Allotjament Vols Vol + Hotel Lloguer de cotxes Taxis a l'aeroport
  1. Pàgina d'inici de les opinions d'hotels
  2. Opinions d'hotels de Espanya
  3. Opinions d'hotels de Comunitat Valenciana
  4. Opinions d'hotels de Benicarló
  5. Opinions del Hotel Sol

Opinions del Hotel Sol 1 estrelles

Avenida Magallanes, 103, 12580 Benicarló, Espanya

Núm. 1 de 29 hotels a Benicarló

Preferits dels clients

Puntuació dels comentaris

Segons 363 opinions de l'hotel

9,1

Categories de les puntuacions:

  • Neteja

    9,7

  • Confort

    9,1

  • Situació

    8,1

  • Instal·lacions

    9

  • Personal

    9,7

  • Relació qualitat-preu

    9,3

  • WiFi gratuïta

    9,3

Opinions 100% autèntiques

Clients reals. Estades reals. Opinions reals.

Més info- obre un quadre de diàleg
Deixa un comentari

llistat 1 - 12

  • Escrit el 24 de juny de 2018

    10
    "Estada de desconexió."
    • Viatge de vacances
    • Parella
    • Habitació Doble - 1 o 2 Llits amb Aparcament
    • Estada de 2 nits
    • S'ha enviat des d'un mòbil

    Res.

    Tot, ha estat perfecte

    S'hi va allotjar el Juny de 2018

  • Escrit el 30 de setembre de 2017

    8,8
    "Hotel supera la categoria de 1 *"
    • Viatge de vacances
    • Família amb nens petits
    • Habitació Triple amb Aparcament
    • Estada de 2 nits
    • S'ha enviat des d'un mòbil

    Ubicació a la N340 però bona insonorització, dormir sense problema

    Amabilitat, atenció, esmorzar, neteja

    S'hi va allotjar el Setembre de 2017

  • Escrit el 5 de setembre de 2017

    10
    "agradable y familiar"
    • Viatge de vacances
    • Persona que viatja sola
    • Habitació Doble - 1 o 2 Llits amb Aparcament
    • Estada de 6 nits
    • S'ha enviat des d'un mòbil

    Que per causa la carretera no ja semàfors pro ací no té la culpa al hotel Sol

    Al asmursat Mol cumplerti uns pastissets axalents de la sra Dora

    S'hi va allotjar el Agost de 2017

  • Escrit el 11 de agost de 2017

    8,3
    "Perfecte."
    • Viatge de vacances
    • Família amb nens petits
    • Habitació Triple amb Aparcament
    • Estada d'1 nit

    Creuar la carretera es complicat.(N340

    Molt amable tot el personal de l, hotel/ Bona situacio/

    S'hi va allotjar el Agost de 2017

  • Escrit el 29 de juliol de 2017

    8,8
    "El tracte personal, l'esmorzar generós i amb dolços..."
    • Viatge de vacances
    • Parella
    • Habitació Doble - 1 o 2 Llits amb Aparcament
    • Estada de 3 nits
    • S'ha enviat des d'un mòbil

    El tracte personal, l'esmorzar generós i amb dolços cassolans, la piscina, l'habitació espaiosa...

    S'hi va allotjar el Juliol de 2017

  • Els comentaris següents es van escriure fa més de 24 mesos. To i que no es tenen en compte per calcular la puntuació total de l'allotjament, et poden ser útils per triar el lloc que fa més per a tu.

  • Escrit el 1 de abril de 2016

    10
    "Hotel molt ben situat."
    • Viatge de vacances
    • Persona que viatja sola

    Hotel molt ben situat. Molt i molt net. L'esmorzar molt bo casolà i saludable. El personal molt agradable. La gerent excelent a tots els nivells, consells de turisme alternatiu, tracte carinyós, cuinera gourmet.

  • Escrit el 29 de març de 2016

    7,1
    "L'aparcament gratuït."
    • Viatge de vacances
    • Parella

    La ubicació del llit a prop de la porta i del passadís fa que se senti molt el soroll dels altres hostes quan caminen o parlen al passadís.

    L'aparcament gratuït.

  • Escrit el 21 de març de 2016

    10
    "es rrealment fantastic fabulos, la amavilitat de la..."
    • Viatge de vacances
    • Grup

    no ting cap queixa, tot correcte..

    es rrealment fantastic fabulos, la amavilitat de la direccio, el tracte .. com a cassa..perfecte per passar uns dies de vacances ..

  • Escrit el 17 de març de 2015

    9,6
    "El millor ha estat el tracte dels propietaris, molt amables..."
    • Viatge de vacances
    • Grup

    No hi ha res negatiu.

    El millor ha estat el tracte dels propietaris, molt amables i molt atents. Les instal·lacions tot i que no son noves, les estan actualitzant i estan molt be. La neteja de tot en general, impecable. Per nosaltres, un lloc per repetir.

  • Escrit el 20 de març de 2016

    9,6
    "Tot correcte."
    • Viatge de vacances
    • Parella

    Tot correcte. Tracte, habitació, confort, etc

  • Escrit el 14 de octubre de 2015

    9,6
    "Tracte agradable i familiar."
    • Viatge de vacances
    • Parella

    Tracte agradable i familiar. Molt net. Llit còmode. Bona relació qualitat-preu.

  • Escrit el 2 de agost de 2015

    9,6
    "Tracte excel."
    • Viatge de vacances
    • Família amb nens petits

    Tracte excel.lent

També hi ha 2 opinions sense text, que es tenen en compte en la puntuació general.

llistat 1 - 12

T'igualem el preu
T'igualem el preu
Els millors preus • Sense càrrecs de gestió • Ho has trobat més barat? Et tornem la diferència!

Els clients també han comentat aquests allotjaments: