Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Piscis - Adults Only 2-sterren

Avenida Portmany, 1, 07820 San Antonio, Spanje

#31 van de 33 hotels in San Antonio

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1448 beoordelingen over dit hotel

6,8

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    6,3

  • Comfort

    6

  • Locatie

    8,3

  • Faciliteiten

    6,2

  • Personeel

    7,2

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    6,8

  • Gratis WiFi

    5,8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 37

  • Beoordeeld op: 21 september 2018

    6,3
    Ontbijt was prima.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 7 nachten

    Wat we niet van tevoren hadden gerealiseerd is dat dit hotel vol zit/zat met luidruchtige (jonge) Engelse toeristen. Bedden waren typisch mediterraans: hard met te dunne kussens. Slecht geslapen door combinatie van bedden en geluidsoverlast medebewonders.

    Ontbijt was prima. Locatie, dicht bij centrum. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 4 juli 2018

    4,6
    Lees dit voor je boekt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer onhygiënische kamer. In tijden niet goed schoongemaakt en gedweild. Er was veel kapot. (Gordijnen kastjes) Ons uitzicht was een dak vol afval . Het stonk naar kebab door de kebabtent onder t hotel. Zeer oud en gehorig gebouw. Eigenlijk was alles behalve de locatie zeer onder de maat.

    De locatie.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 16 juni 2018

    7,9
    Mooie vakantie gehad op een super locatie, maar volgend jaar weekje vroeger
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Qua uitzicht oogt het hotel een beetje verouderd en low-budget. Wat het meeste tegenviel was op de laatste dag de vervelende Engelse en Ierse jongeren die geen greintje respect hebben voor personeel of andere vakantiegangers. Als we volgend jaar terug gaan dan wordt het een weekje vroeger zodat we zeker voor het seizoen van start gaat terug weg zijn. Vechten, ruzie maken, spuwen, plassen, kotsen,.. zeer jammer om dat op de laatste dag mee te maken en heel veel respect voor het personeel dat er steeds met de glimlach stond. De rest van de week een rustig verblijf gehad.

    Heel vriendelijk personeel. Perfecte locatie, je bent kort bij alles. Wij hadden een all-in en elke dag ander buffet wat positief was. Je hebt een prachtig uitzicht op het zwembad en de zee. De receptie is 24/7 open, en er is security en controle om ‘s nachts het hotel binnen te mogen. Je kan aan de receptie uitstappen boeken alsook tickets voor de evenementen. Langs het hotel ligt een leuke irish pub en leuke winkeltjes. Ook ben je op 2 minuten wandelen van het strand en het busstation.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 5 oktober 2017

    6,7
    Basic, maar prijs/kwaliteit zit goed. Niet voor rustzoekers.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Speciale Aanbieding - Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Extra Bed
    • Verbleef 4 nachten

    Zeer verouderde maar nette kamers.

    Voor 9€ een zeer goed ontbijt en een goed bed. Vriendelijk personeel. Prijs/kwaliteit. Uitzicht over de baai.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 29 augustus 2017

    3,3
    Wil je feesten en niet slapen dan hierheen gaan, anders ver weg blijven.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Het programma zon zee zuipen ziekenhuis is hier compleet van toepassing, dronken engelse die de hele nacht schreeuwen en feesten, wil je feesten dan zit je goed wil je ook af en toe slapen dan hier niet heen gaan.

    Ibiza is erg klein, het is vanaf deze locatie redelijk gemakkelijk om een andere locatie te bereiken, het busstation ligt op 2min lopen.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 19 juli 2017

    5,4
    Oordoppen zijn een must!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Aanbieding - Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 6 nachten

    - Er werd weinig tot geen informatie gegeven bij het inchecken. Geen info over de algemene faciliteiten (zwembad, openingstijden, waar, regels etc.), hun restaurant en advies over de omgeving. - Van te voren gemaild om na te vragen over de parkeermogelijkheden, die waren er niet. Eenmaal daar bleek er toch wel een groot parkeerterrein (gratis) achter het hotel te zijn. - Je kreeg een polsbandje om die je de hele verblijfsperiode om moet houden - Hun doelgroep is Brits en uitgaanspubliek. Heb je als doel om alleen maar te feesten en niet te slapen dat zit je hier goed. Wil je nog enigszins rekenen op nachtrust dan is dit hotel af te raden. Er wordt letterlijk elke dag tot diep in de nacht gefeest, dronken mensen de hele nacht die aan het gillen en schreeuwen zijn door de gangen, security die nog harder op de deuren bonkt etc. - Er zit een klein informatie loketje beneden voor dagtrips. Maar ze proberen alleen maar feesten/feestboten te verkopen. Op de echte dagtripjes wordt vrij weinig informatie gegeven

    - Locatie is dicht bij alle restaurants en uitgaansgelegenheden. Tevens een groot busstation achter het hotel en een grote Lidl op nog geen 10 minuten loopafstand - Er is elke dag goed schoongemaakt + nieuwe handdoeken verwisseld

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 15 juli 2017

    5,4
    Ongehoord; supervriendelijk personeel maar gebrek aan controle over het gedrag van de gasten.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Aanbieding - Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Veel groepen gasten die het te bont maakten overdag en vooral 's nachts. Geen oog dichtgedaan door geluidsoverlast van dronken Engelsen.

    Heel vriendelijk personeel, ontbijt was okay.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 14 juli 2017

    8,3
    Prima dagen gehad, geen vervelende dingen meegemaakt, alleen maar plezier.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Aanbieding - Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Ik had niet meer verwacht vanwege prijs. Dus prijs-kwaliteit is zeer goed.

    Locatie perfect, ik was 'bang' voor voorgaande recensies aangaande de Engelsen. Dit is me alles meegevallen! Airco op de kamer perfect!

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 5 juli 2017

    6,3
    hotel interieur en soort gasten
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    Het hotel interieur is veeeeel te oud. De badkraan was niet meer omschakelbaar. Het bad was totaal versleten, de terrasdeuren hadden zeer grote kieren, de bedden waren extreem laag. Er was een kleine oude beeldbuistelevisie vastgebonden met touw. Op de tv waren 3 a 4 spaanse zenders in zeer slechte kwaliteit. Het was zeer gehorig. Door het grote aantal chronisch dronken jongelui (voornamelijk engels) was er 's nachts niet te slapen. Er zijn geen telefoons op de kamers dus we konden een enorme vechtpartij op de kamer naast ons niet doorbellen!

    ontbijt

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 16 juni 2017

    5,0
    Het hotel is wel toe aan vernieuwing!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was redelijk, kamer was oud en ongezellig. Vieze vlekken in de badkamer. Veel herrie, overlast van de jongeren die gaan feesten. Zwembad was overvol. Mensen gaan hun handdoek neerleggen en komen later pas gebruik maken van het zwembad. Geen handdoeken te leen voor het zwembad. Slechte liften.

    Ontbijt was redelijk, meer variatie zou fijn zijn. Kluis was 20 euro borg, deze kreeg je weer terug bij het uitchecken.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 7 juni 2017

    7,0
    Prijs/kwaliteit.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Extra Bed
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    In het voorseizoen, niet veel last van de andere gasten. Kan me voorstellen dat het in het hoogseizoen anders is.

    Prijs/kwaliteit. Service medewerkers. Ontbijt Kamer met balkon en zicht op de haven

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 5 juni 2017

    7,5
    Prima, je krijgt waarvoor je betaald
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Veel herrie in de nacht, veel bonken op de deuren. Beveiliging mocht af en toe wel wat minder streng met deurbeleid

    Voor de prijs prima accommodatie, als je zo weinig betaald, moet je niet te hoge verwachtingen hebben. Prima ontbijt, alleen drink t water niet uit de automaat. Smaakt naar chloor

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 19 juli 2018

    4,6
    Typisch engels hotel met veel lawaai feesters zatte mensen...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Typisch engels hotel met veel lawaai feesters zatte mensen op de deuren bonken ... Slecht eten

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 18 juli 2018

    7,9
    Gewoon goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Extra Bed
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Beetje laawaierig

    Locatie en balkon

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 30 juni 2018

    3,8
    Het bed en de douche
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het bed en de douche

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 16 juni 2018

    5,8
    Goed voor een keer!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Indien je van rust houdt kan je hier zeker niet terecht. Kamer zeer gehorig.

    Zeer lage prijs voor de accommodatie.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 28 september 2017

    7,9
    Top vakantie!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Aanbieding - Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 7 nachten

    Super locatie en vriendelijk personeel

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 13 september 2017

    7,5
    Een goed verblijf voor een lage prijs.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Defecte liften! 2 van de 3 liften waren defekt.

    Schone kamers, het uitzicht en het ontbijtbuffet welke je voor 9 euro kon nuttigen.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 5 september 2017

    6,3
    Perfect gelegen in het midden van de stad.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 5 nachten

    Het is een vrij gehorig gebouw met veel schreeuwende Engelsen. Voor jongeren een prima hotel.

    Perfect gelegen in het midden van de stad.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2017

    2,9
    Drama in alle opzichten
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    All inclusive is extreem slecht, eten was verschrikkelijk, nooit meer al was het gratis

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 13 juli 2017

    6,7
    Zeer goede ligging maar veel lawaai van Engelse die opstap gaan en thuis komen om 6 uur.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het lawaai

    De locatie was goed

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 12 juli 2017

    2,9
    Vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer veel lawaai, kamer stonk naar vocht

    Vriendelijk personeel

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 11 juli 2017

    5,8
    ligging
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Schreeuwende Engelse. Het irritant klapperen van de kamerdeuren.

    ligging

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 5 juli 2017

    5,8
    De locatie van het hotel
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Smerige badkamer, alles is oud en vervallen en erg gehorig

    De locatie van het hotel

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 14 oktober 2016

    5,0
    centraal gelegen in SA
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    housekeeping, spijkerbed met stoeprand

    centraal gelegen in SA

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 1 oktober 2016

    5,8
    Centraal gelegen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gehorig.

    Centraal gelegen

    Verbleven in september 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 13 oktober 2015

    8,3
    + een prachtig uitzicht over de haven
    • Vakantiereis
    • Groep

    - het is een standaard hotel, geen overbodige luxe - auto's die onder het zwembad door rijden, autostank - weinig strand

    + een prachtig uitzicht over de haven + prijs kwaliteit verhouding + ligging lopend naar het kleine centrum

  • Beoordeeld op: 9 september 2015

    6,7
    De ligging van dit complex is perfect
    • Vakantiereis
    • Stel

    De kamers zijn zeer gehorig. Je ligt langs het drukste punt van San Antonio en de balkonramen zijn enkel glas. M.a.w. je hoort iedere auto, bus, scooter,... stoppen en optrekken tot diep in de nacht.

    De ligging van dit complex is perfect

  • Beoordeeld op: 30 juli 2015

    5,0
    Fijn dat er WIFI was, afstand naar de bussen was fijn en het...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het hotel is ontzettend gehorig, het publiek wat er komt is over het algemeen heel luidruchtig. Alleen maar dronken jongeren. De bedden zijn hard en stinken, kamer geen 1 keer geveegd, was net een zandbak

    Fijn dat er WIFI was, afstand naar de bussen was fijn en het personeel was erg vriendelijk bij de receptie.

  • Beoordeeld op: 4 juli 2015

    7,9
    Vriendelijke personeel.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Dat ik bij volpension niets behalve water bij de lunch en diner kreeg was beter geweest met een vrij drankje dat is mijn mening.

    Vriendelijke personeel. Goed kunnen slapen.

  • Beoordeeld op: 1 juli 2015

    8,3
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Groep

    Niks, we verwachten veel jeugd en daarmee wat "overlast" maar dat was voor ons prima. Voor een rustige vakantie niet aan te raden, maar dat geldt sowieso voor heel San Antonio

    Locatie Prijs Ontbijt

  • Beoordeeld op: 25 juni 2015

    7,9
    De locatie is geweldig.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Het hotel zit vol met Britten die veel lawaai maken. ('S nachts veel overlast)

    De locatie is geweldig. Vlakbij een klein strandje en in het midden van de stad.

  • Beoordeeld op: 8 oktober 2015

    6,7
    Locatie is centraal en uitstekend
    • Vakantiereis
    • Groep

    Drukte en lawaai door de jonge dronken toeristen...we hebben slecht geslapen al die dagen.

    Locatie is centraal en uitstekend

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2015

    8,8
    Mooie kamers,goed gelegen
    • Stel

    Mooie kamers,goed gelegen

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2015

    5,4
    Lokatie
    • Vakantiereis
    • Groep

    Engelse pubers hoop herrie en dronken vervelende mensen

    Lokatie

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2015

    5,0
    Niet veel
    • Vakantiereis
    • Stel

    Typisch engelsenhotel

    Niet veel

  • Beoordeeld op: 4 juli 2015

    7,1
    Locatie en personeel
    • Vakantiereis
    • Groep

    Wi-Fi die niet werkt .gehorige kamers

    Locatie en personeel

Er zijn ook 14 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 37

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Hotel Piscis - Adults Only

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: