Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Playa Adults Only 3-sterren

Pollacra, 1, 07610 Can Pastilla, Spanje

#4 van de 25 hotels in Can Pastilla

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 370 beoordelingen over dit hotel

8,6

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,5

  • Comfort

    8

  • Locatie

    9,5

  • Faciliteiten

    8

  • Personeel

    9,2

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,3

  • Betaald WiFi

    4,6

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 25

  • Beoordeeld op: 8 juli 2018

    6,7
    Is goed Hotel kwalitief is het eten uitstekend alleen neem geen all inclusive is teveel geld
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Zijdelings Uitzicht op Zee
    • Verbleef 14 nachten

    Ontbijt was opzich goed alleen weinig keus in brood is alleen stokbrood en casinobrood om te roosteren . Lunch ook weer geen brood, alleen warm eten brood wat er lag is weer stokbrood . Koffie uit automaat is niet wat je verwacht voor die prijs is net of je op je werk zit Verder zijn de douches erg klein en zogenaamd zijaanzicht op zee moet je vergeten want dat is er niet ,Ja als je met je hoofd over de glazen reling gaat hangen die waarschijnlijk nooit gezeemd wordt althans niet in de 2 weken dat wij er waren . En zet er wat fatsoenlijke stoelen neer zodat je gewoon op je balkon kan zitten ipv ijzeren stoelen . Ook het zogenaamde inclusive valt tegen s middags alleen wat stukjes stokbrood over van het ontbijt waarschijnlijk en wat koekjes ook over van het ontbijt.

    Positief is dat ik over de bedden klaagde en dat we dezelfde dag nog nieuwe matrassen kregen ,was nodig ook want je voelde de veren in je rug. Dinner is niks op aan te merken . Vriendelijk personeel

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 21 oktober 2017

    7,5
    Fietsvakantie
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met Zijdelings Uitzicht op Zee
    • Verbleef 5 nachten

    Kamers niet te klein, er was enkel te weinig kast. Wij waren met groep van 4 fietsers. Bij aankomst bleek dat er voor het stallen van de fiets € 3 per dag moest betaald worden. Zomaar eens even voor 5 dagen € 60 voor 4 personen. In april moest dit niet betaald worden. Dit was niet vermeld op voorhand, en vinden we pure afzetterij. Wat geen afbreuk doet aan de kwaliteit van het hotel.

    Lekker eten, gevarieerd

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 12 september 2017

    9,2
    Heerlijk verblijf!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Zijdelings Uitzicht op Zee
    • Verbleef 5 nachten

    Vriendelijk personeel, prima kamer, voor zowel ontbijt, lunch als diner voldoende variatie en lekker. Topper in Can Pastilla, terras pal aan de boulevard!

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 18 juni 2017

    9,2
    Kortom een fantastisch hotel....
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 6 nachten

    Als je 's avonds buiten wil zitten zijn er wat weinig zitplaatsen. Dat is jammer.

    Eten was prima, bedden perfect. Kamer met zeezicht is fantastisch. 10 minuten van het vliegveld. Zandstrand voor de deur. Als je 's middags van het strand afkwam is het heerlijk relaxen in de schaduw op de lounchbanken. Personeel doet er alles aan om je verblijf zo heerlijk mogelijk te maken. Kortom wat wil je nog meer....

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 3 mei 2017

    8,3
    Gemiddeld hotel maar zou dit niet weer kiezen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Zijdelings Uitzicht op Zee
    • Verbleef 5 nachten

    Je moet ter plekke extra betalen voor kluisje ( € 4 p dag ) en Wifi. Dat is niet meer van deze tijd. Als je all-inclusive hebt geboekt krijg je koffie van een slechtere kwaliteit ( automaat ) dan dat je koffie betaald. Dit is slecht. Ook vreemd: de locale rum staat op de kaart voor € 3,- Bacardi staat op de kaart voor € 4. Als je een Bacardi wilt moet je echter de volle € 4 betalen i.p.v. €1,- bijbetalen. Het management gaf als antwoord op mijn opmerkingen: "Als veel mensen op Tripadvisor schrijven dat ze dit niet goed vinden veranderen we deze dingen misschien" .

    Het eten was prima en ruim gevarieerd.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 18 april 2017

    9,2
    Prima verblijf voor onze fietsvakantie, uitzondering de overlast door de All-in gasten!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten

    Wij hadden half-pension geboekt en de all-in formule zorgde voor heel wat nachtlawaai op naburige kamers waardoor wij een slechte nachtrust hadden. dit trekt vooral mensen aan die enkel komen om zich dronken te drinken en totaal geen respect tonen voor de andere hotelgasten. Het viel ook op dat hier steeds weer om Britse toeristen ging die de boel verziekten. dit zou het hotel wel eens een slechte naam kunnen bezorgen en de gasten die verder over alle aspecten van het hotel tevreden zijn weghouden.

    Bij de maaltijden was er steeds de keuze van een gerecht dat ter plaatse klaargemaakt werd buiten het normale buffet, zowel 's morgens als 's avonds. Prima service en heel vriendelijk personeel.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 5 april 2017

    7,1
    Wij hebben wel genoten Mallorca is prachtig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 6 nachten

    Dat het bij de bar vaak tocht twee deuren die tegenover elkaar openstonden. En dat je bij all inclusive vieze koffie kon pakken, de lekker bonen koffie die moest je betalen, en voor de wijn was dat hetzelfde.

    De plek was super, het personeel was heel vriendelijk en deden goed hun best om het de gasten naar de zin te maken.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 30 april 2018

    8,8
    Toffe vakantie
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Tweepersoonskamer met Zijdelings Uitzicht op Zee
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleine badkamer

    Kamers met zeezicht Vriendelijkheid van personeel

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 22 april 2018

    10
    Hotel Plaats is een echte aanrader
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alle personeel vriendelijk en attent. Menu van goede kwaliteit en afwisselend. Accomodatie uitstekend en goed onderhouden

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 6 oktober 2017

    7,9
    Prima hotel aan zee met all inclusive formule.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Zijdelings Uitzicht op Zee
    • Verbleef 2 nachten

    Kamer heel standaard, maar prima. Ontbijt en diner voldoende keus en uitgebreid. Locatie is geweldig, aan zee met terras aan de voorzijde.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 12 mei 2017

    7,9
    Omgeving
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Zijdelings Uitzicht op Zee
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    Omgeving

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 9 mei 2017

    10
    Top weekend mallorca
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Zijdelings Uitzicht op Zee
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er moest extra betaald worden voor gebruik van de wifi.

    Alles wat netjes schoon En het eten en drinken Was top geregeld met all inclusive

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 27 maart 2017

    10
    Fantastische ligging
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prachtige ligging, vriendelijk personeel, schoon en eten was prima.

    Verbleven in maart 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 12 november 2015

    10
    Alles beviel ons goed.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Nope, alles was goed.

    Alles beviel ons goed.Nederlanders kunnen vaak over de kleinste dingen klagen, maar alles was gewoon goed.De ligging direct aan de boulevard, dichtbij het vliegveld, mooi terras, lekker eten en drinken, goed personeel.

  • Beoordeeld op: 7 juni 2015

    10
    Het degelijk personeel, de glimlach van iedereen, de...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets.

    Het degelijk personeel, de glimlach van iedereen, de vriendelijkheid, het recente en goed onderhouden hotel en zeker niet te vergeten de goede keuken!! Bedankt!!! Wij komen zeker terug!

  • Beoordeeld op: 27 mei 2015

    5,0
    alles was proper
    • Vakantiereis
    • Stel

    -heel kleine kamer en badkamer -klein terrasje maar teleurstellend uitzicht -dunne muren, lawaai van andere kamers of van op de gang

    alles was proper

  • Beoordeeld op: 16 mei 2015

    6,3
    De centrale ligging t.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Wat tegen viel was het badkamertje. Toilet en wasbak zaten pal op elkaar. Je kon niet recht op het toilet zitten. De eetzaal erg klein. Wifi alleen tegen betaling. Een koelkastje op de duurdere kamer, die wij hadden, was ook op zijn plaats geweest.

    De centrale ligging t.o.v. het strand en bushalte naar vliegveld en naar Palma.

  • Beoordeeld op: 21 april 2015

    8,8
    Heel vriendelijke, behulpzame uitbaters.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Niets

    Heel vriendelijke, behulpzame uitbaters. Ook het personeel was heel vriendelijk. De ligging is super. Ontbijt en avondeten heel lekker, voldoende en heel gevariëerd.

  • Beoordeeld op: 15 oktober 2015

    4,6
    De omgeving
    • Vakantiereis
    • Groep

    Hotel is zeker geen All inn

    De omgeving

  • Beoordeeld op: 8 september 2015

    7,0
    goed prijsnivo, maar veel extras zoals wifi zijn duur
    • Vakantiereis
    • Stel

    gehorig hotel, piepkleine badkamers

    goed prijsnivo, maar veel extras zoals wifi zijn duur

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2015

    8,3
    Het ontbijt buiten op het terras met zicht op zee.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het ontbijt buiten op het terras met zicht op zee. Het dakterras met jacuzzi.

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2015

    7,5
    Heel vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel

    wifi en kluisje extra te betalen. All in is niet voor alle dranken.

    Heel vriendelijk personeel. Hotel dicht bij het strand

  • Beoordeeld op: 19 mei 2015

    8,3
    de ligging, het ontbijt,
    • Vakantiereis
    • Stel

    de ruimte tussen de douche en het toilet was zeer beperkt ,

    de ligging, het ontbijt,

  • Beoordeeld op: 2 mei 2015

    10
    Geen free WIFI
    • Vakantiereis
    • Groep

    Geen free WIFI

  • Beoordeeld op: 28 april 2015

    9,6
    Schoon, goed gelegen en vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Groep

    Schoon, goed gelegen en vriendelijk personeel

Er zijn ook 2 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 25

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Hotel Playa Adults Only

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: