Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Poseidon Playa 3-sterren

Racharel, 1, 03502 Benidorm, Spanje

#63 van de 120 hotels in Benidorm

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1296 beoordelingen over dit hotel

8,1

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,3

  • Comfort

    7,7

  • Locatie

    8,6

  • Faciliteiten

    7,8

  • Personeel

    8,4

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,9

  • Gratis WiFi

    7,5

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 23

  • Beoordeeld op: 7 april 2018

    7,5
    Prijs kwaliteit een goed hotel met enkele puntjes
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het eten is niet uitgebreid en verwacht ook zeker niets speciaal. Het is ook niet echt gezellig zitten. Maar wat kan je verwachten. Ik heb 20 euro bijbetaald voor vol pension ten opzichte van kamer met ontbijt, en dat voor 4 nachten! Dan kan je niet al te veel verwachte en moet gezegt worden dat dit wel prijs/ kwaliteit oke was. De kamer zelf was wel ruim, maar kon wel een opfrisbeurt gebruiken. De douche lekte bv en de bedden sliepen niet echt fantastisch. Ik las hier al dat de muren echt dun zijn en dat is ook zo. Als de buur aan het douche is, is dat net bij jou op de kamer. Ik had bij het zwembad ng net een ligbedje, maar hier liggen er echt veel te weinig, zeker voor in de zomer. Enkele waren ook kapot.

    Alle kamers hebben een balkon met zeezicht. Ik reisde alleen en ik had ook gewoon een 2 persoonskamer. Je wordt niet weggestoken in een klein kotje zonder terras. De ligging is wat mij betrefd super. Ik verkies het strand van poniente ook boven dat van lavente. Poniente is rustiger en heb je minder last van dronke engelse toeriste. Verder was het personeel ook vriendelijk.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 8 juli 2017

    9,2
    Mooi hotel met een goede ligging en mooi uitzicht.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Eenpersoonskamer met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 8 nachten

    Berg op voor de hoofdingang. Zwembad aan de kleine kant. Hotel ligt wat ver van het echte centrum af, maar daardoor wel geen overlast 's nachts.

    De ligging aan het strand en het uitzicht op zee. Het eten was gevarieerd en goed.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 6 maart 2017

    9,2
    Heerlijk vakantieadres in Benidorm
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Uitzicht op Zee
    • Verbleef 7 nachten

    Het was een heel gezellig hotel. De ligging is prima, vlakbij het strand en op loopafstand van het oude centrum. De bedden waren heel goed en het eten is over het algemeen ook lekker. Heel aardig en net personeel.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 8 januari 2017

    9,6
    voordelig all inclusive arrangement mogelijk met gegarandeerd zeezicht
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Eenpersoonskamer met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 5 nachten

    bed was erg simpel en wiebelig af en toe erg druk voor het restaurant en hetzelfde voor de liften. 4 vrij kleine voor max 6 personen tot max 450 kg.

    vriendelijk personeel, gevarieerd buffet. uitstekende ligging aan de boulevard in het rustige gedeelte van poniente. gevarieerd animatieprogramma met enthousiaste animatoren

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 24 december 2016

    10
    Zie hier boven
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ach het goede overheerst alles

    Vriendelijk personeel, leuke animatiemensen en zeer goed amusement,goede kamers en leuke mensen bij receptie, prettige sfeer. Fantastisch Gezellig

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 22 december 2016

    7,5
    Zeker de moeite indien je boekt met promotie, centraal aan het strand
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 2 nachten

    Wifi niet 100%, eten iets minder gevarieerd als gedacht (vertaling menukaart niet accuraat). Er is enkel een buiten zwembad.

    Poseiden resort in het centrum vonden we beter dan Poseidon Playa, de ligging is wel uitstekend indien je tijdens de zomermaanden in dit hotel verblijft. Zeer centraal aan het strand, tel toch een 20tal minuutjes stappen langs de promenade alvorens je het oude stadje nadert.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 3 november 2016

    8,3
    Een uitstekende accomodatie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Eigenlijk niets, omdat wij er maar 1 dag waren.

    De bedden waren goed. Het ontbijt was uitstekend en diner ook. Gratis WIFI. En 1 zender BVN voor de Nederlanders .

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 19 september 2016

    7,9
    Uitzicht.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Uitzicht op Zee
    • Verbleef 12 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Matrassen singlebedden te hard, niet comfortabel. Drukte en wachttijden liften. Soms gerechten lauw, niet warm.

    Uitzicht. Zwembad. Keuze en smaak eten goed.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 11 april 2018

    9,2
    Top
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Aanbieding - Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 7 nachten

    Rustig gelegen. Prachtig zicht vanuit de kamers. Kamers prima in orde. Lekker eten en genoeg keuze.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 14 maart 2018

    7,5
    we hebben ervan genoten !
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Uitzicht op Zee
    • Verbleef 7 nachten

    We hebben er

    Het ontbijt was heel lekker !

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 7 maart 2018

    8,8
    het ontbijt was zeer verzorgd en uitgebreid.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en Zeezicht (3 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten

    er zijn wel dekens in de kamer ipv donzen.

    het ontbijt was zeer verzorgd en uitgebreid.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 26 februari 2018

    7,5
    Goed
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Uitzicht op Zee
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het entertainment een beetje kinderachtig, en het vlees was de eerste dag niet te eten zo taai

    Het ontbijt was heerlijk

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 3 december 2017

    8,3
    Fantastisch !
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Uitzicht op Zee
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Het ontbijt, het diner en het fantastische uitzicht vanaf de 13e etage.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 8 november 2017

    6,3
    De airco werkte niet op de kamer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Uitzicht op Zee
    • Verbleef 6 nachten

    De airco werkte niet op de kamer.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 22 mei 2017

    6,7
    Veel te weinig ligbedjes bij het zwembad en personeel...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Uitzicht op Zee
    • Verbleef 5 nachten

    Veel te weinig ligbedjes bij het zwembad en personeel verplaatst gewoon je spullen als je even 5 min weg bent

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 30 november 2016

    8,3
    We waren verrast met de upgrade naar een kamer met zeezicht!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vriendelijk,personeel, mooie ligging

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 25 oktober 2016

    9,2
    Prima hotel voor een redelijke prijs!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Uitzicht op Zee
    • Verbleef 5 nachten

    Diner Buffet

    De ligging

    Verbleven in oktober 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 1 november 2015

    9,2
    Het personeel was heel vriendelijk en behulpzaam en de...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    De matras was redelijk hard en het kussen niet zo goed.

    Het personeel was heel vriendelijk en behulpzaam en de locatie was prima, vooral het zwembad aan de voorkant van het hotel geeft veel zon.

  • Beoordeeld op: 25 oktober 2015

    7,5
    De prijsopgave van Booming was niet goed,wij voelen ons...
    • Vakantiereis
    • Stel

    De prijsopgave van Booming was niet goed,wij voelen ons door Booming in de maling genomen.Wij gaan in de toekomst wel rechtstreeks naar de hotels toe voor een boeking,dan krijgen we de goede prijzen.U zult begrijpen uit deze mail dat wij niet tevreden zijn met Booking. Fam.A.Hage.

  • Beoordeeld op: 13 december 2015

    8,8
    buffet
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    bed wat zacht

    buffet

  • Beoordeeld op: 28 maart 2015

    5,4
    Ontbijt was vrij redelijk
    • Vakantiereis
    • Stel

    Zeer slecht entertainment en bediening in de bar, zo gezegd een afgang. Onderbroeken lol.

    Ontbijt was vrij redelijk

  • Beoordeeld op: 11 maart 2015

    9,2
    zicht op zee
    • Vakantiereis
    • Stel

    zicht op zee

  • Beoordeeld op: 19 februari 2015

    8,3
    Erg mooie plek, personeel erg vriendelijk, kamer erg schoon,...
    • Stel

    Erg mooie plek, personeel erg vriendelijk, kamer erg schoon, bedden prima, eten gevarieerd, prima parkeerplek tegen redelijke prijs

Er zijn ook 4 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 23

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: