Overnatting Fly Leiebil Taxi til/fra flyplassen
  1. hovedsiden for hotellanmeldelser
  2. anmeldelser av hoteller i Spania
  3. anmeldelser av ferieboliger i Kanariøyene
  4. anmeldelser av ferieboliger i Maspalomas
  5. Anmeldelser av Oasis Playa Maspalomas

Anmeldelser av Oasis Playa Maspalomas

Avenida del Oasis, 14, 35100 Maspalomas, Spania

Nr. 134 av 222 ferieboliger i Maspalomas

Folkets favoritt

Poeng fra gjester

Basert på 376 omtaler av leiligheten

7,3

Poengfordeling

  • Renhold

    7,3

  • Komfort

    6,5

  • Beliggenhet

    9,1

  • Fasiliteter

    6,5

  • Personale

    7,5

  • Valuta for pengene

    7

  • WiFi (mot betaling)

    3,9

100 % verifiserte omtaler

Ekte gjester. Ekte opphold. Ekte meninger.

Les mer- åpner en dialogboks
Skriv en omtale

Viser 1 – 29

  • Vurdert: 21. oktober 2018

    6,3
    «Beliggenhet, nært strand.»
    • Ferietur
    • Par
    • Leilighet med 1 soverom
    • Bodde 14 netter
    • Innsendt fra mobil

    Alt for liten dusj. Problemer med kortene for døråpning. Litt dyrt. Kortåpningstid i resepsjonen.

    Beliggenhet, nært strand. Stille og rolig området.

    Gjennomførte opphold i oktober 2018

  • Vurdert: 28. juli 2018

    9,2
    «Beliggenheten, utsikt til maspalomas, stor balkong,...»
    • Ferietur
    • Alenereisende
    • Leilighet med 1 soverom
    • Bodde 14 netter
    • Innsendt fra mobil

    Det var en del støy tidlig morgen da jeg bodde over butikken, men beliggenheten oppveier.

    Beliggenheten, utsikt til maspalomas, stor balkong, leiligheten 😊

    Gjennomførte opphold i juli 2018

  • Vurdert: 14. mars 2018

    6,3
    «Bra beliggenhet»
    • Ferietur
    • Par
    • Leilighet med 1 soverom
    • Bodde 14 netter

    Man må være oppmerksom på at dette ikke er ett hotell - snarere en 4 -5 bygninger der det finnes leiligheter. Vi ble først plassert i en leilighet der det hadde vært røkt MYE. Vi fikk imidlertid en annen leilighet i et annet bygg.

    Perfekt beliggenhet - nær stranden og strandpromenaden.

    Gjennomførte opphold i februar 2018

  • Vurdert: 28. februar 2018

    5,4
    «Det ligger sentralt»
    • Ferietur
    • Småbarnsfamilie
    • Leilighet med 1 soverom
    • Bodde 6 netter
    • Innsendt fra mobil

    Kakerlakker i leiligheten, veldig mye støy på natten med veiarbeid og annet, kjøkkenutstyret var dårlig eller så fantes det ikke. Vi måtte kjøpe ny kniv og stekepanne

    Det ligger sentralt

    Gjennomførte opphold i februar 2018

  • Vurdert: 27. november 2017

    5,8
    «Dårlig standard på leiligeten men flott beliggenhet ved stranden»
    • Ferietur
    • Par
    • Leilighet med 1 soverom
    • Bodde 14 netter
    • Innsendt fra mobil

    Dårlig standard på leiligheten, sofa som var utslitt og ødelagt . veldig Harde madrasser i sengene og en dusj som var så liten at du ikke kunne snu deg.. fikk ikke nye håndkle ved forespørsel.

    Gjennomførte opphold i november 2017

  • Vurdert: 23. oktober 2017

    7,5
    «noen av rommene ligger under gatenivå uten at dette kommer...»
    • Ferietur
    • Par
    • Leilighet med 1 soverom
    • Bodde 7 netter

    noen av rommene ligger under gatenivå uten at dette kommer frem. mørkt, utrivelig og utsikt til vasketraller og div. utstyr vi var heldige,og fikk bytte leilighet.

    Gjennomførte opphold i oktober 2017

  • Vurdert: 13. april 2017

    5,4
    «Positivt og negativt»
    • Ferietur
    • Par
    • Leilighet med 1 soverom
    • Bodde 7 netter

    Leilighetene i første linje mot strandpromenaden som ligger på kjellernivå. Må stå på tærne for å se vannet. Leiligheten her var veldig slitt og det var småkryp på badet og kakerlakker.

    Beliggenheten. Vi ba umiddelbart om oppgradering til annen leilighet. Etter 3 dager fikk vi flytte til en leilighet i 2. etg. i en annen bygning som lå 50 meter lenger fra vannet, men her hadde vi god utsikt til hele stranden og havet.

    Gjennomførte opphold i april 2017

  • Vurdert: 3. april 2017

    3,3
    «Sentral beliggenhet med mye trafikkstøy og dårlige fasiliteter.»
    • Ferietur
    • Par
    • Leilighet med 1 soverom
    • Bodde 7 netter
    • Innsendt fra mobil

    Mye skygge på terrassen. Ingen utsikt. Mye biltrafikkstøy. Elendig renhold med mange hybelkaniner under sengene. Ingen toalettsåpe. Veldig trang inngang til rommet og trang sitteplass i stuen. Dårlig utrustet kjøkken.

    Var ingen frokost på hotellet. Harde senger.

    Gjennomførte opphold i mars 2017

  • Vurdert: 11. mars 2017

    7,5
    «Fine senger i nye leiligheten.»
    • Ferietur
    • Gruppe
    • Leilighet med 1 soverom
    • Bodde 7 netter
    • Innsendt fra mobil

    Vi kom kl 24:00 om natta, vanskelig å finne hvem vi skulle kontakta. Leiligheten som vi fikk var skikkelig dårlig, og det luktet fukt. Vi måtte bruke tid til og ordne opp dagen etterpå, bytte leilighet.

    Fine senger i nye leiligheten.

    Gjennomførte opphold i februar 2017

  • Vurdert: 29. januar 2017

    8,8
    «Praktisk leilighet 1 minutt fra stranda.»
    • Ferietur
    • Småbarnsfamilie
    • Leilighet med 1 soverom
    • Bodde 7 netter
    • Innsendt fra mobil

    Internett var temmelig dyrt (27 euro pr uke), iallefall hastigheten tatt i betraktning. Sengen var god men vel hard for min smak.

    Beliggenheten var fantastisk. Stor veranda. Godt renhold. Kjøkkenet var godt utstyrt. Betjeningen var meget hjelpsomme og hyggelige.

    Gjennomførte opphold i januar 2017

  • Vurdert: 29. januar 2017

    7,1
    «Veldig bra beliggenhet med kort avstand til strand og alt av...»
    • Ferietur
    • Par
    • Leilighet med 1 soverom
    • Bodde 14 netter

    Kunne vært bedre senger.

    Veldig bra beliggenhet med kort avstand til strand og alt av spise og shopping steder. Flott terrasse med sol fra morgen til tidlig kveld.

    Gjennomførte opphold i januar 2017

  • Vurdert: 12. januar 2019

    5,0
    «ok sted»
    • Ferietur
    • Gruppe
    • Leilighet med 1 soverom
    • Bodde 14 netter

    timeshare selgere

    strandpromenaden var bra

    Gjennomførte opphold i desember 2018

  • Vurdert: 22. november 2018

    7,5
    «Beliggenhet, utsikt, størrelse på leiligheten »
    • Ferietur
    • Vennegjeng
    • Leilighet med sjøutsikt
    • Bodde 11 netter
    • Innsendt fra mobil

    Låsing av leiligheten, i dagens samfunn burde det finnes bedre løsning enn en liten nøkkel

    Beliggenhet, utsikt, størrelse på leiligheten

    Gjennomførte opphold i november 2018

  • Vurdert: 18. mars 2018

    7,9
    «Plastikk under lakenet, ble veldig klamt.»
    • Ferietur
    • Småbarnsfamilie
    • Leilighet med 1 soverom
    • Bodde 14 netter
    • Innsendt fra mobil

    Plastikk under lakenet, ble veldig klamt.

    Gjennomførte opphold i mars 2018

  • Vurdert: 8. mars 2018

    7,1
    «Utsikt og basseng»
    • Ferietur
    • Par
    • Leilighet med 1 soverom
    • Bodde 14 netter
    • Innsendt fra mobil

    Utsikt og basseng

    Gjennomførte opphold i mars 2018

  • Vurdert: 19. februar 2018

    5,8
    «Ok»
    • Ferietur
    • Par
    • Leilighet med 1 soverom
    • Bodde 9 netter
    • Innsendt fra mobil

    Lite sol

    Ok

    Gjennomførte opphold i februar 2018

  • Vurdert: 20. desember 2017

    7,9
    «Elsker utsikten fra verandaen (til Oasen og fuglene)...»
    • Ferietur
    • Par
    • Leilighet med 1 soverom
    • Bodde 16 netter

    Elsker utsikten fra verandaen (til Oasen og fuglene) nærheten til spisestedene,stranden, buss stasjonen !

    Gjennomførte opphold i desember 2017

  • Vurdert: 19. desember 2017

    5,8
    «Beliggenhet»
    • Ferietur
    • Par
    • Leilighet med 1 soverom
    • Bodde 7 netter

    Støy fra byggeplass. Levegg mot vind på terasse mangler

    Beliggenhet

    Gjennomførte opphold i desember 2017

  • Vurdert: 28. november 2017

    5,4
    «Fin og sentral beliggenhet, men standarden er middels.»
    • Jobbreise
    • Småbarnsfamilie
    • Leilighet med 1 soverom
    • Bodde 11 netter

    Rensligheten var ikke tilstrekkelig.

    Beliggenheten er fantastisk!

    Gjennomførte opphold i november 2017

  • Vurdert: 23. oktober 2017

    7,9
    «Beliggenhet, utsikt»
    • Ferietur
    • Alenereisende
    • Leilighet med 1 soverom
    • Bodde 7 netter

    Beliggenhet, utsikt

    Gjennomførte opphold i oktober 2017

  • Vurdert: 3. mars 2017

    5,4
    «Beliggenheten nær stranden og sanddynene.»
    • Ferietur
    • Gruppe
    • Leilighet med 1 soverom
    • Bodde 7 netter
    • Innsendt fra mobil

    Hele komplekset trenger renovering. Slitt! Sengene.

    Beliggenheten nær stranden og sanddynene.

    Gjennomførte opphold i mars 2017

  • Vurdert: 13. februar 2017

    4,6
    «Kjøkkenet/solforholdene ikke bra»
    • Ferietur
    • Par
    • Leilighet med 1 soverom
    • Bodde 14 netter

    Kjøkkenet/solforholdene ikke bra

    Gjennomførte opphold i februar 2017

  • Vurdert: 2. februar 2017

    9,2
    «Hard seng.»
    • Hadde med kjæledyr
    • Ferietur
    • Par
    • Leilighet med 1 soverom
    • Bodde 15 netter
    • Innsendt fra mobil

    Hard seng. Og hard pute

    Gjennomførte opphold i januar 2017

  • Omtalene nedenfor ble skrevet for mer enn 24 måneder siden. De har ikke lenger noen innvirkning på overnattingsstedets totale gjestepoeng, men de kan fortsatt være til hjelp når du skal finne den perfekte overnattingen.

  • Vurdert: 27. februar 2016

    7,5
    «Stor veranda med havutsikt var det aller beste med...»
    • Ferietur
    • Småbarnsfamilie

    Sengene var i overkant harde.

    Stor veranda med havutsikt var det aller beste med leiligheten. Beliggenheten var perfekt, veldig pent og rolig område. Stort og delikat bad. Vi hadde også tilgang til et basseng, og matbutikk i samme bygg er en stor fordel!

  • Vurdert: 13. februar 2016

    8,8
    «Fin beliggenhet.»
    • Ferietur
    • Par

    Det kunne vært litt varme på badet. Dårlig håndklestørk.

    Fin beliggenhet. Bra utstyrt og romslig. Stor veranda. Rent. Raskt internett (mot avgift, ca E 20 pr uke).

  • Vurdert: 16. november 2015

    8,8
    «Kort avstand til stranda og sentrum»
    • Jobbreise
    • Alenereisende

    Oppholdet var belastet konto kort tid etter bestilling. Dette var ikke registrert hos husvert, og jeg måtte betale en gang til. Dette ble ordnet opp under oppholdet ved fremlegging av dokumentasjon. Betjeningen var hyggelig og serviceinnstilt, men det var et irritasjonsmoment som forstyrret oppholdet.

    Kort avstand til stranda og sentrum

  • Vurdert: 12. november 2015

    7,1
    «Flott beliggenhet ut mot "innsjøen", kort vei til...»
    • Ferietur
    • Par

    Rommet slitent med gammelt interiør, hadde trengt oppussing. Dusjen ble fort kald. Beinharde solsenger. Lite velholdt gress. Dårlig wi-fi som vi måtte betalte for. Fungerte ikke innendørs og av og til dårlig utendøres.

    Flott beliggenhet ut mot "innsjøen", kort vei til stranden. Vi bodde i første etasje med gress utenfor, så hunden fikk boltre seg. Daglig renhold og oppvask. Veldig hyggelig og hjelpsom mannlig resepsjonist (lignet på Tommy Lee Jones).

  • Vurdert: 27. mars 2016

    5,4
    «Beliggenhet»
    • Ferietur
    • Par

    Beliggenhet

  • Vurdert: 11. februar 2015

    5,0
    «Skittent på gulv og inventar.»
    • Jobbreise
    • Par

    Skittent på gulv og inventar. Veldig slitte møbler.

Det finnes 8 gjesteomtaler uten tekst. Disse har innvirkning på den totale poengsummen.

Viser 1 – 29

Disse overnattingsstedene har også fått gjesteomtaler: