Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Blue Sea Apartamentos Costa Teguise Beach 2-sterren

Avenida del Jablillo, 5, 35009 Costa Teguise, Spanje

#64 van de 74 hotels in Costa Teguise

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 184 beoordelingen over dit appartement

6,3

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    5,7

  • Comfort

    5,4

  • Locatie

    8,3

  • Faciliteiten

    5,6

  • Personeel

    6,7

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    6,1

  • Gratis WiFi

    3,7

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 11

  • Beoordeeld op: 24 februari 2018

    4,5
    Onvoldoende warm water om te douchen (nog geen 5 minuutjes),...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer (2 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten

    Onvoldoende warm water om te douchen (nog geen 5 minuutjes), het water liep door tot in de gang (wel gerepareerd de volgende dag na aanvraag dus dat was positief), onvoldoende licht in de living om een boek te kunnen lezen, zeer kale living met een zetelbed dat half open viel en niet goed is voor de rug, een beetje ongezellig. We hebben gewoon veel uitstapjes gedaan en het gezellig gemaakt in de slaapkamer en daar gelezen. Er was één heel vriendelijke gastvrouw die op het einde alles genoteerd heeft. Maar de andere gastvrouw waar we de dagen ervoor vragen aan stelden, wou niet luisteren toen we zeiden wat de problemen waren. Het eten was wel zeker oké, prijs-kwaliteitsgewijs. Er waren wel betere kamers denken we, dus vraag gewoon een andere kamer als je de 105/106 hebt;-).

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 19 februari 2018

    4,2
    goedkoop en echt 2 sterren
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer (2 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten

    te weinig zaken die bij de prijs inzaten (wifi en tv vooral)

    Eten is redelijk, maar je hebt alleen maar een waterkoker en broodrooster en fornuis met koelkast. de rest (föhn, verwarming, goeie gordijnen, fijne tuinstoelen, handdoek voor zwembad en kussen voor ligbed) moet je er apart bij huren. ook tv moet je per zender bijbetalen. en Wifi ook... dat alles is echt zo 1900.....

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 26 december 2017

    6,7
    Genoten.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer (2 Volwassenen)
    • Verbleef 18 nachten

    De staat van onderhoud van het appartement; losse toiletpot met vieze kitranden, kapotte en loshangende tegels in de badkamer. ondeskundige montage en afwerking van vrijwel alles in het appartement.

    De locatie beviel het meest

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 26 juli 2016

    6,3
    De locatie is mooi.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer (2 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Afgaand op de foto's verwacht je een appartement zoals op de foto's. Maar dit krijg je niet. Het meubilair is oud, kapot, de bedden hard, de keuken nodigt niet uit om te koken ivm weinig keukengerei, de kamer is nodig aan een opknapbeurt toe. De schoonmaak is summier. Op de foto's lijkt het erop dat je s'avonds gezellig met uitzicht op zee een cocktail kan drinken. Dit is niet waar want het gaat hier om een afgesloten gedeelte waar je extra voor moet betalen. Dit is voor meerdere dingen zo, zoals Wifi en tv. Het ontbijt biedt veel keus maar denk aan een engels ontbijt met worstjes en bonen. Verder zijn er 2 zwembaden. Een grote, met zeezicht en het kleinere ronde zwembad. (niet op de foto's) Hier zijn ook appartement rondom. Ik verwacht geen luxe appartement voor deze prijs maar wel schoon en zoals op de foto's. Nee.. Ik raadt dit niet aan mijn vrienden aan.

    De locatie is mooi. Fijn uitzicht bij het grotere zwembad over de zee. Leuk dat er in de middag activiteiten in het zwembad zijn (zoals waterpolo) Het zwembad wordt goed schoon gehouden door een badmeester. Gratis wifi bij receptie

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 25 januari 2018

    3,8
    had er meer van verwacht. Locatie is een low budget en Engels georiënteerd.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer (2 Volwassenen)
    • Verbleef 14 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kwaliteit van maaltijden. Onderhoud appartement. WiFi en tv gebruik. Schoonmaak van appartement.

    Locatie

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 18 februari 2017

    3,8
    Slecht
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer (2 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Slecht appartement,eten en personeel.

    Verbleven in februari 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 6 mei 2016

    4,6
    zwembad met uitzicht op zee en toegang tot de boulevard
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Accommodatie was vergane glorie, er waren nogal wat gebreken, oogt niet schoon, niet goed verzorgd. Eten was redelijk, weinig variatie, na een week heb je geen trek meer.

    zwembad met uitzicht op zee en toegang tot de boulevard

  • Beoordeeld op: 26 april 2016

    7,1
    De buffetten zijn heerlijk, veel variatie en gezonde voeding.
    • Vakantiereis
    • Groep

    De accommodatie, de bedden zijn super hard en de witte bedden bij het zwembad ook. De bank in de kamer was echt vies en daar kon je niet op zitten door de spiralen. Dus lekker chillen op de kamer zat er niet in.

    De buffetten zijn heerlijk, veel variatie en gezonde voeding. Personeel heel aardig. De ligging is perfect echt super mooi zo aan de zee met een mooi zwembad.

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2015

    5,0
    Locatie is top.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Organisatie is een chaos. Bij aankomst bleek onze (bevestigde) boeking niet te zijn doorgekomen. Moesten zelf maar voor een onderkomen zorgen die nacht. De kwaliteit van de kamers is ronduit slecht. Keukentje valt van ellende uit elkaar en ook de meubels zijn vies en kapot.

    Locatie is top. Mooi uitzicht over zee vanaf zwembad. Strand op loopafstand.

  • Beoordeeld op: 6 juli 2015

    7,9
    All-inclusive zeer betaalbaar en goed.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geen gratis wifi mogelijk. Prijs voor wifi erg hoog.

    All-inclusive zeer betaalbaar en goed. Service personeel uitstekend. Veilige omgeving.

  • Beoordeeld op: 22 januari 2015

    6,7
    De ligging
    • Vakantiereis
    • Stel

    Eigenlijk geen kookgelegenheid

    De ligging

Er zijn ook 1 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 11

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: