Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Pierre & Vacances Villa Romana 2-sterren

Calle Villa Romana, 11, 17320 Tossa de Mar, Spanje

#10 van de 46 vakantiewoningen in Tossa de Mar

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 451 beoordelingen over dit appartement

7,9

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,9

  • Comfort

    7,5

  • Locatie

    8,4

  • Faciliteiten

    7,6

  • Personeel

    8,2

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,6

  • Gratis WiFi

    7,6

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 20

  • Beoordeeld op: 11 mei 2018

    6,7
    We hebben een prima verblijf gehad in het prachtige Tossa de Mar.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer en Uitzicht op de Oceaan
    • Verbleef 7 nachten

    De kamers zijn nogal gedateerd.

    Het appartement is ruim. Locatie van het appartement is ten opzichte van Tossa super. Echter voor mensen die slecht ter been zijn of met jonge kinderen is het wel een klimmetje naar boven.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 2 november 2017

    6,7
    Ok
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer en Uitzicht op de Oceaan
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer tamelijk koud ‘s avonds in oktober, te weinig keukenmateriaal, zéker voor 4 personen, wij zaten met 2personen op 4- personen-accomodatie, materiaal gedeeltelijk versleten, dampkap werkte niet, raamslot badkamer stuk.

    Stabiele wifiverbinding

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 18 september 2017

    7,9
    Tevreden
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer en Uitzicht op de Oceaan
    • Verbleef 7 nachten

    Doordat wij een hond bijhadden hebben ze ons appartement niet komen poetsen, onze nieuwe lakens en handdoeken lagen gewoon op het terras. Hier hadden betere afspraken rond gemaakt kunnen worden. De weg naar het appartement is wel redelijk stijl om dit meerdere keren per dag te doen. Badkamer was al ouder en niet meer super proper

    Ons appartement lag aan het zwembad, wat zeer handig was om onze hond op ons terrasje te laten terwijl wij aan het zwembad lagen. Vriendelijk personeel Leuk terrasje aan het appartement Enorm mooi uitzicht

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2017

    7,5
    Super mooi uitzicht!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement met 1 Slaapkamer en Uitzicht op de Oceaan
    • Verbleef 11 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De weg richting Tossa zelf. En flinke klim naar het appartementencomplex.

    Super mooi uitzicht! Zwembad heerlijk rustig. Receptie heel klantvriendelijk.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 30 april 2017

    5,4
    Het uitzicht op zee (meerprijs 25 euro) .
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer en Uitzicht op de Oceaan
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Appartement is erg ongezellig/kaal. Slaapbank van slechte kwaliteit (piept en kraakt en hangt door). In het eerste app was de slaapbank helemaal kapot en stond schuin! Groot gat in de bekleding. Ander app gekregen en hier was het iets beter maar nog steeds slecht geslapen.

    Het uitzicht op zee (meerprijs 25 euro) . Vriendelijk personeel.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 21 februari 2017

    9,2
    Top locatie!!! Appartement met zeezicht is een aanrader!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer en Uitzicht op de Oceaan
    • Verbleef 2 nachten

    geluidsisolatie maar dat hebben ze in Spanje bijna nergens! ;-)

    Top locatie ! Een appartement met zee zicht is een aanbeveling prachtig uitzicht op de oude stad!

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2018

    9,6
    Uitzicht van 't appartement!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer en Uitzicht op de Oceaan
    • Verbleef 11 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Uitzicht van 't appartement!

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 9 oktober 2017

    10
    Het enorme uitzicht over de stad en baai.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer en Uitzicht op de Oceaan
    • Verbleef 13 nachten

    mischien iets meer keuken gerei

    Het enorme uitzicht over de stad en baai.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2017

    9,6
    Mooie locatie met mooi uitzicht
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer en Uitzicht op de Oceaan
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De accommodatie lag op een berg. Het was een aardige klim

    Uitzicht en comfort accomodatie

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 29 juni 2017

    8,3
    gastvrij personeel prachtig uitzicht
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer en Uitzicht op de Oceaan
    • Verbleef 10 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    klim naar boven

    prachtig uitzicht vanaf kamer 303

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 26 maart 2017

    10
    heerlijk ontspannen vakantie gehad op een top locatie, personeel zeer attent we komen zeker terug.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer en Uitzicht op de Oceaan
    • Verbleef 10 nachten

    De kamer was grandioos, heerlijk bed, badkamer prima, dakterras met ligbedden, veel privacy, top locatie

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 16 december 2016

    4,6
    Naam Pierre & vacances onwaardig!
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer en Uitzicht op de Oceaan
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Klein terras Alles bij te betalen Trage wifi

    Hygiene

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 25 september 2016

    6,7
    Prijs-kwaliteit in orde, maar het kan beter!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement met 1 Slaapkamer en Uitzicht op de Oceaan
    • Verbleef 3 nachten

    Het zwembad was heel koud, de ramen aan het zwembad waren vuil. ook de kamers hadden vuile vochtplekken

    Het ruime terras en het mooie uitzicht!

    Verbleven in september 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 13 oktober 2015

    8,3
    Servicegerichtheid receptiemedewerkster.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Kwaliteit keukengereedschap. Pannen beneden niveau. Appartement gedateerd. Goed wifi maar wel voor betalen.

    Servicegerichtheid receptiemedewerkster. Zeer vriendelijk met een lach.

  • Beoordeeld op: 12 september 2015

    6,7
    Vooral het sofabed in de woonkamer sliep beroerd.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Vooral het sofabed in de woonkamer sliep beroerd. Er zat een grote kuil in zodat je alleen redelijk kon slapen als je die opvulde met het dekbed. De keuken uitrusting was erg beperkt.

  • Beoordeeld op: 7 juni 2015

    7,5
    Mooi en zuiver appartement,prachtig uitzicht wel voor...
    • Vakantiereis
    • Groep

    Geen vriendelijk ontvangst, wij kwamen laat aan en moesten bellen als we er waren. Dit gedaan en we kregen de code Door om bij onze sleutel te kunnen. We hadden ook gereserveerd voor de parking maar daar zouden we de volgende dag pas de afstandsbediening voor krijgen terwijl we wel voor een hele week gereserveerd hadden. De man wilde daar niet voor komen waarschijnlijk omdat Barcelona aan het voetballen was.

    Mooi en zuiver appartement,prachtig uitzicht wel voor bijbetalen om zeezicht te hebben

  • Beoordeeld op: 14 april 2015

    3,8
    het uitzicht en zonnetje op balkon maar dan moet je het...
    • Vakantiereis
    • Stel

    interieur ,WIFI betalen en is tergend traag. Het zwembad is een echoput zeker als het druk is. Als je geen auto hebt heb je een probleem .Voor ouderen niet te doen om maar niet te spreken over minder validen

    het uitzicht en zonnetje op balkon maar dan moet je het weltreffen welke kamer je krijgt

  • Beoordeeld op: 24 maart 2016

    8,8
    rustige ligging met prachtig zicht op de baai, en de oude...
    • Vakantiereis
    • Stel

    niks

    rustige ligging met prachtig zicht op de baai, en de oude stad van TOSSA

  • Beoordeeld op: 24 november 2015

    7,5
    Prachtig uitzicht
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets

    Prachtig uitzicht

  • Beoordeeld op: 3 maart 2015

    8,8
    Uitzicht neem kamer met zee zicht
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het is vrij hoog op de berg

    Uitzicht neem kamer met zee zicht

Resultaat 1 - 20

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: