Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Globales Pueblo Andaluz 3-sterren

Avenida Jose Luis Carrillo Benitez s/n, San Pedro de Alcantara, 29760 Marbella, Spanje

#30 van de 59 hotels in Marbella

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 280 beoordelingen over dit hotel

8,2

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,6

  • Comfort

    8,1

  • Locatie

    7,8

  • Faciliteiten

    8

  • Personeel

    8,5

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,5

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 16

  • Beoordeeld op: 2 juli 2018

    8,3
    Prima om van daar uit de omgeving te verkennen
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 9 nachten

    zwembad niet toegankelijk voor mindervalide. Het was een franse enclave. De animatie was volledig in het frans. De zaal en bar bij het zwembad waren niet toegankelijk omdat er een podium is op gebouwd voor de oprit.

    De opzet van het hotel als een klein fleurig dorpje. Alles fris geschilderd. Personeel zeer vriendelijk. Voor rolstoelen goed toegankelijk alleen geen lift in het zwembad.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 7 juni 2018

    8,3
    Prima
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer voor Eenpersoonsgebruik
    • Verbleef 9 nachten

    Badkamer erg klein. Bijna alles rolstoel vriendelijk maar de toegang tot de zaal bij het zwembad was geblokkeerd door het podium. Het zwembad heeft geen liftje. De animatie is alleen in het frans en er waren bijna alleen Fransen. De gemiddelde leeftijd was boven de 60 jaar. Het buffet biedt veel keuze maar slechts redelijk van kwaliteit.

    Prachtige opzet van het hotel, net een kleurig dorpje. Alles schoon, goed onderhouden en mooi geschilderd.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 20 juli 2017

    10
    Wij komen zeker en vast terug!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 17 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Voor mensen die van een dagje strand houden is het strand niet echt ideaal.

    Toffe animators en mensen aan de bar die voor ambiance zorgden, lekker eten en veel keuze, mooi groot zwembad, Prachtige kamer en alles proper.Iedereen vriendelijk.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 7 juni 2017

    8,8
    Dit hotel kan ik aanbevelen aan mijn kennissen.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 7 nachten

    Wij moesten door het restaurant wandelen om onze kamer te kunnen bereiken.

    De kamer was ruim, gezellig, prachtig gelegen aan de binnentuin. Vriendelijk personeel. Vooral de nederlandse receptioniste was heel vriendelijk en behulpzaam. Lekker eten. Zeer gevarieerd. De animatie was heel goed. Steeds wat te doen. Ook de avondprogramma's waren zeer goed.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 17 mei 2017

    5,4
    Een week is ruim voldoende
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 17 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    slechte kwaliteit van de voeding, de maaltijden waren loud of lauw, weinig of geen afwisseling. Groenten zijn koud en niet goed doorgekookt , niet meer vatbaarvoor herhaling

    De omgeving

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 13 oktober 2016

    7,5
    prijs / kwaliteit
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 7 nachten

    te weinig variatie in het buffet , het eten was niet warm de kamer isolatie laat te wensen over , het is aangeraden om oordopjes mee te nemen

    prijs / kwaliteit

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 2 oktober 2016

    10
    Zeer genoten. Is een echte aanrader. Wij gaan hier graag terug.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het hotel ligt iets buiten Marbella. Wij hadden een auto ter beschikking en wij konden ons makkelijk verplaatsen. Maar ik kan me voorstellen dat wanneer je van het openbaar vervoer afhankelijk bent, het iets moeizamer wordt om je te verplaatsen.

    Heel aparte hotelstijl. Net alsof je in een klein dorpje bent. Heel gezellig en een verademing ten opzichte van de hoogbouwhotels. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel, zeer servicebewust.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 3 mei 2018

    5,8
    Mooi weer goede plek verkeerd hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 8 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het is alleen bedoeld voor Franse! Je waant je in Frankrijk ipv in Spanje! Echt idioot!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 24 oktober 2017

    9,6
    Kamer is proper en mooi.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Parkeren

    Kamer is proper en mooi. Het ontbijt en avondeten is in buffet vorm maar wel lekker en goed.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 21 september 2017

    7,5
    leuk verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 14 nachten

    geen balkon, kleine badkamer

    leuk aangelegd complex, mooi groot zwembad

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 28 april 2017

    7,5
    Prachtige kamer en heerlijk eten
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ver van winkeltjes en niet zo'n mooi strand

    Prachtige kamer en heerlijk eten

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 16 oktober 2016

    9,2
    Een plek waar je graag terugkomtvoor een spotprijs
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 10 nachten

    Slechts periodisch gratis WiFi (een half uur per dag)

    De ontspannen sfeer, echt vakantie.

    Verbleven in oktober 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 17 oktober 2015

    8,3
    Vriendelijk en behulpzaam personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Wifi verbinding alleen in de lobby. Dezevus erf traag op het moment dat er meerdere mensen zitten.

    Vriendelijk en behulpzaam personeel. Zeer uitgebreide en gevarieerde buffetten. Eten van een goede kwaliteitkwaliteit. Mooie tuin en zwembad, goede animatie.

  • Beoordeeld op: 26 juni 2015

    8,8
    er hing heel leuke sfeer op het domein, en volgens ons is...
    • Vakantiereis
    • Stel

    we hadden jammer genoeg het gevoel dat we in Frankrijk beland waren omdat 85% Franstalig waren. Zeer verwarrend met een dorpshotel dat helemaal een Andalusische uitstraling heeft. De kamers hebben wel een opfrisbeurt nodig,

    er hing heel leuke sfeer op het domein, en volgens ons is een 3* te laag beoordeeld..

  • Beoordeeld op: 5 juni 2015

    7,5
    Knusse kleine huisjes, erg geode verzorgde binnentuinen
    • Vakantiereis
    • Stel

    wat ver lopen naar zee, en geen mooi strand, en het huisje is te ver lopen voor mensen slecht ter been

    Knusse kleine huisjes, erg geode verzorgde binnentuinen

  • Beoordeeld op: 23 juni 2015

    7,1
    Good bed, great staff
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Breakfast was bad.

    Good bed, great staff

Er zijn ook 4 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 16

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: