Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Piscis by Blue Sea - Adults Only 3-sterren

Teodor Canet, 41, 07410 Port d'Alcudia, Spanje

#38 van de 49 hotels in Port d'Alcudia

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 574 beoordelingen over dit hotel

7,7

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,8

  • Comfort

    7

  • Locatie

    8,5

  • Faciliteiten

    7

  • Personeel

    8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,7

  • Gratis WiFi

    7,5

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 25

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2018

    5,4
    Matig
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten

    Slaapkamer. Enige positieve aan onze slaapkamer was de ruimte. Voor de rest niks positiefs over te zeggen. Onze badkamer was echt smerig. Ik heb in veel hotels geslapen, variërend van €15 - €300 per nacht en dit was ronduit de slechtste. Er hing een constante plaslucht in de badkamer waar ik kots en kotsmisselijk van werd, dit rook je ook in de slaapkamer als je de deur langer dan 2 minuten open liet. Tegels heel erg vies en er kwam roest uit de kraan. - Airco is al tijden niet schoongemaakt - je krijgt op het bed één langwerpige kussen ipv twee kussens. Geen idee wie dat bedacht heeft... - Verfspetters op de muur, althans mag hopen dat het verfspetters zijn. - Kastjes zijn half afgebroken en vol met stof - Vlekken op de paarse deken. Ik sliep in m’n slaapzak, omdat ik het ranzig vond. - Alles in het hotel oogt oud en viezig. Bijv trap naar de eetzaal zit vol met vlekken.. - In de ruimte naast de receptie liggen naast alle pilaren handdoeken op de grond, omdat het lekt. -IJsje aan de bar gekocht, barman twijfelde nog om het aan mij te geven. Wat bleek: ijsje was over datum.. - Het eten is niet goed en niet slecht. Vaak een beetje smakeloos. Komkommers vond ik erg bitter. Dingen die je vooraf moet weten. Niet negatief of positief: - Je betaald €20 borg voor een afstandsbediening van de tv, deze krijg je bij uitchecken terug - Kluisje is €6 per dag - All in houdt in: ontbijt, lunch, avondeten en alle soorten dranken. Daarnaast kan je nog een sandwich krijgen tussen lunch en avondeten in. Ik heb de sandwiches niet geprobeerd, zag er niet heel denderend uit. - Ik geef 5,4 vanwege de locatie en het vriendelijk personeel, had anders 1 ster gegeven. Wij verbleven hier uiteindelijk, omdat het last minute was en er geen andere hotels in Alcudia beschikbaar waren. Als je de mogelijkheid hebt: boek dan een ander hotel. Dit is het nét niet.

    + Goedkoop +5min lopen van boulevard/strand en verschillende restaurantjes +personeel is vriendelijk +Ruime kamer +Grote gratis parkeerplaats voor de deur, je vindt altijd wel een plekje +All inclusive eten, is gewoon.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 23 mei 2018

    7,1
    Heerlijke wandelvakantie
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten

    de koffie in de bar is slecht in tegenstelling tot deze in de ontbijtruimte. de hygiëne kon beter, bedden werden opgemaakt, handdoeken mooi gehangen maar niet ververst. Maar hier bleef het ook bij. De borden worden te vlug weggenomen, zelfs als je nog niet gedaan hebt met eten.

    het gevarieerde eten, voldoende keuze zowel s'morgens als s'avonds. Steeds vers fruit aanwezig dicht bij het haventje en een 20 tal minuten van het oude stadje Alcudia. En niet ver van Tramuntana gebergte. gratis parkeergelegenheid direct voor het hotel.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 6 oktober 2017

    9,2
    De gemoedelijke sfeer, de gastvrijheid.
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het verkeerslawaai

    De gemoedelijke sfeer, de gastvrijheid. Er was bv de hele dag koffie, thee, sap en water beschikbaar, terwijl wij halfpension hadden. Dat komt gastvrij over.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 29 augustus 2017

    7,5
    Oud hotel op toplocatie
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Best een oud hotel. Veel roestplekken in de badkamer. Het bed was gewoon en stretchbed met een plank los aan het hoofdeinde, niet heel comfortabel. Daarnaast zag het eten er vaak niet vers uit, bruine sla blaadjes, groente dat er al dagen lag. Zeker als je geen vlees eet zijn de opties minimaal: ik heb er na 2 dagen niet meer gegeten.

    De locatie is super, dicht bij de haven waar het de hele dag heerlijk vertoeven is. Personeel is aardig. De prijs is prima.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 3 juni 2017

    8,8
    Geweldig en voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Entourage in het entertainment gedeelte mag wat meer aantrekkelijker

    We hadden kamer 608 en had een prachtig uitzicht vooral als je op het ruime dakterras stond naast de kamer. We hadden hier ook prachtige foto's kunnen maken. Voor de rest was de lokatie geweldig met echt werkelijk van alles te doen op korte loopafstand

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 29 mei 2017

    8,8
    Prijs qualiteit prima in orde. Heel vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De traagheid van de koffiemachine in de buffetruimte ,vnml tijdens het ontbijt gaf dit file.

    De afwisseling van keuzes bij het buffet en altijd ruime keuze van vers fruit en groenten. Prima!

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 18 mei 2017

    4,6
    De eerste en laatste keer in dit hotel !!!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten

    Bijna alles, slecht bed met verenmatras waarvan je s'morgens de afdrukken in je lichaam terug vind, eten was van erbarmelijke kwaliteit, zowel s'morgens als s'avonds, de airco werkte niet, enorm veel nachtlawaai, het hotel naast dit hotel waar vrienden van ons verbleven Eix Alcudia was voor enkele euro's meer de hemel tegenover de hel van hotel Piscis, ...

    Eigenlijk niets..

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 29 september 2016

    8,3
    Halfpension
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt en diner. Massa gebeuren en buffetvorm. Allemaal lopende mensen. Niet gezellig buiten eten. Vele dikke mensen, maar dat krijg je met deze keuze. Wij hebben buiten de deur gegeten. Hele slechte koffie

    Logging voor IRONMAN en strand

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2018

    5,8
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer gedateerd en ongezellig. Weinig ruimte rondom het zwembad

    Locatie

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 22 juni 2018

    7,9
    Waar voor je geld!!
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Tweepersoonskamer met Extra Bed (3 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eigenlijk niks, alles was prima!

    De locatie, de kamer, hygiene

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 23 mei 2018

    6,7
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hotel is gedateerd, bedden zijn hard, en kamers gehorig.

    Locatie

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 14 oktober 2017

    7,1
    Goed
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eten,eentonig

    Logging van het hotel Vriendelijk personeel Prijs kwaliteit

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 27 september 2017

    9,6
    GEWELDIG!!!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zodra je de hoek om liep direct een boulevard met een mooi strand erachter!!!

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 5 september 2017

    7,5
    Geweldig geamuseerd en ontspannen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 8 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Harde matras

    Heel lekker eten en leuke locatie

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 30 juni 2017

    7,1
    Vriendelijke personeelsleden, prachtige locatie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het eten, heel triestig.

    Vriendelijke personeelsleden, prachtige locatie.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 25 juni 2017

    7,9
    Prijs kwaliteit is dit hotel dik in orde
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 9 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Nachtlawaai

    Het eten was super

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 31 mei 2017

    7,5
    Zeer goede prijs kwaliteit
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 9 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Soms vergaten ze om genoeg verse handdoeken te leggen. Ze namen de vuile mee maar we kregen geen nieuwe.

    Heel lekker eten

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 30 mei 2017

    7,9
    Voor die prijs lekkr eten
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 5 nachten

    Voor die prijs lekkr eten

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 26 mei 2017

    8,3
    super voor een fietsvakantie
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    niets

    prijs kwaliteit was super,3 sterren maar het restaurant en bar verdienen zeker meer

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 15 mei 2017

    5,4
    Vergane glorie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het hotel zelf is echt verouderd, vergane glorie.

    De locatie vlakbij de haven is top

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 9 oktober 2016

    10
    prachtig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het weer😀

    Bijzonder goed en smaakvol eten

    Verbleven in oktober 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 25 oktober 2015

    7,5
    Dichtbij winkels en zee.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Dichtbij winkels en zee. Vriendelijk personeel. Lekker eten.

  • Beoordeeld op: 25 oktober 2015

    7,1
    Net hotel, schoon, goede matrassen.
    • Groep

    Verouderd. Gehorig. Weinig ruimte rond zwembad. erg Engels, ook het eten, mis de echte Spaanse authenticiteit.

    Net hotel, schoon, goede matrassen.

  • Beoordeeld op: 10 oktober 2015

    8,3
    Prijs/Kwaliteit kan niet beter.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Prijs/Kwaliteit kan niet beter. Sommigen denken dat ze voor een prijs van een dagschotel een Fruits de Mer in een sterrenrestaurant kunnen eten.

  • Beoordeeld op: 4 oktober 2015

    7,5
    nachtlawaai
    • Vakantiereis
    • Stel

    nachtlawaai

Er zijn ook 4 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 25

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: