Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Riviera 3-sterren

Avenida del Mar, 21, 08398 Santa Susanna, Spanje

#18 van de 29 hotels in Santa Susanna

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1044 beoordelingen over dit hotel

7,7

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8

  • Comfort

    7,5

  • Locatie

    8,2

  • Faciliteiten

    7,2

  • Personeel

    7,6

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,6

  • Betaald WiFi

    3,4

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 50

  • Beoordeeld op: 22 juni 2018

    10
    Omdat onze tas , met alle papieren erin , was gestolen , was ons verblijf heel vervelend , maar
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er viel niets tegen , we waren te kort in dit hotel om daar iets over te zeggen .

    Ontbijt prima . Zeer goede ruime kamer . Zeer betrokken personeel bij problemen ! Altijd vriendelijk .

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 23 mei 2018

    5,8
    Het huishoudelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 10 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het eten, het ontbijt, de lunch, het diner. De receptie, de kamer, het kabaal (muziek) van hotel Alhambra, geen gratis draadloos WiFi hotel gaat niet echt met de tijd mee. Zeer slechte toegang voor minder validen naar de eetzaal!

    Het huishoudelijk personeel

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2017

    7,5
    We hebben het hier erg naar ons zin gehad, zeker een aanrader!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Driepersoonskamer
    • Verbleef 8 nachten

    Het uitzicht van de hotelkamer. We keken op de balkons van het ernaast liggende hotel, met onderin de afdakjes van de keukens ed. We hebben vrijdags geboekt met aankomst eerstkomende maandag daarna. Denk dat we een van de laatste vrije kamers gekregen hebben... De bedden waren nogal hard.

    uitgebreid en lekker ontbijt, erg dicht bij het strand, vrije inloop voor het avondeten van 19.00 uur tot 21.30 uur, je hoefde niet aan te geven of je vroeg of laat binnen kwam, het eten werd constant aangevuld. Mooie en schone kamer en badkamer.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 12 juni 2017

    6,3
    Lawaaiig hotel.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Héél erg gehorig. Gillende en rennende kinderen op de gangen. Slaande deuren overal,vooral 's ochtends vroeg veel lawaai. En last van een Loeiende airco van het hotel ernaast.

    Dicht bij het strand! Behulpzaam personeel.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 19 september 2016

    6,3
    Net hotel maar eten verschrikkelijk en muziek van naastgelegen hotel zeer storend
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eten verschrikkelijk. Eentonig, vaak koud, niet goed bijgevuld, weinig keus. Muziek van hotel ernaast tot 24.00 behoorlijk storend en heel hard

    Kamers mooi en schoon

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 18 september 2016

    7,9
    Geweldige locatie, avond eten helaas niet lekker.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 10 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij hadden halfpension geboekt. Het ontbijt was prima, niet speciaal maar met een broodje en eitje in de ochtend zijn wij tevreden. Het avondeten eten daarin tegen is geen aanrader. Het eten is koud, vet en zoals wij dat noemen een 'vreetschuur'. De eerste avond hebben we er gegeten maar dat was ook gelijk de laatste avond. Gelukkig kan je in de directe omgeving lekker eten voor een paar euro.

    We hadden een fijne kamer met mooi uitzicht over het zwembad en boulevard. De inloop douche is heerlijk en iedere dag 4 schone handdoeken. De ligging van dit hotel is perfect! Je stapt het hotel uit en je staat op de gezellige boulevard. Wil je naar het strand, dan ga je het tunneltje door en je staat er. Super!

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 29 augustus 2016

    9,6
    Uitstekend hotel en dito voorzieningen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    - Schuifpui deuren waren niet af te sluiten. - Muziek van andere hotels gedurende de avond en begin nacht gaf veel geluid. Daarom soms met oordopjes geslapen. - Wifi automaat is niet meer van deze tijd en werkt op 1 apparaat.

    Schoon, mooie kamers en alles goed verzorgd.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 26 augustus 2016

    7,5
    Prima hotel, mooie gerenoveerde kamers maar dat buffet..vreselijk
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Familiekamer
    • Verbleef 3 nachten

    Het buffet erg eenzijdig en slecht van smaak.

    Mooie gerenoveerde kamer met keurige badkamer en goeie bedden. Voor 24u slapen ga je niet redden door entertainment van hotel aan de overkant

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2016

    6,7
    Hier zou ik zo weer heen gaan, maar verwacht geen luxe.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 8 nachten

    schoonmaak is onder de maat badkamer erg krap en er is een luchtsluis met de buurbadkamer. Die hoor je letterlijk de tanden poetsen. ik vermoed dat de getoonde foto's van de kamer zijn van de recent volledig gerenoveerde kamers: de superior zoals zij dit zelf noemen. De standaard kamer die ik blijkbaar had is veel soberder ingericht en biedt basis faciliteiten zoals in de omschrijving staat, maar dan echt basis. De gym heeft niks meer om het lijf dan de vier toestellen die op de foto staan en biedt voor de doorsnee fitness ganger onvoldoende. De avondanimatie: Er wordt bijna elke avond iets geboden, maar dat is wel enigszinds amateuristisch. Het naastgelegen Alhambra hotel heeft 's avonds een veel betere animatie = spetterende optredens van bands en muzikanten tot topdansacts. Maar vanaf het terras of balkon van dit hotel ook prima te volgen en te horen :-). Het programma duurt tot 24:00 exact. Ik en m'n zoons hebben hiervan genoten. Uiteraard is dit heel persoonlijk. Als je een wandelende papegaai of een oude dame op een eenwieler prefereert boven een top-band of een duo topdansers dan oordeel je natuurlijk anders. Het buffetrestaurant is rumoerig, maar dat heb ik bij andere hotels niet anders ervaren. Gewoon vroeg ontbijten, dan is t nog rustig. Voor de ouders van kleine kinderen: dat zou niet mijn voorkeur hebben, hoewel hier best wel wat kleine kinderen te bespeuren waren. Er is een heel sober speeltuintje waar je geen kind ziet en er wordt voor de kleintjes bijna niets gedaan. Ik heb in de 9 dagen 1x een springkussen gezien. Door de rumoerige setting in de avond is het voor de ;nachtrust' van de kleintjes niet zo fijn denk ik.

    Bezocht in het hoogseizoen. Ik zocht iets voor niet teveel geld voor drie personen. Conclusie: Prima prijs kwaliteit, maar weet wat je boekt. Je zit middenin een heel gezellige levendige toeristische omgeving. Een hotelzone met zijn eigen boulevard waar een spoor langs loopt aan de andere zijde van de weg. Hiervan heb je geen hinder. De trein hoor je nauwelijks rijden. Heel bijzonder. De matrassen hebben hun beste tijd gehad. Je voelt de veren, echter niet zo dat je hier niet op wilt liggen. Thuis zou je zo'n matras allang vervangen hebben. Het buffetrestaurant is prima, ik heb hier goed en gevarieerd gegeten. Ondanks wat mindere recensies heb ik dat niet zo ervaren, behalve de aanwezigheid van Grumpie. De bar schenkt alcoholrijke cocktails voor weinig geld. Het voor het hotel grenzende restaurant dat ook voor anderen toegankelijk is, heeft prima eten voor een zeer schappelijke prijs. Ik kon in de omgeving geen voordeliger restaurant vinden. M'n zoons konden in de nacht naar een van de de vele discotheken die santa susanna en het aangrenzende Malgrat de Mar rijk is dus die vermaakten zich ook prima. Ik heb een prima verblijf gehad, ondanks de kanttekeningen en zou hier zo weer heen gaan voor een korte vakantie.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 12 juli 2018

    5,0
    Vriendelijk personeel bij de receptie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De badkamer is geschikt voor mensen onder de 1.80 mtr.

    Vriendelijk personeel bij de receptie

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 25 juni 2018

    5,0
    Hotel netjes maar het personeel kan vriendelijker en t eten kan vele mate beter
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 14 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het eten

    Schoonmaak vd kamers

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 10 juni 2018

    8,3
    Goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niet alle kamers zijn gerenoveerd zoals op de foto's in de brochures.

    De lokatie

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 1 juni 2018

    8,8
    Was prettig
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 8 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kussens van het bed vreselijk

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 31 mei 2018

    7,9
    Fijn Hotel en vriendelijk personeel en dit jaar goede bedden
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 8 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Opstapje naar de lounge dit bij de receptie heb daar best war mensen zien struikelen

    Ligging hygiëne en personeel ontbijt

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 17 mei 2018

    9,6
    Top
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Trap naar beneden voor restaurant

    Kamer was geweldig

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 10 oktober 2017

    7,1
    Goed eten goed en de prijs 👍🏼
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 14 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bedden

    Gastvrijheid

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 23 juli 2017

    4,6
    Mooi badkamer
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Driepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Beperkte parkeerplaats

    Mooi badkamer

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 29 juni 2017

    5,8
    matig
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 6 nachten

    de hoeveelheid geluid van de eetzaal, er is niets wat de geluiden absorbeerd, het gooien van bestek en borden is echt verschrikkelijk

    centraal gelegen

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 19 juni 2017

    7,9
    Het is een redelijk goed hotel.
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 15 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen gratis wifi.

    De locatie, het ligt centraal.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 18 juni 2017

    5,0
    Geen goede plek om te vertoeven
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hotel zeer gehorig

    Niet veel

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 17 mei 2017

    7,5
    het ontbijt was goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    TV deed het niet, maar was geen punt.

    het ontbijt was goed

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 17 mei 2017

    8,3
    Prima hotel voor korte vakanties!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Avondeten niet slecht maar zeker als vleesliefhebber niet voor een aantal dagen geweldig.

    Ontbijt was prima! Voor ieder wat wils.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 5 oktober 2016

    8,8
    mooi hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Superior Driepersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten

    de nieuwe kamers en de omgeving dicht bij de zee

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 1 september 2016

    4,6
    De kamers en douche waren ok
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 8 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eten zeer slecht en onvriendelijk voor gezinnen met kinderen geen respect??? Raad mensen aan om niet te gaan

    De kamers en douche waren ok

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2016

    8,8
    Fitness boven 16
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ook onder 16 jr fitness

    Fitness boven 16

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2016

    5,4
    Locatie, kamers waren schoon
    • Vakantiereis
    • Stel
    • 2 kamers
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    WiFi met geld, en heel erg slecht! Eten was soms van vorige dagen, niet eens vers.

    Locatie, kamers waren schoon

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2016

    6,7
    De hotelkamer was super mooi en schoon heerlijke douche
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Standaard Familiekamer
    • Verbleef 9 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het eten viel tegen was vrij standaard weinig afwisseling en was ook niet heel lekker

    De hotelkamer was super mooi en schoon heerlijke douche

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2016

    5,0
    Schoonmakers
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eten en kamers

    Schoonmakers

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 28 juli 2016

    10
    Heerlijk!
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Standaard Familiekamer
    • Verbleef 15 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    WiFi tegen betaling.

    Het was erg schoon! De kamer werd elke dag schoon gemaakt. Het ontbijt en diner was prima. Lekker dicht bij het strand.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 26 juli 2016

    9,2
    de vriendelijkheid
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 7 nachten

    voor ons niets het was goed

    de vriendelijkheid heel proper goed eten

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 26 juli 2016

    3,8
    Kamers geweldig.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eten en personeel slecht

    Kamers geweldig. Eten slecht.

    Verbleven in juli 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 22 september 2015

    4,0
    Kamers waren netjes, hoogst noodzakelijke comfort.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Eten : Ontbijt altijd hetzelfde, lunch en diner dikwijls overgaar en koud. Aan het zwembad, geen comfortabele lig zetels (geen kussen aanwezig en niet verstelbaar), ook geen parasols aanwezig wat je met hogere temperaturen wel kan gebruiken. Bij het nemen van een douche afwisselend van heel heet water naar koud. Het nuttigen van de maaltijden in de kelder was niet aangenaam.

    Kamers waren netjes, hoogst noodzakelijke comfort.

  • Beoordeeld op: 31 augustus 2015

    7,9
    de goede en snelle service van het personeel
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    er zijn maar 2 liften voor alle bezoekers, vooral met etenstijden was dit een ramp. . Het lawaaai van buiten , vooral s-avonds tot 24.00 uu, met kleine kinderen een ramp

    de goede en snelle service van het personeel

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2015

    6,7
    Locatie.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Restaurantpersoneel maakte te veel lawaai met opruimen. Eten was eenzijdig. Slechte wifi tegen dure betaling. Prijs- kwaliteitverhouding is niet goed.

    Locatie. Kamer was netjes en schoon.

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2015

    8,8
    de locatie,is heel goed dicht bij de trein, het strand en in...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    het avond eten is meestal al afgekoeld zelfs koud,en niet erg gevarieerd

    de locatie,is heel goed dicht bij de trein, het strand en in het levendige centrum,goed personeel

  • Beoordeeld op: 27 juli 2015

    10
    Het zwembad was groot, het personeel was klantvriendelijk,...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Het zwembad was groot, het personeel was klantvriendelijk, het eten was lekker. Vooral het dessert was elke dag lekker. De kamer werd iedere dag super schoongemaakt.

  • Beoordeeld op: 18 juni 2015

    7,5
    Het hotel ligt midden tussen andere hotels.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Er was geen vrij wifi. Je moest het kopen en dan werkte het nog niet. Dit is het enige minpunt van dit hotel. Geen vrij wifi je moest nasr een ander hotel gaan om op internet te kunnen.

    Het hotel ligt midden tussen andere hotels. De ligging is ideaal het eten uitstekend. Prima infrastructuur en dicht bij het strand. Het ligt aan een drukke boulevard waar het leuk toeven is.

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2015

    6,3
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ontbijt, kamer met mieren en stank uit de toilet in de kamer

    Locatie

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2015

    4,2
    slechte mensen
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    slechte mensen

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2015

    8,8
    zijn hier nu voor derde jaar en prijs kwaliteit is prima in...
    • Vakantiereis
    • Stel

    zijn hier nu voor derde jaar en prijs kwaliteit is prima in orde.

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2015

    7,5
    Veel lawaai van band van naastgelegen hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Veel lawaai van band van naastgelegen hotel

  • Beoordeeld op: 28 juli 2015

    7,5
    Fijne moderde kamer en badkamer.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het diner. Erg slecht.

    Fijne moderde kamer en badkamer.

  • Beoordeeld op: 26 juli 2015

    10
    Alles was super!
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Alles was super! Het personeel was erg vriendelijk en behulpzaam. Her eten was lekker en gevarieerd. De kamer was mooi, netjes en schoon.

  • Beoordeeld op: 19 juli 2015

    5,0
    ligging, op de boulevard in de hotel zone, vlak bij strand
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    harde bedden, slecht slapen

    ligging, op de boulevard in de hotel zone, vlak bij strand

  • Beoordeeld op: 12 juli 2015

    9,2
    het (hoofd) vleesgerecht word ter plekke gebakken, vaak lang...
    • Vakantiereis
    • Stel

    het (hoofd) vleesgerecht word ter plekke gebakken, vaak lang wachten.

  • Beoordeeld op: 3 juli 2015

    9,6
    De kamer was super!
    • Vakantiereis
    • Stel

    De hoeveelheid schoolkinderen en betaalde wifi.

    De kamer was super!!!

  • Beoordeeld op: 18 juni 2015

    6,3
    kamer en ligging
    • Vakantiereis
    • Stel

    avond eten

    kamer en ligging

  • Beoordeeld op: 18 juni 2015

    5,8
    kamer
    • Vakantiereis
    • Stel

    diner

    kamer

  • Beoordeeld op: 31 mei 2015

    9,2
    het bubbelbad en de nieuwe grotere kamer
    • Vakantiereis
    • Groep

    niets

    het bubbelbad en de nieuwe grotere kamer

  • Beoordeeld op: 21 mei 2015

    10
    Het personeel!
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Geen internet

    Het personeel!

Er zijn ook 4 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 50

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: