Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Pullman Madrid Airport & Feria 4-sterren

Avda. Capital De España, 10, Barajas, 28042 Madrid, Spanje

#72 van de 327 hotels in Madrid

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 768 beoordelingen over dit hotel

8,7

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9

  • Comfort

    9

  • Locatie

    8,6

  • Faciliteiten

    8,6

  • Personeel

    8,9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,2

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 22

  • Beoordeeld op: 13 november 2017

    10
    Topper!!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ik zou niet weten wat er nog beter zou kunnen.

    Ik heb al eens eerder in dit hotel geslapen. Wat mij betreft echt een Topper. De kamers zijn ruim en hebben een prettige inrichting. De badkamer is erg compleet en de douche is heerlijk. Maar ik ben nog het meest tevreden over de bedden. Ik zou willen dat ik dat thuis ook had. Verder wil ik het personeel een compliment geven. Vooral de receptie. Ik wilde een ticket boeken voor een voorstelling. Dit lukt niet helemaal. De man achter de receptie heeft me hierbij enorm goed geholpen. Het was voor hem geen enkel probleem om even te googlen en een telefoontje te plegen. Nogmaals hartelijk dank hiervoor. Het hotel ligt dichtbij het vliegveld. Met de metro ben je er in 10 minuten. Vanaf het metrostation is het 300m lopen naar het hotel. De stad is te bereiken in 20 minuten. In Januari ga ik naar Bangkok. Door deze fijne ervaring ook daar gekozen voor Pullman.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2017

    10
    Top hotel
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Classic Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De Wi-Fi op de kamer zou wat beter mogen. Deze viel soms weg en het laden van de pagina's verliep traag. In de lobby van het hotel was het perfect.

    Wat een super hotel! Uiterst vriendelijk en behulpzaam personeel. Ze doen er alles aan om het verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. De bedden zijn fantastisch en de kamers zijn mooi ingericht. Het ontbijt is zeer uitgebreid. Ik had de wens om een uur later uit te checken. Ook dat was geen enkel probleem. Het hotel ligt direct aan de metrolijn. Binnen een paar minuten bij je op de luchthaven. Ga je de andere kant op, dan is het 20 min. naar het centrum. Ik heb meteen een boeking gemaakt voor een volgend verblijf!!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 16 februari 2017

    10
    Perfect hotel als u in de buurt van het vliegveld moet zijn.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Executive Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Niets

    Het geweldige ontbijt; waarschijnlijk een van de beste die ik de afgelopen 10 jaar heb gehad!! Verder een prachtige, ruime kamer en een fantastisch bed. Alles perfect.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 14 november 2016

    6,7
    Het ontbijt was echt super te noemen, met een enorm...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Helaas werd de kamer niet warmer dan 18 graden. Hier heb ik niet ter plaatse over geklaagd, daar vond ik het net niet erg genoeg voor.

    Het ontbijt was echt super te noemen, met een enorm uitgebreid assortiment. Vooral ook het verse fruit! Fantastisch!

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 11 oktober 2016

    8,8
    Eeen zalig bed, mooie en propere badkamer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Het ontbijt is super, maar de ontbijtruimte mag iets netter.

    Eeen zalig bed, mooie en propere badkamer. Rustige ligging, gemakkelijke metro-verbinding. Vriendelijke mensen, gratis water... Echt een aanrader!!!

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 15 maart 2018

    7,9
    Op 200 meter van de Feria en snel met de metro naar het centrum van Madrid !
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Niets !

    Goede locatie en prijs kwaliteit, met vriendelijk personeel.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 13 maart 2018

    8,3
    Degelijk hotel voor Feria en dicht bij luchthaven
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Classic Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    Restaurant was erg matig, slecht geslapen door combinatie bedden en gehorigheid.

    Fijne badkamer, schoon hotel, locatie ideaal voor Feria.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2017

    9,2
    Heel erg goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen parasols aan het zwembad

    Erg proper en vriendelijk personeel. Topontbijt! Grote kamers met mooie douche

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2017

    10
    Fantastisch
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Executive Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vriendelijk personeel, kamers waren ruim en sjiek! Ontbijt was heerlijk!!! Het centrum van Madrid is met de auto maar 15 min.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 2 mei 2017

    7,5
    Prima locatie. In 25 minuten in het centrum met de Metro
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Onze kamer rook naar een 'etenslucht'.

    De bereikbaar van de Metro, maar 300 meter lopen.

    Verbleven in mei 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 3 maart 2016

    7,9
    Ontbijt was van goede kwaliteit.
    • Stel

    Restaurant in hotel : trage bediening en geen goede prijs/kwaliteit-verhouding.

    Ontbijt was van goede kwaliteit. Ligging is ideaal om de stad met metro te verkennen. Kamer was rustig.

  • Beoordeeld op: 13 oktober 2015

    7,9
    De kamer was ongelofelijk comfortabel en ideaal gelegen voor...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het personeel is heel arrogant en onvriendelijk. Als je als jong koppel aankomt bekijken ze je vreemd en behandelen ze je als een kind.

    De kamer was ongelofelijk comfortabel en ideaal gelegen voor mensen die op dichte afstand van de luchthaven willen verblijven.

  • Beoordeeld op: 15 mei 2015

    8,8
    Keurige,zeer royale kamer, snelle service in-/uitchecken.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Keurige,zeer royale kamer, snelle service in-/uitchecken. Gratis luchthaven shuttle 2x per uur. Restaurant was kwalitatief een aangename verrassing.

  • Beoordeeld op: 17 mei 2016

    6,7
    Gratis airport shuttle bus.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Oud! Probeert sjiek te zijn, maar onze kamer was oud en basic. Parkeren en ontbijt overdreven duur

    Gratis airport shuttle bus. Vlakbij metro

  • Beoordeeld op: 17 april 2016

    9,6
    Het ontbijtbuffet en de toetjes bij het diner
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    De bediening bij het diner

    Het ontbijtbuffet en de toetjes bij het diner

  • Beoordeeld op: 1 december 2015

    8,8
    Schoon en comfortabel hotel met fijne bedden en dicht bij...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Schoon en comfortabel hotel met fijne bedden en dicht bij het vliegveld en de IFEMA, vriendelijk personeel.

  • Beoordeeld op: 13 oktober 2015

    9,2
    Het ontbijt
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Het ontbijt

  • Beoordeeld op: 6 oktober 2015

    7,5
    Perfecte locatie tussen beursgebouw en vlieghaven.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Het beperkt aanbod van het ontbijt, maar dit staat alom bekend in de zuiderse landen.

    Perfecte locatie tussen beursgebouw en vlieghaven.

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2015

    10
    de badkamer en het ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel

    de badkamer en het ontbijt

  • Beoordeeld op: 29 april 2015

    8,8
    Bed, ontbijt
    • Vakantiereis
    • Groep

    Fitnes

    Bed, ontbijt

  • Beoordeeld op: 10 maart 2015

    8,3
    Zeer vriendelijk personeel.
    • Zakenreis
    • Gezin met jonge kinderen

    Het eten in het hotel-restaurant was minder.

    Zeer vriendelijk personeel. Prima ontbijt

  • Beoordeeld op: 25 januari 2015

    7,5
    alles
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    niets

    alles

Er zijn ook 6 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 22

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Pullman Madrid Airport & Feria

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: