Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Royal Oasis Club at Pueblo Quinta By Diamond Resorts 3-sterren

Avenida Garcia Lorca, 8, Urbanización Pueblo Quinta, fase 2, 29630 Benalmádena, Spanje

#10 van de 238 hotels in Benalmádena

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 624 beoordelingen over dit appartement

9,1

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,4

  • Comfort

    9,2

  • Locatie

    9

  • Faciliteiten

    8,8

  • Personeel

    9,2

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,9

  • Gratis WiFi

    7,5

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 30

  • Beoordeeld op: 7 mei 2018

    6,3
    Prima accomodatie in zeer toeristisch en wat saai dorp, personeel winig begripvol
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer (2-4 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten

    -Benalmadena is zoals vele dorpjes aan de Costa del Sol zeer toeristisch -Betaling kon alleen met creditcard, gewoon pinnen via Maestro kon niet, ondanks dat vermeld staat op Booking.com dat dit wel kan -Borg was normaal €100, maar omdat we niet konden pinnen werd dit opeens €200 in cash

    -Appartament was zeer schoon en goed uitgerust -Bedden prima

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 18 december 2017

    7,9
    Proper appartement,zeer vriendelijk personeel,goeie locatie .
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer (2-4 Volwassenen)
    • Verbleef 10 nachten

    Veel lawaai s'nachts van de haantjes in het park,we werden regelmatig wakker van hun gekakel.

    Proper appartement,zeer vriendelijk personeel,goeie locatie .

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 25 november 2017

    8,3
    Mooi ingericht en proper appartement.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer (2-4 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bijbetalen voor WiFi is echt niet meer van deze tijd. Basis producten als peper, zout, olie en azijn zouden aanwezig mogen zijn.

    Goede ligging, vriendelijk personeel, appartement zeer netjes en mooi gerenoveerd. Supermarkt en restaurantjes vlakbij.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2017

    5,8
    Prijs- kwaliteitsverhouding niet in balans !
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer (2-4 Volwassenen)
    • Verbleef 11 nachten

    Ik vind het niet kunnen dat als je € 2810,00 betaald voor 11 nachten je nog apart moet betalen voor WIFI en kluisje op de kamer. WIFI is € 5,95 per 24 uur en nog slecht ook.........kan echt niet in 2017 !!!!!! Kluisje is € 22,00 !!!! Aangezien ze niet elke dag de kamer schoonmaken en/of handdoeken verwisselen ben je verplicht om tijdens je vakantie te wassen want als je om schonen handdoeken vraagt moet je er ook weer voor betalen. Het is niet bepaald een " low budget accommodatie" en daarom vinden wij de prijs- kwaliteitsverhouding niet in balans.

    Ruim, schoon, volledig ingerichte (schone) keuken, balkon met uitzicht en zitje, locatie, goed werkende airco.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 2 maart 2017

    8,8
    Fijne ruime en schone appartementen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer (2-4 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Appartementen zijn heel gehorig en veel omgevingslawaai dus oordoppen meenemen. Helaas alleen BVN Nederlandse tv maar het is iig iets.

    Schone en ruim appartement

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 2 maart 2017

    8,3
    Relaxed appartement met goede babyservice
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer (2-4 Volwassenen)
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hanen maakten ons de eerste nacht al om 4 uuf wakker! Er moet voor alles bijbetaald worden (fitness, wifi. verhuizen kamer vanwege het geluid etc) Restaurant was leeg en ongezellig

    Fijn appartement met alle benodigdheden, goed verzorgd ook voor babies (goed kinderbedje, badje etc)

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 3 oktober 2016

    10
    Mooi complex met comfortabele appartementen. Met tevens een zeer goede prijs kwaliteit verhouding.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer (2-4 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    uitchecken om 10:00 uur. Dat zou 11:00 uur moeten zijn. Wanneer je dit van tevoren aangeeft, is dit te organiseren trouwens!! Dat hadden wij helaas niet gedaan.

    Appartementen zeer comfortabel en splinternieuw. Slaapbank in ons appartement was vergelijkbaar met een normaal bed. Appartementen en complex in zeer goede staat.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 1 september 2018

    10
    Perfect!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer (2-4 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Klein minpunt geen zonlicht

    Alle comfort zeer verrast!

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 24 mei 2018

    9,2
    Het appartement was super mooi
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement met 1 Slaapkamer (2-4 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Restaurant beperkt open. Geen lunch mogelijkheid en 1 avond zelfs gesloten.

    Het appartement was super mooi

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 14 februari 2018

    7,9
    Super appartement
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio Appartement (2 Volwassenen)
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer echt helemaal super

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 3 januari 2018

    10
    Voortreffelijk verblijf!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio Appartement (2 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets te melden

    Mooie ruime kamer met aparte slaapkamer, goed uitgeruste keuken en een mooie grote badkamer met inloopdouche. Top!

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 19 december 2017

    10
    Fantastisch
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer (2-4 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Supermooi, groot appartement. Zeer vriendelijk personeel. De zee op wandelafstand. Veel parkeerplaats voor het hotel/appartement.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 14 december 2017

    9,6
    Restaurant van het complex .
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer (2-4 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Restaurant van het complex .SUPER

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 20 oktober 2017

    10
    Mooie accommodatie en heel vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 Slaapkamers (2-6 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De slaapbank.

    De wasmachine en vaatwasser

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 13 oktober 2017

    10
    super,
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer (2-4 Volwassenen)
    • Verbleef 14 nachten

    de hartelijke ontvangst

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2017

    9,2
    Prima
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer (2-4 Volwassenen)
    • Verbleef 11 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Parkeren en rondom zwembad mochten geen parasols.

    Goede kamers

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 26 januari 2017

    8,3
    Geen balkon
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer (2-4 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen balkon

    Verbleven in januari 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 17 april 2016

    7,9
    Compleet ingericht en ruim appartement .
    • Vakantiereis
    • Groep

    Tijdens ons verblijf van 1 week, zijn de handdoeken maar 1 maal gewisseld.

    Compleet ingericht en ruim appartement . Jammer dat de huiskamer erg somber oogde.

  • Beoordeeld op: 14 april 2016

    7,5
    Ontzettend ruime appartementen!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Iets wat gehorig en veel hoogbouw rondom, maar dat is wel meer aan de Costa del Sol...

    Ontzettend ruime appartementen! Grote slaapkamer met heerlijk grote bedden. Badkamer, aparte keuken en een grote woon-/eetkamer. Modern en schoon! Dichtbij het strand, tegenover park en restaurants gelegen. Gezellige ingerichte tuin voor het appartement met mooi zwembad.

  • Beoordeeld op: 31 januari 2016

    9,6
    Het personeel zorgt altijd voor een thuiskom gevoel, door...
    • Vakantiereis
    • Stel

    De nieuwe regels! Overal voor bij moeten betalen.

    Het personeel zorgt altijd voor een thuiskom gevoel, door mee te denken, welk appartement het beste voor je is. Vooral Sergio!

  • Beoordeeld op: 12 januari 2016

    9,2
    De manager zorgde ervoor dat we toch om drie uur in het...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ziek bij aankomst werden we geconfronteerd met de nieuwe regelgeving. We mochten het appartement alleen in als we 10 euro meer betaalden, anders moesten we wachten tot vier uur. Er werd ook nog bij vermeld, dat als we niet om tien uur uit het appartement zouden zijn sochtends, dat voor elk uur 5 euro extra in rekening zou worden gebracht. Nooit eerder meegemaakt, viel het verkeerd mede omdat we griep hadden.

    De manager zorgde ervoor dat we toch om drie uur in het appartement konden zonder extra kosten. Die vriendelijkheid zijn we in dit complex al jaren gewend.

  • Beoordeeld op: 19 december 2015

    9,6
    Appartement voorzien van alle mogelijke apparaten van goede...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Appartement voorzien van alle mogelijke apparaten van goede kwaliteit. Mooi groot bed, airco/verwarming. TV in woonkamer en slaapkamer. Balcon met uitzicht over park. Goede lokatie, stad en grote supermarkt op loopafstand.

  • Beoordeeld op: 26 mei 2015

    5,4
    De foto's op basis waarvan wij het appartement boekten...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    De foto's op basis waarvan wij het appartement boekten kwamen totaal niet overeen. Het appartement zelf was netjes, maar de lokatie en het gebouw waren totaal anders dan op de foto. Op de foto leek het een rustig laag gezellig appartementen complex maar het was een foeilelijk flatgebouw aan de weg, wel met uitzicht op zee als je het raam dicht deed tegen het lawaai van de weg die ernaast loopt.

  • Beoordeeld op: 4 januari 2015

    9,6
    Vrijwel alles was geweldig,appartement,ligging aan zee...
    • Vakantiereis
    • Groep

    Betaalde WiFi onzinnig ,moet vrij zijn voor wat je betaald voor je appartement Had geen balkon en appartement vrij donker door begroeiing van bananenbomen met veel grote bladeren die t vrij donker maakten

    Vrijwel alles was geweldig,appartement,ligging aan zee,klimaat ,vrolijke mensen ,verzorgend personeel ,receptie met koffie en drankje free,interieur van appartement en de efficiëntie ,mag dan wat meer kosten maar t was ook af!

  • Beoordeeld op: 3 januari 2015

    9,6
    Heel vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Dure wifi

    Heel vriendelijk personeel. Zeer centraal gelegen, vele bezienswaardigheden zijn te voet bereikbaar. Vlak bij het strand, zeer mooi groot park aan de overkant. Fantastisch

  • Beoordeeld op: 15 februari 2016

    9,6
    heerlijk bed
    • Vakantiereis
    • Stel

    gebouw wat gehorig

    heerlijk bed alles nieuw

  • Beoordeeld op: 3 januari 2016

    9,6
    Het is precies als thuis komen, de groene omgeving, de zee,...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Het is precies als thuis komen, de groene omgeving, de zee, de rust, de vogels die fluiten alles wat je nodig hebt binnen handbereik.

  • Beoordeeld op: 1 september 2015

    10
    Locatie, schoon, zwembad
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Wifi €6 per dag kan eigenlijk niet meer. Jammer geen terras bij appartement maar wist met boeken

    Locatie, schoon, zwembad

  • Beoordeeld op: 1 april 2015

    7,5
    de inrichting van het appartement
    • Vakantiereis
    • Stel

    de hoge wifi- en internetkosten

    de inrichting van het appartement de totale accomodatie

  • Beoordeeld op: 25 februari 2015

    8,3
    Apartement was super
    • Stel

    Apartement was super

Er zijn ook 13 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 30

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: