Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Puerta de Toledo 3-sterren

Glorieta Puerta de Toledo, 4, Arganzuela, 28005 Madrid, Spanje

#119 van de 327 hotels in Madrid

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1362 beoordelingen over dit hotel

8,7

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,9

  • Comfort

    8,7

  • Locatie

    8,8

  • Faciliteiten

    8,4

  • Personeel

    8,8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,3

  • Gratis WiFi

    8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 27

  • Beoordeeld op: 15 juli 2018

    8,8
    Genoten van ons verblijf in dit hotel! Een aanrader!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    Weinig variatie in het ontbijt maar wel genoeg! Niets tekort gehad.

    Goede ligging van het hotel! Op wandelafstand van het hartje Madrid. Zalige bedden. Veel kastruimte! Propere badkamer ... met ligbad, wat wel deugd kan doen als je een hele dag gestapt hebt.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 14 oktober 2017

    6,7
    Neem oordopjes mee
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Hotel is erg gehorig, tot zeker 3 uur in de ochtend nog rumoerig en het om 2 uur 's morgens legen van de afvalbakken op straat is ook niet prettig.

    Keurig ontbijt, nette ruime kamer.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 17 mei 2017

    8,3
    Goed verblijf met lekker ontbijt vlakbij het centrum
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ventilatie op de badkamer had een extra plus geweest. En wel vervelend als mensen boven je douchen of het toilet doorspoelen dat je dit hard hoort.

    Goed bed en ruime keuze tussen verschillende soorten kussens. Ligging vlakbij het centrum en openbaar vervoer.lekker ontbijt

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 10 mei 2017

    8,3
    Heb genoten van Madrid!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik had gevraagd voor één bed en we kregen 2 bedden tegen elkaar geschoven.

    Personeel was heel vriendelijk. Omwille van onze vroege vlucht terug, hadden we gevraagd voor een ontbijt voor onderweg. Dit was allemaal geen probleem. Uitgebreid en lekker ontbijt in de ochtend. Propere kamers. Comfortabele bedden.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 8 april 2017

    8,8
    Zeer vriendelijk personeel, goeie bedden en een schitterend...
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De douche was wat verouderd. De WiFi was niet constant en had de grootste kans op succes als je op de gang ging staan :-)

    Zeer vriendelijk personeel, goeie bedden en een schitterend ontbijtbuffet met veel keuze. De ligging was bovendien goed om Madrid te verkennen. Rustige buurt, maar genoeg eetgelegenheden in de ruimere omgeving

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 12 maart 2017

    9,2
    Goede uitvalsbasis die niet te duur is
    • Zakenreis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Kamers erg gehorig. Zelfs met oordoppen in hoorde je de kamer naast/boven je nog. Ook met het raam open slapen is geen doen, want de straten zijn te druk. Dat vond ik jammer, want ik heb graag wat frisse lucht tijdens het slapen. Er was geen waterkoker op de kamer om thee te maken 's avonds, maar als je thee/koffie wilde kon je dat beneden bij de 'bar' halen en meenemen naar je kamer. Bij het ontbijt had ik graag wat meer zoetigheden aan beleg gezien, ook al is hagelslag puur Hollands. Nu was ik beperkt tot iedere ochtend jam (omdat ik 's ochtends niet graag worst of kaas eet). Qua soorten broodjes was wel voldoende variatie en ook qua hartig beleg.

    Casual, schone hotelkamer. Airco: Ondanks dat het raam niet open kon blijven 's nachts vanwege het lawaai, was er airco om de temperatuur in de kamer aangenaam te houden. Vriendelijke personeel. Vriendelijk personeel dat voldoende Engels spreekt. Taxi van het hotel is echt een aanrader! Voor 30 euro wordt je in een mooie luxe taxi met max. 4 personen in een kleine 30 minuten naar het vliegveld gebracht. Geen gedoe met koffers in het OV en een stuk sneller. Op de heenweg hebben we de landelijke taxi (witte wagens met groen lichtje) gebruikt, maar je wordt bedrogen waar je bijstaat (we moesten 40 euro betalen, terwijl het maximaal 30 euro mag kosten volgens de wettelijke tarieven) en je bent je leven niet zeker tijdens het rijden. Met de taxi van het hotel hoef je je nergens zorgen om te maken. Wat ontbijt betreft voldoende variatie in soorten broodjes en hartig beleg (warm en koud). Zoet beleg had beter gekund. Koelkastje/vriezertje op de kamer had een goede temperatuur om de volgende dag of 's avonds lekker koud drinken te hebben. Goede uitvalsbasis qua bezienswaardigheden en OV. Kleine 5 minuutjes lopen (als je de stoplichten tegen hebt) en je bent bij de metro. Bus stopt voor de deur, maar daarvan heb ik geen gebruik gemaakt. Ook voldoende eetgelegenheden in de buurt.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2016

    8,3
    Heerlijk verblijf voor deze prijs.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamers zijn schoon. Er zat alleen wat schimmel in de douche.

    De locatie was top! Dicht bij de metro en centraal gelegen. Het personeel was vriendelijk en de kamers netjes.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 30 mei 2018

    10
    Uitstekend
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Kwalitiet hotel en de licatie.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 27 mei 2018

    9,6
    Super
    • Reizigers met vrienden
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen commentaar

    Kamer was prachtig en perfect

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 24 oktober 2017

    8,3
    Prima uitvalbasis voor een stadsbezoek aan Madrid.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prima gevarieerd ontbijt. Goede bedden. Op loopafstand van het centrum.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 30 september 2017

    8,8
    Mooi hotel met frisse uitstraling op goede locatie
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt Erg chaotisch; er waren geen kopjes bij koffiemachine of glazen bij de sappen

    Interior, atmosphere, decoration

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 24 september 2017

    8,3
    De ligging, het ontbijt en de kamers waren heel goed.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    De ligging, het ontbijt en de kamers waren heel goed. 15 minuten lopen naar Plaza Major en de metro om de hoek. kortom heerlijke locatie.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 8 september 2017

    5,4
    locatie van het hotel.
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 8 nachten

    Bediening terras , Er werd verbouwd tijdens mijn verblijf wat nogal storend overkwam. Chaos tijdens ontbijtbuffetten

    locatie van het hotel.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 15 april 2017

    9,6
    Verzorgd hotel met supervriendelijk personeel. Goede ligging om de stad te voet te bezoeken.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Perfecte ligging om de stad te voet te ontdekken. Mooie kamers, supervriendelijk personeel en een lekker, gevarieerd ontbijtbuffet.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 19 december 2016

    7,1
    Afvoer wasbak en douche liepen slecht weg.
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Afvoer wasbak en douche liepen slecht weg.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 2 oktober 2016

    8,3
    Prima verblijf. komen zeker terug!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Uitstekend hotel . Prima service, goede lokatie . Goed ontbijt. Wat wil een mens nog meer. Komen zeker terug.

    Verbleven in september 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 1 mei 2016

    7,9
    Prima hotel en uitstekend gelegen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Het ontbijt is prima, beetje basic, en een beetje ongezellige zaal.

    Prima hotel en uitstekend gelegen. Frisse strakke kamers. Je kunt het centrum lopend goed bereiken. Vooral als je ook nog naar een voetbalwedstrijd van Atletico Madrid wilt gaan!

  • Beoordeeld op: 13 april 2016

    7,1
    Prettig is dat er een royale ontvangstruimte is met...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geluid: geheel erg gehorig, zowel van buiten als binnen komen de geluiden ongewild bij je binnen.

    Prettig is dat er een royale ontvangstruimte is met inpandige "café y té" en bar, met o.a. lekkere leunstoelen. Hotel op prima afstand van centrum en o.v. Service goed, hotel biedt keurige en nette verzorging, niets op aan te merken.

  • Beoordeeld op: 12 april 2016

    8,3
    De vriendelijkheid van de receptie en behulpzaamheid.
    • Vakantiereis
    • Groep

    We hadden met ontbijt geboekt maar als niet-alles-kunnen-eter was dit wel lastig. We miste een saladebar of verse joghurt. Maar dat is dus persoonlijk. De rest was uitstekend geregeld.

    De vriendelijkheid van de receptie en behulpzaamheid. De kamer was heel netjes en alles was ook echt schoon.

  • Beoordeeld op: 22 maart 2016

    10
    Fijne centraal gelegen hotel ongeveer 10 minuten lopen naar...
    • Vakantiereis
    • Stel

    De ramen moest je wel sluiten want buiten was het behoorlijk druk. (wat je gewend bent van een grote stad) Maar de kamer heeft Airco.

    Fijne centraal gelegen hotel ongeveer 10 minuten lopen naar het centrum en 10 minuten lopen naar het stadion van Atletico Madrid. Ook stopte de rondtour bus van Madrid op 5 minuten van het Hotel.Zeer uitgebreid en goed ontbijt. Mooie kamers. Kortom een aanradertje.

  • Beoordeeld op: 17 maart 2016

    8,8
    goed uitgebreid ontbijt, schoon en fijne kamer
    • Vakantiereis
    • Groep

    geen mogelijkheid iets eten te halen na 23:00. Ook geen automaat. Geen ruimte om buiten te staan (Balkon, dakterras, etc)

    goed uitgebreid ontbijt, schoon en fijne kamer

  • Beoordeeld op: 12 april 2016

    7,1
    Het ontbijt was prima en de kamer was netjes.
    • Vakantiereis
    • Groep

    De ontvangst en de receptie was wat kaal

    Het ontbijt was prima en de kamer was netjes. De ramen isoleerden het verkeer buiten uitstekend.

  • Beoordeeld op: 8 april 2016

    7,5
    locatie, direct bij de metro
    • Vakantiereis
    • Stel

    douche in het bad

    locatie, direct bij de metro

  • Beoordeeld op: 15 maart 2016

    6,7
    Prima ontbijt en centrale ligging.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Te warm op de kamer, niet zelf te regelen. Nogal wat verkeerslawaai.

    Prima ontbijt en centrale ligging.

  • Beoordeeld op: 14 februari 2016

    7,9
    Mooi stadshotel, verzorgd, lekker ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel

    Mooi stadshotel, verzorgd, lekker ontbijt Aanrader !

  • Beoordeeld op: 28 november 2015

    8,3
    Ligging
    • Vakantiereis
    • Groep

    Niks

    Ligging

  • Beoordeeld op: 28 november 2015

    7,5
    Ideale locatie voor het bezoek van een voetbalwedstrijd van...
    • Vakantiereis
    • Groep

    Niets..

    Ideale locatie voor het bezoek van een voetbalwedstrijd van Athletico Madrid. Ligt op 500 meter van het stadion. Hotel zonder poes pas.

Er zijn ook 13 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 27

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Hotel Puerta de Toledo

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: