Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Plateros 1-sterren

Plaza de Séneca, 4, 14003 Córdoba, Spanje

#48 van de 63 hotels in Córdoba

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 852 beoordelingen over dit hotel

8,4

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,9

  • Comfort

    7,9

  • Locatie

    9

  • Faciliteiten

    7,8

  • Personeel

    8,3

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,5

  • Gratis WiFi

    6,2

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 18

  • Beoordeeld op: 2 mei 2018

    4,2
    een ramp, bijna niet aan slapen toe gekomen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    het bed was hard en als je geslapen had, tenminste als je daar aan toe kwam door het lawaai uit de steeg erachter waar de hele nacht hele groepen lallend doorheen kwamen, werd je doodmoe wakker. het was net of je in een kroeg lag te slapen, gewoon niet te doen. wij zijn een camping gewend, dus kunnen wel wat verdragen. mijn advies zou dus ook zijn: niet boeken!!!!! nog veel te duur ook! in Sevilla hadden we voor minder geld een uitstekend hotel.

    het pleintje voor het hotel was wel schattig. verder niets. personeel sprak geen engels

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 1 april 2018

    5,8
    we vonden de ontbijtmogelijkheden karig;
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    weinig tot geen informatie; personeel sprak alleen maar Spaans; geen foldermateriaal

    we vonden de ontbijtmogelijkheden karig; er was ook niemand die er ontbijt gebruikte. We hebben iets verder op het ontbijt in een bar genuttigd.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 23 april 2017

    8,8
    Leuk, centraal gelegen en toch rustig, persoonlijk familiehotel.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Cordoba is niet aangepast voor het autogebruik. Probeer niet met de auto tot bij het hotel te komen doch kies van te voren een garage in de buurt uit. Alles is makkelijk beloopbaar.

    Service is heel persoonlijk. Proberen het je zo goed mogelijk naar de zin te maken.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 29 november 2017

    7,5
    Prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Met de auto door Cordoba rijden is een ramp

    De locatie

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 1 mei 2017

    6,7
    viel tegen
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen contact met eigenaar

    Locatie

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 16 februari 2017

    8,3
    Locatie en prijs
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    WiFi geen kachel op kamer

    Locatie en prijs

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 2 december 2016

    7,5
    Perfecte locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Het hotel is erg gehorig.

    De locatie was perfect.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 25 september 2016

    8,8
    Uitstekend voor een heel laag bedrag
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Het gehele verblijf. Vriendelijk personeel, goede voorzieningen.

    Verbleven in september 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 21 november 2015

    7,9
    Leuke locatie aan een pleintje, sfeervol oud familie hotel...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    De Wifi werkte soms wel en soms niet.Je moet steeds naar beneden om opnieuw in te loggen, tamelijk vermoeiend.In de badkamer hangt een putlucht.

    Leuke locatie aan een pleintje, sfeervol oud familie hotel van aardige mensen.

  • Beoordeeld op: 6 oktober 2015

    2,9
    slechte accomodatie.
    • Vakantiereis
    • Stel

    slechte accomodatie. was onverzorgd en douche kop los van stang....kapot dus. We hebben er geen woorden aan vuil gemaakt. Spraken geen woord en Engels en wij geen Spaans. Ontbijt was goedkoop maar stelde ook niets voor.Niet booking.com waardig!!!

  • Beoordeeld op: 1 oktober 2015

    6,7
    Het hotel ziet er knus en gezellig uit.
    • Vakantiereis
    • Stel

    kamer is gehorig,het geluid uit de hal en bar beneden was op de kamer goed hoorbaar. Ontbijt is goedkoop, en dat blijkt uit de hoeveelheid en kwaliteit,wellicht beter elders ontbijten.

    Het hotel ziet er knus en gezellig uit. De kamers zijn klein en verouderd, en de bedden slapen slecht. De kamer is wel schoon. Parkeren kan in Cordoba, over de brug, gratis en voor niets( als je plaats kan vinden)

  • Beoordeeld op: 26 september 2015

    6,7
    Gezellig gelegen klein familiehotel, op loopafstand van het...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Kamers zijn wat verouderd en heel sober. Maar het kost dan ook bijna niets :-).

    Gezellig gelegen klein familiehotel, op loopafstand van het prachtige centrum van Cordoba.

  • Beoordeeld op: 9 maart 2015

    6,7
    Locatie perfect, terras in de zon, rustige buurt, prima...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Wc trok niet door en konden we daarom niet gebruiken. Verwarming was even nodig, maar deed het niet. Bed was zeer matig.

    Locatie perfect, terras in de zon, rustige buurt, prima hotel qua sfeer en bouwstijl. Zeker niet duur.

  • Beoordeeld op: 25 mei 2016

    5,4
    Alles was heel basic.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Geen gezelligheid. Een simpel ontbijt.

    Alles was heel basic.

  • Beoordeeld op: 24 april 2016

    7,9
    Ligging hotel, heerlijk ontbijt!
    • Vakantiereis
    • Groep

    Klein, kort bed.

    Ligging hotel, heerlijk ontbijt! Aardige mensen.

  • Beoordeeld op: 29 februari 2016

    7,1
    Mooie grote eenpersoonskamer en een fijne nette Badkamer.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Mooie grote eenpersoonskamer en een fijne nette Badkamer. Een spaans ontbijt, Koffie, jus d'orange, Geroosterd stokbrood met Jam

  • Beoordeeld op: 4 juli 2015

    9,6
    Ligging, kastruimte
    • Vakantiereis
    • Stel

    Douche, rumoer door feest beneden in bar van hotel

    Ligging, kastruimte

  • Beoordeeld op: 26 maart 2015

    7,1
    De temperaturen waren laag en we hadden
    • Vakantiereis
    • Stel

    De temperaturen waren laag en we hadden geen verwarming in de kamer terwijl het wel mogelijk was

Er zijn ook 4 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 18

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: