Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Quinta de Villanueva 3-sterren

Villanueva de Colombres, s/n, 33590 Colombres, Spanje

#1 van de 8 hotels in Colombres

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 230 beoordelingen over dit hotel

9,6

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,8

  • Comfort

    9,6

  • Locatie

    9,1

  • Faciliteiten

    9,5

  • Personeel

    9,9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    9,3

  • Gratis WiFi

    9,5

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 7

  • Beoordeeld op: 9 september 2017

    10
    Super Quinta
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ligging, sfeervolle inrichting, vriendelijk personeel, goed verzorgd ontbijt en goede hygiëne

    Top gastvrouw/manager Pauline. Zij heeft ons zelfs naar arts gebracht Supervriendelijk, vrolijk, enorm geïnteresseerd en spreekt goed Engels. Kan niet beter, en komen hier zeker terug!

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 3 juli 2017

    9,6
    Het is werkelijk een prachtige quinta met ruime kamers en...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    Het is werkelijk een prachtige quinta met ruime kamers en fraaie tuin. Perfecte uitvalsbasis voor zowel Picos, kust als Santander. De ontvangst is zeer gastvrij en de gastvrouw is altijd paraat met goede tips voor trips of restaurants. Ook het ontbijt is bijzonder royaal en lekker. Een absolute aanrader!

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 1 oktober 2016

    8,8
    Heerlijk verblijf, maar jammer dat je 's avonds na 21:00 daar niet meer aan koud drinken kunt komen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Lounge
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt (vanaf 09:00) vonden wij te laat; regelmatig gingen wij 08:00 of eerder weg (start wandeling in Picos is maar zo ruim een uur rijden) om wat aan je dag te hebben. 's Avonds na 21:00 is bar gesloten en is er ook geen andere mogelijkheid om aan koud drinken te komen. Een minibar in de kamer of een koelkast waar je gebruik van mag maken had zeer wenselijk geweest.

    Prachtige accommodatie met eigenaars die het je helemaal naar je zin willen maken; eigen kaas kon bij hun in de koelkast en werd neergelegd als we het nodig hadden en elke dag 2 stukken fruit op de kamer!

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 22 september 2018

    9,2
    Een mooi onderhouden oud-aristocratische villa met lekker ontbijt en zeer vriendelijke bediening
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Lounge
    • Verbleef 3 nachten

    niets

    Het personeel was enorm vriendelijk en behulpzaam, De tuin is mooi en perfect onderhouden. Een lekker ontbijt met zelfgebakken cakes.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 14 juni 2018

    9,6
    Zeer prettig hotel dicht tegen de Picos aan
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Lounge
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De vriendelijkheid van de medewerkers.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 2 mei 2018

    9,2
    Charme, topservice, gastvrij
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Als een hotel geen Amex heeft dan kan je eigenlijk niet boeken

    De gastvrijheid van het personeel en de uitstraling van het gebouw

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 17 oktober 2016

    9,6
    Zeer gezellig en goed hotel
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Super vriendelijke ontvangst. gezellige kamers, lekker ontbijt. Gratis parking.

    Verbleven in oktober 2016

Er zijn ook 1 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 7