Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over SR Hotel Santa Rosa 3-sterren

Ctra Málaga-Almeria, 125, 29793 Torrox Costa, Spanje

#50 van de 69 hotels in Torrox Costa

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 205 beoordelingen over dit hotel

7,1

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,3

  • Comfort

    6,7

  • Locatie

    8,1

  • Faciliteiten

    6,6

  • Personeel

    7,4

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    6,8

  • Gratis WiFi

    7

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 6

  • Beoordeeld op: 2 januari 2018

    6,7
    niet voor herhaling vatbaar.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Dat we geen ontbijtbuffet in de eetzaal hadden. Door schoonmaakwerkzaamheden werden we in de lobby van ontbijt voorzien.

    De bedden.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 6 mei 2017

    6,7
    Onthaal
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen avondeten in het hotel of op loopafstand

    Onthaal

    Verbleven in april 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 24 mei 2016

    8,8
    Wat een uitzicht!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Als we nog een x gaan, ontbijten we alleen op een terrasje vlakbij.

    Wat een uitzicht! We hebben genoten van een drankje op ons balkon met de zee bijna (50) onder ons.

  • Beoordeeld op: 23 juli 2015

    5,0
    Kamer met uitzicht op zee, terrasje, airco, wifi.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Heel kleine kamer (kamer 113) naast lift , nauwelijks ruimte. Oud hotel met scheuren in de stenen muren. In vergelijking met andere 3-sterrenhotels is de verhouding prijs- kwaliteit niet juist. De prijs is te hoog voor dit aanbod, zeker in vergelijking met andere 3sterrenhotels zoals één voorbeeld Itaca in Malaga.

    Kamer met uitzicht op zee, terrasje, airco, wifi. Vanuit hotel zee bereikbaar, een bar aanwezig om iets te drinken en na te praten, benedenruimte hotel OK.

  • Beoordeeld op: 22 januari 2015

    6,3
    De ligging was voor ons oke .
    • Vakantiereis
    • Stel

    In de kamer waren ook enkele gebreken , in badkamer geen verlichting boven was tafel , plafond verlichting kamer werkte ook niet , de schuifraam terras kon niet op slot . de kamer werd wel elke dag gepoetst maar onder het bed moest je zelf vragen . Het hotel kan wel een update gebruiken voor het seizoen begint .

    De ligging was voor ons oke . Er wonen dicht bij het hotel vrienden van ons . In deze periode waren en volgens , ons weinig andere gasten. Wij hebben enkel ontbijt genomen , dit was in buffetvorm maar wel elke dag zelfde aanbod .

  • Beoordeeld op: 28 februari 2016

    6,7
    Prachtig uitzicht over zee
    • Vakantiereis
    • Stel

    Kleine kamer met smal 1.20 bed

    Prachtig uitzicht over zee

Er zijn ook 3 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 6

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: