Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Vistaflor Puerta de Sahagún 4-sterren

Carretera de Burgos, s/n, 24320 Sahagún, Spanje

#5 van de 7 hotels in Sahagún

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 436 beoordelingen over dit hotel

7,8

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,3

  • Comfort

    8,2

  • Locatie

    7

  • Faciliteiten

    7,5

  • Personeel

    8,1

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,7

  • Gratis WiFi

    5,7

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 15

  • Beoordeeld op: 17 september 2018

    6,7
    Dat het erg schoon wAs en mooie grote kamer
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het diner was gewoon beneden de maat voor een 4 sterren hotel Konden alleen kiezen uit 2soorten pelgrims menu’s Wij zijn zelf ook pelgrims maar die willen na een dag lopen ook lekker eten Van het menu hadden ze 4 gerechten niet Heel vervelend toen we vroegen om een salade mix konden we die ook miet krijgen Zelfs het toetje van de kaart een kant en klaar rijstren pudding hadden ze niet Smorgens gezegd oké dat was het enige Ze laten daar te wensen over ook met het kntbont

    Dat het erg schoon wAs en mooie grote kamer Niks op aan merken

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 25 juli 2018

    6,7
    grote en nette kamer.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    zwembad was dicht terwijl we dit hotel daar juist op uit hadden gezocht omdat we op doorreis waren naar Portugal. Verder waren er bijna geen andere gasten. Heel apart.. Het hotel wordt waarschijnlijk vnl door pelgrims gebruikt dus in lente en herfst zal het er misschien drukker zijn.

    grote en nette kamer. De barmannen van de cafetaria waren erg vriendelijk.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 2 oktober 2017

    10
    Uitstekend !
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Niets, alles prima in orde, klantvriendelijke, aardige medewerkeres

    TOP, prima hotel, goede voorzieningen, goed eten, mooie ruime kamers voorzien van alle faciliteiten. Goed diner in het restaurant.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 4 juni 2017

    3,8
    geen goed hotel voor de peregrino
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    dit hotel is een lachertje: als je aankomt van vele uren stappen, kan je niets te drinken krijgen. Bar opent pas om 17.00 u... Het is ook erg ver van de stad, waar je kan gaan eten... Sterk af te raden.

    mooie kamer

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 17 september 2018

    6,3
    Vriendelijkheid
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het diner

    Vriendelijkheid

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 13 september 2018

    9,6
    Bedden zijn erg hard.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bedden zijn erg hard. Wij zijn dit niet gewend.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2018

    10
    Goed bed en goed ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Goed bed en goed ontbijt

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2018

    5,0
    Falende airco in het hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Falende airco in het hotel. Geen duidelijke communicatie hierover en ook geen oplossing. Teleurstellend.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 1 mei 2017

    5,8
    Mooie grote kamer
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijtruimte was ijskoud. Keuze van ontbijt viel tegen, koffiemachine niet voorzien op meer dan 10 personen

    Mooie grote kamer

    Verbleven in april 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 23 mei 2016

    6,3
    Als je na 90 kilometer fietsen aankomt in een groot hotel,...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Als je na 90 kilometer fietsen aankomt in een groot hotel, verwacht je minimaal een biertje te kunnen bestellen. Nou hier niet. Dat kan pas na 19.00 uur. Het is een bakbeest van een hotel met weinig gasten. Dus op personeel bezuinigd. Cafetaria dicht, bar dicht. Wifi in kamer werkt erg traag. Dus naar de lobby. Plek voor 100 man. Er zaten er 3. Weer geen service. Locatie matig. Wel langs de camino, maar toch zeker 1 km van het centrum. Het was erg, erg ongezellig. Ontbijt matig. Alweer weinig (=1) personeel. Niet blij

  • Beoordeeld op: 27 september 2015

    10
    Het hotel staat aan de camino de Santiago.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ontbijt. Dat viel erg tegen. Ook de vele vliegen in de ontbijt zaal hielpen niet. Ga voor ontbijt het stadje in.

    Het hotel staat aan de camino de Santiago. Dat is wel een extra bijzondere dimensie. Zelf waren wij gestrand en het personeel heeft ons super geholpen. De parkeergarage is zeker een pluspunt!!!!

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2015

    9,6
    Heel mooi hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Net buiten het stadje, maar lopend te doen.

    Heel mooi hotel. Prima personeel. Service gericht, Top! Goed eten! Zwembad. Als stop op weg naar Santiago is dit een aanrader!

  • Beoordeeld op: 5 augustus 2015

    7,9
    De ruime kamer en badkamer.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Dat het zwembad buiten gebruik was en dat we hiervoor niet gecompenseerd werden.

    De ruime kamer en badkamer.

  • Beoordeeld op: 6 juli 2015

    9,6
    ruime kamer, super vriendelijk ontvangst aangepast aan de...
    • Vakantiereis
    • Stel

    geen

    ruime kamer, super vriendelijk ontvangst aangepast aan de fietstoerist en heerlijk ontbijt.

  • Beoordeeld op: 30 juni 2015

    8,3
    schoon, vriendelijke bediening, airco
    • Vakantiereis
    • Groep

    zwembad was niet open in tegenstelling tot informatie, daarop hadden wij het hotel gekozen

    schoon, vriendelijke bediening, airco

Er zijn ook 8 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 15

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: