Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Ayre Hotel Alfonso II 4-sterren

Ramiro I, 30, 33012 Oviedo, Spanje

#7 van de 45 hotels in Oviedo

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 877 beoordelingen over dit hotel

8,7

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9

  • Comfort

    8,5

  • Locatie

    8,2

  • Faciliteiten

    8,4

  • Personeel

    9,3

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,5

  • Gratis WiFi

    8,4

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 9

  • Beoordeeld op: 1 juli 2018

    7,9
    De dame die het ontbijt regelt is fantastisch.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het hotel ligt op de hoek van een doorgaande weg. Ook staan er verkeerslichten. Als je aan de voorkant van het hotel slaapt kan dat enige overlast geven

    De dame die het ontbijt regelt is fantastisch. Geen moeite is haar teveel om je van dienst te zijn bij het ontbijt

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 9 september 2018

    8,3
    Rustig gelegen net buiten de stad, prima aan te lopen,...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eigenlijk niets

    Rustig gelegen net buiten de stad, prima aan te lopen, advies van Fernando wat er in de stad te doen was 😊

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 11 oktober 2017

    8,8
    Ontzettend vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Ontzettend vriendelijk personeel. Heel verzorgd en lekker ontbijtbuffet.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 4 september 2017

    7,9
    Degelijk hotel op acceptabele (wandel)afstand van het centrum van Oviedo
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Extra Bed (3 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht

    Vriendelijk en behulpzaam personeel aan receptie en bij het ontbijt. Rustige kamer.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 29 juli 2017

    5,8
    Prima ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer was niet schoon,waarschijnlijk lange tijd niet gebruikt.

    Prima ontbijt. Kamer in klassieke Spaanse stijl.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 26 juli 2017

    10
    Heerlijk verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Junior Suite
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Ontbijt zeer uitgebreid met heerlijke lekkernijen. Wij verbleven in de suite met uitzicht over de stad. Ontvangst prima met tips wat te zien

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 15 april 2017

    7,5
    Als ik opnieuw de kans krijg naar Oviedo te reizen dan zal ik in dezelfde hotel logeren.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen

    vriendelijkheid en hulpzaamheid

    Verbleven in april 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2015

    7,9
    Vriendelijk en behulpzaam onthaal van de heer aan de balie...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Geen parkeermogelijkheid bij het hotel zelf (wel voor kleine wagen, maar betalend). Zelf 20 min moeten rondrijden bij aankomst alvorens een parkeerplaats in de straat te hebben gevonden. Geluidisolatie kan ook beter, vanuit de gang naar de kamer was dit niet Ok.

    Vriendelijk en behulpzaam onthaal van de heer aan de balie bij aankomst. Volledige uitleg van de hotel en ook van de bezienswaardigheden in Oviedo. Eveneens een heel goed advies om lokaal te gaan eten s'avonds. Tierra Astur in het oude centrum. En dan het ontbijt = lekker en vooral de super gedienstigheid van de kokkin, dit moet je proeven en dit, en moet ik geen omelet bakken, of iets anders? Super gewoon. De vriedenlijkheid en de gastvrijheid van de eigenaars en de medewerkers is top! En kwa locatie goed om Oviedo te bezoeken. Op 5 min ben je te viet in het centrum.

  • Beoordeeld op: 24 februari 2015

    8,3
    lekker ontbijt!
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    maar 2 (zeer nauwe) parkeerplaatsen en weinig plaats om nabij te parkeren, hellende straat. Gedateerd hotel. Afgelegen van centrum, je hebt wagen nodig.

    lekker ontbijt! Prijs (60€ voor kamer 2p incl ontbijt) is correct want je hebt toch alle comfort.

Er zijn ook 5 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 9

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: