hotel .
    • Vakantiereis
    • Stel

    In mei brachten we 8 dagen door in dit hotel . Het hotel ligt midden in het oude deel van het stadje op loopafstand van winkels, restaurants ( niet veel) en barretjes. We hadden een mooie grote kamer met twee balkons ( aan iedere zijde van de kamer een balkon). De kamer was eenvoudig doch netjes ingericht. We hadden een ruime badkamer. De auto konden we gratis stallen in een parkeergarage 5 minuten van het hotel. Het personeel was vriendelijk en behulpzaam. We hebben elke avond het diner gebruikt in het hotel. Het diner was redelijk tot goed zeker als je het hebt over de prijs/ kwaliteit verhouding. 18 euro (voorgerecht, hoofdgerecht, dessert. Wijn en water inbegrepen). Het is ook mogelijk een dagschotel te bestellen. Die kost rond de 8 euro. Hierbij is de wijn niet inbegrepen maar, vijf euro voor een fles is alleszins netjes. Het restaurant van het hotel had iedere avond voldoende gasten en zat geregeld goed vol. Tijdens ons verblijf in het hotel kwamen verreweg de meeste andere gasten uit Spanje. De locatie van het hotel leent zich prima voor uitstapjes naar de kust. Tossa de Mar is 30 minuten rijden, Barcelona ( 70 km), het Dali museum in Fiqueres ( 1 uur rijden), het klooster van de Montserrat ( 1.5 uur rijden), de plaats Vic ( 45 min rijden), Girona (30 min rijden) . Verder een uitstekende verbinding naar het vliegveld van Girona ( 16 min rijden).

  • Beoordeeld op: 21 april 2016

    8,3
    Keurig Spaans hotel
    • Vakantiereis
    • Stel

    Matras

    Keurig Spaans hotel

  • Beoordeeld op: 12 oktober 2015

    8,8
    Leuke locatie nabij dorpsplein en kroegjes.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Leuke locatie nabij dorpsplein en kroegjes. Zeer vriendelijk personeel en perfecte prijs/kwaliteit verhouding.

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2015

    4,6
    dicht bij het vliegveld
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    dicht bij het vliegveld

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2015

    6,3
    Vriendelijk personeel, goed hotel als tussenstop.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Internet werkte niet, kleine lift, wat stoffig.

    Vriendelijk personeel, goed hotel als tussenstop.

Er zijn ook 8 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 18

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: