Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Apartamentos Panoramic 3-sterren

Ramón Muntaner, 83, 07800 Ibiza-stad, Spanje

#30 van de 56 vakantiewoningen in Ibiza-stad

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1410 beoordelingen over dit appartement

7,7

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,7

  • Comfort

    7,2

  • Locatie

    8,3

  • Faciliteiten

    7,4

  • Personeel

    8,1

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,5

  • Gratis WiFi

    7,2

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 17 oktober 2018

    7,1
    ontspannend makkelijk
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 6 nachten

    het hotel ligt niet dicht bij een bruikbaar strand. zo nu en dan een kakkerlak. koud zwembad

    grote betegelde lichtekamer met uitzicht op zee. no nonsense ligging tussen oude en nieuwe stad

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 28 september 2018

    5,0
    Prima qua locatie.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Studio met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 3 nachten

    Prima qua locatie. Echter zien de foto's er mooier uit dan de werkelijkheid. Appartementje op de BG, heel erg slecht hang en sluitwerk op de deuren. Airco werkte niet en erg gehorig.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 14 september 2018

    5,4
    Het uitzicht, kamers,badkamer en ontbijt was mbt de prijs...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 4 nachten

    Bedden en badkamer vonden we zeer matig.

    Het uitzicht, kamers,badkamer en ontbijt was mbt de prijs zeer matig. Dit kan beter aangeboden worden als simpel appartement.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 12 juli 2018

    7,0
    Het was oke
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De hygiëne

    De locatie is goed! Dichtbij ibiza stad. Wel een stuk lopen naar ushuaia maar wel een leuk stuk om te lopen. Hygiëne kan veel beter ontbijt zou ik er zelf niet meer bij boeken beneden aan het strand zit een tent waar je lekkere koffie hebt en heerlijke sapjes kan nemen.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 30 juni 2018

    5,4
    Voor ons niet meer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij hadden een appartement begane grond aan t zwembad, het waren vochtige kamers. T stonk ook muf, zelfs de kleren voelden klam aan in de kast. Vond t ook niet fris in een vochtig bed te slapen. Helaas kregen wij ook kakkerlakken op bezoek! De ligging is wel goed en de kamers aan de voorzijde hebben een prachtig uitzicht op zee.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 24 juni 2018

    7,5
    Grote kamers, prima WiFi, leuk balkonnetje, goede douche.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bedden waren hard, alleen losse bedden met een plastic matrasbeschermer die s nachts losging. Airco stond recht op bed gericht, we hebben bedden verzet om dit te voorkomen. Alleen betaald parkeren voor €1 pu (op straat nooit ruimte). Hotel Ligt wel vlakbij strand maar je moet flink stuk omlopen om op strand te komen.

    Grote kamers, prima WiFi, leuk balkonnetje, goede douche. Koelkast en kluis aanwezig. Elke dag schoonmaak. Kamers enigszins gedateerd maar alles schoon en werkend. Zwembad met zout water.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 22 juni 2018

    9,2
    Heerlijk! Mooi uitzicht, prima accommodatie.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Studio met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 3 nachten

    De matrassen waren niet heel comfortabel. Verder geen verbeterpunten.

    De studio met zeezicht was ruim en heel schoon. Het zwembad was groot en voldoende ligbedjes. Ook de locatie is top. Kitchenette is klein maar prima voor het bereiden van een ontbijt.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 4 juni 2018

    7,1
    Prima
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Studio met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt

    Prijs/kwaliteit verhouding; schoon, prima voor te overnachtten en van hieruit vanalles te ondernemen. Loopafstand Ibiza stad, taxi’s of auto huren zo geregeld!

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 21 mei 2018

    9,2
    Toplocatie met mooie kamer en super staff
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Studio met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De gangen zijn wat gehorig

    De kamers met zeezicht waren helemaal top. Mooi uitzicht en veel ruimte. Fijne douche en groot balkon. De receptionisten waren heel behulpzaam en vriendelijk.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 19 mei 2018

    8,3
    Heerlijk verblijf gehad.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Parkeren is lastig of je moet parkeren naast het complex wat 1 euro per uur kost.

    Prima bedden en een heerlijke douche. Het uitzicht over zee gaf een heerlijk vakantiegevoel. 10 minuutjes lopen en je bent in Ibizastad

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 10 mei 2018

    7,9
    De locatie is fantastisch, mooi uitzicht.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Studio met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 7 nachten

    In de badkamer hangt een rioollucht. Ik ben eerder in Tropical Garden geweest (zelfde complex) en daar was het hetzelfde: enorme stank. Ze bieden je een andere kamer aan, maar dat helpt niet. De riolering is gewoon niet in orde. Volgens de schoonmaakster hangt de lucht overal. Dit is voor mij de reden om dit hotel niet meer te boeken.

    De locatie is fantastisch, mooi uitzicht. Personeel is vriendelijk, doen er alles aan om het naar je zin te maken. Kamer is prima. Goede prijs-kwaliteit verhouding.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 25 april 2018

    7,9
    Goede lokatie voor een redelijke prijs
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 8 nachten

    Parkeergelegenheid buiten. Stank in de badkamer.

    Mooi zwembad, Goede kamer. Mooi uitzicht, echter jammer dat balustrade niet van glas is. Locatie is dicht bij het centrum.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 22 april 2018

    7,9
    Leuke ligging, goede verhouding prijs/kwaliteit.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Lawaai, zeer slechte isolatie. Een lakse houding van receptie en security bij overdreven en herhaaldelijk nachtlawaai van verschillende jongeren in één kamer op onze gang! Zeer vervelend! In onze badkamer hing er een ondraaglijke stank van de riolering!!!! Dit was tijdens ons vorige verblijf ook al zo. Blijkbaar is er niets aan te doen... uiteindelijk heb ik een spray gekregen van de housekeeping.

    Ligging, uitzicht.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 16 april 2018

    7,5
    Prima voor kort verblijf in voor of na-seizoen.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 5 nachten

    Het is ontzettend gehorig. Ik zou hier niet kunnen verblijven in het hoogseizoen. Je doet waarschijnlijk geen oog dicht. Je kunt letterlijk de conversatie van de buren volgen. Er mag wel een beetje kleur in het appartement gebracht worden. Wij hadden 3 blanco canvassen aan de muur hangen???? Beetje vreemd terwijl Ibiza-kleuren zo mooi zijn. De 2 pitten van het fornuis werkte niet en ijskast was gammel.

    locatie, altijd iemand achter de balie, beveiliging

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 12 april 2018

    8,3
    Heerlijk
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Studio met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 4 nachten

    Het weer viel een beetje tegen :(

    De gastvrijheid was fantastisch, personeel stond werkelijk de hele dag voor je klaar. Erg behulpzaam ook, ik wilde mijn dochter verrassen met een massage en vroeg aan van de medewerkers of ze in de buurt een goed adres wisten. Ze ging meteen op de computer aan het zoeken en had al snel een adres gevonden, welke ook super was!!

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 6 april 2018

    6,3
    Vriendelijk en netjes
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio met Uitzicht op het Zwembad
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt viel ons heel erg tegen, de ei bijvoorbeeld was vrij vet, en de tomaten waren verkleurd omdat het er al zo lang lag.. en in het keukentje een koekenpan miste we..

    Dat er elke dag nieuw bedden goed en schone handdoeken lagen was erg fijn, schone en ruime kamers

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 4 april 2018

    9,2
    Prima kwaliteit/prijs appartement op goede locatie voor oude stad en zee uitzicht.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Studio met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 3 nachten

    De wifi verbinding was op de eerste dag top!! geen enkel probleem om de sport op langs de lijn te volgen. De volgende dagen werd het steeds minder goed totdat we helemaal geen internet meer hadden op dag 3 . Het inchecken voor de terugvlucht heb ik daardoor maar op mijn eigen internet abonnement gedaan . Verder vond ik persoonlijk de herrie bij de pool (lees muziek) te hard en van mij hoeft dat niet om t toch gezellig te hebben of tenminste andere en zachter, muziek keuze. In de regionale bussen was er ook muziek aan. was prima en gezellig.

    Wij hadden een sea view kamer geboekt en ik was erg blij dat ik niet aan de zwembad kant zat ivm de muziek die overdag wordt gedraaid ter verhoging van de sfeer??? Wij konden vanaf ons bed naar de zee kijken doordat we op de begane grond zaten daar kon je nl door t balkon heen kijken . bovenliggende etages zijn de balkons namelijk dicht. Wel zit je met je balkon aan de weg. De gehorigheid viel ons erg mee (ook ik had de reviews gelezen) maar wij zaten verderop in de gang en aan de zee kant EN in het voorseizoen. (niet alle kamers bezet ) .De studio was ruim en praktisch en alle dagen schoongemaakt en schone handdoeken Kleine kichenette voor ons ontbijt en avondeten. Prima kwaliteit/prijs verhouding. Locatie ook top. vlakbij (via de kustweg ) naar Dalt Villa (de Oude stad)

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 30 oktober 2017

    6,3
    Schoon appartement maar door het lawaai in/om het complex is dit eens maar niet meer.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 3 nachten

    Ik heb deze accommodatie geboekt omdat er werd gezegd dat het stil & rustig was. Dat was helaas niet zo. Veel lawaai van mede-gasten, de hele nacht door. Geen respect voor 'quiet time'. Alle vloeren zijn tegelvloeren; ook de gemeenschappelijke gang. Gasten met rolkoffers/trolleys over een tegelvloer, 's ochtends heel vroeg of diep in de nacht: da's niet echt heel relaxed.

    Kamers waren schoon en werden dagelijks schoongemaakt (+ dagelijks nieuwe handdoeken). Ontbijt was prima en niet duur (8euro volwassene, 4euro kind). Parkeren aan de straat was nauwelijks mogelijk maar de parkeergarage van het hotel had ruim plek (15euro/dag). Slechts 10 minuten lopen van centrum.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 21 oktober 2017

    8,8
    Toplocatie!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Studio met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 5 nachten

    De matrassen en kussens kunnen beter. Het ontbijt 1 dag gebruikt, genoeg keuze maar simpel. Voor ons was 1 keer voldoende omdat in de buurt genoeg te krijgen was qua ontbijt. De huurauto kon met een beetje geluk naast de straat, dat was het goedkoopst (overdag elke 2 uur nieuw parkeerkaartje halen uit de automaat, van 20:00 u tot 9:00 u gratis) Naast het hotel een grote parkeerplaats voor € 1,- per uur. Dat loopt op als de auto er de hele nacht staat maar is goedkoper dan de € 15,- per dag in de parkeergarage van het hotel.

    Het uitzicht is geweldig. Als we in de kamer waren, zelfs 's nachts, hadden we de balkondeuren open. Heerlijk! De kamer en badkamer waren schoon, elke dag schone handdoeken. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Op 5 minuten lopen via een trap naar beneden, ben je meteen op de boulevard van Figueretas met verschillende restaurants. Het strand van Figueretas is dus ook op loopafstand. En op ongeveer 15 minuten lopen ben je in de stad.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 20 oktober 2017

    8,8
    Prima hotel voor deze prijs op top locatie!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Parkeerplaats maar dat wisten we van te voren

    Mooie nette kamer met zeezicht en fijn balkon. Wordt elke dag schoongemaakt en nieuwe handdoeken. Fijn zwembad met veel bedjes en zon.prina Vriendelijk personeel bij receptie. Ontbijt is prima en locatie top dus kom hier toch weer elke keer terug!!

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 20 oktober 2017

    7,9
    Mooi zwembad met lifeguard, muziek en bar.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 7 nachten

    Het hotel is nogal gehorig. Dit in combinatie met een uiteenlopende gastenpopulatie kostte ons twee nachten slaap.

    Mooi zwembad met lifeguard, muziek en bar. Het hotel ligt op een mooie locatie in Ibiza-stad zodat zowel de boulevard als de haven makkelijk wandelend te bereiken zijn.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 19 oktober 2017

    7,5
    Goed hotel voor de prijs die je betaalt
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Speciale Aanbieding - Studio met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Weinig parkeergelegenheid bij hotel en parkeerkosten vrij prijzig.

    De ligging ideaal. Mooi uitzicht over zee. Ibiza stad op loopafstand en boulevard met restaurantjes naast de deur met vertrekpunt voor verschillende boottrips.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 16 oktober 2017

    9,2
    Ondanks dat de kamers iets gedateerd zijn is het er erg...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Studio met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 4 nachten

    Ondanks dat de kamers iets gedateerd zijn is het er erg schoon en zijn de medewerkers erg behulpzaam. Een melding over de toiletpot is dezelfde dag opgelost. Je loopt in 10 minuten in Dalt Vila

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 16 oktober 2017

    7,5
    Prettige locatie, goed ontbijt, prima kamer, vriendelijk...
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Parkeergarage was moeilijk toegankelijk ivm de vele betonpalen. Zwembad water is zout. Verder een prima verblijf gehad!

    Prettige locatie, goed ontbijt, prima kamer, vriendelijk personeel.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 14 oktober 2017

    10
    Heerlijk
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 8 nachten

    Temperatuur douchewater wisselde, dan weer koud, dan weer warm.

    Uitzicht en fijne, lichte kamer. Mooie badkamer en 24-uursreceptie, heel praktisch met het uitgaan op Ibiza.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 18 september 2017

    7,5
    Ontbijt was (in een ernaast gelegen gebouw van Lux a Mar)...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Studio met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 4 nachten

    Ontbijt was (in een ernaast gelegen gebouw van Lux a Mar) eenvoudig, maar lekker. Afstand Ibiza stad 15 min lopen. Studio was schoon. Auto parkeren vanwege drukte moeilijk. Moesten best een stukje lopen. Wel vrij gehorig (voornamelijk veroorzaakt door de vloertegels en de deuren die soms hard dicht sloegen). Personeel aan receptie was aardig. Leuk zwembad met eenvoudige poolbar. (Muziek stond soms wel erg hard.....) Al met al een goed verblijf gehad!

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 4 september 2017

    6,7
    Weg gedreund!!
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het feit dat de muziek bij het zwembad de hele dag snoei en snoeihard stond, en je elkaar op het balkon daardoor niet eens kon verstaan, laat staan bij het zwembad zelf, heeft ons doen besluiten nooit meer te boeken in dit hotel. Geen flauw idee wat de reden is om het zo hard te zetten. Achterstallig onderhoud ook bij het zwembad. Een gemiste kans als je op zo'n locatie zit, en er dan niet meer uithaalt

    De ligging is perfect! Op 10 min loopafstand tussen Ibiza stad en het strand van Figueretas

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 1 september 2017

    7,9
    Prima en net hotel, goed gelegen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Speciale Aanbieding - Studio met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Als je een auto huurt kun je achter het hotel parkeren voor 1eu per uur of in de garage van het hotel voor 15eu per dag. Dit maakt het allemaal net wat duurder. Ook kun je de buren goed horen door de dunne muren.

    Hotel ligt op prima gelegen plek. Precies tussen ibiza stad en playa de bossa waar de meeste clubs zitten. Kamer met zeezicht heeft een mooi uitzicht. Kamers worden elke dag schoongemaakt. Receptie helpt je vriendelijk! De barman Mario aan het zwembad was een fantastische barman, van zulke moeten er meer zijn!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 29 augustus 2017

    6,7
    Geweldige locatie, vanuit hier veel kunnen bezichtigen en leuke gezellige restaurantjes in de buurt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kwaliteit van de matrassen zijn slecht. Na de schoonmaak van de kamer, waren de kussenslopen, beddengoed en handdoeken niet altijd geheel schoon (vlokken, strepen). Smoezelige kookplaat.

    Het balkon met uitzicht over de zee

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2017

    7,9
    Zonder problemen kunnen veranderen van kamer op aanvraag.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Speciale Aanbieding - Studio met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 7 nachten

    Het ontbijt vond ik wat matig. De matras was eerder hard om op te slapen.

    Zonder problemen kunnen veranderen van kamer op aanvraag. Zeer goede ligging! Aangenaam zwembad.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2017

    6,7
    Prima alternatief als Ibiza vol zit.
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Speciale Aanbieding - Studio met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Personeel lijkt het werk wat ze doen niet leuk te vinden.

    Prima alternatief als Ibiza vol zit. Ligt bovenop een berg dus kan lastig zijn als je naar het centrum wilt lopen. Prima zwembad en niet druk.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2017

    5,4
    Basic verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 9 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het is een basic appartement wat erg gehorig is je hoord letterlijk alles wat er op de kamer naast je gebeurd en tot diep in de nacht worden er party's op het balkon gehouden. Het is op een mooie locatie en mooi uitzicht maar de prijs die we betaald hebben voor 10 dagen is het absoluut niet waard voor qat we kregen. Als je een basic appartement wil en je veel wil gaan stappen en het gaat om de locatie is het top. Maar wil je een beetje comfort en rust zal ik dit appartement zeker niet aanraden

    Uitzicht was erg mooi 1e verdieping zee uitzicht

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2017

    8,8
    Goede prijs/kwaliteit;
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 7 nachten

    parkeren dichtbij op parkeerterrein tegen kosten (1Euro/uur), echter veel goedkoper bij weekarrangement, dus aan te raden

    Goede prijs/kwaliteit; loopafstand naar centrum ca 15 min, prima te doen; mooi zwembad! Goede hygiene.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 12 juli 2017

    3,3
    Onhygiënisch, gehorig, slecht onderhouden en uitermate slechte prijs-kwaliteitverhouding
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 6 nachten

    - Hygiëne: kakkerlakken, vieze kamers, verroeste kranen, lekkende toiletpot - Akoestiek: heel gehorig, dunne wanden - Niet werkende airco: maakte heel veel geluid dus niet mogelijk om hem aan te zetten

    Eigenlijk niets.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 5 juli 2017

    6,3
    De locatie is goed, aan het strand van Figuterias en op...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 3 nachten

    De kamers zijn erg gedateerd en enorm basic. Ruim en schoon dat wel. we hebben een prima verblijf gehad voor een paar nachten maar zouden de volgende keer iets anders boeken.

    De locatie is goed, aan het strand van Figuterias en op loopafstand van ibiza stad. Levendige omgeving waar genoeg aanbod aan supermarktjes, restaurants (voor ontbijt bijvoorbeeld) is. Naast het appartement is een groot parkeerterrein (betaald!) , aan de straat voor het hotel geldt een blauwe zone. Het zwembad bij het appartement is ook ok om bijvoorbeeld aan het eind van de dag even bij te komen.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 24 juni 2017

    8,3
    Heerlijk!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Studio met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De deuren slaan erg hard dicht op de gang en de ijskast bromde erg hard, echter is dat muggenziften

    Het was al mijn 4e verblijf hier en in september kom ik weer! De ligging is perfect het zwembad is top! De kamers zijn goed je hebt alles wat je nodig hebt!!

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 15 juni 2017

    7,9
    Top voor de prijs.
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kan hier en daar wat smoezelig zijn. Na 3 jaar achter elkaar hier geweest te zijn, valt het langzaam op dat er toch weer eens geïnvesteerd moet gaan worden. Het is niet echt stuk maar heeft wel her en der een beetje zijn beste tijd gehad. Wat jammer is dat ze niet meer proberen te halen om wat Services en goede hapjes en drankjes te bieden aan bijvoorbeeld het zwembad. Misschien is dat een bewuste keuze omdat men denkt dat het niet bij het type reizigers zou kunnen passen wat men wil aantrekken. Het is geen klacht wat ons tegenhoudt want volgend jaar zitten we er gewoon weer.

    Prijs kwaliteit verhouding. Prima basisvoorzieningen. Heel erg oprecht en aardig personeel. Geen overlast van anderen en ook geen gehorige appartementen. Ondanks geen uitzicht op zee 2 prima zwembaden waar het lekker rustig is om even bij te komen en of op te laden.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 5 juni 2017

    6,7
    Ontbijt moet beter
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt. Dit kan makkelijk beter door de kok wat vriendelijker te laten kijken. Tot 11 uur ontbijten is tot 11 uur aanvullen. Roerei altijd koud en bacon taai en koud. Spiegeleitjes lauw. Ontbijt is goedkoop maar vraag een euro of twee meer en zorg dat het goed is.

    Prijs kwaliteit verhouding

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 27 mei 2017

    7,9
    super we komen graag nog eens terug
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 8 nachten

    een minpuntje toevallig aan onze kamer was dat iedere keer als we koffie wilden maken de stoppen eruit vlogen.

    wij vinden de locatie ideaal 10 minuten van de stad Ibiza en 10 van Figurettas super en een mooi view op the sea. vriendelijk en behulpzaam personeel

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 21 mei 2017

    7,5
    Prima verblijf!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 7 nachten

    Bedden waren vrij hard en het gebouw was redelijk gehorig maar niet dat we continu last er van hadden.

    Prima hotel voor het weinige geld wat je betaald. Locatie is heerlijk. wel een kamer met zeezicht boeken en niet op de begane grond aanvragen (TIP!)

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 19 mei 2017

    8,8
    Geweldig
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Studio met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 6 nachten

    Het gehele appartement is voorzien van een tegelvloer, heel hygiënisch maar zeer gehorig. Wij zaten in een van de eerste kamers waardoor iedereen er met zijn koffers langs moest wat erg gehorig is.

    Geweldige service, hadden een probleempje met de airco op de kamer. Snel schakelen van het personeel en binnen 10 minuten zaten we in een andere kamer, en kregen ook nog eens een gratis drankje aan het zwembad voor de overlast

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 15 mei 2017

    7,9
    gemiddeld hotel op prima locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 7 nachten

    de badkamer : de douchetemperatuur verandert constant van koud naar zeer heet en weer terug in enkele seconden . was slecht te regelen . gevaarlijk heet water . dit aan receptie doorgegeven maar er werd niets aan gedaan . de lift was de hele week buiten werking .

    de ligging is perfect . 15 minuten lopen naar de stad.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 11 mei 2017

    5,8
    Pro:
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    -geen werkende lift tijdens ons 4-daags verblijf -geen aandacht voor enorm nachtlawaai op de lange gang -gevaarlijk om douche te moeten nemen in bad ... watergladheid -ontbijt was ondermaats -matrasveren te gevoelig ( matrassen aan verniewing toe) en kussengoezen te klein volgens kus , dus hoofdkussen was precies een bal om op te slapen. - gratis wifi !! Verplicht in te loggen op hun site om dit te activeren . Na alles in te vullen constant een error over uw pasport gegevens en kamernummer ... dus geen wifi

    Pro: - kant zeezicht was top - ruime kamer en ruim balkon -dichtbij Ibiza stad

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 10 mei 2017

    10
    Panoramic
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het parkeren is wel minder. Er is een parkeer gelegenheid naast het appartementen complex waar je 1 euro per uur betaald. Vrij prijzig om je auto een nachtje neer te zetten.

    Erg vriendelijk personeel. Wanneer wij van kamer wilde ruilen was dit geen probleem. Wannneer er een taxi nodig was stond er binnen 3 minuten een taxi. Uitzicht op zee vanaf de 3e verdieping is prachtig.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 5 mei 2017

    7,5
    Eenvoudig maar prima!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Studio met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 3 nachten

    De kwaliteit van de kamers en de gehorigheid.

    De ligging en het uitzicht (boek vooral zeezicht) is magnifique. De kamers zijn gedateerd en gehorig, de kastjes willen nog wel eens uit elkaar vallen, maar prijs-kwaliteitverhouding gewoon prima :) Verder word je zeer vriendelijk geholpen door beleefd personeel. Ontbijt is ook prima.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 19 april 2017

    4,2
    Ontbijt was goed, voor 8,00 euro pp kon je vanalles nemen,...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer was zo oud en krakkemikkig plus dat de kamer stonk naar riool, wij hadden een kamer met uitzicht op de pool, en heel weinig zon!

    Ontbijt was goed, voor 8,00 euro pp kon je vanalles nemen, de ontbijtzaal zat in het appartement er naast!

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 16 april 2017

    7,1
    Super vriendelijke meneer aan het onthaal ,niet ver van...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Studio met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Heel veel lawaai s'nachts,dunne muren waardoor je de buren hard hoord praten.Kleine bedden.

    Super vriendelijke meneer aan het onthaal ,niet ver van Ibiza stad.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 10 april 2017

    7,9
    Voor deze prijs niet slecht!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 3 nachten

    Kamer was niet op tijd klaar bij aankomst en lange rij steeds aan de receptie. Ook een minpuntje vind ik, dat ze nog steeds ouderwetse kamersleutels hebben. En hier en daar is het hotel wel aan wat modernisering toe.

    De ligging was perfect en de kamer was ook mooi ruim. Prijs-kwaliteit verhouding was prima.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 4 november 2016

    6,7
    Locatie was perfect voor ons, appartement was goed schoon.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Studio met Uitzicht op het Zwembad
    • Verbleef 3 nachten

    Sanitair, de kraan in de keuken zat los, de douchekop was wat verroest, de airco werkte niet goed. De kussens waren erg plat

    Locatie was perfect voor ons, appartement was goed schoon. Er was ook een gratis handdoekservice voor als je naar het strand gaat, dit hadden we niet opgemaakt uit de website.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 28 oktober 2016

    6,7
    Lekkere plek, goed zwembad. Appartement basic.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Keukentje is niet te gebruiken Electrische plaat alleen te gebruiken om water te koken en dat duurt een half uur. Waterkoker is sneller.

    Locatie is prima Prijs kwaliteit verhouding oke. Elke dag handdoeken voor het strand.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 26 oktober 2016

    8,3
    prima appartementen complex voor een kort verblijf
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 5 nachten

    de wifi viel erg vaak weg en was erg zwak

    elke dag wisseling handdoeken, alles werd netjes schoon gehouden, prima locatie en vriendelijk behulpzaam personeel

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 21 oktober 2016

    7,5
    Prima prijs kwaliteit verhouding!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Studio met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De bedden waren niet echt top.... En let op: parkeren is lastig.

    Het uitzicht is echt net zo mooi als op de site, heerlijk ontbijten op je balkon met zeezicht! Het is in de hele accomodatie superschoon!

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 18 oktober 2018

    8,3
    Leuke accomodatie voor te overnachten., verder was er niet veel loos.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 4 nachten

    alles ok

    Uitzicht, ligging,

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 13 oktober 2018

    7,9
    Mijn studio was op de begane grond aan de straat, volgende keer kies ik iets anders.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Studio met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was prima.

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 8 oktober 2018

    7,5
    Goede bedden
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio met Uitzicht op het Zwembad
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Erg gehorig en piepklein balkon met uitzicht op gebouwen

    Goede bedden

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 6 oktober 2018

    7,9
    goed gelegen app.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 4 nachten

    betere kussens

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 1 oktober 2018

    10
    Ligging
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ligging

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 25 september 2018

    8,0
    Relaxed
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Studio met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt eentonig, gehorig smachten uitschenken rol koffers op tegel vloer

    Uitzicht op zee, parkeergarage achter hotel

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 8 september 2018

    5,8
    Zwembad
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Studio met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niet schoon Onpraktische keuken Zeer verouderd

    Zwembad Ligging

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2018

    5,0
    Ligging was oké
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 3 nachten

    Staat van onderhoud en de uitstraling van de kamer

    Ligging was oké

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 27 juni 2018

    7,5
    Zeezicht, receptie aardig en behulpzaam, zwembad was fijn.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Studio met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeezicht, receptie aardig en behulpzaam, zwembad was fijn. Kamers elke dag schoon.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 26 juni 2018

    7,5
    Locatie is top!
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gehorige appartementen. En er bleef n penetrante rioollucht in de badkamer hangen

    Locatie is top! Op loopafstand van de oude binnenstad

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 24 juni 2018

    7,1
    Appartement was schoon en personeel was erg aardig, maar het appartement was heel erg gehorig.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Studio met Uitzicht op het Zwembad
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geluidsoverlast van mensen. Het appartement was erg gehorig!

    Zwembad en personeel

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 10 juni 2018

    10
    Relaxed
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Studio met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Beetje herrie van ‘huisgenoten’

    Schoon, gezellig en goed.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 10 juni 2018

    7,0
    We hebben het prima naar ons zin gehad
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Studio met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gehorig

    Prima ontbijt, ruime kamer

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 9 juni 2018

    7,5
    .
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 13 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    .

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 30 mei 2018

    10
    Prachtige locatie, heerlijk ontbijt, mooi zwembad en perfecte ligging
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers mogen wat opgefleurd worden :)

    Ontbijt , uitzicht , schoonmaak iedere dag , zwembad , locatie perfect

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 28 mei 2018

    10
    Top!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Studio met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    Alles, het is een top appartement op een topllocatie!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 27 mei 2018

    10
    Lokatie, zwembad, strand, leuke barretjes vlakbij.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Studio met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Lokatie, zwembad, strand, leuke barretjes vlakbij.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 21 mei 2018

    8,8
    Geweldige vakantie gehad
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Speciale Aanbieding - Studio met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers sober. Maar een keer schoonmaak/vervangen beddengoed

    Ligging. Uitzicht.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 21 mei 2018

    9,2
    Prima appartement met vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Aanbieding - Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kussens te klein en te dun

    Ontbijt, ligging

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 17 mei 2018

    10
    Wij komen terug
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De muziek bij het zwembad

    Prima prijs/kwaliteit, supervriendelijk personeel en meer dan uitstekende hotelservice! Geweldige ligging

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 15 mei 2018

    9,0
    tof alles ok
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 4 nachten

    proper, ruim, garage,rustig

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 13 mei 2018

    9,2
    Prijs kwaliteit
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gehorigheid kamers geen afbuiging douche

    Prijs kwaliteit

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 10 mei 2018

    8,8
    Personeel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Studio met Uitzicht op het Zwembad
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Uitz

    Verbleven in mei 2018

Resultaat 1 - 75

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Apartamentos Panoramic

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: