Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Rústico Prado da Viña 2-sterren

Camino Barcia s/n, 15155 Finisterre, Spanje

#8 van de 16 hotels in Finisterre

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 444 beoordelingen over dit hotel

8,7

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,2

  • Comfort

    8,7

  • Locatie

    8,4

  • Faciliteiten

    8,5

  • Personeel

    9,1

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,4

  • Gratis WiFi

    8,5

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 12

  • Beoordeeld op: 9 juni 2017

    10
    De kamer was ruim met uitzicht naar de Atlantische Oceaan.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was ruim met uitzicht naar de Atlantische Oceaan.Er was een douche met evt.massage douchekoppen aanwezig en een sauna.Het personeel was heel vriendelijk en hulpvaardig en spraken goed Enagels.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 10 september 2018

    7,1
    Ligging en uitzicht
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Te korte bedden

    Ligging en uitzicht

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 15 juli 2018

    9,6
    Zeer gezellig hotel !
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer gezellig hotel ! Kamer met zicht op zee !!! Zeer netjes !!! Lekker ontbijt !! Behulpzaam, vriendelijk personeel ! Rustige ligging !

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 1 juli 2018

    8,8
    Prima, behalve het ontbreken van een lift.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen lift

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 9 september 2017

    9,2
    Met plezier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prachtige kamer, schoon!

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 26 juni 2017

    7,9
    mooi , rustig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    ontbijt pas vanaf 8u30 , jammer

    mooi , rustig

    Verbleven in mei 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2015

    8,3
    We sliepen er 2 nachten en vonden het er erg fijn, we kregen...
    • Vakantiereis
    • Stel

    De douche met veel extra's ziet er tamelijk ingewikkeld uit. Het lukte niet de gevaarlijk kokendhete waterstroom te temperen (toch ben ik geen Gekke Henkie). Pas de volgende ochtend bij de receptie kunnen vragen hoe hij werkte. Het deurslot ging soms moeilijk, we zaten in de kamer en kregen de deur niet meer open, getracht via de huistelefoon de receptie te bellen om ons te bevrijden, maar welk nummer te draaien? Een 9? Een 0 of 1? Er was geen nummerlijst. Uiteindelijk lukte het ons de kamerdeur te openen. De autonavigatie (2 verschillende) leidde ons verkeerd, de ingang van het hotel ligt aan de lange éénrichtingsstraat, eigenlijk makkelijk.

    We sliepen er 2 nachten en vonden het er erg fijn, we kregen een buitendeursleutel voor nachtbrakers, maar die hadden we niet nodig. Parkeren op eigen terrein, maar openbaar naast het hotel volop ruimte.

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2015

    7,9
    ontbijt was goed.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Ik had kamer op de bovenste verdieping en daar heb je schuin dak. geen lift. veder alles goed.

    ontbijt was goed. personeel erg aardig, neemt de tijd voor je om de omgeving uit te leggen en tips waar je lekker kan eten.

  • Beoordeeld op: 26 mei 2016

    7,9
    Vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Badkamer van kamer 116 was wat behelpen ivm schuine muren.

    Vriendelijk personeel.

  • Beoordeeld op: 9 mei 2016

    10
    Heerlijk en rustige omgeving.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Heerlijk en rustige omgeving. En we hebben er prima ontbijt met locale gerechten gehad.

  • Beoordeeld op: 3 november 2015

    10
    heel vriendelijk gastvrij onthaal
    • Vakantiereis
    • Stel

    heel vriendelijk gastvrij onthaal heel net

  • Beoordeeld op: 21 juni 2015

    6,3
    Alles was matig
    • Vakantiereis
    • Stel

    Douche mogelijkheid erg slecht. Geen mooi uitzicht zoals verwacht.

    Alles was matig

Er zijn ook 3 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 12

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: