Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over San Francisco Park 2-sterren

Chalana, 7, 35510 Puerto del Carmen, Spanje

#128 van de 232 hotels in Puerto del Carmen

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 151 beoordelingen over dit appartement

7,9

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,9

  • Comfort

    7,2

  • Locatie

    8,9

  • Faciliteiten

    7

  • Personeel

    8,4

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,9

  • Betaald WiFi

    4,6

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 11

  • Beoordeeld op: 24 april 2018

    4,2
    Je moest voor alles betalen, matrasjes voor de bedjes,...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio met Balkon of Patio
    • Verbleef 9 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Je moest voor alles betalen, matrasjes voor de bedjes, parasols bij het zwembad, WiFi en zelfs wc papier toen het op was en je om nieuwe vroeg. Je mocht geen geluid maken dan kwam er al een boze bewaker. Toen we vroegen of we onze bordingpas konden printen moesten we 2 euro betalen voor 2 velletjes papier schandalig!!

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 11 maart 2018

    7,9
    Goed niets aan toe te voegen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio met Balkon of Patio
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Nits

    Rustig park

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 30 januari 2017

    7,5
    Hygiëne
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio met Balkon of Patio
    • Verbleef 10 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hygiëne

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 5 november 2016

    8,3
    Het personeel was heel vriendelijk.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio met Balkon of Patio
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het personeel was heel vriendelijk. Locatie was goed, dicht bij zee, winkels en bushalte

    Verbleven in november 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 23 februari 2016

    9,6
    Personeel is erg vriendelijk en behulpzaam, appartementen...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Personeel is erg vriendelijk en behulpzaam, appartementen zijn klein maar schoon en prima voor een weekje vakantie. het complex wordt goed onderhouden en zit op een top locatie!

  • Beoordeeld op: 17 december 2015

    7,9
    De ligging is perfect t.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ik had gevraagd naar een studio met zonnig terras c.q. balkon. De studio die wij kregen (nr. 225) lag volledig in de schaduw.

    De ligging is perfect t.o.v. de boulevard. In slechts enkele minuten bereik je de strip waar het allemaal te doen is. Veel restaurantjes, barretjes, winkeltjes etc. Verder is vermeldenswaard dat dit complex beschikt over grotere boiler zodat er voldoende warm water is voor 2 personen om te douchen

  • Beoordeeld op: 9 maart 2015

    7,1
    Perfecte locatie, rustig en toch erg dicht bij boulevard en...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Complex is aan renovatie toe, met name sanitair en badkamer.

    Perfecte locatie, rustig en toch erg dicht bij boulevard en strand. Winkels direct om de hoek.

  • Beoordeeld op: 16 maart 2016

    8,8
    Heerlijk rustig goede bedden
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets

    Heerlijk rustig goede bedden

  • Beoordeeld op: 3 december 2015

    8,8
    Ligging dicht bij promenade met winkels en restaurant.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geen televisie

    Ligging dicht bij promenade met winkels en restaurant. Rustig gelegen Alle appartementen rond zwembad

  • Beoordeeld op: 10 november 2015

    7,5
    Afstand appartement naar strand.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De handdoeken werden om 4 dagen gewisseld.

    Afstand appartement naar strand.

  • Beoordeeld op: 18 januari 2015

    7,9
    Aanwezig
    • Vakantiereis
    • Stel

    Erg onstabiel, dan weer wel en dan weer niet. Maar wat mag je verwachten voor 1€ per dag ????

    Aanwezig

Resultaat 1 - 11

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: