Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Playaflor Chill-Out Resort 2-sterren

Avenida Rafael Puig Lluvina, 3, 38660 Playa de las Americas, Spanje

#74 van de 209 hotels in Playa de las Americas

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 297 beoordelingen over dit appartement

7,7

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,4

  • Comfort

    7,3

  • Locatie

    8,4

  • Faciliteiten

    7,3

  • Personeel

    8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,8

  • Gratis WiFi

    6,3

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 21

  • Beoordeeld op: 16 december 2017

    6,7
    Als je geen partyganger bent of niet tegen muziek in de...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Bungalow
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Als je geen partyganger bent of niet tegen muziek in de nacht kan, zeker niet naar playa las americas gaan en vooral omdat dit hotel tussen 3 clubs ligt. Als je dat niet erg vind...een aanrader voor de prijs!! Vriendelijke medewerkers.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 14 oktober 2016

    6,7
    We hebben toch een leuke vakantie gehad, maar gaan hier nooit meer naar terug.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Bungalow
    • Verbleef 13 nachten

    Personeel spreekt slecht Engels, Bar bij het zwembad gesloten. Sávonds tot 05:00 uur een giga bak herrie en daardoor vaak s'nachts wakker gelegen.

    De hygiene was top, elke dag schone gepoetste kamers en schone handdoeken.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 30 juni 2018

    8,3
    Relaxte sfeer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Bungalow
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen airco, minimaal werkende ventilatie.

    Relaxte sfeer

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 11 juni 2018

    7,5
    Top
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Bungalow
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    Alles was goed

    Verbleven in juni 2018

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 9 mei 2016

    7,9
    Heerlijk aan de boulevard .
    • Vakantiereis
    • Stel

    Op vrijdag zaterdag erg veel herrie aan de bar tot 4 /5uur Dit mocht voor ons de pret niet drukken

    Heerlijk aan de boulevard .recht tegenover het uitgaanscentrum wat voor ons niet nodig was (op leeftijd) de herrie viel erg mee

  • Beoordeeld op: 26 maart 2016

    7,1
    ambiance, chill out, aankleding
    • Vakantiereis
    • Groep

    vrijwel alle sanitair, keuken/badkamer is toe aan vervanging, Openstaande kitnaden, schimmel, gewoon op. Voor de rest helemaal prima.

    ambiance, chill out, aankleding

  • Beoordeeld op: 20 maart 2016

    9,6
    De plek is in het midden van een drukke plek waarbij de...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Alleen de matrassen waren hard en niet comfortabel.

    De plek is in het midden van een drukke plek waarbij de nachtleven is zeer actief. dicht bij strand en een supermarkt is gelijk tegenover, mooie sfeer, aardige personeel. Eerlijke manager, ze hebben eerder in het begin foutief €100,- boven de prijs meer afgehaald van mijn credit card, maar ze hebben het de volgende dag na mijn incheck gecorrigeerd en contant terugbetaald. we komen volgende jaar hier weer (ideaal plek voor redelijk prijs).

  • Beoordeeld op: 5 januari 2016

    9,2
    De ligging van het appartement (heel dicht bij boulevard en...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geluidsoverlast.

    De ligging van het appartement (heel dicht bij boulevard en strand). De ruimte in het appartement (3 verdiepingen). De sfeer van het complex.

  • Beoordeeld op: 17 november 2015

    5,8
    de ligging tov het strand.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het resort heeft een bar welke op vrijdag en zaterdag geopend is tot 4 uur snachts met keiharde muziek, de rest van de week veel hinder van de discotheken aan de overkant welke door gaan tot 4 , 5 uur snachts. Ben deze vakantie veel slaap tekort gekomen, je ligt te dreunen in je bed.

    de ligging tov het strand.

  • Beoordeeld op: 24 oktober 2015

    5,8
    De locatie
    • Vakantiereis
    • Stel

    Drie nachten achter elkaar (weekend) was de bar van het hotel geopend tot 6 uur in de morgen met keiharde muziek. Dit heeft niks met een hotelbar te maken het is gewoon een openlucht discotheek. Als je de kamer zoals wij hier vlakbij hebben kun je absoluut niet slapen. Tevens was de keuken erg primitief en was de elektrische kookplaat kapot.

    De locatie

  • Beoordeeld op: 6 september 2015

    8,3
    De locatie is super!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Wifi valt erg vaak uit. De schoonmakers spreken alleen spaans. Geen zeep of afwasborstel aanwezig. Prijs zijn niet goed aangegeven, voor kleding wassen €10 i.p.v. €5, eten van 2 croissantjes en 2 cappuccino de ene keer €6 en de andere keer €10.

    De locatie is super! Elke dag wordt er schoongemaakt. Lekker ontbijt. Zeer vriendelijke mensen, zowel gasten als personeel. Groot appartement van 3 etages. Het personeel doet erg hun best om je zo goed mogelijk van dienst te zijn.

  • Beoordeeld op: 26 april 2015

    5,8
    De ruimte in het appartement en het dakterras waar je...
    • Vakantiereis
    • Groep

    Het geluid van de accommodatie en omgeving en het slechte Engels van de medewerkers.

    De ruimte in het appartement en het dakterras waar je heerlijk uit de wind in de zon kan liggen.

  • Beoordeeld op: 25 januari 2015

    5,4
    Elke dag schoonmaak en opgemaakte bedden was positief, maar...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Disco's aan overkant dreunen tot na 4:00 's nachts door. Geen nacht goed geslapen, ook vanwege de keiharde bedden. Tweepersoonmatrassen bestaan niet in playaflor, hoewel dit via booking.com wel te boeken valt. Dit was een van de redenen waarom we dit hotel hadden gekozen. Jammer dus. Balkon/dakterrassen was klein en had totaal geen uitzicht. De inrichting zou bijzonder oosters zijn, maar was gewoon beton zoals in ieder hotel. En dat alles voor deze prijs vonden wij jammer: dan de volgende keer maar weer gewoon cheap, dan betaal je in elk geval minder voor matige kwaliteit.

    Elke dag schoonmaak en opgemaakte bedden was positief, maar verder veel overlast van disco's. Lokatie voor overdag wel dichtbij boulevard en strand.

  • Beoordeeld op: 22 mei 2016

    7,9
    Mooi gemaakte accomodatie
    • Vakantiereis
    • Stel

    Mooi gemaakte accomodatie

  • Beoordeeld op: 5 april 2016

    8,3
    Ruime appartementen vlak bij het strand.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Vooral veel jongeren, entree was ietwat moeilijk te vinden

    Ruime appartementen vlak bij het strand.

  • Beoordeeld op: 6 februari 2016

    7,9
    S'nachs te veel laawerig niet te doen
    • Vakantiereis
    • Stel

    S'nachs te veel laawerig niet te doen

  • Beoordeeld op: 14 januari 2016

    5,4
    Locatie was goed
    • Vakantiereis
    • Groep

    Locatie was goed

  • Beoordeeld op: 24 december 2015

    6,7
    Relaxte sfeer
    • Vakantiereis
    • Stel

    Lawaai van uitgaansgelegenheden s-nachts tot 04:00 a 05:00 uur.

    Relaxte sfeer

  • Beoordeeld op: 20 november 2015

    8,3
    alles
    • Vakantiereis
    • Stel

    alles

  • Beoordeeld op: 21 mei 2015

    8,3
    Dicht aan zee
    • Vakantiereis
    • Stel

    Lawaai van discotheken en naaktlopers aan resort.

    Dicht aan zee

  • Beoordeeld op: 15 maart 2015

    7,9
    Locatie, personeel, s avonds lekker chillen in de bar.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Af en toe tot vroeg in de uurtjes luide muziek. Oordopjes aanbevolen. Ontbijt beetje magertjes.

    Locatie, personeel, s avonds lekker chillen in de bar.

Er zijn ook 5 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 21

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: