Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Clansani Tenerife 4-sterren

Casa Club, Avenida Maria de Los Angeles Ascanio Cullen, 2, Amarilla Golf, 38639 San Miguel de Abona, Spanje

#31 van de 53 vakantiewoningen in San Miguel de Abona

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 728 beoordelingen over dit appartement

7,2

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,3

  • Comfort

    6,9

  • Locatie

    7,2

  • Faciliteiten

    6,9

  • Personeel

    7,7

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,1

  • Gratis WiFi

    5

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 40

  • Beoordeeld op: 9 maart 2018

    7,5
    perfect voor late aankomst of vroege vlucht op luchthaven.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio
    • Verbleef 1 nacht

    Onbereikbaar zonder wagen of taxi. Kamer 27 ligt helemaal in de verste uithoek. We hebben de omgeving niet verkend en kunnen een langer verblijf niet beoordelen.

    Terrasje met zicht op zee.(en vliegtuigen). Kamer heeft een keukentje maar omdat we er maar 1 nacht verbleven voor een vroege ochtendvlucht werd er niet gekookt. De luchthaven ligt vlakbij (10min taxi). Het avondeten in het restaurant was erg verzorgd. En er is een zwembad...

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 14 februari 2018

    8,8
    leuk, rustig hotel met uitstekende ligging ,
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio
    • Verbleef 7 nachten

    ontbijt kon iets meer zijn, duurde iets te lang voor het kwam

    propere kamer met terras ,uitzicht op de amarilla golf en de zee. rustig hotel ondanks het nabije vliegveld. je kan er mooie wandelingen maken en het is goed gelegen om het eiland te verkennen

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 4 februari 2018

    8,8
    heerlijk rustig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio
    • Verbleef 14 nachten

    onze kamer heerlijk uit de wind en uitzicht op bergen en golfbaan in de goede punt van tenerife vlak bij vliegveld en overal snel naar toe auto nodig dat wel. restaurant goedmaak zelf koken ook mogelijk

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 17 januari 2018

    6,5
    na verhuizing naar villa uitstekend
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio
    • Verbleef 14 nachten

    Geluid overlast buren kamer aan voorzijde niet aan zwembad zijde Na klacht uitstekend geholpen van appartement naar villa veel ruimte

    temperatuur tenerife

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 17 november 2017

    7,1
    Een rustgevend gastvrij hotel!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het appartement is ietwat verouderd. Muggenziften hoor. Het zonnetje zorgt er voor dat je het niet eens merkt!

    Heel vriendelijk en behulpzaam personeel. Heel rustig. Een groot zwembad en gemeenschappelijke ruimte. Je komt er echt tot rust.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 27 oktober 2017

    7,5
    Prima plek voor onze eerste nacht op Tenerife.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio
    • Verbleef 1 nacht

    Prima plek voor onze eerste nacht op Tenerife. Dichtbij het vliegveld. Prettige studio met balkon met uitzicht over het groene golfterrein. In de verte is de zee zichtbaar. Vlak naast de studio begint een wandelpad naar zee (ongeveer een kilometer). Je kunt ook over geasfalteerde paden (voor de golfkarretjes) naar zee lopen. Het ontbijt (bij ons niet bij de prijs inbegrepen) was goed verzorgd. Er is een mooi zwembad. In het naburige restaurant kun je heerlijk eten en het is gezellig ingericht. Het is er heerlijk rustig. Wifi was alleen in de buurt van het zwembad beschikbaar.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 11 juli 2017

    7,1
    Voor een overnachting in de buurt van het vliegveld of een golfbaan is dit hotel een aanrader.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De omgeving heeft, tenzij je een golfer bent, niets bijzonders te bieden.

    De ligging ten opzichte van het vliegveld is uitstekend. De reistijd is slechts 15 minuten.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 23 april 2017

    8,3
    Goed verblijf maar internationale tv en wifi zijn absoluut noodzakelijk in deze tijden.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Villa met 3 Slaapkamers en een Eigen Zwembad
    • Verbleef 8 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Receptie enkel open tot 17u. Enkel Spaanse tv-zenders en geen wifi in villa.Receptie 15 minuten stappen van villa, dus huurauto is nodig of taxi.

    Comfortabele villa, rustig gelegen met zicht op golf en vlakbij oceaan. Goede beveiliging met alarm en twee deursloten.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 29 maart 2017

    5,0
    Veel te duur voor wat je krijgt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer en Uitzicht op Zee (2 Volwassenen)
    • Verbleef 19 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen confort, ouderwets ingericht, veel te klein voor hetgeen je betaalt, en constant lawaai van overvliegende vliegtuigen

    Het personeel was heel vriendelijk

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 24 maart 2017

    7,9
    De locatie lag aan de golfbaan met uitzicht op zee .
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer en Uitzicht op Zee (2 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten

    De gehele entourage kan wel een opfrisser gebruiken,beetje oubollig.

    De locatie lag aan de golfbaan met uitzicht op zee .Je kunt er mooie wandelingen maken. Vriendelijk personeel.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 16 maart 2017

    7,5
    Goed relaxt verblijf
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 16 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zwembad verwarmd maar het is ook wel februari Jacuzzi stond er maar was kapot net als poolbiljart haal het dan weg of maak het

    Ontbijt absoluut naar wens geen buffet Super Vriendelijk personeel Prijs/kwaliteit

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 24 december 2016

    3,3
    Prijs/kwaliteit verhouding deugt voor geen meter
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Studio
    • Verbleef 10 nachten

    Achterstallig onderhoud, verouderd en gehorig hotel, personeel niet altijd even kundig, veel vliegtuiglawaai, slechte kok, ik dacht dat ik in UK zat want Spaans heeft men geen idee van, informatieverstrekking beneden de maat

    Het beste van het verblijf was het weer maar daar heeft het hotel dus geen invloed op

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 5 oktober 2016

    4,2
    Teleurstellende accommodatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 7 nachten

    1) accommodatie was geen 4 sterren waard 2) veel achterstallig onderhoud 3) geen airco maar ventilator die veel lawaai maakt 4) door de roosters in de badkamer en de slaapkamer is er een constante verbinding met de buren. Als zij douchen of naar toilet gaan, kun je dat in jouw appartement horen. 5) in het weekend werd een kinderfeestje georganiseerd voor de lokale bevolking, waardoor de gasten niet in de buurt van het zwembad konden komen. Ook was de rust toen ver te zoeken. 6) we boekten een gezinskamer, maar het appartement is niet geschikt voor een gezin.

    1) Dicht bij het vliegveld. 2) Personeel in het restaurant was heel vriendelijk.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 24 september 2016

    6,7
    tussenstop hotel om snel op de luchthaven te zijn
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio
    • Verbleef 1 nacht

    de kamer zonder venster en alleen een verluchtingsrooster

    we logeerden hier 1 nacht omdat het dichtbij de luchthaven was en dus heel handig omdat we 's morgens terug naar huis vlogen

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 5 maart 2018

    5,0
    niets bijzonder
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio
    • Verbleef 2 nachten

    Hotel Is verouderd - ontbijt ondermaats - men voelt zich niet welkom

    niets bijzonder

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 15 november 2017

    7,1
    goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer en Uitzicht op Zee (2 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten

    vliegtuigen komen wel erg laag over

    prijs kwaliteit en bovenop de golfbaan

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 14 november 2017

    10
    Gemoedelijke sfeer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Heerlijk ontbijt geweldig personeel

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 26 augustus 2017

    8,3
    Fijn verblijf in mooi kader en super personeel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers erg netjes... kwaliteit matras was minder

    Ontbijt basic maar in orde

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 16 juli 2017

    6,3
    overnachting voor 1 nacht is oke.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio
    • Verbleef 1 nacht

    geen wifi in de kamers/appartementen

    Het appartement was oke voor 1 nacht

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 17 april 2017

    8,3
    Alles behalve aanbod ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt

    Alles behalve aanbod ontbijt

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 3 maart 2017

    6,3
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ruimte, prijs/kwaliteit, hard matras, geen WiFi op de kamer alleen in de aula

    Locatie

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 22 februari 2017

    8,8
    Geweldige locatie om te verblijven in sfeer van golfbaan, prima locatie voor golfers veel golfbanen
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Villa met 3 Slaapkamers en een Eigen Zwembad
    • Verbleef 7 nachten

    Huis en met name keuken zou best een renovatie mogen hebben.

    Leuk huis met privé zwembad aan de golfbaan, geweldig om met familie in te verblijven.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 23 oktober 2016

    7,1
    Aardige medewerkers; tijd voor onderhoud van de badkamer.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Studio
    • Verbleef 7 nachten

    De staat van onderhoud van de kamer. Bij aankomst 2 lampen kapot. Verder is de badkamer hard aan een goede onderhoudsbuurt toe

    aardige medewerkers

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 20 september 2016

    7,5
    Goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer en Uitzicht op Zee (2 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt eventueel in buffet vorm.of iets meer eten

    Kamer was goed netjes .het ontbijt vonden we niet goed te weinig

    Verbleven in september 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 8 mei 2016

    8,3
    Prachtig uitzicht, geen hinder van vliegverkeer en...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    De matrassen van twee bedden waren te hard en te zacht met voelbare vering.

    Prachtig uitzicht, geen hinder van vliegverkeer en vriendelijk en opgewekt personeel van Clansani. Heerlijk genoten van villa met eigen zwembad en BBQ.

  • Beoordeeld op: 27 maart 2016

    7,5
    Basic appartement, met zwembad bij het centrale gedeelte.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Kregen een uitgebreide mail hoe het inchecken zou verlopen met de aanduiding dat we appartement 2 zouden krijgen. Vervolgens aan de balie een norse dame die zonder enige toelichting vertelde dat we appartement 27 kregen met een duidelijke mindere uitstraling. Voor één nacht akkoord maar erg vriendelijk ging het allemaal niet.

    Basic appartement, met zwembad bij het centrale gedeelte. Vliegtuigen vliegen inderdaad laag over maar dat vonden wij niet storend.

  • Beoordeeld op: 21 maart 2016

    3,3
    Het uitzicht op de golfbaan en de bergen is adembenemend.
    • Zakenreis
    • Gezin met oudere kinderen

    Er is niks te doen in het hotel of in de plaats zelf zowat. De receptioniste doet zich lief voor maar zodra je vraagt waarom bijvoorbeeld er vandaag niet is schoongemaakt in je kamer wordt ze boos. Je mag niet klagen en moet het nemen zoals het is anders wordt hier je het leven zuur gemaakt en wordt zelfs de serveerster erbij betrokken. Booking.com is voor ons opgekomen en heeft een gigantische aanvaarding met het hotel gehad nadat wij bijna 500 euro hebben betaald voor verblijf voor 7 dagen en het zwembad defect was en het ontbijt nog niet aan de honden te voeren was. Het ontbijt is sober, je mag niet zelf opscheppen en je krijgt een kaart van 5 gerechten die je moet kiezen plus 1 consumptie (als je meer wilt moet je betalen). Ik kreeg een bruine ei die opgewarmd was uit de magnetron en een droge komkommer. Nadat wij hier over hadden geklaagd hoorde ik de serveerster tegen de andere serveerster zeggen om ons te vriend te houden: zij mogen meer als 1 consumptie als ze dat vragen. De rest van de gasten niet!! Maar goed ook al bestel je een tosti of een croissant de gemiddelde wachtijd voor je eten is 35 min. Wat daarna koud wordt geserveerd. Dus als je een vlucht moet halen in de ochtend zou ik je eigen ontbijt regelen. De kamers worden niet altijd schoongemaakt en dat moet je zelf 2 dagen maar regelen Je slaapt vrij slecht omdat er om het halfuur wel een vliegtuig voorbij vliegt met veel geluid overlast. Daarnaast komt er uit de douches en kranen alleen maar pure chloorwater waardoor je ogen branden tijdens het douchen en je thee in je appartement en afgewassen groente met een nasmaak zit. Ook hebben ze ook geen afzuiging installatie en hebben ze allemaal roosters in de gang staan waardoor je precies weet dat kamer 5 of 10 aan het douchen is of op de wc zit. Er is zelfs een ander Nederlands stel weggegaan om deze redenen die week dat ik er zat. Niet mijn favoriete hotel dus.

    Het uitzicht op de golfbaan en de bergen is adembenemend. Prachtig en het is dicht bij de luchthaven waardoor je heel snel in je hotel bent.

  • Beoordeeld op: 18 februari 2016

    8,8
    Het ruime goed ingerichte appartement en de faciliteiten...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het appartement ligt onder de aanvliegroute van het vliegveld. Daarom rond (9:00 uur en 20:00 uur) soms wat gehorig. Went wel.

    Het ruime goed ingerichte appartement en de faciliteiten rond het zwembad

  • Beoordeeld op: 14 februari 2016

    5,8
    leuk maar ietwat gedateerd appartement.
    • Vakantiereis
    • Stel

    geen internet in appartement, internet in gemeenschappelijke ruimtes tegen betaling. het beloofde zeezicht was door de begroeiing nauwelijks te zien één zeer klant-onvriendelijke dame bij de receptie appartement ligt in het verlengde van de landingsbaan Tenerife-sur, dus veel landende vliegtuigen

    leuk maar ietwat gedateerd appartement. goede ligging voor verkennen van het eiland mooi zwembad groot balkon

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2015

    8,3
    Fijne kamer, rustige plek, mooi uitzicht over de...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Let erop dat je ingesteld moet zijn dat je bij het zwembad de vliegtuigen hoort in de kamer met airco aan hoor je hier bijna niks van.

    Fijne kamer, rustige plek, mooi uitzicht over de golfbaan/zee. De omgeving was daardoor ook redelijk groen. Vriendelijk personeel.

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2015

    5,8
    Vriendelijke bediening,
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Veel meer vliegtuiglawaai (recht boven je hoofd) dan verwacht, tot diep in de nacht. Ontbijt a la carte, op engelsen gericht, (bijv. geen broodjes, alleen toast). De kamer was benauwd, om wat lucht te hebben moest de balkondeur open.

    Vriendelijke bediening,

  • Beoordeeld op: 11 maart 2016

    7,1
    prijs-kwaliteitverhouding
    • Vakantiereis
    • Stel

    prijs-kwaliteitverhouding

  • Beoordeeld op: 15 februari 2016

    8,8
    Heel vriendelijk personeel en een prima kamer.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Iets meer brood was wel wenselijk.

    Heel vriendelijk personeel en een prima kamer.

  • Beoordeeld op: 9 februari 2016

    7,5
    Vlakbij het vliegveld.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets.

    Vlakbij het vliegveld. Ideaal als overnachtingsadres voor of na een bootreis naar La Gomera.

  • Beoordeeld op: 7 februari 2016

    7,1
    Zwembad, sfeer, rust.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ligt aan rand van sfeerloze nieuwbouwwijk

    Zwembad, sfeer, rust.

  • Beoordeeld op: 25 november 2015

    5,8
    Prachtige locatie
    • Vakantiereis
    • Stel

    Kamers zijn out dated, veel geluid van buren. Eén nacht hadden we buren met wenende kinderen , hebben niet veel geslapen .

    Prachtige locatie

  • Beoordeeld op: 18 oktober 2015

    7,1
    Rust
    • Vakantiereis
    • Stel

    te ver van het toerisme

    Rust

  • Beoordeeld op: 10 september 2015

    8,3
    Lekker dicht bij golfbaan, mooi uitzicht
    • Vakantiereis
    • Stel

    Lekker dicht bij golfbaan, mooi uitzicht

  • Beoordeeld op: 23 maart 2015

    6,7
    de vliegtuigen
    • Vakantiereis
    • Stel

    de vliegtuigen

  • Beoordeeld op: 19 februari 2015

    7,5
    Ruimte was goed.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Bij het matras voelde je de veren.

    Ruimte was goed.

Er zijn ook 4 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 40

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: