Noclegi Loty Wynajem samochodów Taksówki lotniskowe
  1. Strona główna z opiniami o hotelach
  2. Hiszpania – opinie o hotelach
  3. Katalonia – opinie o hotelach
  4. Barcelona – opinie o hotelu
  5. Opinie o obiekcie Hotel Rec Barcelona - Adults Only

Hotel Rec Barcelona - Adults Only – opinie 3-gwiazdkowy

Carrer del Rec Comtal 19, Ciutat Vella, 08003 Barcelona, Hiszpania

Nr 19 z 529 hoteli w mieście Barcelona

Wybór Gości

Ocena

Na podstawie 1464 opinii o hotelu

9,3

Poszczególne oceny

  • Czystość

    9,4

  • Komfort

    9,2

  • Lokalizacja

    9,5

  • Udogodnienia

    9,2

  • Personel

    9,5

  • Stosunek jakości do ceny

    8,9

  • Bezpłatne WiFi

    9,4

Opinie sprawdzone w 100%

Prawdziwi Goście. Prawdziwe wyjazdy. Prawdziwe opinie.

Więcej informacji- otwiera okno dialogowe
Napisz opinię

Wyświetlono 1 – 15

  • Ocena dodana: 12 lutego 2019

    7,5
    ok
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy typu Superior z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg

    widok przez okno z kabiny prysznica po mnie spływa ale urąga mojej partnerce kiedy za szybą jest plac pełen przechodniów (dyskomfort). podłoga w pokoju nie wygląda dobrze w tym standardzie

    miły i pomocny personel, wygodne łóżko, anglojęzyczne kanały w TV, mapa z trasami do biegania!

    Pobyt: Styczeń 2019

  • Ocena dodana: 12 lutego 2019

    7,1
    taras i sala barowa
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy typu Superior z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg

    pokój na pierwszym piętrze, za oknem placyk pełen przechodniów, a ja świecę tyłkiem spod prysznica w panoramicznym oknie (trzeba zasłaniać kotary, a wystarczyłoby jakieś blend szkło w kabinie. mnie to spływa ale mojej partnerce urąga. poza tym podłoga w pokoju w postaci wylewki pomalowanej białą farbą to kompletna porażka, wystrój pokoju na poziomie budżetowego ibisa, zero stylu - szkoda bo hotel ma potencjał. w barze mocno przesadzona cena lanego piwa

    miła obsługa, szczególnie ten gość w tatuażach hawajskiej urody wie jak wyrażać szacunek i feel welcome, za co uprzejmie dziękujemy. lokalizacja jest super, ludzie z obsługi ok. dobra kawa, co nie jest regułą w hotelach. widoki z tarasu i sali barowej bezcenne

    Pobyt: Styczeń 2019

  • Ocena dodana: 25 stycznia 2019

    9,6
    Super hotel, w samym centrum.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 5 noclegów

    Super hotel, w samym centrum. Niewiarygodnie pyszne i zróżnicowane śniadania - bardzo duży wybór na zasadzie jesz ile chcesz. Pokój wygląda dokładnie jak na zdjęciach - część łazienkowa odgrodzona ruchomym lustrem od pokoju. Zdecydowanie polecam.

    Pobyt: Styczeń 2019

  • Ocena dodana: 13 stycznia 2019

    8,8
    Lokalizacja,smaczne śniadania z pięknym widokiem na Barcelonę
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 7 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Podwójne łóżko okazało się być dwoma zsuniętymi pojedynczymi łóżkami, które niestety się rozjeżdżały.

    Lokalizacja,smaczne śniadania z pięknym widokiem na Barcelonę

    Pobyt: Styczeń 2019

  • Ocena dodana: 20 listopada 2018

    8,8
    Piękny taras, ciekawy design, w dobrej lokalizacji.
    • Wyjazd służbowy
    • Grupa
    • 2 pokoje
    • 1 nocleg

    Słabo zorientowany personel na recepcji ( nie byli w stanie zrobić poprawnie fv) niemniej Victor rozwiązał wszystkie moje problemy zgodnie z oczekiwaniem :).

    Piękny taras, ciekawy design, w dobrej lokalizacji. Hotel inny niż standard.

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 30 lipca 2018

    9,6
    Lokalizacja idealna.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy typu Superior z 1 lub 2 łóżkami
    • 4 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Pokój superior niczym się nie różni od pokoju standard.W hotelu jedzenie B.drogie i nieadekwatne do porcji jakie serwują.Szału nie było.

    Lokalizacja idealna.Za rogiem metro z bardzo prostym dojazdem w każdą stronę.Wlasciwie wszędzie można udać się pieszo A wtenczas dużo więcej można zobaczyć.Bardzo miła i pomocna obsługa.Po wymeldowania można do wieczora korzystac

    Pobyt: Lipiec 2018

  • Ocena dodana: 26 kwietnia 2018

    10
    jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 3 noclegi

    Hotel bardzo dobrze położony blisko dworca Nord gdzie jadą autobusy do Girony ,bardzo miła obsługa śniadanie w restauracji z widokiem na pół Barcelony -bajka .Śmiało polecam ten hotel

    Pobyt: Kwiecień 2018

  • Ocena dodana: 28 lutego 2018

    10
    Ale wróciłbym tam jeszcze dzisiaj!
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy typu Superior z 1 lub 2 łóżkami
    • 7 noclegów

    W standardowym śniadaniu powinno być choć jedno danie na ciepło i choć jedno warzywo (np. pomidor, ogórek, sałata). Wszystkie dania gorące za dopłatą i wszystkie sałatki za dopłatą. A jedno jako sadzone za 3 Euro to przesada.

    Fantastyczny widok z ostatniego piętra z tarasem i basenem.

    Pobyt: Luty 2018

  • Ocena dodana: 14 lutego 2019

    7,5
    dobra miejscówka w sercu Barcy
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy typu Superior z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg

    cena piwa w barze mogłaby być niższa, na śniadanie mały wybór ciepłych potraw

    taras widokowy i sala barowa, wygodne łóżko, anglojęzyczne stacje w TV

    Pobyt: Styczeń 2019

  • Ocena dodana: 31 stycznia 2019

    8,8
    Bardzo fajna restauracja na 7 piętrze.
    • Podróżujący ze znajomymi
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Bardzo fajna restauracja na 7 piętrze. Rewelacyjna , pomocna i uśmiechnięta obsługa 10/10.

    Pobyt: Styczeń 2019

  • Ocena dodana: 25 stycznia 2019

    10
    Świetna lokalizacja, smaczne śniadania na poddaszu przy...
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 5 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Świetna lokalizacja, smaczne śniadania na poddaszu przy basenie(duży wybór), głośniki w pokojach, powitalny drink.

    Pobyt: Styczeń 2019

  • Ocena dodana: 20 sierpnia 2018

    10
    Super lokalizacja, piękne wnętrza oraz najlepszy zawsze...
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący ze znajomymi
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 7 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Super lokalizacja, piękne wnętrza oraz najlepszy zawsze uśmiechnięty i pomocny personel! Polecam! 😊

    Pobyt: Sierpień 2018

  • Ocena dodana: 28 marca 2018

    10
    Świetny hotel w dobrych pieniądzach.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 5 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Przepyszne śniadania, piękny widok z najwyższego piętra. Szczerze polecam.

    Pobyt: Marzec 2018

  • Ocena dodana: 10 marca 2018

    10
    Bardzo dobry hotel,wspaniała obsługa i lokalizacja.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg

    Bardzo dobry hotel,wspaniała obsługa i lokalizacja.Śniadania smaczne z widokiem na dachy Barcelony

    Pobyt: Marzec 2018

  • Ocena dodana: 21 stycznia 2018

    7,5
    Łóżko bardzo wygodne
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 5 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Bardzo małe pokoje i lazienka

    Łóżko bardzo wygodne

    Pobyt: Styczeń 2018

Obiekt ma także 7 opinii, które nie zawierają tekstu. Mają one jednak wpływ na ogólną ocenę.

Wyświetlono 1 – 15

Wyrównujemy ceny
Wyrównujemy ceny
Niskie ceny • Żadnych opłat rezerwacyjnych • Znalazłeś tę samą ofertę w niższej cenie? Zwrócimy Ci różnicę!
Przeglądaj galerię zdjęć obiektu Hotel Rec Barcelona - Adults Only zrobionych przez Gości