Estades Vols Vol + Hotel Lloguer de cotxes Atraccions turístiques Taxis aeroport
  1. Pàgina d'inici de les opinions d'hotels
  2. Opinions d'hotels de Espanya
  3. Opinions d'hotels de Comunitat Valenciana
  4. Opinions d'hotels de Benicarló
  5. Opinions del Hotel Sol

Opinions del Hotel Sol 1 estrelles

Avenida Magallanes, 103, 12580 Benicarló, Espanya

Núm. 2 de 30 hotels a Benicarló

Preferits dels clients

Puntuació dels comentaris

Segons 336 opinions de l'hotel

9,3

Categories de les puntuacions:

  • Neteja

    9,7

  • Confort

    9,3

  • Situació

    8,2

  • Instal·lacions

    9,3

  • Personal

    9,8

  • Relació qualitat-preu

    9,4

  • WiFi gratuïta

    9,3

Opinions 100% autèntiques

Clients reals. Estades reals. Opinions reals.

Més info- obre un quadre de diàleg
Deixa un comentari

llistat 1 - 14

  • Escrit el 14 de set. de 2019

    9,6
    "Muy recomendable!!"
    • Viatge de vacances
    • Parella
    • Habitació Doble - 1 o 2 Llits amb Aparcament
    • Estada de 6 nits
    • S'ha enviat des d'un mòbil

    Vam passar una setmana de vacances i pensem repetir... un lloc molt agradable i familiar, molt net, amb totes les comoditats. L'esmorzar super complet i el personal super atent i servicial. També es pot gaudir molt d la piscina. Molt recomenable!!

    S'hi va allotjar el Agost del 2019

  • Escrit el 15 d'ag. de 2019

    10
    "Tot! "
    • Viatge de vacances
    • Parella
    • Habitació Doble - 1 o 2 Llits amb Aparcament
    • Estada de 6 nits
    • S'ha enviat des d'un mòbil

    Li faria falta un pas per vianants ja que al ser a peu de la N340a, travessar aquesta carretera per anar al centre de Benicarlò caminant, es una mica perillòs.

    Tot! La ubicacio. El personal. Les instalacions. Tot, tot!

    S'hi va allotjar el Agost del 2019

  • Escrit el 17 de jul. de 2019

    9,6
    "hotel molt familiar i la mestressa et fa sentir com a casa."
    • Viatge de vacances
    • Parella
    • Habitació Doble - 1 o 2 Llits amb Aparcament
    • Estada de 2 nits

    l'esmorzar ha estat de 10, hem menjat el que hem volgut i més,perfecte. ens han demanat el que voliem i ens ho han servit tot amb molta amabilitat.

    S'hi va allotjar el Juliol del 2019

  • Escrit el 18 d'ag. de 2019

    9,2
    "lloc ideal desde on visitar la comarca"
    • Viatge de vacances
    • Parella
    • Habitació Doble - 1 o 2 Llits amb Aparcament
    • Estada de 7 nits

    res

    sempre molt atents,desde on anar a menjar a com fer una barbacoa. L habitació neta,llits comodes,ventilador al sostre i aire acondicionat.

    S'hi va allotjar el Agost del 2019

  • Escrit el 24 de juny de 2019

    9,6
    "El Tracte dels propietaris."
    • Viatge de negocis
    • Grup
    • 2 habitacions
    • Estada d'1 nit
    • S'ha enviat des d'un mòbil

    El Tracte dels propietaris. Les recomanacions i els detalls

    S'hi va allotjar el Juny del 2019

  • Escrit el 14 de juny de 2019

    9,6
    "Com esta a casa meva "
    • Viatge de vacances
    • Grup
    • Habitació Doble - 1 o 2 Llits amb Aparcament
    • Estada de 2 nits

    Res... Ha sigut una experencia molt confortable.. Hoi tornare mes vegades

    El acolliment personal de les persones del hotel... Maravellos

    S'hi va allotjar el Juny del 2019

  • Escrit el 24 de juny de 2018

    10
    "Estada de desconexió."
    • Viatge de vacances
    • Parella
    • Habitació Doble - 1 o 2 Llits amb Aparcament
    • Estada de 2 nits
    • S'ha enviat des d'un mòbil

    Res.

    Tot, ha estat perfecte

    S'hi va allotjar el Juny del 2018

  • Els comentaris següents es van escriure fa més de 24 mesos. To i que no es tenen en compte per calcular la puntuació total de l'allotjament, et poden ser útils per triar el lloc que fa més per a tu.

  • Escrit el 1 d'abr. de 2016

    10
    "Hotel molt ben situat."
    • Viatge de vacances
    • Persona que viatja sola

    Hotel molt ben situat. Molt i molt net. L'esmorzar molt bo casolà i saludable. El personal molt agradable. La gerent excelent a tots els nivells, consells de turisme alternatiu, tracte carinyós, cuinera gourmet.

  • Escrit el 29 de març de 2016

    7,1
    "L'aparcament gratuït."
    • Viatge de vacances
    • Parella

    La ubicació del llit a prop de la porta i del passadís fa que se senti molt el soroll dels altres hostes quan caminen o parlen al passadís.

    L'aparcament gratuït.

  • Escrit el 21 de març de 2016

    10
    "es rrealment fantastic fabulos, la amavilitat de la..."
    • Viatge de vacances
    • Grup

    no ting cap queixa, tot correcte..

    es rrealment fantastic fabulos, la amavilitat de la direccio, el tracte .. com a cassa..perfecte per passar uns dies de vacances ..

  • Escrit el 17 de març de 2015

    9,6
    "El millor ha estat el tracte dels propietaris, molt amables..."
    • Viatge de vacances
    • Grup

    No hi ha res negatiu.

    El millor ha estat el tracte dels propietaris, molt amables i molt atents. Les instal·lacions tot i que no son noves, les estan actualitzant i estan molt be. La neteja de tot en general, impecable. Per nosaltres, un lloc per repetir.

  • Escrit el 20 de març de 2016

    9,6
    "Tot correcte."
    • Viatge de vacances
    • Parella

    Tot correcte. Tracte, habitació, confort, etc

  • Escrit el 14 d'oct. de 2015

    9,6
    "Tracte agradable i familiar."
    • Viatge de vacances
    • Parella

    Tracte agradable i familiar. Molt net. Llit còmode. Bona relació qualitat-preu.

  • Escrit el 2 d'ag. de 2015

    9,6
    "Tracte excel."
    • Viatge de vacances
    • Família amb nens petits

    Tracte excel.lent

També hi ha 3 opinions sense text, que es tenen en compte en la puntuació general.

llistat 1 - 14

T'igualem el preu
T'igualem el preu
Els millors preus • Sense càrrecs de gestió • Ho has trobat més barat? Et tornem la diferència!

Els clients també han comentat aquests allotjaments: