Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over PortAventura® Hotel PortAventura - Includes PortAventura Park Tickets 4-sterren

Avenida Alcalde Pere Molas, Km 2, 43480 Salou, Spanje

#21 van de 45 hotels in Salou

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 2140 beoordelingen over dit hotel

7,9

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,6

  • Comfort

    7,7

  • Locatie

    9,1

  • Faciliteiten

    7,8

  • Personeel

    8,2

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7

  • Gratis WiFi

    7,9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 26

  • Beoordeeld op: 14 juli 2018

    6,7
    Verouderd hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer met Toegang tot Pretpark + 1 Maal Toegang tot Ferrari Land
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamers zijn verouderd en worden niet heel goed schoongemaakt. Er liepen mieren in de kamer en in de badkamer zat wat schimmel op de voegen. Op het dekbed zat een bloed vlek wat niet erg fris was. Deze hebben ze de tweede dag weggehaald nadat wij het er zelf 2 keer vanaf hebben gehaald.

    Je loopt zo vanuit je hotel het park in wat erg fijn is. Bij het hotel hoort een leuk en ruim zwembad waar genoeg ligbedjes staan. Het ontbijt heeft voldoende keuze.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 8 juli 2018

    4,6
    Ligging tov het park.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Kamer met Toegang tot Pretpark + 1 Maal Toegang tot Ferrari Land
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We hadden een hele slechte kamer bovenop het dak een hokje met twee kamers. Airco werkte voor geen meter en het was dus bloedheet. Meteen naar receptie geweest maar er was niets vrij zeiden ze, dus volgende dag pas nieuwe kamer. En dat voor een mega prijs.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 6 mei 2018

    7,9
    We hebben een prettig verblijf gehad.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Kamer met Toegang tot Pretpark + 1 Maal Toegang tot Ferrari Land
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Airco van de kamer werkte niet, en het was toch best warm in de nacht. Gelukkig waren we niet in een hele warme periode. De receptie wou weinig doen. De zei dat de airco niet werkte omdat het te koud was buiten (23 graden). En we de kamer deur maar open moesten zetten. Gelukkig was het in de nacht koel. Dus hebben we dat maar gedaan. En gelukkig hadden we daardoor geen last van muggen.

    De lokatie en toegang tot de pretparken.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 6 april 2018

    8,8
    Super ligging voor pretparkuitstap en dichtbij salou voor een terrasje s avonds
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Kamer met Toegang tot Pretpark (3 Volwassenen + 1 Kind) + 1 Maal Toegang tot Ferrari Land
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer aan de kleine kant, niet echt denderend eten in hotel, je neemt voor 7 euro een taxi naar salou en eet daar veel beter en goedkoper als je een beetje rondwandelt

    Ligging, personeel, organisatie, correcte info

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 13 oktober 2017

    8,8
    Zomer in Oktober
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Kamer met Toegang tot Pretpark + 1 Maal Toegang tot Ferrari Land
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    - Kamer is een beetje verouderd - Kamer aan de park kant kan voor wat geluidsoverlast zorgen - Parking staat snel vol - Openingsuren zwembad beperkt

    - Kamer was vlak bij de ingang van de parken - Gezellig pleintje om 's avonds te vertoeven - Zeer goeie prijs/kwaliteit - Uitgebreid ontbijt - Gratis dag Ferrari Land was top, zeker doordat je kon wisselen tussen de parken - Gratis animatie - Busdienst mogelijk aan de ingang van het hotel tot de luchthaven van Barcelona

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2017

    10
    Hadden onze kleinkinderen van 8 en 10 mee en het was tenvolle genieten van de 2 dagen.
    • Zakenreis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Kamer met Toegang tot het Pretpark (2 Volwassene + 2 Kinderen)
    • Verbleef 1 nacht

    Niet genoeg en zeer onduidelijke bewegwijzering. Zowel naar het park toe als ter plaatse naar het hotel, een beetje misleidend.

    Zeer goed voor een pretpark. Uitstekende organisatie

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2017

    7,5
    Genieten in mediteraanse sfeer
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Kamer met Toegang tot het Pretpark (2 Volwassenen + 1 Kind) + 1 Toegang tot Ferrari Land
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontvangst was niet geweldig. Onpersoonlijk. Schimmel in de badkamer. Tapijt mag wel eens goed gereinigd worden in de gangen. De deuren van de kamers maken te veel lawaai bij dicht doen.

    De mediteraanse sfeer van het hotel en mooie zwembad. Het eten was ook heerlijk in het restaurant. Het vrij gebruik kunnen maken van port aventura.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2017

    7,1
    goed ontbijt!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Kamer met Toegang tot Pretpark + 1 Maal Toegang tot Ferrari Land
    • Verbleef 2 nachten

    kamers zijn toe aan een opknapbeurt. Onderhoud van het hele hotel kan vele malen beter. keer voor de prijs die betaald moet worden.

    goed ontbijt! Prachtig zwembad en veel faciliteiten

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 17 juli 2017

    10
    Slapen in een droom met een geweldig pretparkresort om de hoek
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer met Toegang tot Pretpark
    • Verbleef 3 nachten

    Het hotel is een droom die uitkomt. Het lijkt alsof je verblijf in een Spaans dorpje met een eindeloos zwembad als rivier. De kamers zijn mooi, al hoewel niet bijzonder, maar je zult toch grotendeels je tijd doorbrengen bij het enorme zwembad en in het naastgelegen prachtige resort. In het laagseizoen, als de prijzen erg laag zijn, dus een enorme aanrader! Het ontbijt kon niet uitgebreider en het personeel was erg vriendelijk en probeerde aan al onze wensen te voldoen. Overal spraken ze uitstekend Engels. We waren er al erg vroeg en konden inchecken maar de kamer was nog niet klaar. Onze koffers konden we afgeven en we zijn vast naar het themapark gegaan. Vroeg in de middag kregen we een sms'je dat onze kamer gereed was en bij aankomst op de kamer stonden onze koffers al langs het bed: super service!

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 15 november 2016

    5,4
    Matig hotel je hebt mooiere vlakbij het pretpark. Erg oud
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles was dicht het zwembad, de restaurants terwijl het herfstvakantie was en zij dat van te voren niet hadden aangegeven (ik had het per mail gevraagd)

    Pretpark

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 28 september 2016

    9,6
    comfortabel hotel aan het park gelegen
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard kamer met Toegang tot Pretpark (2 Volwassenen + 1 Kind)
    • Verbleef 3 nachten

    kamer verouderd , zeker badkamer was smoezelig , wel oppervlakkig schoon alleen opknapbeurt nodig...zoalsgrote bruine vlek op plafond en bruin putje van bad.. Ik had me veel voorgesteld van de zwembaden en vond dat echt tegenvallen . Klein . zoals hier boven op de foto is het echt gezichtsbedrog...!!!

    het ontbijt en diner waren heerlijk ... mooi uitzicht vanaf balkon. Park was tot 24.00 open dus dan is een verblijf dichtbij erg fijn. de wifi was super. mooi dus voor ijn zoon om pokemons te vangen de schuttle verbinding naar salou centrum is fijn. we zaten net buiten het hoogseizoen dus dat scheelde veel in prijs.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 14 juli 2018

    8,3
    Top dagen gehad in hotel met zwembad en de 2 parken. Ferrariland echt heel gaaf
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Kamer met Toegang tot Pretpark + 1 Maal Toegang tot Ferrari Land
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Informatie over openingstijden

    Het ontbijt en het zwembad naast het park natuurlijk

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 12 mei 2018

    8,3
    Goede keus voor verblijf op het park!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer met Toegang tot Pretpark + 1 Maal Toegang tot Ferrari Land
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Soms drukte bij buffet-restaurant

    Eten verrassend lekker, midden in het park gelegen met eigen ingang, doet echt aan als Mediterraans dorp

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 8 mei 2018

    3,3
    Hygiëne van de kamer en het hotel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Kamer met Toegang tot het Pretpark (2 Volwassenen + 1 Kind) + 1 Toegang tot Ferrari Land
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hygiëne van de kamer en het hotel.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 30 oktober 2017

    7,5
    Top park, prima hotel maar geen luxe sterren...omgeving, tuin ed. van het hotel beter dan binnen!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    Ontvangst...vroegen om andere kamer en werden niet gehoord . 4 sterren schept andere verwachtingen....

    locatie t.o.v. pretpark

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 27 oktober 2017

    10
    Het weer :-)
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Kamer met Toegang tot Pretpark (2 Volwassenen + 2 Kinderen) + 1 Maal Toegang tot Ferrari Land
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het weer :-)

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 11 mei 2017

    7,9
    Fantastisch
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Kamer met Toegang tot Pretpark
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    toilet apart op grote kamer

    Ontbijt

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2016

    7,5
    Ontbijt perfect
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Standaard Kamer met Toegang tot het Pretpark (3 Volwassenen + 1 Kind)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Incheken

    Ontbijt perfect

    Verbleven in augustus 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 26 mei 2016

    7,9
    Park in en uitlopen wanneer je wilt, veel ruimte bij mooi...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Park in en uitlopen wanneer je wilt, veel ruimte bij mooi groot zwembad, lekker ontbijt met veel keuze, overal gratis wifi: park, hotelkamer en zelfs bij het zwembad!

  • Beoordeeld op: 28 april 2016

    7,5
    Direct toegang vanuit hotel tot portavontura pretpark :...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Kamers zijn gehorig - je hoort letterlijk alles en iedereen op de gang

    Direct toegang vanuit hotel tot portavontura pretpark : ideaal! Buffet restaurant was top voor zacht prijsje.

  • Beoordeeld op: 21 april 2016

    10
    Top hotel met eigen ingang naar een geweldig park.
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden

    Duidelijker aangeven hoe laat het park open gaat. 10uur wordt aangegeven maar het is eerder.

    Top hotel met eigen ingang naar een geweldig park. Op loopafstand naar salou. Onbeperkt toegang tot het park vanaf de dag van aankomst t/m de dag van vertrek.

  • Beoordeeld op: 24 november 2015

    8,3
    De ligging t.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    2e ochtend hebben we geen gebruik gemaakt van inclusief ontbijt vanwege enorme rij voor de ingang van het buffet restaurant.

    De ligging t.o.v het pretpark. Leuke architectuur. Combi hotel, park perfect.

  • Beoordeeld op: 25 juni 2015

    8,8
    Een lekker hotel voor een bezoek aan het prachtige pretpark...
    • Vakantiereis
    • Stel

    - De lange wacht rij bij het inchecken. - Ontbijten op een door het hotel afgesproken tijdstip

    Een lekker hotel voor een bezoek aan het prachtige pretpark Portaventura. Direct bij de ingang van het Park! Voor slecht €10,- met de taxi ben je in het centrum van Salou waar je lekker over de boulevard kan slenteren, heerlijk kan dineren & Stappen.

  • Beoordeeld op: 28 september 2015

    9,2
    de hotelkamer
    • Vakantiereis
    • Stel

    het eten was wat minder

    de hotelkamer

  • Beoordeeld op: 17 september 2015

    9,6
    Zeer goede prijs kwaliteit verhouding.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Zeer goede prijs kwaliteit verhouding. Voor €62 pp hebben we twee heerlijke dagen in het park doorgebracht en goed geslapen op de zeer ruime kamer

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2015

    8,3
    Locatie is super!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Locatie is super! Langs de ene kant het pretpark en met hotelshuttel op 10 min van super leuk strand.

Er zijn ook 5 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 26

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: