Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Pierre & Vacances Estepona 4-sterren

Hinojo, s/n, Urbanización Bel Air Carretera N340 de Cádiz, km 166 , 29680 Estepona, Spanje

#64 van de 125 vakantiewoningen in Estepona

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1199 beoordelingen over dit hotel

7,5

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,6

  • Comfort

    7,4

  • Locatie

    6,8

  • Faciliteiten

    7,5

  • Personeel

    8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,5

  • Gratis WiFi

    5,9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 29

  • Beoordeeld op: 17 september 2018

    6,7
    Heerlijk
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer en Balkon (2 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Je moet echt een auto hebben Alleen het complex is niets. Echt te ver lopen naar het strand en naar het centrum estepona.

    Accommodatie was erg mooi, groot complex ziet in het echt ook zo uit als op het plaatje. Helaas feel muziek bij het zwembad.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 1 september 2018

    9,6
    Schone ruime kamer.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familieappartement met 1 Slaapkamer en Balkon (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 11 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De locatie is alleen te doen met een auto, er zijn te weinig parkeerplaatsen. Veel irritatie bij het zwembad. Alle ligbedden worden bezet gehouden door gasten die er niet zijn. Einde dag is er pas weer plek. Zijn dus niet alleen maar Nederlanders die dit doen, want die waren er bijna niet.

    Schone ruime kamer. Vriendelijk personeel. Mooi zwembad. Goed restaurant. En hele leuke animatie. Richting Estepona zijn hele mooie stranden met Kleine locale restaurantjes.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 13 juni 2018

    3,3
    het geld niet waard en de naam pierre & vacance niet waard!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Stel
    • Studio met Balkon
    • Verbleef 8 nachten

    er viel ons veel tegen, de kamer die wij kregen lag aan de buitenkant tegenover een grote bouwput! wij kregen als vervanging geen studio maar een appartement tegen meerprijs !! verder was het vuil met grote kakkerlakken, zeer saai met weinig entertainment, een complex voor jonge gezinnen met voornamelijk ouderen. zeer saai en stug personeel, wat zeer bijzonder is een streek met nl zeer vriendelijke en correcte mensen. Dus onze conclusie is NIET DOEN !!!!!!

    het enige wat echt beviel was het zwembad en de kwaliteit van de wifi..... niet veel dus....

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 8 juni 2018

    10
    Mooi complex
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio met Balkon
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het lag een beetje afgelegen van het strand.

    Het is een super groot appartementen hotel met veel faciliteiten. Heerlijk zwembad waar je goed kan vertoeven. Je merk helaas wel dat je vlakbij de drukke kust zit want alles is een stuk duurder ook in de omgeving en restaurants. Omdat je een eigen keuken hebt op de kamer is het goed dat de lidll heel vlak bij zit. Wij vonden het een top tussen hotel om leuke uitstapjes te maken bv Gibraltar. WiFi is gratis en parkeren op het terrein is ook gratis wil je in de garage betaal je per dag 5 euro

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 31 maart 2018

    3,3
    Drama hotel. NIET BOEKEN!!!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer en Balkon (3 Volwassenen + 1 Kind)
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles aan deze accommodatie was slecht. Om maar te beginnen met de locatie. Is midden een woonwijk ver van alle faciliteiten. Zonder auto is het niet te doen. Parkeren kan voor 9 euro per dag maar buiten garage kan gratis maar is nooit een plek te vinden. En als je er een vindt dan moesten we 12 minuten lopen naar onze kamer. Het verblijfruimte is donder zodat je overdag alle lichten moeten aan zetten. De keuken is klein en met heel weinig spullen om fatsoenlijk te kunnen koken. Je kan niet eens met 2 plannen te gelijk koken, de kookplaat is te klein. Je moet je eigen afvallen wegbrengen en we hadden maar 1 kleine vuilniszak voor 4 dagen. Bij aanvraag bij receptie kregen we er nog 2 bij maar die was te klein voor het prullenbak. Ook moet je zelf de keuken schoonmaken. Er geen waterkoker. Wat al raar is voor 4sterren hotel. De lichten de badkamer waren kapot en de badkamer was niet helemaal schoon. De tv stampt uit de Flinstons en is heel klein. We wilde eerder uitchecken ivm een medische spoed maar dat kom niet. Ook heeft boeking geprobeerd dit voor elkaar te krijgen maar ze gingen niet akkoord. Al met al weggegooid geld.

    De binnentuin waar se zwembad ligt is mooi en verzorgt

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 5 augustus 2017

    5,4
    Tegenvaller eerste klas
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familieappartement met 1 Slaapkamer en Balkon (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt weinig keus tot geen keus. En handdoeken werden geen 1 dag verschoont zelfde handdoeken voor 3 nachten!!!

    De mensen in het dorp zeer vriendelijk

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 7 juli 2017

    7,1
    Prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Familieappartement met 1 Slaapkamer en Balkon (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 7 nachten

    We hebben het prima naar onze zin gehad.

    We hadden alleen logies. Je kon 's morgens brood kopen bij de receptie. Het was een keurig en ruim appartement. Er was een heel mooi zwembad. Parkeren was geen probleem. Zonder auto is het wat ver van winkels en restaurants gelegen

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 25 juni 2017

    7,1
    Ruim appartement.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Appartement met 1 Slaapkamer en Balkon (2 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten

    Hou er rekening mee dat je wel een auto nodig hebt. Op loopafstand is er niets te beleven. Keukeninventaris is beperkt.

    Ruim appartement. Mooi zwembad.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 3 oktober 2016

    9,2
    Geweldige nazomer ervaring
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio met Balkon
    • Verbleef 9 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bedden waren voor ons wat aan de harde kant.

    Prachtige locatie, mooi ruim appartement. Zeer vriendelijk personeel. Verschillende activiteiten waar je aan deel kunt nemen. Verder kun je tegen een uiterst betaalbare prijs gebruik maken van een lopend buffet.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2018

    8,8
    met su6
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer (4 Volwassenen)
    • Verbleef 6 nachten

    Tv voor Voetbal kijkers. Tv zijn Te oud voor deze tijd

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2018

    2,5
    Niks
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer en Balkon (2 Volwassenen)
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Letterlijk en figuurlijk alles.

    Niks

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 23 juli 2018

    10
    Ideaal voor gezinnen
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer (4 Volwassenen)
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    niets

    schone en ruime appartementen voorzien van alles wat je nodig hebt.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 31 augustus 2017

    5,4
    Zijn prijs niet waard ontbijt was maar triestig
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familieappartement met 1 Slaapkamer en Balkon (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 8 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zijn prijs niet waard ontbijt was maar triestig

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2017

    5,4
    Zwembad, animator
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer en Balkon (3 Volwassenen + 1 Kind)
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen ligstoelen bij het zwembad vanwege vroege en dag bezetting. Te druk bij het zwembad. Slechte WiFi. Keukeninventaris erg mager.

    Zwembad, animator

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 21 juli 2017

    7,5
    Zwembad te klein voor alle aanwezige bezoekers
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familieappartement met 1 Slaapkamer en Balkon (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 8 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zwembad te klein voor alle aanwezige bezoekers

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 26 juni 2017

    6,3
    Ligging om uitstappen te doen
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement met 2 Slaapkamers met Balkon (4 volwassenen + 2 kinderen)
    • Verbleef 6 nachten

    Flauw ontbijt voor 9 euro. Keuken in appartement is onpraktisch en aftands. Lawaai aan zwembad tot 03 u s nachts

    Ligging om uitstappen te doen

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 18 juni 2017

    8,3
    Fantastisch aan te bevelen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer en Balkon (2 Volwassenen + 1 Kind)
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Strandgangers rekening houden dat je een auto hebt anders is het ver lopen

    Kamers zeer netjes en comfortabel voldoende faciliteiten

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 8 juni 2017

    7,9
    Hotel OK
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio met Balkon
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Handdoeken verwisselen om de 5 dagen is een 4 Sterren Hotel onwaardig!

    Halfpension OK

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 3 juni 2017

    4,2
    Voor 1 nacht
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio met Balkon
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Harde bedden

    Zwembad

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 20 mei 2017

    7,5
    Het hotel was correct op alle gebied.
    • Stel
    • Studio met Balkon
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er was geen binnenzwembad voor deze periode.

    Ontbijt op de kamer genomen

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 13 maart 2017

    7,5
    Niet voor herhaling vatbaar
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio met Balkon
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er waren enorm veel rennende en gillende kinderen in het hotel.Kregen groot appartement zonder schoonmaak en schone handdoeken???

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 4 oktober 2016

    7,5
    prima!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement met 1 Slaapkamer en Balkon (2 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten

    het ligt een beetje afgelegen, een auto is zeer welkom.

    prijs - het was niet duur

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 27 september 2016

    8,3
    Heel mooi complex met mooi zwembad en ligbedden.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio met Balkon
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Heel mooi complex met mooi zwembad en ligbedden.Leuke animatie

    Verbleven in september 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 13 september 2015

    6,7
    Het zwembad.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Hard bed, kamer gedateerd met versleten meubilair en scheuren in de gordijnen. Veel te weinig parkeerruimte voor zo'n groot complex. Ontbijt wel ruime keus maar kwalitatief matig.

    Het zwembad.

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2015

    6,3
    Vermaak van animatieclub was perfect.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Keukengerei, minimaal. WIFI Waardeloos! Op balkon minimaal zitcomfort. Prijs verhouding slechte meubilair en oude tv. Afstand locatie tot strand Estepona 10 km.

    Vermaak van animatieclub was perfect. Tweepersoonsbed sliep heerlijk. Bad toilet was prima. Zwembad was prima. Personeel vriendelijk

  • Beoordeeld op: 24 juli 2015

    6,3
    Prijs - kwaliteit is goed.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    ontbijt, kamer niet erg proper

    Prijs - kwaliteit is goed. Maar ikzelf wil iets meer comfort en ben ook bereid daarvoor te betalen. We zijn hier terecht gekomen omdat wij op het laatste moment beslist hebben en er weinig hotels nog vrije accommodatie hadden.

  • Beoordeeld op: 22 mei 2016

    9,6
    Rustige omgeving met mooi uitzicht.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Rustige omgeving met mooi uitzicht.

  • Beoordeeld op: 3 april 2016

    5,8
    Ontbijt, 4 sterren maar eigenlijk maar 3 sterren waard
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ontbijt, 4 sterren maar eigenlijk maar 3 sterren waard

  • Beoordeeld op: 13 september 2015

    9,2
    Het appartement was prima met veel ruimte en netjes...
    • Vakantiereis
    • Stel

    niets

    Het appartement was prima met veel ruimte en netjes ingericht. Het complex met zwembad is heel fijn.

Er zijn ook 14 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 29

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: