Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Club Palia Sa Coma Playa 4-sterren

Aritja, s/n, 07687 Sa Coma, Spanje

#4 van de 16 hotels in Sa Coma

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 285 beoordelingen over dit hotel

8,4

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,3

  • Comfort

    8,2

  • Locatie

    9,2

  • Faciliteiten

    7,9

  • Personeel

    8,8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,2

  • Betaald WiFi

    5,5

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 8

  • Beoordeeld op: 22 oktober 2018

    7,9
    Goed
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt en de variatie van avondeten was beperkt

    Tophotel, vriendelijk en behulpzaam personeel. Eten is beperkt mag uitgebreider en meer variatie ontbijt was erg beperkt en elke dag hetzelfde

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 5 oktober 2018

    7,1
    Verder ging het wel eten was niet top maar redelijk
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 9 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De animatie viel flink tegen het podium mag wel een opknapbeurt gebruiken zowel binnen als buiten te triest voor woorden geen Nederlandse tv en geen woord Nederlandse animatie medewerker

    Verder ging het wel eten was niet top maar redelijk

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 15 september 2018

    7,5
    Vriendelijk en behulpzaam personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niet de mogelijkheid om aan de gillende kinderen te ontkomen. Tijdens het eten hadden wij hier voornamelijk last van. Het animatieteam was voornamelijk op kinderen gericht. Veel last gehad van rokende andere gasten. Tijdens het eten zatten we op elke plek wel in de rooklucht. Het eten was geregeld erg vet bereid.

    Vriendelijk en behulpzaam personeel. Ambiance van het hotel was prima. Kamers werden iedere dag verwisselend met schone handdoeken. Afwisseling van het eten was in orde.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2018

    6,7
    Goed voor gezin met kleine kinderen die van veel animatie houden
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 7 nachten

    Het beleid van de airconditioning is ronduit klantonvriendelijk. De airco werkt enkel van )9.00 u tot 22.00 u. Hierdoor ontbreekt het dus aan een goede nachtrust bij warm weer. Schandalig, mensen worden in de nacht en vroege ochtend wakker en vluchten naar het balkon.

    Locatie

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 31 juli 2018

    8,3
    gemoedelijk hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Familiekamer (4 Volwassenen)
    • Verbleef 9 nachten

    de matrassen mochten dikker op de slaapbankjes.

    kamers waren mooi en modern.personeel super vriendelijk. lekkere cocktails,mooie ligging,rust plateau vonden wij ideaal. veel te doen de gehele dag door tot en met de avond. mooi strand.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 14 juli 2018

    5,5
    Het strand en de omgeving buiten het hotel
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Familiekamer (4 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten

    De properheid van het zwembad en de omgeving rond het zwembad viel zwaar tegen. s' Avonds werden de ligbedden en tafeltjes niet proper gemaakt of aan de kant geschoven om te poetsen. Het vuil van de dag ervoor lag er de volgende ochtend nog. De snackbar was heel onhygiënisch, serveerde elke dag enkel hamburger en frieten, en de ijsjes en karige boterhammen stonden in vuile koelkasten in de volle zon. Kapotte airco op de kamer, deze zijn ze na vele meldingen aan de receptie en poetsvrouwen de derde dag komen herstellen. In het restaurant is het grote chaos tijdens het eten halen, een groot mierennest waar je stressbestendig moet zijn om je eten op je bord te krijgen. Vaak vuil bestek en vuile glazen. Vaak zelf onze tafel moeten dekken om te kunnen eten. Zeer luidruchtige avondanimatie tot 23u zodat je met kleine kinderen niet vroeger kon slapen. Toen we vroegen om iets later uit te checken omdat we een avondvlucht hadden werd dat negatief beantwoord en dat kon enkel als we 25 euro/u betaalden. Daar hebben we vriendelijk voor bedankt! Het is zeker geen 4-sterren waard, met moeite 3 sterren.

    Het strand en de omgeving buiten het hotel

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2018

    7,9
    Schone mooie kamer
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (3 Volwassenen)
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eten was lauw soms zelfs koud en het was ver van het vliegveld Je bent genoodzaakt een taxi van 80 euro te nemen

    Schone mooie kamer

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 2 september 2017

    5,6
    Kamer was ruim
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen airconditioning , lange rij voor de bar. Restaurant ook geen airco,

    Kamer was ruim

    Verbleven in augustus 2017

Er zijn ook 2 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 8

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Club Palia Sa Coma Playa

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: