Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Reino de Granada 3-sterren

Recogidas, 53, Granada Centrum, 18005 Granada, Spanje

#86 van de 119 hotels in Granada

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 552 beoordelingen over dit hotel

8,2

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,3

  • Comfort

    7,7

  • Locatie

    8,8

  • Faciliteiten

    7,7

  • Personeel

    8,5

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8

  • Gratis WiFi

    8,7

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 6

  • Beoordeeld op: 14 september 2018

    7,1
    Prima verblijf, comfortabel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Beetje gehorig. Oudere man bij receptie (eigenaar?) was niet heel vriendelijk. Wilde ook niet kopie maken van ID-bewijs, dat mijn dochter nodig had voor inschrijving aan de uni. Lijkt mij toch een kleine moeite.

    Goede bedden, dagelijks schone handdoeken.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 6 juni 2018

    10
    Locatie
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Locatie

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 8 oktober 2017

    7,1
    Prima en zeer de moeite waard
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Matrassen waren niet best

    Zeer vriendelijk personeel en prima eigen parkeergarage tegenover het hotel

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 3 september 2017

    8,3
    Perfect
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Locatie is perfect, nette kamer met mooie badkamer.

    Verbleven in september 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 15 oktober 2015

    3,8
    De Wi-fi internet beviel ons het meest.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    1. De kamer was niet goed schoongemaakt. Stoffen overal in de kamer, en de vloer werd niet goed gestofzuigd. 2. De kamer had geen goed ventilatie. En De Airco was buiten gebruik. Volgens de staff, was de airco net een dag voordat we kwamen buiten gebruik gezet (8 Okt) vanwege de einde van de zomerperiode. Mind you, toen we daar waren, was het ogv 20-22 graden. Dus.. You do the math.. We moesten de ramen open laten... Maar er was.. (Zie nr.3) 3. Heel veel lawaai. Ontzettend gehorig. Met name in het weekend, waar heel veel jongeren de stad ingaan. Er is namelijk een diskotheek op dezelfde straat. Het werd uiteindelijk pas om 5u 's ochtends rustig. Dus je moet kiezen: of in de hitte slapen, of, met heel veel lawaai (slapen). Barely. 4. De locatie is overrated. Het hotel ligt wel op de Recogidas straat (shopping street).. Maar, wel helemaaaaal aan het einde van de straat.. Dus behoorlijk ver.. 5. Ontbijt is niet inclusief in de prijs. Considering de prijs, tis schandalig dat je 6 euro bij moet betalen voor wat joghert, fruit en een thee of koffie. In conclusie: tenzij je een hele goedkope prijs (onder de 50) per kamer per nacht krijgt.. Zoekt andere hotels bij Plaza Nueva.. Veel dichter bij al die bezienswaardigheden.

    De Wi-fi internet beviel ons het meest.

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2015

    4,6
    Het enige goede, aan dit voor de rest niet door ons aan te...
    • Vakantiereis
    • Stel

    - Enkele erg onvriendelijke (zelfs groffe) en onbehulpzame personeelsleden zonder gegronde reden - maakt je verblijf al direct minder aangenaam - Deze personeelsleden konden nauwelijks Engels spreken en deden hier ook geen moeite voor, wat de communicatie nog extra bemoeilijkte - Ze gaven ons verkeerde informatie over het tijdstip van het ontbijt, waardoor we zonder ontbijt de klim moesten maken naar het Alhambra en het Generalife, waar we op een specifiek gereserveerd tijdstip moesten aanwezig zijn. - De slaapkamer was niet goed schoongemaakt - o.a. duidelijk zichtbaar vuil op de tafel voor het bed en onder het bed - Lelijk uitzicht op vuile binnenkoer vanuit slaapkamer - Het rook naar sigarettenrook in de gang - Je moet eerst met je bagage een hoge trap op vooraleer je de lift kan nemen

    Het enige goede, aan dit voor de rest niet door ons aan te raden hotel, was het ontbijt. Wel eens vriendelijke bediening en lekker naar je tafel gebracht ontbijt.

Er zijn ook 3 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 6

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: