Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's
  1. Startpagina hotelbeoordelingen
  2. Hotelbeoordelingen Spanje
  3. Hotelbeoordelingen: Canarische Eilanden
  4. Hotelbeoordelingen Marzagán
  5. Beoordelingen van Hotel Rural El Mondalón

Beoordelingen over Hotel Rural El Mondalón 4-sterren

Carretera de los Hoyos, km 1,8, 35017 Marzagán, Spanje

#1 van de 3 hotels in Marzagán

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 280 beoordelingen over dit hotel

8,8

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9

  • Comfort

    8,9

  • Locatie

    8,5

  • Faciliteiten

    8,8

  • Personeel

    9,3

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,6

  • Gratis WiFi

    8,1

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen- er opent een dialoogvenster
Schrijf een review

Resultaat 1 – 34

  • Beoordeeld op: 13 maart 2019

    9,6
    Prima verblijf,om naar terug te gaan.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 7 nachten

    Wat geluidsoverlast bij het zwembad van de tegenoverliggende sportvelden van de school.

    Een heerlijk ontbijt op een prima locatie. Geweldig personeel ,niets was te veel gevraagd.

    Verbleven in maart 2019

  • Beoordeeld op: 19 december 2018

    10
    Rustige en mooie locatie met prima parkeergelegenheid.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Rustige en mooie locatie met prima parkeergelegenheid. Zowel de drukke hoofdstad als de zuidelijke toeristenlocaties zijn binnen acceptabele rijafstand via prima wegen te bereiken. Ook het binnenland is goed bereikbaar via bochtige bergwegen met de vele leuke dorpjes en de prachtige natuur. De accommodatie, de bodega, het restaurant en de prachtige tuin met wijngaard zijn goed verzorgd. Ook het personeel is zeer vriendelijk en de kok is bereid om buiten de kaart om extra wensen in te willigen, kortom heerlijk. Ook de eigen wijn is prima van kwaliteit en aan te raden.

    Verbleven in december 2018

  • Beoordeeld op: 22 november 2018

    9,6
    Mooi & authentiek hotel!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Enkel misschien wat weinig ruimte in de kamer om je koffer te plaatsen. Ik denk dat dit verschilt per kamer.

    Mooie, rustige omgeving en setting van het hotel, met vriendelijk personeel. Lekker ontbijt. Ruim bed. Prachtig uitzicht. De eigen wijn is ook een aanrader!

    Verbleven in november 2018

  • Beoordeeld op: 6 oktober 2018

    8,8
    Zeer fijne plek om te relaxen
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Beperkte keuze in restaurant, tijdens het weekend waren er feestjes in het restaurant

    Rustige locatie, vriendelijk personeel, uitgebreid ontbijtbuffet

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 2 oktober 2018

    10
    Rustig, mooie en praktische omgeving om eiland te verkennen, komen zeker terug .
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    In de restaurant was het eten heel lekker, bediening heel vriendelijk, alleen mag er iets meer groenten en purree gegeven worden bij het lekkere vlees

    Ontbijt prima, keuze tussen ,kaas, charcuterie, confituur, choco, yoghurt enz. Fruit elke dag vers geperst appelsiensap. Je kan ook allerlei eitjes, met bacon, hesp krijgen. Vriendelijke bediening .

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 8 september 2018

    10
    Fantastisch
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De omgeving, wanderweg rondom het landgoed- het ontbijt: buiten en zeer compleet- het diner: we hebben heerlijk gegeten en genoten van de Mondalon wijn

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 13 april 2018

    7,1
    mooie lokatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    koud water in het zwembad na zoeken zat de jacuzzi in het koude zwembad diner was matig

    lokatie was mooi we hadden de mooiste kamer boven met uitzicht vanaf het balkon op de bergen mooie badkamer mooie donkere vloer, waar men snel stof op

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 12 maart 2018

    7,5
    fijn vakantieverblijf met name voor wandelaars
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 7 nachten

    onze bovenburen maakten 2 nachten (02:30 u, respectievelijk 03:30 u) een half uur heel veel lawaai, helaas was hun vloer en ons plafond erg gehorig; dit werd later opgelost door ons een andere kamer aan te bieden.

    heerlijk ontbijt, iedere morgen op het terras in de ochtendzon; prima locatie voor wandelaars. rustige omgeving.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 29 januari 2018

    7,9
    Een heerlijk hotel, kleinschalig, fraai gelegen en met zeer vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 7 nachten

    elke vrijdagavond is restaurant gesloten en alleen bbq, maar deze viel tegen.

    Ruime kamer, goed geoutilleerd, mooie ligging van het hotel, zeer vriendelijk personeel.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 12 november 2017

    9,2
    Mooie accommodatie naast de oude vulkaan.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Iets gehorig als je in Negramoll naast de trap zit. Andere kamers waarschijnlijk minder gehorig, vooral de kamers boven. Muren tussen de kamers zijn wel goed geisoleerd.

    Het voelt als een boutique hotel, het zwembadje erbij is heerlijk en het niveau van het restaurant ligt wat hoger dan elders. Tip: vraag hoe je van het hotel naar de Barranco de Bandama kunt wandelen. Daarover doe je circa 45 minuten en het gaat wel vrij pittig omhoog. Denk beslist aan water, eten, goede wandelschoenen en een lange broek (vegetatie soms wat stekelig). Bij de golfbaan is een restaurant met mooi terras (hele dag open). En bij de bushalte is een klein restaurantje dat pas om 13.00 uur open gaat.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 30 oktober 2017

    8,8
    Prachtige plek om tot rust te komen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen mogelijkheid om drank te halen voor bij het zwembad. Vanaf onze kamer was de geur van de keuken van het restaurant erg heftig. Er was een bruiloft gaande die een stuk langer door ging met muziek dan ons verteld was.

    Prachtige locatie met uitzicht op de bergen. Veel vogels, salamanders, grote vlinders en dergelijken te zien. Mooi aangelegd zwembad. Kamer van alles voorzien met balkon!

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 16 oktober 2017

    10
    Luxe rural hotel prachtig gelegen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Het restaurant is mooi gelegen maar daar kan veel meer mee gedaan worden. De houten tafels en inrichting komen wat sfeerloos over. Ondanks de warmte werd er niet op het terras gedekt. Binnen was het echter veel te warm en we zijn zelf dan maar buiten gaan zitten.

    Prachtig hotel. Grote parkeerplaats bij de ingang. Leuke ontvangst door de manager met rondleiding. Het is een Rural hotel maar heel luxe gerenoveerd/verbouwd. Prachtige luxe kamers met moderne hele ruime badkamer en mooie slaapkamer. In de minibar is ook nog ruimte voor een eigen drankje of wijn. Het hotel heeft een eigen wijngaard met eigen wijn. Er is een prachtig zwembad (de badhanddoeken hiervoor liggen op je kamer) en er zijn genoeg ligstoelen. Je kunt goed in de schaduw zitten. Heerlijk ontbijt met vruchtensap (1/2 ltr) en alles erop en eraan. Op verzoek wordt een eitje voor je gebakken. Keuze uit thee/koffie en uit het ijskastje kun je yoghurt pakken. Jammer dat er geen parasols buiten staan want nu is het s'morgens al erg warm tijdens het ontbijt. Buiten zitten is leuker dan binnen. Leuke bediening in het hotel en ze staan altijd voor je klaar om bv de boarding pass voor je uit te printen. Het hotel ligt bijzonder gunstig ten opzichte van de krater Bandama en de Botanische tuin. Vlakbij is er ook een grill restaurant Casa Miranda. Een bushalte is vlakbij het hotel. We hebben een geweldig verblijf gehad.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 20 juni 2017

    9,2
    Zeer gezellige rural, centraal tussen de bergen en de hoofdstad van Gran Canaria.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Waarschijnlijk door de onderhoudswerken en hun foute planning logeerden we de 1ste nacht alleen. Toen we aankwamen deed men heel verbaasd en hadden ze waarschijnlijk gehoopt dat we zouden annuleren. De aankomst was dus eerder koel, maar gelukkig verbeterde de sfeer en verliep toch alles naar wens: zie positieve punten bij deze evaluatie.

    We waren de 1ste nacht de enige mensen in de Rural en toch stond er ongeveer 6 mannen (& vrouwen) ter beschikking. Ook voor ons: een uitgebreid ontbijt buffet en speciale kok met keuze uit 3 menu's (HP) Zeer gezellige rural in rustige omgeving, midden in de natuur, en toch slechts op 30 min van de hoofdstad.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 23 februari 2019

    10
    Het ontbijt was zeer goed.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De eerste nacht was het restaurant zeer koud. Waarschijnlijk geen verwarming

    Het ontbijt was zeer goed. Het zwembad mooi gelegen

    Verbleven in februari 2019

  • Beoordeeld op: 14 februari 2019

    10
    Deugddoende
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Afwisseling avondeten

    Ligging

    Verbleven in februari 2019

  • Beoordeeld op: 1 januari 2019

    10
    Super
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt

    Omgeving en kamer

    Verbleven in januari 2019

  • Beoordeeld op: 11 juni 2018

    7,5
    ideaal om uit te rusten.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • 2 kamers
    • Verbleef 9 nachten

    het weer.

    onbijt was goed.Personeel heel vriendelijk.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 13 april 2018

    6,3
    Rustige ligging
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 8 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Onderhoud, hygiëne liet te wensen over

    Rustige ligging

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 3 februari 2018

    8,8
    Voldeed aan verwachtingen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets. Alles prima

    Erg vriendelijk personeel en erg behulpzaam. rustige ligging. Uitgebreid en goed ontbijt.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 13 januari 2018

    10
    Rustiek en kwaliteit
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles meer dan prima

    Prachtige kamers en geweldig restaurant

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 20 november 2017

    9,2
    Zeer rustig verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 7 nachten

    Engelse taal onmachtig

    Kamers

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 14 november 2017

    8,8
    Mooie grote kamer op mooie locatie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 9 nachten

    Geen idee

    Lekker ontbijt, mooie ruime kamers, leuk zwembad wat niet te druk was, mooie locatie qua viewpoint, met ov snel in de hoofdstad.

    Verbleven in oktober 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 24 april 2016

    5,0
    De bedden waren prima en een mooie omgeving
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ontbijt was heel beperkt je moest overal om vragen. .Het restaurant voor de avond het eten was ok maar kan zeker creatiever en de prijzen zijn te hoog voor het geleverde.Het hotel is moeilijk te vinden word nergens aan gegeven.

    De bedden waren prima en een mooie omgeving

  • Beoordeeld op: 4 april 2016

    6,7
    De kamer is ruim en de douche is voortreffelijk.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De kamer lag op de begane grond, had maar één raampje en was daardoor erg donker. Als je de deur open liet staan voor wat licht, kon iedereen die langsliep de kamer binnenkijken. Dat is niet prettig. Ook de verlichting was erg ongezellig. De vloer op de eerste verdieping is van hout en elke stap die ze daarop zetten hoor je beneden. Gelukkig hadden wij maar een paar dagen gasten boven ons. De vloer is van steen en de beloofde slippers waren niet aanwezig. Net zomin als de twee soorten hoofdkussens. Na om kussens gevraagd te hebben, kregen we twee extra dezelfde kussens.

    De kamer is ruim en de douche is voortreffelijk. De dame in het restaurant is uitermate vriendelijk en behulpzaam. Wij vonden het ontbijt en diner goed (veel!). De ligging is ideaal om het eiland te verkennen.

  • Beoordeeld op: 3 april 2016

    8,8
    Ruimte voor de kinderen, dieren zoals een ezel en 2 honden...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    het terrasje voor onze kamer had slechts 1 ligstoel. dat vonden we spijtig

    Ruimte voor de kinderen, dieren zoals een ezel en 2 honden en het aangrenzende restaurant. Proef zeker de plaatselijke wijn: Mondalon. Lekker ontbijten in de ochtendzon. kortom, genieten met heel het gezin. een leuk zwembadje, wel nog wat koud eind maart. Wij hebben van hier uit het noorden en binnenland verkend.

  • Beoordeeld op: 21 februari 2016

    6,7
    De bediening van de diners was perfect.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het eten viel ons tegen. Het ontbijt was voldoende, maar niet smakelijk. Ook de diners vonden wij niet geweldig. Veelal gegrilld vlees en vis. Lekkage van kamer boven ons werd niet verholpen. Kamer is twee maal niet opgemaakt en zijn de handdoeken niet gewisseld.

    De bediening van de diners was perfect. De serveerster Emmy sprak uitstekend Engels en was echt de gastvrouw.

  • Beoordeeld op: 7 februari 2016

    8,8
    Wat afgelegen en dus rustig.
    • Vakantiereis
    • Stel

    geluids isolatie is niet super. Onderste kamers kan dus last hebben van wat lawaai bovenburen. Maar wij hebben daar niet echt last van gehad.

    Wat afgelegen en dus rustig. In de bergen dus mooie uitzichten. Ideaal hotel als je wat voornamelijk wilt chillen. Vriendelijk personeel

  • Beoordeeld op: 19 januari 2016

    8,8
    De locatie ten opzichte van het strand.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Het plaatsje is erg toeristisch en heeft bijna "Las Vegas" achtige trekjes. Daar moet je van houden.

    De locatie ten opzichte van het strand. De aanwezigheid van een kindvriendelijk (lees omheind) zwembad. En het appartement was erg schoon.

  • Beoordeeld op: 12 januari 2016

    9,2
    Rust en toch maar een paar km van Las Palmas
    • Vakantiereis
    • Stel

    Kamers worden (werden?!!) met een agressief, sterk ruikend schoonmaakmiddel gedweild. Dat bleef de hele nacht nog op onze keel inwerken. Is door het management adequaat op gereageerd.

    Rust en toch maar een paar km van Las Palmas Fantastisch onbijt, waarbij het diner en de lunch dan weer duidelijk minder van kwaliteit was. Erg plezierig personeel Fijne douche

  • Beoordeeld op: 5 juli 2015

    8,3
    Rust en omgeving en zeer mooi gerenoveerde finca
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Twee dagen hadden we een waterstoring. Verder waren er veel onderhousdwerkzaamheden gedurende drie dagen wat de rust verstoorde.

    Rust en omgeving en zeer mooi gerenoveerde finca

  • Beoordeeld op: 7 maart 2015

    10
    De huiselijke atmosfeer en de hartelijkheid van het...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    We hadden een prachtige kamer, alleen liet de isolatie te wensen over, geluiden van bovenetage waren hinderlijk. Hiervoor zou binnenkort een oplossing voor worden gezocht.

    De huiselijke atmosfeer en de hartelijkheid van het personeel: zeker ook veel waardering voor Lorena ( de director) die veel informatie gaf en altijd bereid was aan verzoeken te voldoen.

  • Beoordeeld op: 2 februari 2015

    8,3
    Comfort, ruime kamer, goed eten in restaurant
    • Vakantiereis
    • Stel

    Praktisch probleem bij vertrek om 5 uur 's morgens (vliegtuig van 7 uur a.m.), dan is de poort nog dicht en toegangspasje ligt (zoals afgesproken) op de afgesloten kamer!

    Comfort, ruime kamer, goed eten in restaurant

  • Beoordeeld op: 17 april 2016

    6,3
    Rust kalmte s'avonds .
    • Vakantiereis
    • Stel

    Lawaai school aan overzijde straat.BBQ (prijs en vlees bijna rauw)zeer slechte ontvangst WIFI.

    Rust kalmte s'avonds .vriendelijke bediening

  • Beoordeeld op: 7 februari 2016

    9,6
    Prachtige kamer, heerlijk eten en prettige bediening in het...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets viel tegen

    Prachtige kamer, heerlijk eten en prettige bediening in het bijbehorende restaurant, fijn zwembad

Er zijn ook 9 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 – 34

Wij matchen de prijs
Wij matchen de prijs
Lage prijzen • Geen reserveringskosten • Een lagere prijs gevonden? Wij vergoeden het verschil!

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: