Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Refugio de Juanar 3-sterren

Sierra Blanca s/n, 29610 Ojén, Spanje

#3 van de 4 hotels in Ojén

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 219 beoordelingen over dit hotel

8,0

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,3

  • Comfort

    7,7

  • Locatie

    8,4

  • Faciliteiten

    7,5

  • Personeel

    8,3

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,5

  • Gratis WiFi

    5,4

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 19

  • Beoordeeld op: 12 juni 2018

    7,5
    Afgelegen, daarom rustige ligging.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het eten in het restaurant was lekker maar aan de prijzige kant, bovendien jammer dat er geen anderen kwamen dineren, wij zaten meerdere dagen alleen.

    Afgelegen, daarom rustige ligging. Hotel is mooi ingericht maar gedateerd. (Uit de tijd van toen) Vriendelijk en behulpzaam personeel. Ideaal uitgangspunt voor het maken van mooie wandelingen.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 15 september 2016

    6,7
    Het hotel heeft een mooie ligging in een natuurgebied.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alleen verbinding met buiten wereld via internet. Telefonisch niet bereikbaar in dit gebied Je bent week verplicht de maaltijden in het hotel te gebruiken het ligt erg afgelegen

    Het hotel heeft een mooie ligging in een natuurgebied. De inrichting was ook erg mooi

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 5 april 2018

    7,1
    Prachtige locatie voor wandelaars en goed eten.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen tegenvallers. Het was soms fris in het hotel, maar ze deden hun best om dat op te lossen.

    De locatie van het hotel.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 18 februari 2018

    7,9
    Ontbijt en het avondmensen zijn geweldig.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets,ze moeten wel oppassen dat ze up to date blijven.

    Ontbijt en het avondmensen zijn geweldig.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 1 september 2017

    7,5
    Prachtige plek met matig restaurant
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Waren de enigen in het restaurant. Gedateerd menu en gerechten. Wijn was prima

    Afgelegen plek in het bosmet wandelroutes

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 7 mei 2017

    8,3
    zeer rustig gelegen
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    zeer rustig gelegen vriendelijke bediening en lekker eten

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 12 april 2017

    9,6
    Twee dagen genoten!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    De sfeer was opvallend goed! Voordat we na een lange wandeling aan tafel gingen, dronken we eerst nog wat bij de open haard. Het eten was uitstekend!

    Verbleven in maart 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 28 mei 2016

    7,9
    Niets in het bijzonder.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Bij een 'Refugio' hoopte ik een 'berghut-gevoel' te ervaren. Dit was niet zo. Het is gewoon een goed hotel, gelegen halverwege een berghelling. Het avondeten was lekker maar duur. Het personeel was vriendelijk, maar nam altijd zijn tijd. Je moest geduld hebben voor ze je kwamen verder helpen. Zelfs om te betalen!!

    Niets in het bijzonder. Het is gewoon een aangenaam hotel om na een actieve dag tot rust te komen.

  • Beoordeeld op: 25 april 2016

    9,6
    De zeer rustige omgeving, echt iets voor wie van de natuur...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Lichte geurhinder op badkamer.

    De zeer rustige omgeving, echt iets voor wie van de natuur houdt. Ruime kamer. Het ontbijt was vrij uitgebreid. We hebben er gedineerd en het eten was van uitstekende kwaliteit en heerlijk. Eén overnachting voor 2 personen aan 137 euro, ontbijt, 3 gangen-menu, koffie en wijn inbegrepen wijst op een voortreffelijke prijs-kwaliteitsverhouding!

  • Beoordeeld op: 16 december 2015

    7,9
    De omgeving.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Spijtig dat er geen fruit bij het ontbijt wordt gegeven.

    De omgeving. Prachtig om te wandelen. Je bent wel afhankelijk van een auto om aan het hotel te komen.

  • Beoordeeld op: 15 december 2015

    7,9
    Gezellig hotel, met een gezellige open haard
    • Vakantiereis
    • Stel

    Omdat het in volle winter was, waren wij daar alleen wat het minder aangenaam maakte. Ook wat fruit bij het ontbijt ontbrak.

    Gezellig hotel, met een gezellige open haard

  • Beoordeeld op: 7 mei 2015

    7,5
    Het is een prachtige locatie, ideaal als uitvalsbasis voor...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Het ontbijt was wat sober, niet wat je verwacht bij de prijs. Bediening was heel wisselend, van erg vriendelijk tot wat nors.

    Het is een prachtige locatie, ideaal als uitvalsbasis voor bergwandelingen, dagje zee en rust. In de eerste week van mei hadden we wat meer mensen verwacht, maar we hadden het zwembad voor ons alleen! Het lijkt of in vroeger tijden de plek beter bezocht werd, maar misschien qaren we nog vroeg in het seizoen.

  • Beoordeeld op: 8 april 2015

    6,7
    Prachtige wandelomgeving.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het was ijskoud in het hele hotel, verwarming was eind maart al uit. Restaurant zeer matig van kwaliteit, wel goedkoop, maar ja...

    Prachtige wandelomgeving. Prima ontbijt Goede ruime kamers

  • Beoordeeld op: 15 mei 2016

    7,1
    Ligging, zeer mooi , hotel ligt verscholen, uitzicht miniem
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Zeer koud in kamer & badkamer ondanks klein viurtje. Eten vrij zwak idem voor ontbijt

    Ligging, zeer mooi , hotel ligt verscholen, uitzicht miniem

  • Beoordeeld op: 2 april 2016

    8,3
    Heerlijke omgeving.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Heerlijke omgeving. Lekker rustig.

  • Beoordeeld op: 10 september 2015

    7,1
    Aardig personeel, mooie omgeving.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Als uitvalsbasis voor naar de kust ligt het te ver landinwaarts. Ontbijt viel wat tegen, veel zoetigheden.

    Aardig personeel, mooie omgeving.

  • Beoordeeld op: 20 mei 2015

    10
    Prachtige plek
    • Vakantiereis
    • Stel

    Prachtige plek Heerlijk eten Schitterend wandelen

  • Beoordeeld op: 27 maart 2015

    5,4
    Mooie locatie in natuurgebied.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het was koud in de gemeenschappelijke ruimtes. Met eten zeer onaangenaam.

    Mooie locatie in natuurgebied. Je kunt meteen van daar routes lopen.

  • Beoordeeld op: 21 maart 2015

    8,8
    We kregen er een mooie wandelkaart.
    • Vakantiereis
    • Stel

    We kregen er een mooie wandelkaart.Het was er zeer rustig in een mooie omgeving voor wie van natuur en wandelen houdt.

Resultaat 1 - 19

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: