Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Purple Nest Hostel

Plaza de Tetuan 5, Ciutat Vella, 46003 Valencia, Spanje

#77 van de 95 hotels in Valencia

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 763 beoordelingen over dit hostel

7,8

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,5

  • Comfort

    7

  • Locatie

    8,8

  • Faciliteiten

    7,4

  • Personeel

    8,4

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,6

  • Gratis WiFi

    8,2

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 23

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2018

    10
    Vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Eenpersoonsbed in een Slaapzaal voor 10 Personen
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vriendelijk personeel. Centrale locatie. Organiseert veel leuke activiteiten (walking tours, pubcrawls, free dinner, tapas tour etc.). Personeel is altijd bereid je te helpen met dingen regelen of activiteiten reserveren. Over het algemeen gewoon een hele gezellige sfeer.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2018

    6,7
    Gezellig
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Gedeeld Toilet
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Had 2 pers kamer en bedden kraakte nogal en lag niet comfortabel

    Dat er genoeg te doen was in en vanuit hostel Aardige mensen Airco op kamer werkte erg goed kon alleen niet zelf instellen

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 1 augustus 2018

    8,8
    Leuke Sfeer en hostel organiseert heel wat activiteiten om...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • 1 Bed in een Slaapzaal met 8 Bedden - Dames
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Graag lampje en stopcontact aan bed

    Leuke Sfeer en hostel organiseert heel wat activiteiten om mensen te te leren kennen. Grote ruime kamer met per kamer een eigen badkamer.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 19 mei 2018

    5,4
    Leuk als je weinig behoefte hebt aan slaap.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Bed op een Gemengde Slaapzaal met 6 Bedden en een Eigen Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles deed wat oud aan. Gaten in het laken, dat amper voor laken door kan gaan zo dun. Douche lekt. Mega gehorig en niemand die de regel 'na 00.00 geen herrie' handhaaft. Vreselijke nacht, gelukkig maar eentje

    Niets

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 21 maart 2018

    5,0
    Ligging is prima.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Eigen Externe Badkamer
    • Verbleef 4 nachten

    Vloer heel moet zijn. Raamcoulissen niet sluitend. Kamer en douchecel erg gedateerd. Douchescherm erg vuil. Kamer op verzoek schoon gemaakt.

    Ligging is prima.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 30 januari 2018

    7,1
    Gezellige sfeer en goede verzorging
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Eenpersoonsbed in een Slaapzaal voor 10 Personen
    • Verbleef 4 nachten

    Ik had een email gestuurd met de vraag of ik in dezelfde kamer geplaatst kon worden als mijn partner, daar was op geantwoord dat dat geregeld zou zijn. Maar toen we aankwamen was dit niet gebeurd. Daarna is dit wel goed afgehandeld. De bedden kraken wel heel hard waardoor je bij elke draai van iemand of jezelf weer half wakker bent. En te weinig stopcontacten of stopcontacten die niet werken.

    Mooie kamers en goede centraal gelegen locatie. Lekker ontbijt met een tosti, cakejes, toast, Jus d'orange en thee/koffie. Schone badkamers, met handdoek verhuur. Leuke extra activiteiten.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 25 januari 2018

    9,2
    Top
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Eenpersoonsbed in een Slaapzaal voor 10 Personen
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Lawaai in de gemeenschappelijke ruimte (te luide muziek, aanwezigheid van een school)

    De wissel naar een kleine kamer en de mogelijkheid om gezamenlijke aktiviteiten te doen.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 28 november 2017

    7,5
    Personeel was heel vriendelijk en hulpvaardig.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 1 Bed in een Slaapzaal met 8 Bedden - Dames
    • Verbleef 1 nacht

    Meer stopcontacten en deze korter bij de bedden -> iedereen wil 's nachts zijn gsm opladen

    Personeel was heel vriendelijk en hulpvaardig. Leuk dat er een kleine aparte badkamer was op de gang.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 30 augustus 2017

    9,6
    Heel gezellig hostel met onwijs vriendelijk personeel!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Bed op een Gemengde Slaapzaal met 6 Bedden en een Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De lift was vaak kapot, ook toen ik van 4 hoog naar beneden moest met 3 koffers. Bedden kraakten heel erg en kamer niet heel groot.

    Het personeel was zeer vriendelijk, hele open sfeer. Drinken aan de bar erg goedkoop, 2 euro voor een grote cola.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2017

    7,9
    Prima
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het feit dat je midden in de stad zit en het jonge vriendelijke personeel. Er is een lift aanwezig en je kunt zelf je eten plaatsen en koken in de keuken bv hostel.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 26 september 2016

    7,1
    Vriendelijk personeel, schoon maar kleine kamers en zeer veel geluidsoverlast
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Gedeeld Toilet
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Onze kamer keek uit op een 1,5 meter verderop liggende muur. Tussen de twee panden stonden de aircos van de buren te loeien en daarnaast was er erg veel straatlawaai. Het hostel ligt aan een zeer drukke straat. Aangezien de airco als beleid alleen werkt tussen 7 sochtends en 7 savonds moet je raam wel open: je moet goed bestand zijn tegen geluidsoverlast wil je een goede nachtrust willen hebben hier. Temeer de andere bewoners van het hostel ook al veel lawaai maken. Onze airco deed het overdag overigens ook niet. De kans dat je hier een rustige kamer krijgt is 0: alle kanten hebben last van geluid. Wij hebben 55 euro betaald per nacht voor een tweepersoons kamer. Dat is niet veel, maar ook niet goedkoop. De ruimte zelf was echter zon 5 m2 groot dus veel krijg je er ook niet voor.

    De locatie van dit hostel is uitstekend en het personeel is erg vriendelijk. Toen wij er waren, waren er enkele tientallen Erasmus studenten aan het overnachten wat een leuke sfeer gaf. Hier moet je natuurlijk wel van houden. Het hostel was erg schoon en de wifi zeer snel en stabiel. Het ontbijt was erg goedkoop (2,5€), maar je krijgt natuurlijk de kwaliteit waar je voor betaalt. Je kunt echter zoveel toast brood eten als je wil en daarnaast is er gratis koffie plus thee dus je kunt je dag goed beginnen.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 10 juli 2018

    7,1
    Moois locatie.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonsbed in een Slaapzaal voor 10 Personen
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De receptionist van het hostel was erg chagrijnig.

    Moois locatie.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 21 maart 2018

    3,8
    locatie
    • Reizigers met vrienden
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De prijs en de kamer

    locatie

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 18 maart 2018

    7,5
    Prima, fijne locatie, niet speciaal
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • 1 Bed op een Gemengde Slaapzaal met 8 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Rust, heel drukke locatie. Enthousiasme personeel

    Lokatie en de douches

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 23 september 2017

    8,3
    Het was aangenaam. zeker een aanrader.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonsbed in een Slaapzaal voor 10 Personen
    • Verbleef 3 nachten

    Behulpzaam personeel. Heel vriendelijk

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 6 september 2017

    7,9
    Lekker ontbijt, prima 4p kamer voor ons en de kinderen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Lekker ontbijt, prima 4p kamer voor ons en de kinderen. Pluspunt: heel centraal gelegen vlakbij Plaza Reina en Turia Park.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 6 maart 2017

    5,0
    Geen prettig verblijf
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met Eigen Externe Badkamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer en slaapkamer

    Gratis wifi

    Verbleven in februari 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 8 maart 2016

    8,8
    De ligging is eeg gunstig, vlakbij centrum.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Beetje jammer dat de eigen badkamer op de gang was en niet in de kamer zelf.

    De ligging is eeg gunstig, vlakbij centrum. We hadden de kamer op de 5e etage met groot dakterras.

  • Beoordeeld op: 20 april 2016

    8,8
    Prima prijs kwaliteit verhouding
    • Vakantiereis
    • Groep

    Mogelijkheid van stallen van fietsen

    Prima prijs kwaliteit verhouding

  • Beoordeeld op: 15 december 2015

    7,9
    Prijs, locatie en personeel
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Kamers zijn gehorig

    Prijs, locatie en personeel

  • Beoordeeld op: 26 mei 2015

    7,9
    We hadden een kamer aan de straatkant;
    • Vakantiereis
    • Groep

    We hadden een kamer aan de straatkant; hierdoor had ik 's nachts wel last van het straatlawaai (veel verkeer).

  • Beoordeeld op: 26 mei 2015

    8,8
    Geweldig mooi pand op een schitterende locatie.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Het bed,de douchecabine

    Geweldig mooi pand op een schitterende locatie. Vrolijke kleuren.

  • Beoordeeld op: 6 mei 2015

    10
    Design en prijs
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Kwaliteit van bed, airco deed het niet goed

    Design en prijs

Er zijn ook 3 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 23

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: