Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Cortijo Amaya 2-sterren

Avenida los Aguacates, 20, 29793 Torrox Costa, Spanje

#6 van de 38 hotels in Torrox Costa

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 248 beoordelingen over dit hotel

8,8

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9

  • Comfort

    8,4

  • Locatie

    8,2

  • Faciliteiten

    8,7

  • Personeel

    9,5

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,8

  • Gratis WiFi

    8,6

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 58

  • Beoordeeld op: 5 juli 2018

    9,2
    Fijne B&B met persoonlijke aandacht.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 8 nachten

    niets

    Fijne B&B met persoonlijke aandacht. Je kunt heerlijk zitten in de tuin met een drankje. Elke ochtend een lekker ontbijt met vers gebakken eitje. Alles was goed verzorgd.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 11 mei 2018

    8,8
    Prima relaxte plek, wij waren hier 5 nachten en had best langer gekund.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten

    bed kleine (Spaanse) maat

    Service en bereidheid van personeel. Ook fijn dat er drankjes en versnaperingen verkrijgbaar waren. Mooi groot zwembad. Relaxte sfeer. Mooi uitzicht. Genoeg te doen in de omgeving zoals Malaga, strand, wandelingen, kleine dorpjes, leuke eetgelegenheden. Op maandagochtend een grote uitgebreide markt voor wie er van houdt.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 22 maart 2018

    8,8
    Gezellig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleine bedden en ongemakkelijke stoelen(typisch spaanse) in ontbijtruimte

    Salon bij slecht weer,ongedwongen sfeer,mooi terras(spijtig genoeg geen gebruik kunnen van maken door slecht weer)

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 1 februari 2018

    8,8
    Gewelig.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 7 nachten

    niks

    Prima locatie.,lopend naar strand.Midden tussen de kassen. moet wel een helling oplopen. Goed ontbijt, Barretje buiten, prijzen goed van de drankjes.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 25 december 2017

    10
    Zeer aardige locatie met vriendelijk onthaal
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Familiekamer (2 Volwassenen + 1 Kind)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bijzonder mooie locatie met zeer vriendelijke eigenaars die de commercie duidelijk niet op de eerste plaats stellen en daar houden we van. Ontbijt werd voor ons per uitzondering een half uur vroeger geserveerd daar we de GR 249 stappen en tijdig op de volgende plek moesten zijn (wat dus ook lukte). Highly recommended!

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 31 oktober 2017

    8,8
    Mooi uitvalbasis voor een combi van strand, stedenbezoek en rustige omgeving.
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Externe Eigen Badkamer
    • Verbleef 5 nachten

    Er was helaas geen 1-persoonskamer beschikbaar, dus de volledige prijs betaald voor een 2 persoonskamer. Wellicht een suggestie om in een dergelijk geval voor 1-persoon een aangepast tarief te laten betalen

    Gastvrijheid van de eigenaren. Prima ontbijt. Mooie en rustige locatie

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 10 oktober 2017

    8,8
    Fantastische locatie als uitvalsbasis van onze vakantie. Super genoten van de rust
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Externe Eigen Badkamer
    • Verbleef 5 nachten

    De kamer was meer dan ruim genoeg en ze was zuiver. Het ontbijt had alles wat wij nodig hadden/vonden. Saskia en Vince deden er alles aan om je met al je vragen te helpen. Mooie route verkregen om door de Sierra Nevada te rijden. Ook de tips ivm restaurants worden zeer op prijs gesteld!

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 28 juli 2017

    9,2
    Heel fijn, ontspannend verblijf bij super relaxte mensen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 4 nachten

    Jammer dat het uitzicht op de zee verstoord wordt door groentenserres. Maar dat nemen we er graag bij.

    Zalig ontbijt. Super relaxte sfeer. Heel vriendelijke en behulpzame eigenaars. Lekker veel verschillende plekjes om te relaxen. Leuke plek met pingpongtafel en andere spelletjes.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 17 juni 2017

    10
    Een absolute aanrader, een drie kwartiertjes van het vliegveld Malaga. gastvrij en ongedwongen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    niets aan te merken, gewoon super.

    het verrassende ontvangst aangezien de eigenaren uit Nederland komen, erg hartelijke mensen die er alles aan doen om het naar de zin te maken. We willen zeer zeker een keer terug. een bar waar je zelf je drankjes en snacks kan afnemen en aantekenen op een lijst. bij vertrek betaal je daar een heel redelijke vergoeding voor. het zwembad is heerlijk en het stadje Torrox Costa erg gezellig. genoeg terrasjes en restaurants en heerlijk aan zee. Als je er naar toe rijdt laat je niet afschrikken door de kassen met groenteteelt langs de weg, als je door de poort van de accommodatie komt is het een en al gezelligheid en kom je niets te kort. mooi uitzicht op zee en het stadje. kortom gewoon boeken, je gaat er geen spijt van krijgen.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 9 juni 2017

    7,1
    Leuke B&B
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Tweepersoonsbed is wel érg smal. Wij vonden het storend dat de eigenaar steeds zit te roken op het terras, ook als de gasten ernaast zitten te ontbijten.

    Leuke B&B, rustig maar centraal gelegen, perfecte uitvalsbasis om de streek te verkennen.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 30 mei 2017

    10
    Top accomodatie voor een heerlijk verblijf !!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Familiekamer (2 Volwassenen + 1 Kind)
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eigenlijk niks !!

    De accomodatie ligt prachtig met een mooi uitzicht en het enige wat je daar hoort zijn vogeltjes. Echt een perfekte plaats om lekker bij te komen ! Ontbijt was prima met elke dag eieren naar wens. Het zwembad is groot en is echt top. De kamers zijn prima en schoon en voorzien van airco. Je kan je auto netjes parkeren en je hebt overal goede wifi. De eigenaren zijn echt hele vriendelijke mensen die er alles aan doen om het de gasten naar hun zin te maken. Omdat het zo rustig was op onze laatste dag mochten we zelfs onze kamer behouden tot 17.00, dat was echt top. Wij komen zeker nog een keer terug en kunnen deze accomodatie aan iedereen aanbevelen. Wij hadden wel een auto en zaten zo op het strand en in Nerja wat een hele leuke plaats is om te winkelen en uit eten te gaan.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 8 mei 2017

    10
    Een B&B die gezellig, comfortabel en zeer goed is.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 12 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    De gezellige sfeer, klein schalig en zeer goede service. Ook mooie faciliteiten zoals zwembad en tennisbaan maken deze B&B een vier sterren complex.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 6 mei 2017

    8,8
    Heerlijk verblijf! Aanrader!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 4 nachten

    Iets meer ruimte op de kamer / privacy tov kinderen, maar dan had ik een andere kamer moeten boeken.

    Saskia en Vince zijn super relaxt, heel fijn om daar te zijn. Zeker ook met kinderen! Deze kunnen vrij rondlopen, lekker spelen en je hoeft niet bang te zijn voor auto's want het is een privé terrein. Super relaxt 's ochtends binnen of buiten ontbijten en dan verzinnen wat je gaat doen. Nerja, 15 min max rijden, vonden wij echt heel leuk en mooi. Glutenvrij eten daar tip: GUSTO. Hier wordt overigens ook met gemak glutenvrij ontbijt geserveerd. Kijkende naar kindvriendelijkheid, locatie en faciliteiten en naar de prijs, krijg je meer dan waar voor je geld!

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 11 maart 2017

    9,6
    Een vijf sterren ervaring voor een twee sterren prijs.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    In maart was het zwembad nog niet gevuld. En in onze kamer was het maken van wifi contact niet altijd even soepel. Had je eenmaal contact dan bleef de wifi overigens prima.

    De persoonlijke ontvangst en begeleiding van Saskia en Vince. Je voelt je echt gast. Het hele pand en ook onze kamer was prachtig ingericht. Voelde luxe aan. Buiten veel zon en veel schaduwzitjes met een prachtig uitzicht over de kust. Dit is echt veel leuker dan een standaard hotel! Een heerlijk relaxte omgeving. Eigen parkeerplekken verhoogden de feestvreugde. En niet te vergeten: de perfect op maat gemaakte eieren bij het ontbijt.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 15 december 2016

    9,6
    Dit is, voor ons, waar je altijd in je vakantie zou willen verblijven!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Er kunnen altijd dingen beter, zo is het een hele oude cortigo/boerderij, dus soms wat gehorig. Maar totaal niet vervelend. Het hoort bij zo een onderkomen!

    Op het laatste moment, op het gevoel, geboekt. En dat gevoel bracht ons meer dat we ooit hadden kunnen denken. Alle complimenten moeten daarvoor naar Saskia en Vince. Zij zijn in alle opzichten geweldig en wat zij neer hebben gezet is precies wat wij altijd zouden willen op een vakantie. De luxe van een hotel met een geweldig bed, een heerlijke douche en een fantastisch ontbijt!!! Deze luxe wat je verwacht in een hotel, koppelen zij aan de warmte en interesse etc die je verwacht in een kleiner onderkomen. Je voelt je thuis en elke dag was het thuiskomen. Maar nogmaals, het zijn Saskia en Vince die je dit geweldige gevoel geven!!!

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 14 november 2016

    8,3
    Goed verzorgd, zeker reden om terug te gaan
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    Eigenlijk niet zoveel.. Plaatsje Torrox zelf en de stranden die wij hebben gezien daar. Wij zijn eigenlijk dagelijks naar Nerja gegaan, want Torroz heeft weinig, behalve heel veel Duitse overwinteraars.

    Saskia en Vince zijn erg gastvrij en helpen je met alles dat je nodig hebt om je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Ontbijt goed verzorgd met eitje en er zijn mango's uit eigen boomgaard, was ik erg blij mee ;-) Inrichting wat gedateerd, maar wat maakt het uit. Prima uitvalsbasis voor Torrox, Torre en Nerja. Malaga ligt op 50 km afstand, dus ook prima aan te rijden.. Eigen parkeerterrein is ook erg fijn!

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 3 november 2016

    9,2
    Zie hierbvoven!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen enkel punt te bedenken

    De hostess was allerbehulpzaamst en hartelijk. Gaf goede tips voor mooie wandelingen in de omgeving. Ze hadden een leuke locatie buiten met een bar. Je kon zelf dingen pakken uit koelkast/vriezer en dit bijhouden op een formulier. Het ontbijt was ook prima! Kortom een heerlijk verblijf!

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 16 oktober 2016

    10
    Heerlijke start van een fijne vakantie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Familiekamer (2 Volwassenen + 1 Kind)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Helemaal niets👍😊

    De gastvrijheid van Saskia en Vince, Ze namen de tijd om ons van leuke tips en adviezen te voorzien😄 Fijne rustige uitvalsbasis, met heerlijk zwembad en ligbedden.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2016

    10
    Een prettig verblijf! Rust... en toch aan de kust.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Eigenlijk niets... steeds weer nieuwe leuke ontdekkingen.

    Hartelijk welkom, prima kamer en ontbijt. Verblijf op rustige locatie, maar toch vlakbij de kust. Relaxen bij het zwembad of geniet op de kleurrijke terrasjes van het uitzicht. Helemaal top: Er is een barretje waar je zelf drankjes/zoutjes/ijs (kleine vergoeding) kan pakken. De vriendelijke gastheer en gastvrouw staan voor je klaar en hebben genoeg tips 'wat te doen/zien in de omgeving'. Binnen drie minuten ben je (met auto) bij boulevard/strand. In omgeving vele restaurantjes waar je voor weinig (Andalusische prijzen) kan eten. Laatste dag voor vertrek nog een massage genoten. In verband met de tijd, heeft gastvrouw Saskia geregeld dat de masseuse speciaal hiervoor naar Cortijo Amaya kwam. Super! Al met al genoten van alles en relaxed huiswaarts. En wie weet tot....

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2016

    10
    comfort en rustige ligging
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Familiekamer (2 Volwassenen + 1 Kind)
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gastvrijheid en vriendelijkheid van Saskia en Vince. Kamer en faciliteiten zeer goed...duidelijk de hoofdpunten op papier. Kort en bondig! Rustige plek en goedgevulde maxi bar voor een drankje...snack.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2016

    5,8
    Iets te duur voor wat je krijgt nadat
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Privacy op de kamer werd niet altijd gerespecteerd, soms was er geen personeel, slechte matrassen, warme kamer, stank op de kamer, slordige buurt.

    Uitstekend zwembad: groot en proper, ruime kamer met voldoende opbergmogelijkheden, overdekte privé parking

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 16 juli 2018

    8,3
    Hele gezellig dagen gehad! Een aanrader voor een paar dagen ontspanning vlak aan zee.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Familiekamer (2 Volwassenen + 1 Kind)
    • Verbleef 2 nachten

    Het bed is wel erg klein.

    Heerlijk zwembad. En de zelf service van de bar is erg prettig.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 25 juni 2018

    8,3
    goed voor tussenstop , vooral prijs kwaliteit
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    was volledig omgeven door plastieken serres

    ontbijt uitstekend, vriendelijk onthaal

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 5 juni 2018

    10
    Mooi gelegen bed and breakfast
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eerder kleine kamer en badkamer

    Mooie ligging, goed zwembad, vriendelijke gastheer en gastvrouw

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 21 mei 2018

    9,2
    Heerlijke Corticho met toffe eigenaars.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Reiniging van het zwembad kan beter. torrax Costa en strand. Veel Duitsers.

    Vriendelijk, behulpzaam.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 15 mei 2018

    9,6
    Fantastisch verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Heerlijk rustig gelegen op de heuvel, vlakbij alles

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 6 september 2017

    10
    Genieten
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Met prachtig uitzicht genieten van je ontbijt of 's avonds van een drankje

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2017

    10
    Het was in 1 woord geweldig ! Kon niet beter.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 9 nachten

    nvt

    De gastvrijheid, rust en stilte. Drukte is te vinden op 10 minuten loopafstand op de boulevard.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 25 juli 2017

    8,8
    Mooie locatie met een heerlijk zwembad, gezinsvriendelijk!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    Soms hadden we last van het geluid van de andere gasten

    Mooie locatie met een heerlijk zwembad, gezinsvriendelijk!

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 12 juli 2017

    5,4
    Rustig, knus, netjes en vriendelijke eigenaars.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Familiekamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Slecht bereikbaar, ligt tussen een groenten kassen buurt.

    Een fijn zwembad.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 26 juni 2017

    10
    Fijne vakantie gehad!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten

    Mooie ruime kamer, prachtige rustige ligging. Vriendelijke mensen. Zeer fijne, ontspannen week gehad!

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 7 april 2017

    10
    Top👍
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 9 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Saskia en Vince zijn vriendelijke en behulpzame personen. Alles was top! Dit is zeker een aanrader!

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 19 februari 2017

    10
    Geweldige dagen gehad
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Externe Eigen Badkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets veranderen, top locatie!

    Het is als thuis komen aan de zonne kust.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 1 september 2016

    7,9
    Lekkere Hollandse gezelligheid.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Lekkere Hollandse gezelligheid. Hele goede gastheer en vrouw. Helemaal top 😜

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 21 juli 2016

    9,2
    Het is een mooie lov
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Familiekamer (2 Volwassenen + 1 Kind)
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Een breder bed en een goed kussen.

    Er werd iedere morgen voor een vers ontbijt gezorgd met eieren met spek, verse koffie ter plekke voor je bereid.

    Verbleven in juni 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 23 mei 2016

    9,6
    Prachtige plek, mooi uitzicht, groot zwembad, tennisbaan,...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets

    Prachtige plek, mooi uitzicht, groot zwembad, tennisbaan, tafelvoetbal enz. Lekker ontbijt en vooral Saskia en Vince!! Wat een lieve behulpzame mensen! Aanrader!!

  • Beoordeeld op: 3 mei 2016

    8,8
    Goede ontvangst, heel aardig stel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Route naar Torrox Costa niet geweldig, je moet echt een auto hebben om erop uit te gaan. Afstand naar Malaga goed te doen, binnen 45 minuten loop je in t centrum van deze stad.

    Goede ontvangst, heel aardig stel. Ontbijt prima. Kamers en accommodatie zoals op de site. Lekker zwembad.

  • Beoordeeld op: 25 maart 2016

    10
    Rustig gelegen authentieke locatie met prachtig uitzicht...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Rustig gelegen authentieke locatie met prachtig uitzicht over zee. Heerlijke tuin met veel zitjes. Kamer gezellig en schoon. Goede verwarming, was in maart 's avonds koud. Ontbijt is prima verzorgd, genoeg keus. Heel fijn dat je zelf drankjes kunt pakken tegen vriendelijke prijzen. Vince en Saskia zijn heel gastvrij en hebben veel tips voor prima restaurantjes en leuke uitjes. We zijn echt verwend door hen. Helaas moesten wij door familie omstandigheden onze reis afbreken en nieuwe tickets boeken, wij kregen hierbij veel hulp en begrip, echt super.

  • Beoordeeld op: 29 september 2015

    7,9
    de gastvrijheid en ongedwongen sfeer
    • Vakantiereis
    • Stel

    na 2 weken iets meer variëteit/keuze in het ontbijt, maar goed ik realiseer dat is ook weer iemand zijn eerste dag

    de gastvrijheid en ongedwongen sfeer

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2015

    8,8
    Relaxte sfeer en rust, gastvrijheid en behulpzaamheid...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Gebrekkige bereikbaarheid wifi

    Relaxte sfeer en rust, gastvrijheid en behulpzaamheid eigenaren, goede uitvalslocatie voor uitstapjes (huurauto is essentieel)

  • Beoordeeld op: 21 juni 2015

    9,6
    een rustige, vriendelijke en vooral ook gastvrije sfeer.
    • Vakantiereis
    • Stel

    al die plastiek kassen in de omgeving; maar daar kunnen gastheer/gastvrouw niets aan doen.

    een rustige, vriendelijke en vooral ook gastvrije sfeer.

  • Beoordeeld op: 17 juni 2015

    8,8
    - Goede sfeer, gastvrij
    • Vakantiereis
    • Stel

    - Huurauto is wel aan te raden (dichtbij zijn superleuke steden en dorpjes te bezoeken met de auto) - Het bed was wat aan de kleine kant (vooral voor mijn langere man)

    - Goede sfeer, gastvrij - Gezelligheid en gemoedelijkheid - Rust - Mooie tuin, zwembad - Authentieke kamers, met alle nodige faciliteiten - Schoon - Lekker ontbijtje - Dichtbij leuke steden (Nerja, Malaga, etc) Wij komen zeker terug!

  • Beoordeeld op: 22 mei 2015

    9,2
    Ontspannen sfeer op een mooie locatie en met een zeer goede...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het laatste deel weg tussen de kassen naar het hotel. In de avond onverlicht en dus niet prettig en kan ook gevaarlijk zijn. Hoteleigenaar is op de hoogte en is afhankelijk van overheid.

    Ontspannen sfeer op een mooie locatie en met een zeer goede attitude van de beheerders van het hotel. Uitstekend ontbijt met veel toewijding bereidt.

  • Beoordeeld op: 8 mei 2015

    10
    Saskia en Vince slagen er erg goed in om voor iedereen een...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Voor lange mensen zijn de bedden wat kort,maar dit heeft ons niet gestoord.

    Saskia en Vince slagen er erg goed in om voor iedereen een zeer ontspannen sfeer te scheppen.De prachtige,rustige ligging op loopafstand van het drukkere Torrox Costa maakt dit een unieke plek om te ontspannen.Het zwembad is heerlijk en er staat buiten een koelkast/bar met drankjes ter beschikking tegen zeer schappelijke prijzen.

  • Beoordeeld op: 26 april 2015

    10
    Voor een relaxte vakantie moet je echt daar naar toe.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Voor een relaxte vakantie moet je echt daar naar toe. Het is prachtig gelegen met uitzicht over de zee. 10 min. lopen van het strand. Er is een zwembad,heerlijk ontbijt en hele lieve gastvrije eigenaren. Ook in de omgeving is veel te zien en te beleven.

  • Beoordeeld op: 2 april 2015

    9,2
    Wat kan een vakantie of verblijf toch heerlijk zijn als je...
    • Vakantiereis
    • Groep

    Wat kan een vakantie of verblijf toch heerlijk zijn als je terechtkomt bij Saskia en Vince. Echt 'geknipt' om het de gasten erg naar de zin te maken. Een echte aanrader. We komen beslist nog eens terug!

  • Beoordeeld op: 20 april 2016

    9,6
    Harteljke ontvangst en de goede verzorging
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets

    Harteljke ontvangst en de goede verzorging

  • Beoordeeld op: 1 april 2016

    10
    schitterende ontvangst.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    hotel ligt tussen de serres. maar eenmaal op het domein vergeet je dit.mooie zitruimte en rustig

    schitterende ontvangst. te voet naar de zee

  • Beoordeeld op: 4 februari 2016

    10
    Eigenlijk beviel mij alles wel ,zeker voor herhaling vatbaar
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Nvt

    Eigenlijk beviel mij alles wel ,zeker voor herhaling vatbaar

  • Beoordeeld op: 28 januari 2016

    9,2
    Betroken eigenaars, zeer gastvrij.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Betroken eigenaars, zeer gastvrij. Ook bij onze vroege vlucht stond het ontbijt klaar😀😀😀

  • Beoordeeld op: 1 december 2015

    9,6
    Wij verbleven in kamer 8 met heerlijke bedden!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geen

    Wij verbleven in kamer 8 met heerlijke bedden! Lekker ontbijtje, mooie locatie met hele gezellige en leive gastheer en gastvrouw!

  • Beoordeeld op: 18 november 2015

    9,6
    Ontzettend fijne mensen, die deze cortijo runnen.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ontzettend fijne mensen, die deze cortijo runnen. Wij hebben ons erg thuisgevoeld.

  • Beoordeeld op: 24 september 2015

    9,2
    Gastvrijheid en indien nodig goede informatie.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Toegangsweg is zoals gezegd niet erg aantrekkelijk maar laat je niet afschrikken

    Gastvrijheid en indien nodig goede informatie. Relaxed.

  • Beoordeeld op: 28 juni 2015

    9,6
    Kamer, ontbijt, zwembad en vooral de gemoedelijke...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Kamer, ontbijt, zwembad en vooral de gemoedelijke gastvrijheid van eigenaren Vince en Saskia.

  • Beoordeeld op: 2 juni 2015

    10
    alles, vooral gemoedelijke en relaxte sfeer
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets.

    alles, vooral gemoedelijke en relaxte sfeer

  • Beoordeeld op: 17 mei 2015

    10
    Hotel met terras en zwembad én de eigenaren maken je...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Hotel met terras en zwembad én de eigenaren maken je verblijf heerlijk relaxed. Strand is rustig (mei) met fijne strandtent.

  • Beoordeeld op: 16 mei 2015

    10
    Alles!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets

    Alles! Cortijo Amaija is een heerlijke plek om je vakantie te vieren. Saskia en Vince zijn super vrienelijk en behulpzaam. Niks is hen teveel

  • Beoordeeld op: 12 januari 2015

    7,5
    wifi
    • Vakantiereis
    • Stel

    te weinig verlichting in kamer

    wifi bedden erg vriendelijke mensen prima ontbijt

Er zijn ook 18 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 58

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: