Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Riosol 3-sterren

Isla de Lobos, 1, 35130 Puerto Rico, Spanje

#72 van de 132 hotels in Puerto Rico

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1185 beoordelingen over dit hotel

7,7

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,7

  • Comfort

    7,3

  • Locatie

    7,8

  • Faciliteiten

    7,5

  • Personeel

    8,2

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,5

  • Gratis WiFi

    5,2

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 51

  • Beoordeeld op: 29 december 2017

    5,4
    Uitzicht heel mooi
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Diner en ontbijt in vreetschuur , je kon niet naar buiten en het was veel te druk . Buffet niet logisch georganiseerd dus je bleef zoeken . De ruimte was met wit led licht heel ongezellig . Eten van inferieure kwaliteit

    Uitzicht heel mooi

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 29 oktober 2017

    10
    Heerlijke vakantie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Premium Appartement
    • Verbleef 8 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Mooie kamer met geweldig terras. Schitterend uitzicht op de bergen en zee. Terras met ruim bankstel, 2 ligbedden en een tafel met 4 stoelen. Woonkamer met bankstel, grote tv, eettafel en keuken. Goede badkamer en lekkere bedden.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2017

    4,6
    Laatste keer hier.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 12 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hadden een premium appartement, maar echt alles was sterk verouderd kapot of vies. Heeft renovatie nodig. Heel grote scheuren in balkon. Zwembad is mooi en groot maar groot tekort aan parasols en ligbedden. Lag om half tien al vol. Badmeester deed wel zijn best om handdoeken leggen in toom te houden Zwembad boven is nog een dag gesloten geweest ivm slechte water kwaliteit. Hadden ze maar eerder gedaan heb nu dubbele oorontsteking.

    Het uitzicht is fantastisch

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2017

    7,5
    Prijs/kwaliteit was perfect.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Boven bij het zwembad was geen barretje. Ijskast bij het zwembad was de gehele week stuk toen wij er waren, overigens stond er wel de hele week het bord met de ijsjes die ze zouden hebben als de ijskast zou werken.... Liggelden bij het zwembad waren aan vervanging toe. Te weinig ligbedjes betreft de gasten die er waren. Zeer strenge badmeesters.

    Het appartement was heel mooi . Goede douche. Ruim appartement en heel ruim balkon. Fantastisch uitzicht. De mensen bij de receptie waren alleraardigst . Prachtige strandtenten bij de zee, waar je s avonds lekker kon eten op het verlichtte strand. Mooie stranden in de buurt. Gezellig dorp.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 11 juli 2017

    7,9
    Heerlijk buffet en prachtig uitzicht
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 7 nachten

    Veel traplopen en het personeel had het vaak druk.. sommigen waren wellicht daarom wat minder hartelijk/meer gehaast.

    Heerlijk buffet, fijne schone kamers met eigen terras en mooie pool area. Bovendien prachtig uitzicht op Puerto Rico. Aanradertje: Anfidelmar strand bij Arguineguin, op nog geen 15min rijden van het hotel.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 23 juni 2017

    7,1
    3x verhuizen in 1 weekje vakantie = geen vakantie
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Premium Appartement
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat er gewoon kakkerlakken in de laagste appartementen zitten, dit is niet nodig ! Na 2x verhuizen naar hogerop niets meer binnen gehad. Waardeloze langzame skilift slechts 1 aanwezig voor gehele gebouw, veel te weinig. Vele mensen verhuisden van appartement hiervoor.

    Het balkon

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 13 april 2017

    7,1
    gezellig
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 9 nachten

    Kamer was ok maar badkamer viel tegen.Douchehouder (2stuks) alllebei kapot waardoor douchekop de muur waste ipv ons.Gemeld en daarna gemaakt min of meer.water liep ook niet voldoende vlug weg in de douche. Ik was 2 min binnen in slaapkamer en had al de spiegeldeur van de kleerkast in mijn handen.schuifdeur dus kapot. nachtlampje aan mijn zijde hing los en werkte niet.De lift is al helemaal een ramp.een rail zoals in een attractiepark met een cabine die zijn eigen willetje heeft.Maar dit is nu niet echt een ramp.Wel enorm veel trappen naar boven als je op het 1e verdiep zit en je moet naar 4.ondanks de minpunten toch een super vakantie gehad omdat wij niet veel op onze kamer zitten en wij onze weg weten waar het leuk is om te zitten (amadores beach) en om te eten (Monaco) dus voor herhaling vatbaar.Miss veel minpuntjes maar eerder werkpuntjes.Niet zo slecht ervaren of er beschreven staat.

    zwembad was super,miss wel beetje te koud water.de buitenbar is ook super en lekker om te snacken over de middag.bedden waren goed in de kamers.Heel goed is ook de ligging want er is in de nabije omgeving een winkelcentrum met vele barretjes en restaurantjes en een mini golf plein die alle dagen pico bello gepoetst wordt.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 11 april 2017

    8,3
    Dit apparthotel is zeker zijn prijs waard , mooie ligging...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 5 nachten

    De geur in badkamer

    Dit apparthotel is zeker zijn prijs waard , mooie ligging desondanks de vele hellingen . Groot appartement met twee afzonderlijke bedden voor kids . Lekker ontbijt en zeer gevarieerd en lekker avondeten , een echte aanrader.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 5 april 2017

    7,5
    Half pension super.
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers mogen wel opgeknapt worden. Sterk verouderd. Niet geschikt wanneer je slecht ter been bent. Heel veel trappen. Er is wel een lift maar trappenlopen blijft.

    Half pension super. Heerlijk ontbijt en diner buffet. Veel keus en tot het laatst alles bijgevuld!

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 23 oktober 2016

    9,6
    Zo goed, wanneer wij terug gaan naar Puerto Rico/Amadores, zal hetzelfde verblijf zijn.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 14 nachten

    Iets waar niets tegen te doen is, ligging niet voor mensen die slecht te been zijn wegens veel trappen.

    Zesde keer in Puerto Rico/Amadores. Beste faciliteiten in dit hotel-app/deze prijsklasse dat je kunt vinden. Alles perfect. Maaltijdkeuze uitzonderlijk voor 3*/ steeds andere keuze.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 6 februari 2018

    7,5
    Mooi uitzicht op de zee.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het eten viel tegen er waren niet echt veel opties voor vegetariërs.

    Mooi uitzicht op de zee. Vriendelijk personeel.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 29 januari 2018

    9,2
    Jammer dat we er maar drie dagen waren, komen zeker terug!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het uitzicht zo mooi en strand op loopafstand te doen.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 6 juni 2017

    10
    Super naar onze zin gehad. Uitstekend!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles was prima

    Netjes en comfortabel

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 5 maart 2017

    8,3
    voor de 2e maal en zeker niet de laatste keer
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 7 nachten

    geen

    alles was schoon en het eten was prima

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 14 februari 2017

    8,3
    Goede locatie, prachtig uitzicht, wij komen graag terug !!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers dienen gerenoveerd te worden..

    Locatie, sfeer in het hotel. Uitgebreid ontbijtbuffet en diner. Vriendelijke medewerkers.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 29 januari 2017

    4,6
    Voor mij geen tweede keer
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 9 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hygiene. Appartement was vies en we hadden mierennesten en kakkerlakken.

    Ontbijt en diner waren redelijk

    Verbleven in januari 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 23 april 2016

    8,3
    Mooie locatie op uitzicht.
    • Gezin met oudere kinderen

    De lift

    Mooie locatie op uitzicht. Ruim voldoende ruimte met heerlijk zwembad on the roof. Personeel in zijn geheel zeer vriendelijk maar vooral hulpvaardig. Prijzen dagelijks leven voeding brandstof horeca zeer aantrekkelijk

  • Beoordeeld op: 25 maart 2016

    7,5
    frisse kamers + mooi zwembad
    • Vakantiereis
    • Stel

    veel wind, storend omdat het hoog gelegen is; extra betalen voor wifi en televisie; centrum alleen per taxi (goedkoop.)

    frisse kamers + mooi zwembad prachtig uitzicht

  • Beoordeeld op: 7 februari 2016

    7,1
    De ligging is erg mooi, uitzichten zijn prachtig.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Doordat het erg hoog ligt moet je veel trappen lopen. Ja kan met taxi dan is alles makkelijk te bereiken. Taxi is goedkoop.

    De ligging is erg mooi, uitzichten zijn prachtig. Het is een schoon en opgeruimd hotel. Eten is prima

  • Beoordeeld op: 5 februari 2016

    7,1
    De ligging met mooi uitzicht en groot zonnig balkon
    • Vakantiereis
    • Stel

    Onderhoud van complex en appartement, gratis wifi was moeilijk toegankelijk en gratis tv had maar 3 zenders

    De ligging met mooi uitzicht en groot zonnig balkon

  • Beoordeeld op: 27 december 2015

    8,3
    Mooi klimaat, schijnt in deze hoek meeste kans op mooi weer...
    • Vakantiereis
    • Stel

    WiFi kopen voor op de kamer had geen meerwaarde, de verbinding aldaar blijft laag aangezien er nog geen glasvezel oid ligt.

    Mooi klimaat, schijnt in deze hoek meeste kans op mooi weer te zijn

  • Beoordeeld op: 24 november 2015

    6,3
    Ruime kamers en balkon
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    1 lift voor het hele complex, je bent er redelijk van afhankelijk dus lang wachten bij de lift. Weinig parkeerplaatsen bij t complex.

    Ruime kamers en balkon

  • Beoordeeld op: 22 november 2015

    4,2
    het uitzicht over de baai en de toetjes na het diner
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het eten is redelijk smakeloos en de TV op de kamer doet het niet zonder bij te betalen. Brood bij het ontbijt is droog en niet lekker.

    het uitzicht over de baai en de toetjes na het diner

  • Beoordeeld op: 27 oktober 2015

    5,0
    Het aanbod van maaltijden.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Onderhoud en hygiene. Is achterstallig en gedateerd en te zien aan leidingenwerk, kleine gebreken, vocht en schimmelplekken in het gehele complex.

    Het aanbod van maaltijden. Hetgeen compenseert voor

  • Beoordeeld op: 15 september 2015

    6,7
    Fijne appartementen.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Geen pendel bus. Geen wifi, alleen receptie maar deze werkte niet. Het eten had weinig variatie. Bbq avond bestaat uit 2 soorten en stukken vlees op de grill en verder is iedere dag het zelfde.

    Fijne appartementen. Zwembad

  • Beoordeeld op: 21 juli 2015

    5,4
    Ontbijt en diner was top!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Je betaalt 15 euro voor een hele week WiFi in je kamer , met de gebruikersnaam en wachtwoord dan ga je naar je kamer probeer je WiFi te krijgen en het lukt gewoon niet. Als je dan naar de receptie gaat zeggen ze dat ze niks kunnen doen dat je terug moet komen met je wachtwoord en gebruikersnaam en dat ze je dan je geld zullen teruggeven.. Heel irritant. Je hebt dus alleen maar gratis WiFi in de receptie maar die WiFi werkt alleen als die zelf wilt dus is beperkt.

    Ontbijt en diner was top! Gevarieerd en van alle culturen echt lekker. Maar drinken is wel niet inclusief de prijs dat je betaalt bij vollpension. Wel raar.

  • Beoordeeld op: 17 mei 2015

    6,7
    Locatie en uitzicht zijn prachtig.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Kakkerlakken en de overlopende douche.

    Locatie en uitzicht zijn prachtig. Heerlijke zwembaden, prima kamers. Hygiëne kan echt beter, dit jaar zelfs wat live kakkerlakken aangetroffen. Doucheafvoer elk jaar een probleem: ga je douchen, de badkamer staat binnen de kortste keren blank. Wifi is matig.

  • Beoordeeld op: 23 april 2015

    8,3
    Het uitzicht was fantastisch.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Niets. Niets. WiFi ;)

    Het uitzicht was fantastisch. Vanaf het ruime balkon kijk je mooi neer op Puerto Rico met haar strand. Je moet wel even lopen, maar wanneer dit geen probleem is zit je binnen 15 minuten op het strand van Puerto Rico of op het strand van Amadoris.

  • Beoordeeld op: 21 april 2015

    8,8
    Het mooie uitzicht, en het schone appartement met alle...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Iederéén zou de trappen lopen nu vernoemen, maar dat was voor ons geen bezwaar ons appartement lag precies goed.

    Het mooie uitzicht, en het schone appartement met alle nodige faciliteiten die voor ons van toepassing waren.En het zeer behulpzame personeel, Het is zijn 3 sterren meer dan waard, gewoon prima!

  • Beoordeeld op: 31 maart 2015

    10
    Ligging, uitzicht, zwembad en buffet
    • Vakantiereis
    • Stel

    Wifi, echt slecht! Dit hotel onwaardig! De gratis wifi bij de receptie was heel zwak en instabiel. De betaalde wifi in ons appartement werkte helemaal niet.

    Ligging, uitzicht, zwembad en buffet

  • Beoordeeld op: 21 maart 2015

    6,3
    De receptie probeerde wel tot een oplossing te komen.
    • Vakantiereis
    • Stel

    We kregen een kamer toebedeeld helemaal achterin aan het eind. Geen uitzicht en de eerste aanblik in de kleine kamer was de aanwezigheid van een kakkerlak.

    De receptie probeerde wel tot een oplossing te komen. We kregen een andere kamer die nauwelijks beter was. De daaropvolgende dag wel een beter appartement.

  • Beoordeeld op: 1 maart 2015

    9,6
    * personeel
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    * wifi in receptie erg instabiel, op kamers moest betaald worden * 2-persoons bed was wel zo fijn geweest

    * personeel * heerlijk zwembad met fantastisch uitzicht * locatie ver boven het gekrioel van PuertoRico

  • Beoordeeld op: 10 februari 2015

    2,5
    Vriendelijke receptioniste die heel gied begreep waarom ik...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Ga hier niet heen wanneer bij vol verstand, of voor zaken. Meer zeg ik liever niet.

    Vriendelijke receptioniste die heel gied begreep waarom ik hier halsoverkop weer vertrok.

  • Beoordeeld op: 7 februari 2015

    5,4
    Het uitzicht hoe wel wij maar een erg klein balkon hadden...
    • Vakantiereis
    • Stel

    De hotel kamer wij werden eerst ergens aan de achterkant gedropt helemaal geen uitzicht keken tegen een betonne trap na 2 dagen een iets betere kamer.

    Het uitzicht hoe wel wij maar een erg klein balkon hadden moesten gaan staan voor het uitzicht .!!!

  • Beoordeeld op: 24 januari 2015

    7,5
    Uitzicht .
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Alles moet apart gehuurd worden. Koffie -zetapparaat , safe, broodrooster Waterkoker en televisie. Geen wifi op kamer.

    Uitzicht .....en ons 5 persoons appartement dat eigenlijk bestond uit 2 kamers met ieder eigen badkamer en tv en koelkast en balkon.

  • Beoordeeld op: 29 mei 2016

    7,9
    Zwembad!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Balkon vrij klein Gehorige kamers

    Zwembad!

  • Beoordeeld op: 27 april 2016

    7,9
    Het eten was zowel 's morgens en 's avonds zeer...
    • Vakantiereis
    • Stel

    WiFi

    Het eten was zowel 's morgens en 's avonds zeer goed.

  • Beoordeeld op: 21 april 2016

    8,3
    uitzicht, kamer, terras met ligstoelen
    • Vakantiereis
    • Stel

    uitzicht, kamer, terras met ligstoelen

  • Beoordeeld op: 18 februari 2016

    7,9
    het uitzicht was geweldig !
    • Vakantiereis
    • Groep

    de 2 slaapkamers liggen achter elkaar, als je naar het toilet moet ga je door de slaapkamer van de ander !!

    het uitzicht was geweldig !!

  • Beoordeeld op: 14 februari 2016

    7,5
    Ruim appartement.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Douche was regelmatig koud.

    Ruim appartement.

  • Beoordeeld op: 4 februari 2016

    9,6
    Ontzettend mooi gelegen hotel hoog op een berg met geweldig...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Ontzettend mooi gelegen hotel hoog op een berg met geweldig uitzicht . Grote apartementen, mooi zwembad en heel vriendelijk personeel.

  • Beoordeeld op: 29 november 2015

    8,5
    Schoon,niets stuk .
    • Vakantiereis
    • Groep

    Gehorig,maar we zaten onder de eetzaal

    Schoon,niets stuk .compleet

  • Beoordeeld op: 13 november 2015

    8,3
    De ligging/uitzicht
    • Vakantiereis
    • Stel

    Inkomdeur(sluiting/veiligheid) van de kamer Geen free wifi op de kamer

    De ligging/uitzicht

  • Beoordeeld op: 5 november 2015

    3,3
    De zon.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Kakkelak in het smaakloze buffet

    De zon..

  • Beoordeeld op: 19 oktober 2015

    8,3
    Rust, uitzicht
    • Vakantiereis
    • Stel

    Apartement wel wat verouderd

    Rust, uitzicht

  • Beoordeeld op: 6 oktober 2015

    7,9
    Uitzicht over de haven.
    • Vakantiereis
    • Stel

    In eerste instantie moeilijk te vinden.

    Uitzicht over de haven.

  • Beoordeeld op: 29 september 2015

    8,8
    Mooi zwembad en de service was goed, voor de terugreis...
    • Vakantiereis
    • Groep

    Niets

    Mooi zwembad en de service was goed, voor de terugreis s'nachts een taxi gereserveerd was geen enkel probleem goed geregeld.

  • Beoordeeld op: 23 september 2015

    9,6
    Animatie in de avond
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Animatie in de avond

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2015

    7,9
    Personeel zeer vriendelijk en behulpzaam.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Wij hadden helaas geen mooi zeezicht, wat nogal teleurstellend was, gezien de meeste kamers dit wel hadden.

    Personeel zeer vriendelijk en behulpzaam.

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2015

    7,5
    zwembad, animatie, eten
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    wifi

    zwembad, animatie, eten

  • Beoordeeld op: 19 april 2015

    7,9
    prachtig uitzicht
    • Vakantiereis
    • Stel

    een beetje verouderd

    prachtig uitzicht

Er zijn ook 6 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 51

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: